Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Ruby porto

Nalezeno:    20 produktů

Royal Oporto Ruby

Směs mladých plných červených portských vín, zrajících minimálně 3 roky v dubových sudech. Víno má tmavě rubínovou barvu a zralé aroma s rafinovanou vůní lesních jahod. Prezentuje se plným tělem a harmonickou chutí. Oproti jiným rubínovým portským vínům ve své kategorii vyniká kvalitou a chutí. Doporučujeme podávat při teplotě 15-18°C.

Více informací
od 279 Kč
Koupit nejlevněji

Royal Oporto Tawny

Tawny je celosvětově nejoblíbenějším druhem portského. Výrobce Royal Oporto nechává toto Tawny zrát po dobu 5 let, což je podstatně déle, než činí její konkurenti, kteří pouze dodržují zákonem předepsané 3 roky. Zraje tradičním způsobem a kombinuje příjemnost své zralé chuti s jemností, dosažené zráním v dubových sudech. Doporučujeme podávat při pokojové teplotě, během horké sezóny o teplotě 16°C.

Více informací
od 275 Kč
Koupit nejlevněji

Dalva Porto Ruby 0,75l 19%

Kvalitní Dalva Porto Ruby 0,75l 19%, Fortifikovaná vína

Ferreira Ruby Porto 0,75l 19,5%

Jeho intenzivní vůně připomínající přezrálé ovoce, jemně vyladěnému prostřednictvím pečlivého zrání ve dřevě i přes míchání provádí během svého přirozeného procesu stárnutí. Plná a bohatá, má jemnou rovnováhu mezi svou sladkost a jeho struktura tříslovin, což se mu jedinečné vlastnosti a luxusní a atraktivní dlouhou dochutí

Kopke FIne Ruby Porto 0,75l

Chuť je jemná, elegantní a vyvážená. Ideálně se hodí ke zmrzlině, ovoci a sýrům.

Porto Valdouro Porto Ruby 0,75l 19%

Růžové portské víno vyrobené z hroznů odrůdy Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Barroca, Tinta Roriz a Tinto Cao, které byly vypěstovány na portugalských vinicích. Víno má zářivě růžovou barvu, rubínově červenou, silné aroma červeného ovoce, bylo vyrobeno z červených hroznů. Aroma s tóny malin, třešní a angreštu. Kořenitá chuť. Doporučujeme podávat mírně chlazené na 15-17°C.

Porto Cruz Porto Ruby 0,75l 19% Papír

Révové víno z Portugalska s přídavkem pravé brandy. Jiskrné barvy. Doporučená teplota podávání 15 - 17°C. Porto Cruz je nejprodávanější značka portského na světě !

OSBORNE PORTO RUBY 0,75L

Mladé portské víno rubínové barvy.

SANDEMAN PORTO RUBY 19.5% 0,75L

Potomek ohnivých ruby portských vín George Sandemana z roku 1790.

Sandeman Porto Ruby 0,75l 18%

Sandeman Port Ruby je sladké portské víno rubínové barvy. Je bohaté a robustní, se zvláštní hloubkou a odstínem chuti. Vynikající je jako chlazený aperitiv či digestiv pokojové teploty.

Dalva Porto Ruby 0,75 l

Typ: Portské víno Země původu:Portugalsko - kraj Douro Obsah: 0,75 l Obsah alkoholu: 19 % Alergeny: alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Styl vína: Sladké

Sandeman Porto Ruby 0,75l 19%

Vynikající je jako chlazený aperitiv či digestiv pokojové teploty

Ferreira Porto Ruby 0,75l 19,5%

Portské má intenzivní rubínový odstín a vůně přípomíná přezrálé ovoce. Víno je plné a bohaté, krásně vyrovnané díky své sladkosti a svými tříslovinami. Toto vše mu dává zvláštní charakteristiku a dlouhou dochuť. Mělo by se konzumovat mladé, aby siuchovalo svojí svěžest.

Royal Oporto Porto Ruby 0,75l 19,5%

Směs mladých plných červených portských vín, zrajících minimálně 3 roky ve větších dubových tancích, zpravidla o objemu několika tisíc litrů. Víno má tmavě rubínovou barvu a zralé aroma s rafinovanou vůní lesních jahod. Prezentuje se plným tělem a harmonickou chutí. Oproti jiným rubínovým portským vínům ve své kategorii vyniká kvalitou a chutí. Doporučujeme podávat při teplotě 15-18°C.

Porto Cruz Ruby 0,75l 19%

Doporučená teplota podávání 15 - 17°C. Porto Cruz je nejprodávanější značka portského na světě !

Porto Cruz Ruby 0,75l 19%

Porto Cruz Ruby chutná a voní po švestkách, borůvkách, rozinkách, vanilce a karamelu. Skvěle vyvážené sladké portské. Jde o portugalské révové víno z Duoro Valley doplněné pravou brandy. Doporučená teplota podávání je 15 - 17°C. Tradice výroby vína v této lokalitě je po staletí stejná. Údolí je lemováno strmými svahy tvořenými břidlicí, v zimě je tu deštivo, na jaře často vichřice a krupobití, zatímco v létě zde panuje horko a sucho. Brandy se do procesu přidává během kvašení, tím se fermentace...

PORTO VALDOURO RUBY

Révové víno z Portugalska, s přídavkem pravé brandy.

Barão de Vilar Ruby Port

Sladké a bohaté rubínové portské Sladké, teplé a bujné rubínové portské. Tmavě červená barva s trochou hnědé. Bujná, bohatá, krémová a sladká vůně s nádechem karamelu. Plná, kulatá a sladká chuť s tóny ovoce, karamelu, rozinek a vanilky. Dlouhý a intenzivní měkký závěr. Portské víno Portské je fortifikované (dolihované) víno. Přerušením kvašení a díky dodatečnému alkoholu si víno zachovává zbytkové cukry a obsah alkoholu se zvýší na 19 až 22 procent. Portské je pojmenováno podle přístavního měs...

Romariz Porto Vintage 2003 0,75l 20%

Vintage - víno kategorie Ruby - je považováno za vrcholný skvost mezi portskými. Má nejlepší barvu, chuť i vůni. Pochází z jednoho ročníku naprosto nadstandardní kvality. Je uskladněno v dřevěných sudech po 2 až 3 roky a poté lahvováno. V lahvi dále vyzrává řadu let nebo desetiletí, postupně rozvíjejíce svoji chuť a skvostné aroma. Před pitím musí být dekantováno. Aby byla požadovaná kvalita zachována smí každý výrobce vyhlásit Vintage maximálně 3 krát v každém desetiletí. Jedná se tedy o veli...

Romariz Porto Vintage 1997 0,75l 20,5%

Vintage - víno kategorie Ruby - je považováno za vrcholný skvost mezi portskými. Má nejlepší barvu, chuť i vůni. Pochází z jednoho ročníku naprosto nadstandardní kvality. Je uskladněno v dřevěných sudech po 2 až 3 roky a poté lahvováno. V lahvi dále vyzrává řadu let nebo desetiletí, postupně rozvíjejíce svoji chuť a skvostné aroma. Před pitím musí být dekantováno. Aby byla požadovaná kvalita zachována smí každý výrobce vyhlásit Vintage maximálně 3 krát v každém desetiletí. Jedná se tedy o veli...

Romariz Porto Vintage 2000 0,75l 20,5%

Vintage - víno kategorie Ruby - je považováno za vrcholný skvost mezi portskými. Má nejlepší barvu, chuť i vůni. Pochází z jednoho ročníku naprosto nadstandardní kvality. Je uskladněno v dřevěných sudech po 2 až 3 roky a poté lahvováno. V lahvi dále vyzrává řadu let nebo desetiletí, postupně rozvíjejíce svoji chuť a skvostné aroma. Před pitím musí být dekantováno. Aby byla požadovaná kvalita zachována smí každý výrobce vyhlásit Vintage maximálně 3 krát v každém desetiletí. Jedná se tedy o veli...



Podobné fráze na Nejrychlejší.cz: