Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Soudky na nakladani zeli

Nalezeno:    31 produktů

Zelí bílé Brunswijker - Brassica oleracea - semena - 0,8 gr

Pozdní odrůda zelí, které se sklízí na podzim. Hlávky jsou velké, pevné a lehce sploštěné, dosahují hmotnosti až 800 gramů. Zelí Brunswijker je určené ke krouhání a nakládání.

Profikoření - Anýz celý (100g) Bedrník anýz

Anýz celý Použitá část rostliny: sušené plody Vzhled a barva: rýhované nažky vejčitého tvaru, barva žlutozelená až šedozelená Chuť a vůně: aromatická vůně, nasládlá, palčivě kořenná chuť Použití v kuchyni: do některých druhů chleba, pečiva, k nakládání řepy, do okurek a červeného zelí, do hruškového a jablečného kompotu, špetka anýzu je vhodná k rybám nebo žampiónům, do kořenících směsí Historie a současnost: Anýz pochází z Egypta a Sýrie. Pěstuje se na Balkáně, ve Středomoří, v Rusku, ve stře...

Profikoření - Anýz mletý (100g) Bedrník anýz

Anýz mletý Použitá část rostliny:mletá semínka Vzhled a barva: sypká, zlatohnědé barvy Alergeny: může obsahovat stopové množství celeru, hořčice a oxidu siřičitého Použití v kuchyni:do některých druhů chleba, pečiva, k nakládání řepy, do okurek a červeného zelí, do hruškového a jablečného kompotu, špetka anýzu je vhodná k rybám nebo žampiónům, do kořenících směsí Historie a současnost: Anýz pochází z Egypta a Sýrie. Pěstuje se na Balkáně, ve Středomoří, v Rusku, ve střední Asii, ve Španělsku, I...

Profikoření - Jalovec celý (100g) Jalovec obecný

Jalovec celý Použitá část rostliny: plod Vzhled a barva: černé kuličky Použití v kuchyni: kořenění zvěřiny, drceným jalovcem se obaluje zvěřina před úpravou, do rybích marinád, do kysaného zelí, do guláše, při pečení drůbeže, je součástí různých druhů kořenících směsí, s koriandrem je dobrý na nakládání masa před uzením, k výrobě Ginu a Borovičky. Historie a současnost: Jalovec je z rodu jehličnatých stromů. Vyskytuje se po celé Evropě v nadmořských výškách. Jeho zralé šišky se podobají bobulím...

Profikoření - Jalovec mletý (100g) Jalovec obecný

Jalovec mletý Použitá část rostliny: plody Vzhled a barva: tmavě hnědý sypký prášek Použití v kuchyni: kořenění zvěřiny, drceným jalovcem se obaluje zvěřina před úpravou, do rybích marinád, do kysaného zelí, do guláše, při pečení drůbeže, je součástí různých druhů kořenících směsí, s koriandrem je dobrý na nakládání masa před uzením, k výrobě Ginu a Borovičky. Alergen: může obsahovat stopové množství celeru, hořčice a oxidu siřičitého Historie a současnost: Jalovec je z rodu jehličnatých stromů...

Profikoření - Anýz mletý (200g) Bedrník anýz

Anýz mletý Použitá část rostliny:mletá semínka Vzhled a barva: sypká, zlatohnědé barvy Alergeny: může obsahovat stopové množství celeru, hořčice a oxidu siřičitého Použití v kuchyni:do některých druhů chleba, pečiva, k nakládání řepy, do okurek a červeného zelí, do hruškového a jablečného kompotu, špetka anýzu je vhodná k rybám nebo žampiónům, do kořenících směsí Historie a současnost: Anýz pochází z Egypta a Sýrie. Pěstuje se na Balkáně, ve Středomoří, v Rusku, ve střední Asii, ve Španělsku, I...

Profikoření - Jalovec celý (200g) Jalovec obecný

Jalovec celý Použitá část rostliny: plod Vzhled a barva: černé kuličky Použití v kuchyni: kořenění zvěřiny, drceným jalovcem se obaluje zvěřina před úpravou, do rybích marinád, do kysaného zelí, do guláše, při pečení drůbeže, je součástí různých druhů kořenících směsí, s koriandrem je dobrý na nakládání masa před uzením, k výrobě Ginu a Borovičky. Historie a současnost: Jalovec je z rodu jehličnatých stromů. Vyskytuje se po celé Evropě v nadmořských výškách. Jeho zralé šišky se podobají bobulím...

Profikoření - Jalovec mletý (200g) Jalovec obecný

Jalovec mletý Použitá část rostliny: plody Vzhled a barva: tmavě hnědý sypký prášek Použití v kuchyni: kořenění zvěřiny, drceným jalovcem se obaluje zvěřina před úpravou, do rybích marinád, do kysaného zelí, do guláše, při pečení drůbeže, je součástí různých druhů kořenících směsí, s koriandrem je dobrý na nakládání masa před uzením, k výrobě Ginu a Borovičky. Alergen: může obsahovat stopové množství celeru, hořčice a oxidu siřičitého Historie a současnost: Jalovec je z rodu jehličnatých stromů...

Profikoření - Anýz celý (500g) Bedrník anýz

Anýz celý Použitá část rostliny: sušené plody Vzhled a barva: rýhované nažky vejčitého tvaru, barva žlutozelená až šedozelená Chuť a vůně: aromatická vůně, nasládlá, palčivě kořenná chuť Použití v kuchyni: do některých druhů chleba, pečiva, k nakládání řepy, do okurek a červeného zelí, do hruškového a jablečného kompotu, špetka anýzu je vhodná k rybám nebo žampiónům, do kořenících směsí Historie a současnost: Anýz pochází z Egypta a Sýrie. Pěstuje se na Balkáně, ve Středomoří, v Rusku, ve stře...

Profikoření - Anýz mletý (500g) Bedrník anýz

Anýz mletý Použitá část rostliny:mletá semínka Vzhled a barva: sypká, zlatohnědé barvy Alergeny: může obsahovat stopové množství celeru, hořčice a oxidu siřičitého Použití v kuchyni:do některých druhů chleba, pečiva, k nakládání řepy, do okurek a červeného zelí, do hruškového a jablečného kompotu, špetka anýzu je vhodná k rybám nebo žampiónům, do kořenících směsí Historie a současnost: Anýz pochází z Egypta a Sýrie. Pěstuje se na Balkáně, ve Středomoří, v Rusku, ve střední Asii, ve Španělsku, I...

Profikoření - Jalovec celý (500g) Jalovec obecný

Jalovec celý Použitá část rostliny: plod Vzhled a barva: černé kuličky Použití v kuchyni: kořenění zvěřiny, drceným jalovcem se obaluje zvěřina před úpravou, do rybích marinád, do kysaného zelí, do guláše, při pečení drůbeže, je součástí různých druhů kořenících směsí, s koriandrem je dobrý na nakládání masa před uzením, k výrobě Ginu a Borovičky. Historie a současnost: Jalovec je z rodu jehličnatých stromů. Vyskytuje se po celé Evropě v nadmořských výškách. Jeho zralé šišky se podobají bobulím...

Profikoření - Jalovec mletý (500g) Jalovec obecný

Jalovec mletý Použitá část rostliny: plody Vzhled a barva: tmavě hnědý sypký prášek Použití v kuchyni: kořenění zvěřiny, drceným jalovcem se obaluje zvěřina před úpravou, do rybích marinád, do kysaného zelí, do guláše, při pečení drůbeže, je součástí různých druhů kořenících směsí, s koriandrem je dobrý na nakládání masa před uzením, k výrobě Ginu a Borovičky. Alergen: může obsahovat stopové množství celeru, hořčice a oxidu siřičitého Historie a současnost: Jalovec je z rodu jehličnatých stromů...

Profikoření - Anýz celý (1 Kg) Bedrník anýz

Anýz celý Použitá část rostliny: sušené plody Vzhled a barva: rýhované nažky vejčitého tvaru, barva žlutozelená až šedozelená Chuť a vůně: aromatická vůně, nasládlá, palčivě kořenná chuť Použití v kuchyni: do některých druhů chleba, pečiva, k nakládání řepy, do okurek a červeného zelí, do hruškového a jablečného kompotu, špetka anýzu je vhodná k rybám nebo žampiónům, do kořenících směsí Historie a současnost: Anýz pochází z Egypta a Sýrie. Pěstuje se na Balkáně, ve Středomoří, v Rusku, ve stře...

Profikoření - Anýz mletý (1 Kg) Bedrník anýz

Anýz mletý Použitá část rostliny:mletá semínka Vzhled a barva: sypká, zlatohnědé barvy Alergeny: může obsahovat stopové množství celeru, hořčice a oxidu siřičitého Použití v kuchyni:do některých druhů chleba, pečiva, k nakládání řepy, do okurek a červeného zelí, do hruškového a jablečného kompotu, špetka anýzu je vhodná k rybám nebo žampiónům, do kořenících směsí Historie a současnost: Anýz pochází z Egypta a Sýrie. Pěstuje se na Balkáně, ve Středomoří, v Rusku, ve střední Asii, ve Španělsku, I...

Profikoření - Jalovec celý (1 Kg) Jalovec obecný

Jalovec celý Použitá část rostliny: plod Vzhled a barva: černé kuličky Použití v kuchyni: kořenění zvěřiny, drceným jalovcem se obaluje zvěřina před úpravou, do rybích marinád, do kysaného zelí, do guláše, při pečení drůbeže, je součástí různých druhů kořenících směsí, s koriandrem je dobrý na nakládání masa před uzením, k výrobě Ginu a Borovičky. Historie a současnost: Jalovec je z rodu jehličnatých stromů. Vyskytuje se po celé Evropě v nadmořských výškách. Jeho zralé šišky se podobají bobulím...

Profikoření - Jalovec mletý (1 Kg) Jalovec obecný

Jalovec mletý Použitá část rostliny: plody Vzhled a barva: tmavě hnědý sypký prášek Použití v kuchyni: kořenění zvěřiny, drceným jalovcem se obaluje zvěřina před úpravou, do rybích marinád, do kysaného zelí, do guláše, při pečení drůbeže, je součástí různých druhů kořenících směsí, s koriandrem je dobrý na nakládání masa před uzením, k výrobě Ginu a Borovičky. Alergen: může obsahovat stopové množství celeru, hořčice a oxidu siřičitého Historie a současnost: Jalovec je z rodu jehličnatých stromů...

Profikoření - Anýz celý (5 Kg) Bedrník anýz

Anýz celý Použitá část rostliny: sušené plody Vzhled a barva: rýhované nažky vejčitého tvaru, barva žlutozelená až šedozelená Chuť a vůně: aromatická vůně, nasládlá, palčivě kořenná chuť Použití v kuchyni: do některých druhů chleba, pečiva, k nakládání řepy, do okurek a červeného zelí, do hruškového a jablečného kompotu, špetka anýzu je vhodná k rybám nebo žampiónům, do kořenících směsí Historie a současnost: Anýz pochází z Egypta a Sýrie. Pěstuje se na Balkáně, ve Středomoří, v Rusku, ve stře...

Profikoření - Anýz mletý (5 Kg) Bedrník anýz

Anýz mletý Použitá část rostliny:mletá semínka Vzhled a barva: sypká, zlatohnědé barvy Alergeny: může obsahovat stopové množství celeru, hořčice a oxidu siřičitého Použití v kuchyni:do některých druhů chleba, pečiva, k nakládání řepy, do okurek a červeného zelí, do hruškového a jablečného kompotu, špetka anýzu je vhodná k rybám nebo žampiónům, do kořenících směsí Historie a současnost: Anýz pochází z Egypta a Sýrie. Pěstuje se na Balkáně, ve Středomoří, v Rusku, ve střední Asii, ve Španělsku, I...

Profikoření - Jalovec celý (5 Kg) Jalovec obecný

Jalovec celý Použitá část rostliny: plod Vzhled a barva: černé kuličky Použití v kuchyni: kořenění zvěřiny, drceným jalovcem se obaluje zvěřina před úpravou, do rybích marinád, do kysaného zelí, do guláše, při pečení drůbeže, je součástí různých druhů kořenících směsí, s koriandrem je dobrý na nakládání masa před uzením, k výrobě Ginu a Borovičky. Historie a současnost: Jalovec je z rodu jehličnatých stromů. Vyskytuje se po celé Evropě v nadmořských výškách. Jeho zralé šišky se podobají bobulím...

Profikoření - Jalovec mletý (5 Kg) Jalovec obecný

Jalovec mletý Použitá část rostliny: plody Vzhled a barva: tmavě hnědý sypký prášek Použití v kuchyni: kořenění zvěřiny, drceným jalovcem se obaluje zvěřina před úpravou, do rybích marinád, do kysaného zelí, do guláše, při pečení drůbeže, je součástí různých druhů kořenících směsí, s koriandrem je dobrý na nakládání masa před uzením, k výrobě Ginu a Borovičky. Alergen: může obsahovat stopové množství celeru, hořčice a oxidu siřičitého Historie a současnost: Jalovec je z rodu jehličnatých stromů...

Profikoření - Anýz celý (200g) Bedrník anýz

Anýz celý Použitá část rostliny: sušené plody Vzhled a barva: rýhované nažky vejčitého tvaru, barva žlutozelená až šedozelená Chuť a vůně: aromatická vůně, nasládlá, palčivě kořenná chuť Použití v kuchyni: do některých druhů chleba, pečiva, k nakládání řepy, do okurek a červeného zelí, do hruškového a jablečného kompotu, špetka anýzu je vhodná k rybám nebo žampiónům, do kořenících směsí Historie a současnost: Anýz pochází z Egypta a Sýrie. Pěstuje se na Balkáně, ve Středomoří, v Rusku, ve stře...

Profikoření - Saturejka nať (100g)

Saturejka nať Použitá část rostliny: nať Saturejky Vzhled a barva: řezaná nať, zeleno olivové barvy Použití v kuchyni: Do salátů, polévek, luštěninových pokrmů, do mletého masa, k nakládání zvěřiny, drůbeže a ryb, do tvarohových pomazánek, do zelí a kapusty. Historie a současnost: Saturejka roste na Balkáně a ve východním a jižním Středomoří. Patří do čeledi hluchavkovitých rostlin. Zdravotní účinky: Pomáhá při onemocnění dýchacích cest, je vhodná ve formě čaje nebo koupele. Snižuje krevní tlak...

Profikoření - Saturejka nať (200g)

Saturejka nať Použitá část rostliny: nať Saturejky Vzhled a barva: řezaná nať, zeleno olivové barvy Použití v kuchyni: Do salátů, polévek, luštěninových pokrmů, do mletého masa, k nakládání zvěřiny, drůbeže a ryb, do tvarohových pomazánek, do zelí a kapusty. Historie a současnost: Saturejka roste na Balkáně a ve východním a jižním Středomoří. Patří do čeledi hluchavkovitých rostlin. Zdravotní účinky: Pomáhá při onemocnění dýchacích cest, je vhodná ve formě čaje nebo koupele. Snižuje krevní tlak...

Profikoření - Saturejka nať (500g)

Saturejka nať Použitá část rostliny: nať Saturejky Vzhled a barva: řezaná nať, zeleno olivové barvy Použití v kuchyni: Do salátů, polévek, luštěninových pokrmů, do mletého masa, k nakládání zvěřiny, drůbeže a ryb, do tvarohových pomazánek, do zelí a kapusty. Historie a současnost: Saturejka roste na Balkáně a ve východním a jižním Středomoří. Patří do čeledi hluchavkovitých rostlin. Zdravotní účinky: Pomáhá při onemocnění dýchacích cest, je vhodná ve formě čaje nebo koupele. Snižuje krevní tlak...

Profikoření - Saturejka nať (1 kg)

Saturejka nať Použitá část rostliny: nať Saturejky Vzhled a barva: řezaná nať, zeleno olivové barvy Použití v kuchyni: Do salátů, polévek, luštěninových pokrmů, do mletého masa, k nakládání zvěřiny, drůbeže a ryb, do tvarohových pomazánek, do zelí a kapusty. Historie a současnost: Saturejka roste na Balkáně a ve východním a jižním Středomoří. Patří do čeledi hluchavkovitých rostlin. Zdravotní účinky: Pomáhá při onemocnění dýchacích cest, je vhodná ve formě čaje nebo koupele. Snižuje krevní tlak...

Profikoření - Saturejka nať (5 kg)

Saturejka nať Použitá část rostliny: nať Saturejky Vzhled a barva: řezaná nať, zeleno olivové barvy Použití v kuchyni: Do salátů, polévek, luštěninových pokrmů, do mletého masa, k nakládání zvěřiny, drůbeže a ryb, do tvarohových pomazánek, do zelí a kapusty. Historie a současnost: Saturejka roste na Balkáně a ve východním a jižním Středomoří. Patří do čeledi hluchavkovitých rostlin. Zdravotní účinky: Pomáhá při onemocnění dýchacích cest, je vhodná ve formě čaje nebo koupele. Snižuje krevní tlak...

Profikoření - Anýz celý (50g) Bedrník anýz

Anýz celý Použitá část rostliny: sušené plody Vzhled a barva: rýhované nažky vejčitého tvaru, barva žlutozelená až šedozelená Chuť a vůně: aromatická vůně, nasládlá, palčivě kořenná chuť Použití v kuchyni: do některých druhů chleba, pečiva, k nakládání řepy, do okurek a červeného zelí, do hruškového a jablečného kompotu, špetka anýzu je vhodná k rybám nebo žampiónům, do kořenících směsí Historie a současnost: Anýz pochází z Egypta a Sýrie. Pěstuje se na Balkáně, ve Středomoří, v Rusku, ve stře...

Profikoření - Anýz mletý (50g) Bedrník anýz

Anýz mletý Použitá část rostliny:mletá semínka Vzhled a barva: sypká, zlatohnědé barvy Alergeny: může obsahovat stopové množství celeru, hořčice a oxidu siřičitého Použití v kuchyni:do některých druhů chleba, pečiva, k nakládání řepy, do okurek a červeného zelí, do hruškového a jablečného kompotu, špetka anýzu je vhodná k rybám nebo žampiónům, do kořenících směsí Historie a současnost: Anýz pochází z Egypta a Sýrie. Pěstuje se na Balkáně, ve Středomoří, v Rusku, ve střední Asii, ve Španělsku, I...

Profikoření - Jalovec celý (50g) Jalovec obecný

Jalovec celý Použitá část rostliny: plod Vzhled a barva: černé kuličky Použití v kuchyni: kořenění zvěřiny, drceným jalovcem se obaluje zvěřina před úpravou, do rybích marinád, do kysaného zelí, do guláše, při pečení drůbeže, je součástí různých druhů kořenících směsí, s koriandrem je dobrý na nakládání masa před uzením, k výrobě Ginu a Borovičky. Historie a současnost: Jalovec je z rodu jehličnatých stromů. Vyskytuje se po celé Evropě v nadmořských výškách. Jeho zralé šišky se podobají bobulím...

Profikoření - Jalovec mletý (50g) Jalovec obecný

Jalovec mletý Použitá část rostliny: plody Vzhled a barva: tmavě hnědý sypký prášek Použití v kuchyni: kořenění zvěřiny, drceným jalovcem se obaluje zvěřina před úpravou, do rybích marinád, do kysaného zelí, do guláše, při pečení drůbeže, je součástí různých druhů kořenících směsí, s koriandrem je dobrý na nakládání masa před uzením, k výrobě Ginu a Borovičky. Alergen: může obsahovat stopové množství celeru, hořčice a oxidu siřičitého Historie a současnost: Jalovec je z rodu jehličnatých stromů...

Profikoření - Saturejka nať (50g)

Saturejka nať Použitá část rostliny: nať Saturejky Vzhled a barva: řezaná nať, zeleno olivové barvy Použití v kuchyni: Do salátů, polévek, luštěninových pokrmů, do mletého masa, k nakládání zvěřiny, drůbeže a ryb, do tvarohových pomazánek, do zelí a kapusty. Historie a současnost: Saturejka roste na Balkáně a ve východním a jižním Středomoří. Patří do čeledi hluchavkovitých rostlin. Zdravotní účinky: Pomáhá při onemocnění dýchacích cest, je vhodná ve formě čaje nebo koupele. Snižuje krevní tlak...