Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Sirup z jakonu

Nalezeno:    7 produktů

Lifefood Sirup z jakonu 1kg

Sirup z jakonu BIO - 1kg Jakon byl na území prastaré říše Inků pěstován odedávna pro své sladké, křupavé a osvěžující hlízy. I dnes je běžnou součástí stravy nejen v zemích Jižní Ameriky ale i např. v Japonsku. Hlízy jakonu jsou bohatým zdrojem fruktooligosacharidů, proto chutnají sladce. Jakonové hlízy jsou zdrojem antioxidantů, draslíku, vápníku, hořčíku a mnoha dalších, pro lidské zdraví důležitých stopových prvků. Jak sirup vzniká? Sirup z jakonu se vyrábí odpařováním šťávy vylisované a j...

Více informací
od 991 Kč
Koupit nejlevněji

lifefood Sirup z jakonu BIO 170g

Popis produktu Jakon (Smallanthus sonchifolius) byl na území prastaré říše Inků pěstován odedávna pro své sladké, křupavé a osvěžující hlízy. I dnes je běžnou součástí stravy nejen v zemích Jižní Ameriky ale i např. v Japonsku. Jedná se o nutričně velice zajímavou rostlinu, která může obohatit i náš jídelníček. Sirup má tmavě hnědou barvu, hustou konzistenci a velmi příjemnou chuť připomínající květový med nebo karamel s lehce ovocným nádechem. V porovnání s medem má o polovinu nižší ...

Více informací
od 149 Kč
Koupit nejlevněji

Sirup z jakonu BIO 170g

Jakon (Smallanthus sonchifolius) byl na území prastaré říše Inků pěstován odedávna pro své sladké, křupavé a osvěžující hlízy. Sirup má tmavě hnědou barvu, hustou konzistenci a velmi příjemnou chuť připomínající květový med nebo karamel.

Lifefood Sirup z Jakonu 1,4kg Bio

Popis: Jakon byl na území prastaré říše Inků pěstován odedávna pro své sladké, křupavé a osvěžující hlízy. I dnes je běžnou součástí stravy nejen v zemích Jižní Ameriky ale i např. v Japonsku. Hlízy jakonu jsou bohatým zdrojem fruktooligosacharidů, proto chutnají sladce. Jakonové hlízy jsou zdrojem antioxidantů, draslíku, vápníku, hořčíku a mnoha dalších, pro lidské zdraví důležitých stopových prvků. Jak sirup vzniká? Sirup z jakonu se vyrábí odpařováním šťávy vylisované a jakonových hlíz. Odpa...

Lifefood Sirup z Jakonu 1,4kg Bio

Popis: Jakon byl na území prastaré říše Inků pěstován odedávna pro své sladké, křupavé a osvěžující hlízy. I dnes je běžnou součástí stravy nejen v zemích Jižní Ameriky ale i např. v Japonsku. Hlízy jakonu jsou bohatým zdrojem fruktooligosacharidů, proto chutnají sladce. Jakonové hlízy jsou zdrojem antioxidantů, draslíku, vápníku, hořčíku a mnoha dalších, pro lidské zdraví důležitých stopových prvků. Jak sirup vzniká? Sirup z jakonu se vyrábí odpařováním šťávy vylisované ...

Lifefood Sirup z jakonu BIO 170g

Jakon (Smallanthus sonchifolius) byl na území prastaré říše Inků pěstován odedávna pro své sladké, křupavé a osvěžující hlízy. I dnes je běžnou součástí stravy nejen v zemích Jižní Ameriky ale i např. v Japonsku. Jedná se o nutričně velice zajímavou rostlinu, která může obohatit i náš jídelníček a být přínosem pro naše zdraví. Hlízy jakonu jsou bohatým zdrojem fruktooligosacharidů, proto chutnají sladce. Oligosacharidy, na rozdíl od jednodušších cukrů neumí lidský organismus využít, nezvyšují t...

Lifefood Sirup z jakonu BIO 170g

Jakon (Smallanthus sonchifolius) byl na území prastaré říše Inků pěstován odedávna pro své sladké, křupavé a osvěžující hlízy. I dnes je běžnou součástí stravy nejen v zemích Jižní Ameriky ale i např. v Japonsku. Jedná se o nutričně velice zajímavou rostlinu, která může obohatit i náš jídelníček a být přínosem pro naše zdraví. Hlízy jakonu jsou bohatým zdrojem fruktooligosacharidů, proto chutnají sladce. Oligosacharidy, na rozdíl od jednodušších cukrů neumí lidský organismus využít, nezvyšují t...

Lifefood sirup z jakonu BIO 170 g

Jakon (Smallanthus sonchifolius) byl na území prastaré říše Inků pěstován odedávna pro své sladké, křupavé a osvěžující hlízy. I dnes je běžnou součástí stravy nejen v zemích Jižní Ameriky ale i např. v Japonsku. Jedná se o nutričně velice zajímavou rostlinu, která může obohatit i náš jídelníček a být přínosem pro naše zdraví. Hlízy jakonu jsou bohatým zdrojem fruktooligosacharidů, proto chutnají sladce. Oligosacharidy, na rozdíl od jednodušších cukrů neumí lidský organismus využít, nezvyšují t...

Lifefood Sirup z jakonu BIO 170g

Jakon (Smallanthus sonchifolius) byl na území prastaré říše Inků pěstován odedávna pro své sladké, křupavé a osvěžující hlízy. I dnes je běžnou součástí stravy nejen v zemích Jižní Ameriky ale i např. v Japonsku. Jedná se o nutričně velice zajímavou rostlinu, která může obohatit i náš jídelníček a být přínosem pro naše zdraví. Hlízy jakonu jsou bohatým zdrojem fruktooligosacharidů, proto chutnají sladce. Oligosacharidy, na rozdíl od jednodušších cukrů neumí lidský organismus využít, nezvy...