Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Tandoori masala koreni

Nalezeno:    6 produktů

Tandoori masala 50g

Použití: pečená, rožněná masa, kuřata, ryby

Koření Tandoori Masala mleté TRS 100 g

Lehce ostré indické koření Tandoori Masala je oblíbenou směsí pro přípravu celé řady marinád, omáček, vhodný na pečení i grilování. Složení: sůl koriandr hořčice řepa extrakt pískavice řecké seno

ADVENTURE MENU Tandoori Quinoa

Za exotickým názvem se skrývá naše vůbec první vegan jídlo. Ale nemusí se jej obávat ani klasický strávník vyznávající masitou stravu. Quinoa je jedna z nejstarších obilovin Jižní Ameriky a je velmi bohatá na vápník a bílkoviny. Mimo to je quinoa také cenným zdrojem hořčíku, železa, fosforu a mnoha vitaminů. Ve spojení s cizrnou, garam masala kořením, výživnými batáty, hnědým cukrem, himalájskou solí, olivovým olejem dostanete 400g nejen zdravého, ale energeticky skvěle vyváženého jídla. Vyzkou...

Poznávací sada S kořením kolem světa 50 g BIO SONNENTOR

Poznávací sada obsahuje všechna 10 druhů kořenících směsí z celého světa, které z každého pokrmu vykouzlí opravdovou lahůdku. Vyzkoušejte postupně Lajošovo gulášové koření, Koření na rýži mistra Wonga, Tandoori Masala, Koření na tofu paní Yoko, Habešino koření – Berber, Tabouleh – koření na salát, Frankyho koření na barbecue, Aladinovo koření do kávy, Koření na kuře paní domácí a Selské koření na brambory. Některé koření si pak můžete objednat v našem e-shopu také samostatně. Poznávací sada zís...

SONNENTOR Kmín křížový - mateřský celý bio 40 g

Kmín křížový – „vůně Indie“ je charakteristické koření indické kuchyně. Jako součást mnoha kořeněných směsí, z nichž nejznámější je pravděpodobně Garam Masala, koření nespočet jídel subkontinentů. Pro přípravu Tandoori pokrmů a luštěnin je rovněž výborný. Také kuchyně jižní Ameriky, blízkého východu a severní Afriky začlenily tuto silnou, těžkou, kořeněno-sladkou chuť křížového kmínu. Kdo jej má rád, pro toho je arabský „hummus“, pokrm z hrachu, sezamové pasty, česneku a křížového kmínu, opravd...

Sonnentor Kmín křížový - mateřský celý bio 40 g

Kmín křížový – „vůně Indie“ je charakteristické koření indické kuchyně. Jako součást mnoha kořeněných směsí, z nichž nejznámější je pravděpodobně Garam Masala, koření nespočet jídel subkontinentů. Pro přípravu Tandoori pokrmů a luštěnin je rovněž výborný. Také kuchyně jižní Ameriky, blízkého východu a severní Afriky začlenily tuto silnou, těžkou, kořeněno-sladkou chuť křížového kmínu. Kdo jej má rád, pro toho je arabský „hummus“, pokrm z hrachu, sezamové pasty, česneku a křížového kmínu, opravd...