Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Recepty z farmarskeho trhu

Nalezeno:    131 produktů

Hanka Michopulu: Recepty z farmářského trhu I. podzim-zima

První díl nové kuchařky Recepty z farmářského trhu představí svěží nápady na přípravu pokrmů z domácích plodin v podzimním a zimním období.Recepty z farmářského trhu pro období podzim zima vychází začátkem září a obsahují celkem 90 receptů z více než dvaceti různých plodin. Co dobrého uvařit z krásné dýně, kulaté řepy...Co s jablky starých českých odrůd? Hanka Michopulu, někdejší šéfredaktorka časopisu Apetit, dnes volná novinářka a autorka úspěšné kuchařky Zpátky domů, obnovila v roce 2009 tra...

Více informací
od 249 Kč
Koupit nejlevněji

Hanka Michopulu: Recepty z farmářského trhu II. jaro-léto

Pokračování úspěšné kuchařky známé autorky, tentokrát s recepty z jarních a letních plodin. Hanka Michopulu vás provede slunečnou sezónou tak, že už nebudete váhat, co uvařit a upéct z čerstvých produktů koupených na farmářském trhu. V knize najdete snadné tipy, jak zpracovat pro nás relativně nové druhy zeleniny a ovoce (lilek, rukola, chřest…), a zároveň nejlákavější úpravy tradičnějších druhů (ředkvičky, rajčata, špenát, rebarbora, bylinky, ovoce…). Samozřejmě, že ani v 2. díle nechybí spous...

Více informací
od 249 Kč
Koupit nejlevněji

Recepty z farmářského trhu I. podzim-zima - Michopulu Hanka

První díl nové kuchařky Recepty z farmářského trhu představí svěží nápady na přípravu pokrmů z domácích plodin v podzimním a zimním období.Recepty z farmářského trhu pro období podzim zima vychází zač

Recepty z farmářského trhu I. podzim-zima - Michopulu Hanka

První díl nové kuchařky Recepty z farmářského trhu představí svěží nápady na přípravu pokrmů z domácích plodin v podzimním a zimním období.Recepty z farmářského trhu pro období podzim zima vychází zač

Michopulu Hanka: Recepty z farmářského trhu I. podzim-zima

První díl nové kuchařky Recepty z farmářského trhu představí svěží nápady na přípravu pokrmů z domácích plodin v podzimním a zimním období.

Recepty z farmářského trhu I. podzim-zima - Michopulu Hanka

První díl nové kuchařky Recepty z farmářského trhu představí svěží nápady na přípravu pokrmů z domácích plodin v podzimním a zimním období.Recepty z farmářského trhu pro období podzim zima vychází začátkem září a obsahují celkem 90 receptů z více než dvaceti různých plodin. Co dobrého uvařit z krásné dýně, kulaté řepy...Co s jablky starých českých odrůd? Hanka Michopulu, někdejší šéfredaktorka časopisu Apetit, dnes volná novinářka a autorka úspěšné kuchařky Zpátky domů, obnovila v roce 2009 tra...

Recepty z farmářského trhu I. podzim-zima - Hanka Michopulu

První díl nové kuchařky Recepty z farmářského trhu představí svěží nápady na přípravu pokrmů z domácích plodin v podzimním a zimním období.Recepty z farmářského trhu pro období podzim zima vychází začátkem září a obsahují celkem 90 receptů z více než dvaceti různých plodin. Co dobrého uvařit z krásné dýně, kulaté řepy...Co s jablky starých českých odrůd? Hanka Michopulu, někdejší šéfredaktorka časopisu Apetit, dnes volná novinářka a autorka úspěšné kuchařky Zpátky domů, obnovila v roce 2009 tra...

Recepty z farmářského trhu (1. díl) - Hana Michopulu

První díl nové kuchařky Recepty z farmářského trhu představí svěží nápady na přípravu pokrmů z domácích plodin v podzimním a zimním období. Recepty z farmářského trhu pro období podzim zima vychází začátkem září a obsahují celkem 90 receptů z více než dvaceti různých plodin. Co dobrého uvařit z krásné dýně, kulaté řepy... Co s jablky starých českých odrůd? Hanka Michopulu, někdejší šéfredaktorka časopisu Apetit, dnes volná novinářka a autorka úspěšné kuchařky Zpátky domů, obnovila v roce 2009 t...

Michopulu Hanka: Recepty z farmářského trhu II. jaro-léto

Pokračování úspěšné kuchařky známé autorky, tentokrát s recepty z jarních a letních plodin. Hanka Michopulu vás provede slunečnou sezónou tak, že už nebudete váhat, co uvařit a upéct z čerstvých produktů koupených na farmářském trhu.

Recepty z farmářského trhu II. jaro-léto - Michopulu Hanka

Pokračování úspěšné kuchařky známé autorky, tentokrát s recepty z jarních a letních plodin. Hanka Michopulu vás provede slunečnou sezónou tak, že už nebudete váhat, co uvařit a upéct z čerstvých produ

Recepty z farmářského trhu II. jaro-léto - Michopulu Hanka

Pokračování úspěšné kuchařky známé autorky, tentokrát s recepty z jarních a letních plodin. Hanka Michopulu vás provede slunečnou sezónou tak, že už nebudete váhat, co uvařit a upéct z čerstvých produ

Recepty z farmářského trhu II. jaro-léto - Michopulu Hanka

Pokračování úspěšné kuchařky známé autorky, tentokrát s recepty z jarních a letních plodin. Hanka Michopulu vás provede slunečnou sezónou tak, že už nebudete váhat, co uvařit a upéct z čerstvých produktů koupených na farmářském trhu. V knize najdete snadné tipy, jak zpracovat pro nás relativně nové druhy zeleniny a ovoce (lilek, rukola, chřest…), a zároveň nejlákavější úpravy tradičnějších druhů (ředkvičky, rajčata, špenát, rebarbora, bylinky, ovoce…). Samozřejmě, že ani v 2. díle nechybí spous...

Recepty z farmářského trhu II. jaro-léto - Hanka Michopulu

Pokračování úspěšné kuchařky známé autorky, tentokrát s recepty z jarních a letních plodin. Hanka Michopulu vás provede slunečnou sezónou tak, že už nebudete váhat, co uvařit a upéct z čerstvých produktů koupených na farmářském trhu. V knize najdete snadné tipy, jak zpracovat pro nás relativně nové druhy zeleniny a ovoce (lilek, rukola, chřest…), a zároveň nejlákavější úpravy tradičnějších druhů (ředkvičky, rajčata, špenát, rebarbora, bylinky, ovoce…). Samozřejmě, že ani v 2. díle nechybí spous...

Recepty z farmářského trhu (2. díl) - Hana Michopulu

Pokračování úspěšné kuchařky známé autorky, tentokrát s recepty z jarních a letních plodin. Hanka Michopulu vás provede slunečnou sezónou tak, že už nebudete váhat, co uvařit a upéct z čerstvých produktů koupených na farmářském trhu. V knize najdete snadné tipy, jak zpracovat pro nás relativně nové druhy zeleniny a ovoce (lilek, rukola, chřest…), a zároveň nejlákavější úpravy tradičnějších druhů (ředkvičky, rajčata, špenát, rebarbora, bylinky, ovoce…). Samozřejmě, že ani v 2. díle nechybí spous...

Recepty z farmářského trhu I. díl podzim-zima - Hana Michopulu

Autor : Hana Michopulu, První díl nové kuchařky Recepty z farmářského trhu představí svěží nápady na přípravu pokrmů z domácích plodin v podzimním a zimním období.Recepty z farmářského trhu pro období podzim zima vychází začátkem září a obsahují celkem 90 receptů z více než dvaceti různých plodin. Co dobrého uvařit z krásné dýně, kulaté řepy...Co s jablky starých českých odrůd? Hanka Michopulu, někdejší šéfredaktorka časopisu Apetit, dnes volná novinářka a autorka úspěšné kuchařky Zpátky domů, ...

Recepty z farmářského trhu II. díl jaro-léto - Hana Michopulu

Autor : Hana Michopulu, Pokračování úspěšné kuchařky známé autorky, tentokrát s recepty z jarních a letních plodin. Hanka Michopulu vás provede slunečnou sezónou tak, že už nebudete váhat, co uvařit a upéct z čerstvých produktů koupených na farmářském trhu. V knize najdete snadné tipy, jak zpracovat pro nás relativně nové druhy zeleniny a ovoce (lilek, rukola, chřest…), a zároveň nejlákavější úpravy tradičnějších druhů (ředkvičky, rajčata, špenát, rebarbora, bylinky, ovoce…). Samozřejmě, že ani...

Recepty z farmářského trhu I. díl podzim-zima - jak snadno & skvěle vařit z českých sezónních surovin

Recepty z farmářského trhu I. díl podzim-zima - jak snadno & skvěle vařit z českých sezónních surovin najdte na Digiboss.cz. Recepty z farmářského trhu I. díl podzim-zima - jak snadno & skvěle vařit z českých sezónních surovin nabízíme i na splátky. . Poplatky : 0.000000

Recepty z farmářského trhu II. díl jaro-léto - Víc než 100 receptů, jak získat co nejvíc chuti a požitku z plodů českého

Recepty z farmářského trhu II. díl jaro-léto - Víc než 100 receptů, jak získat co nejvíc chuti a požitku z plodů českého najdte na Digiboss.cz. Recepty z farmářského trhu II. díl jaro-léto - Víc než 100 receptů, jak získat co nejvíc chuti a požitku z plodů českého nabízíme i na splátky. . Poplatky : 0.000000

Kuchařka z farmářských trhů

Vybrané recepty z oblíbených farmářských trhů sestavil známý publicista Lubomír Teprt. Farmářská jídla překvapí svou rozmanitostí a originalitou. Vážou se k nim i poutavé příběhy lidí, které autor velmi vtipně zpracoval a do kuchařky zakomponoval. Zajímavostí je, že průvodcem celou kuchařkou totiž bude zakladatel farmářských trhů a prezident jejich asociace Pavel Šťastný.

Kuchařka z farmářských trhů - Lubomír Teprt

Vybrané recepty z oblíbených farmářských trhů sestavil známý publicista Lubomír Teprt. Farmářská jídla překvapí svou rozmanitostí a originalitou. Vážou se k nim i poutavé příběhy lidí, které autor vel

Kuchařka z farmářských trhů - Lubomír Teprt

Vybrané recepty z oblíbených farmářských trhů sestavil známý publicista Lubomír Teprt. Farmářská jídla překvapí svou rozmanitostí a originalitou. Vážou se k nim i poutavé příběhy lidí, které autor vel

Kuchařka z farmářských trhů - Teprt Lubomír

Vybrané recepty z oblíbených farmářských trhů sestavil známý publicista Lubomír Teprt. Farmářská jídla překvapí svou rozmanitostí a originalitou. Vážou se k nim i poutavé příběhy lidí, které autor velmi vtipně zpracoval a do kuchařky zakomponoval. Zajímavostí je, že průvodcem celou kuchařkou totiž bude zakladatel farmářských trhů a prezident jejich asociace Pavel Šťastný.

Kuchařka z farmářských trhů - Lubomír Teprt

Vybrané recepty z oblíbených farmářských trhů sestavil známý publicista Lubomír Teprt. Farmářská jídla překvapí svou rozmanitostí a originalitou. Vážou se k nim i poutavé příběhy lidí, které autor velmi vtipně zpracoval a do kuchařky zakomponoval. Zajímavostí je, že průvodcem celou kuchařkou totiž bude zakladatel farmářských trhů a prezident jejich asociace Pavel Šťastný.

Kuchařka z farmářských trhů - Lubomír Teprt

Autor : Lubomír Teprt, Vybrané recepty z oblíbených farmářských trhů sestavil známý publicista Lubomír Teprt. Farmářská jídla překvapí svou rozmanitostí a originalitou. Vážou se k nim i poutavé příběhy lidí, které autor velmi vtipně zpracoval a do kuchařky zakomponoval. Zajímavostí je, že průvodcem celou kuchařkou totiž bude zakladatel farmářských trhů a prezident jejich asociace Pavel Šťastný. Druh sortimentu : Kniha, Kuchařka z farmářských trhů, Jazyk : Čeština, Počet stran : 124...

Čínske recepty v slovenskej kuchyni - Jana Horecká

Autor : Jana Horecká, Druhé vydanie úspešnej kuchárskej knihy známej autorky ponúka veľké množstvo receptov na prípravu jedál z čínskej kuchyne. Naše gazdinky ocenia nielen pestrý výber jedál, ale aj ich popularitu u nás a to, že sa dajú pripraviť zo surovín bežne dostupných na našom trhu.Druh sortimentu : Kniha, Čínske recepty v slovenskej kuchyni, Jazyk : Slovenština, Počet stran : 96

Čínske recepty v slovenskej kuchyni - Jana Horecká

Druhé vydanie úspešnej kuchárskej knihy známej autorky ponúka veľké množstvo receptov na prípravu jedál z čínskej kuchyne. Naše gazdinky ocenia nielen pestrý výber jedál, ale aj ich popularitu u nás a to, že sa dajú pripraviť zo surovín bežne dostupných na našom trhu.

Příběhy a recepty nejslavnějších televizních kuchařů světa -...

Známý gourmet kritik a labužník Vladimír Poštulka vytvořil portréty 25 nejslavnějších kuchařů, kteří se objevují na televizních obrazovkách na celém světě. Ve výpravné publikaci nechybí ani Čech Zdeněk Pohlreich. Životní příběhy těchto osobností jako Paul Bocuse, Gordon Ramsay či Jamie Olivier jsou milionům svých fanoušků ve stovkách zemí většinou neznámé, často však mají velmi zajímavé pozadí. Ke každému portrétu přidal autor, který je původní profesí velmi úspěšný textař a scénarista, jeden z...

Příběhy a recepty nejslavnějších televizních kuchařů světa -...

Známý gourmet kritik a labužník Vladimír Poštulka vytvořil portréty 25 nejslavnějších kuchařů, kteří se objevují na televizních obrazovkách na celém světě. Ve výpravné publikaci nechybí ani Čech Zdeněk Pohlreich. Životní příběhy těchto osobností jako Paul Bocuse, Gordon Ramsay či Jamie Olivier jsou milionům svých fanoušků ve stovkách zemí většinou neznámé, často však mají velmi zajímavé pozadí. Ke každému portrétu přidal autor, který je původní profesí velmi úspěšný textař a scénarista, jeden z...

Houby - Atlas jedlých hub s osvědčenými recepty - Ladislav H...

Atlas jedlých hub - Téměř 300 druhů jedlých hub, které během celého roku najdete v našich lesích. - Podrobný popis každé houby s detailní fotografií. - Informace o chuťových vlastnostech. - Přehledné piktogramy doporučují využití v kuchyni. Houbová kuchařka - Na 300 vyzkoušených receptů šéfkuchaře Oldřicha Jindřicha. - Prakticky uspořádané předpisy podle výskytu hub v jednotlivých ročních obdobích. - Zajímavá a chutná jídla z pěstovaných hub, běžně dostupných na našem trhu. - Působivé názorné f...

Příběhy a recepty nejslavnějších televizních kuchařů světa - Vladimír Poštulka

Autor : Vladimír Poštulka, Známý gourmet kritik a labužník Vladimír Poštulka vytvořil portréty 25 nejslavnějších kuchařů, kteří se objevují na televizních obrazovkách na celém světě. Ve výpravné publikaci nechybí ani Čech Zdeněk Pohlreich. Životní příběhy těchto osobností jako Paul Bocuse, Gordon Ramsay či Jamie Olivier jsou milionům svých fanoušků ve stovkách zemí většinou neznámé, často však mají velmi zajímavé pozadí. Ke každému portrétu přidal autor, který je původní profesí velmi úspěšný t...

Příběhy a recepty nejslavnějších televizních kuchařů světa - Poštulka Vladimír

Známý gourmet kritik a labužník Vladimír Poštulka vytvořil portréty 25 nejslavnějších kuchařů, kteří se objevují na televizních obrazovkách na celém světě. Ve výpravné publikaci nechybí ani Čech Zdeněk Pohlreich. Životní příběhy těchto osobností jako Paul Bocuse, Gordon Ramsay či Jamie Olivier jsou milionům svých fanoušků ve stovkách zemí většinou neznámé, často však mají velmi zajímavé pozadí. Ke každému portrétu přidal autor, který je původní profesí velmi úspěšný textař a scénarista, jeden z...

Příběhy a recepty nejslavnějších televizních kuchařů světa - Vladimír Poštulka

Známý gourmet kritik a labužník Vladimír Poštulka vytvořil portréty 25 nejslavnějších kuchařů, kteří se objevují na televizních obrazovkách na celém světě. Ve výpravné publikaci nechybí ani Čech Zdeněk Pohlreich. Životní příběhy těchto osobností jako Paul Bocuse, Gordon Ramsay či Jamie Olivier jsou milionům svých fanoušků ve stovkách zemí většinou neznámé, často však mají velmi zajímavé pozadí. Ke každému portrétu přidal autor, který je původní profesí velmi úspěšný textař a scénarista, jeden z...

Jaro - kuchařka z edice Apetit -

Kuchařka JARO Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými reaguje na boom farmářských trhů a reflektuje trend vaření z lokálních a místních surovin. V první ze čtyř plánovaných kuchařek - JARO - najdete recepty na každý den v měsících březnu, dubnu a květnu. V hlavní roli bude zářit sezonní zelenina, jako je baby špenát, chřest, křupavé saláty, plané rostliny… Nebudou chybět ani pokrmy s jehněčím masem, rybami či vejci, anebo dezerty s rebarborou či jahodami. Ku...

Grilování od A do Z - 264 rad jak vařit na otevřeném ohni - ...

I když je na trhu spousta knih o grilování, tahle má jednu přednost. Není to totiž jen kniha receptů, ale zde se dozvíte úplně všechno, co o grilování potřebujete vědět. Je užitečným rádcem nejen pro úplné začátečníky, ale i zkušení mistři zde objeví něco nového. Kniha obsahuje více než 250 receptů, rad, tipů a triků, jak z grilování udělat ten nejlepší a nejchutnější zážitek. Je členěná do následujících oddílů. Výbava: Jaký gril si vybrat? Nebo chcete grilovat na kameni? Jaký je ten nejlepší? ...

Grilování od A do Z - 264 rad jak vařit na otevřeném ohni - Atwood Lisa

I když je na trhu spousta knih o grilování, tahle má jednu přednost. Není to totiž jen kniha receptů, ale zde se dozvíte úplně všechno, co o grilování potřebujete vědět. Je užitečným rádcem nejen pro úplné začátečníky, ale i zkušení mistři zde objeví něco nového. Kniha obsahuje více než 250 receptů, rad, tipů a triků, jak z grilování udělat ten nejlepší a nejchutnější zážitek. Je členěná do následujících oddílů. Výbava: Jaký gril si vybrat? Nebo chcete grilovat na kameni? Jaký je ten nejlepš...

Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit)

Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek – edici Sezonní recepty, kterými reaguje na boom farmářských trhů a reflektuje trend vaření z lokálních a místních surovin.

Fish Cook

Fish Cook je jednoduchá karetní hra, ve které se hráči vžijí do rolí kuchařů. Hra je rozdělena do několika dní , které se skládají ze dvou částí: rána a večera. V dopoledních hodinách hráči nakupují přísady z rybího a farmářského trhu, večer pak vaří podle receptů a vydělávají peníze. Strategie se točí kolem nákupu surovin - hráči se je snaží sehnat co nejlevněji a nejefektivněji, a kromě toho se ještě pokoušejí ukrást dobré nápady svých kolegů kuchařů. Hra je v angličtině. Obsah balení: 2 hrac...

Houby a lesní plody - Hess Reinhardt

Různorodé recepty – Houby a lesní plody můžete zavařovat, nakládat, vařit z nich běžné pokrmy nebo lahůdky pro zvláštní příležitosti. Ať už je nasbíráte sami, nebo koupíte čerstvé na trhu – jsou to sk

Houby a lesní plody - Hess Reinhardt

Různorodé recepty – Houby a lesní plody můžete zavařovat, nakládat, vařit z nich běžné pokrmy nebo lahůdky pro zvláštní příležitosti. Ať už je nasbíráte sami, nebo koupíte čerstvé na trhu – jsou to sk

Korejská kuchařka - Choi Chun Jung Shin

První a dosud jediná kuchařka na českém trhu s recepty z Jižní Koreje a Japonska. Obsahuje 69 korejských a 10 japonských jednoduchých receptů s bohatou fotodokumentací, formulovaných v bodech co možná

Korejská kuchařka - Choi Chun Jung Shin

První a dosud jediná kuchařka na českém trhu s recepty z Jižní Koreje a Japonska. Obsahuje 69 korejských a 10 japonských jednoduchých receptů s bohatou fotodokumentací, formulovaných v bodech co možná

Jaro

Kuchařka JARO Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými reaguje na boom farmářských trhů a reflektuje trend vaření z lokálních a místních surovin. V první ze čtyř plá