Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Recepty na omacky z veproveho masa

Nalezeno:    79 produktů

Vývary - Nejlepší recepty na vývary, polévky, rizota a omáčky - Edgsonová Vicky, Thomasová Heather,

Objevte zázračné schopnosti obyčejného vývaru, který posiluje kosti, napomáhá regeneraci lidského těla a je jedním z nejvýživnějších jídel na světě. Vývar je koncentrovaný elixír chuti a zdraví, bez kterého se při vaření prostě neobejdete. Dlouhodobě slaví úspěch v kuchyních celého světa a zároveň v sobě pojí kouzlo dávných let s vědecky podloženými fakty o výživě moderní doby. Vývary jsou nadčasové; procházejí kulturami, generacemi a staletími, a ať je znáte pod jakýmikoli názvy, nic zdraví pr...

Grilování - Zajímavé recepty z masa, ryb, zeleniny a ovoce - Mandžuková Jarmila

„Na počátku byl oheň“ a přestože se tato pověstná věta může týkat celé řady lidských činností, plným právem se hodí i na kuchařské umění. Na ohni si kdysi dávno lidé připravovali první pokrmy a my dnes kulinářské lahůdky. Grilování patří na celém světě k oblíbeným a častým činnostem, a to zejména v letních měsících. Ať již vlastníte jakýkoliv typ grilu, na každém lze připravit grilované steaky, drůbež, špízy, hamburgery, ryby, zeleninu a další dobroty, které zvládne i začátečník. V knize najdet...

Plátky masa na 50 způsobů -

Vzhůru na maso! Pro všechny milovníky plátků masa je zde bohatá kořist. Nezáleží na tom, zda jde o řízky přírodní, obalované, s omáčkou nebo nakrájené a připravené na špíz, tolik možností dosud recepty na řízky nenabízely. Dokladem je více než 50 nových receptů. Není řízek jako řízek. Cordon bleu, plněné jablkové řízky, řízek s kokosem a maďarské maso s paprikou – samé lákavé dobroty z vepřového, telecího, krůtího a kuřecího masa nebo třeba z jehněčího či divočiny. Jsou připojeny i tipy, jak do...

Plátky masa na 50 způsobů - Hess Reinhardt

Vzhůru na maso! Pro všechny milovníky plátků masa je zde bohatá kořist. Nezáleží na tom, zda jde o řízky přírodní, obalované, s omáčkou nebo nakrájené a připravené na špíz, tolik možností dosud recepty na řízky nenabízely. Dokladem je více než 50 nových receptů. Není řízek jako řízek. Cordon bleu, plněné jablkové řízky, řízek s kokosem a maďarské maso s paprikou – samé lákavé dobroty z vepřového, telecího, krůtího a kuřecího masa nebo třeba z jehněčího či divočiny. Jsou připojeny i tipy, jak do...

Vášeň pro grilování - Nejlepší recepty, rady a techniky

Německé nakladatelství pronajalo autorovi, profesionálovi v oboru grilování, na půl roku dům, kde mohl zdokonalovat recepty a degustovat s ochutnávači výsledky. Vznikla tak kniha o grilování s jasnou koncepcí: griluje se na dobrém dřevěném uhlí a používají se přísady, které lze bez větší námahy sehnat. Čtenářům se tedy dostává do rukou „škola grilování“, založená na rozsáhlých znalostech, s přehledně sepsanými zásadami. Dokonale opečené šťavnaté kousky hovězího, telecího, vepřového, drůbežího i...

Vášeň pro grilování - Nejlepší recepty, rady a techniky - Menta Angelo

Německé nakladatelství pronajalo autorovi, profesionálovi v oboru grilování, na půl roku dům, kde mohl zdokonalovat recepty a degustovat s ochutnávači výsledky. Vznikla tak kniha o grilování s jasnou koncepcí: griluje se na dobrém dřevěném uhlí a používají se přísady, které lze bez větší námahy sehnat. Čtenářům se tedy dostává do rukou „škola grilování“, založená na rozsáhlých znalostech, s přehledně sepsanými zásadami. Dokonale opečené šťavnaté kousky hovězího, telecího, vepřového, drůbežího i...

Maso - kuchařka z edice Apetit (3) -

Třetí z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách – vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami Apetitu: Hovězí & telecí maso Vepřové maso JehněČí & kůzlečí maso Králík Zvěřina Mleté maso Domácí zabijačka & uzené maso Grilování Omáčky & knedlíky Na nákupu & v kuchyni V kuchařce Maso najdete klasické české úpravy masa, proslulé světové recepty a tajné tipy nejlepších kuchařů. Podle našeho podrobného návodu je uvaří i začáteč...

Maso - kuchařka z edice Apetit (3) -

Kuchařka z Edice Apetit v paperbackové podobě vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách – vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami Apetitu: Hovězí & telecí maso, Vepřové maso, Jehněčí & kůzlečí maso, Králík, Zvěřina, Mleté maso, Domácí zabijačka & uzené maso, Grilování, Omáčky & knedlíky, Na nákupu & v kuchyni. V kuchařce Maso najdete klasické české úpravy masa, proslulé světové recepty a tajné tipy nejlepších kuchařů. Podle našeho podrobného návodu ...

Minutky - 313 receptů - Höfler Karel

Pokud patříte mezi ty, kteří se rádi dobře nají, ale na druhou stranu neradi tráví čas u plotny, je pro vás tato publikace s 313 recepty na minutky např. z hovězího, vepřového, rybího a mletého masa, zvěřiny to pravé.

Minutky - Karel Höfler; Jiří Poláček

Pokud patříte mezi ty, kteří se rádi dobře nají, ale na druhou stranu neradi tráví čas u plotny, je pro vás tato publikace s 313 recepty na minutky např. z hovězího, vepřového, rybího a mletého masa,

Minutky - Karel Höfler

Pokud patříte mezi ty, kteří se rádi dobře nají, ale na druhou stranu neradi tráví čas u plotny, je pro vás tato publikace s 313 recepty na minutky např. z hovězího, vepřového, rybího a mletého masa, zvěřiny to pravé.

Minutky - Karel Höfler; Jiří Poláček

Pokud patříte mezi ty, kteří se rádi dobře nají, ale na druhou stranu neradi tráví čas u plotny, je pro vás tato publikace s 313 recepty na minutky např. z hovězího, vepřového, rybího a mletého masa,

Reprolast Formička na plněné pečivo 10cm

Formička na plněné pečivo 10cm Formička na plněné pečivo o průměru 10 cm má využití ve sladké i slané kuchyni. Prohlédněte si recepty a prostudujte návod k použití. Uvidíte, že práce s formičkou je velice jednoduchá. Pracovní postup : Rozválíme plát těsta o síle 4-5 mm. Spodní ostrou hranou tvořítka vykrojíme kolečko a položíme na ozubenou část. Do jedné poloviny vykrojeného kolečka dáme náplň. Okraje těsta potřeme bílkem. V polovině přeložíme těsto přes náplň a stlačíme druhou polo...

Reproplast Formička na šátečky 12,5cm

Plastová forma pro přípravu plněného pečiva. Formu lze plnit sladkými i slanými náplněmi a je vhodná pro kynutá, tvarohová, linecká i listová těsta. Pracovní postup: Rozválíme plát těsta o síle 4-5 mm. Spodní ostrou hranou tvořítka vykrojíme kolečko a položíme na ozubenou část. Do jedné poloviny vykrojeného kolečka dáme náplň. Okraje těsta potřeme bílkem. V polovině přeložíme těsto přes náplň a stlačíme druhou polovinou formičky. Vytlačené těsto z okraje formičky setřeme, formičku otevřem...

De Gusto Hrnec na pomalé vaření WSH-SC350

<h2>Hrnec na pomalé vaření</h2> <p>Revoluční způsob přípravy pokrmů! Pomalé vaření patří v současné době k novým trendům zdravého a chutného vaření. Jídla díky němu získají nové, výraznější chutě, a proto je možné při jejich přípravě používat méně dochucovadel soli a tuku. V pomalém hrnci se vaří, peče i dusí. Vaření v <strong>hrcni pro pomalé vaření</strong> je jednoduché a úsporné.<br /><strong>Hrnec na pomalé vaření</strong> je ideální na přípr...

Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů - Doležalová Alena

Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obsahuje i různé způsoby konzervování masa. Zpestřením jsou navíc recepty na zeleninové přílohy a saláty.

Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů - Al...

Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obsahuje i různé způsoby konzervování masa. Zpestřením jsou navíc recepty na zeleninové přílohy a saláty.

Udíme, vaříme a konzervujeme - Alena Doležalová

Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obsahuje i různé způsoby konzervování masa. Zpestřením jsou navíc recepty na zeleninové přílohy a saláty.

Mňam aneb prima vařečka 2 - Dalibor Michalčík; Eduard Karkan

Ve druhém svazku nejoblíbenější české kuchařky najdete řadu receptů na chutná jídla ze všech druhů masa, na pokrmy z rýže, brambor, zeleniny i obilovin. Inspirujte se novými recepty na polévky, omáčky

Maso - Nichola Fletcher

Staňte se skutečnými znalci masa! Tato kniha vás naučí, jak poznat různé kusy špičkového masa a následně je přetvořit v dokonalé a chutné recepty. Připravte si více než 300 mezinárodních pokrmů z vepřového, hovězího, jehněčího či ze zvěřiny, například pomalu pečené vepřové ramínko, jehněčí kýtu na víně a thajské červené kari s kachním masem.

Maso - Nichola Fletcher

Staňte se skutečnými znalci masa! Tato kniha vás naučí, jak poznat různé kusy špičkového masa a následně je přetvořit v dokonalé a chutné recepty. Připravte si více než 300 mezinárodních pokrmů z vepřového, hovězího, jehněčího či ze zvěřiny, například pomalu pečené vepřové ramínko, jehněčí kýtu na víně a thajské červené kari s kachním masem.

Weber grilování Burgery

Přinášíme vám zbrusu novou kuchařku Weber plnou originálních receptů na hamburgery všeho druhu. Na více než 140 stránkách najdete celou řadu zajímavých receptů na klasické i velmi netradiční hamburgery z hovězího, jehněčího, vepřového i drůbežího masa. Kromě receptů na hamburgery ze všech možných druhů masa (i bezmasé) najdete na stránkách nové Weber grilovací kuchařky také recepty na přílohy a najdete tam i zajímavé recepty na chutné toppingy. Kromě receptů vás knížka také...

Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů - Alena Doležalová

Autor : Alena Doležalová, Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obsahuje i různé způsoby konzervování masa. Zpestřením jsou navíc recepty na zeleninové přílohy a saláty. Druh sortimentu : Kniha, Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkou...

Maso - Fletcherová Nichola

Naučte se porcovat Zdokonalte se v přípravě masa Vyzkoušejte přes 300 receptů Staňte se skutečnými znalci masa! Tato kniha vás naučí, jak poznat různé kusy špičkového masa a následně je přetvořit v dokonalé a chutné recepty. Připravte si více než 300 mezinárodních pokrmů z vepřového, hovězího, jehněčího či ze zvěřiny, například pomalu pečené vepřové ramínko, jehněčí kýtu na víně a thajské červené kari s kachním masem.

Maso - Nichola Fletcherová

Autor : Nichola Fletcherová, Staňte se skutečnými znalci masa! Tato kniha vás naučí, jak poznat různé kusy špičkového masa a následně je přetvořit v dokonalé a chutné recepty. Připravte si více než 300 mezinárodních pokrmů z vepřového, hovězího, jehněčího či ze zvěřiny, například pomalu pečené vepřové ramínko, jehněčí kýtu na víně a thajské červené kari s kachním masem. Druh sortimentu : Kniha, Maso, Jazyk : Čeština, Počet stran : 320

Maso (Edice Apetit) - neuveden

Třetí z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách – vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami Apetitu: Hovězí & telecí maso, Vepřové maso, Jehněčí & kůzlečí maso, Králík, Zvěřina, Mleté maso, Domácí zabijačka & uzené maso, Grilování, Omáčky & knedlíky, Na nákupu & v kuchyni. V kuchařce Maso najdete klasické české úpravy masa, proslulé světové recepty a tajné tipy nejlepších kuchařů. Podle našeho podrobné...

Maso (Edice Apetit)

Třetí z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách – vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami Apetitu: Hovězí & telecí maso, Vepřové maso, Jehněčí & kůzlečí maso, Králík, Zvěřina, Mleté maso, Domácí zabijačka & uzené maso, Grilování, Omáčky & knedlíky, Na nákupu & v kuchyni. V kuchařce Maso najdete klasické české úpravy masa, proslulé světové recepty a tajné tipy nejlepších kuchařů. Podle našeho podrobného návodu je uvaří i...

Maso (Miniedice Apetit) - neuveden

Kuchařka z Edice Apetit v paperbackové podobě vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách - vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami Apetitu: Hovězí & telecí maso, Vepřové maso, Jehněčí & kůzlečí maso, Králík, Zvěřina, Mleté maso, Domácí zabijačka & uzené maso, Grilování, Omáčky & knedlíky, Na nákupu & v kuchyni. V kuchařce Maso najdete klasické české úpravy masa, proslulé světové recepty a tajné tipy nejlepších kuchařů. Podle našeho...

Maso (Miniedice Apetit) - neuveden

Kuchařka z Edice Apetit v paperbackové podobě vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách - vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami Apetitu: Hovězí & telecí maso, Vepřové maso, Jehněčí & kůzlečí maso, Králík, Zvěřina, Mleté maso, Domácí zabijačka & uzené maso, Grilování, Omáčky & knedlíky, Na nákupu & v kuchyni. V kuchařce Maso najdete klasické české úpravy masa, proslulé světové recepty a tajné tipy nejlepších kuchařů. Podle našeho podrobného návodu j...

Mňam aneb prima vařečka 2 - Bonus prima rádce v kuchyni - Da...

Ve druhém svazku nejoblíbenější české kuchařky najdete řadu receptů na chutná jídla ze všech druhů masa, na pokrmy z rýže, brambor, zeleniny i obilovin. Inspirujte se novými recepty na polévky, omáčky, přílohy, saláty či dezerty. Vařte zdravě a chutně s televizí Prima!

Mňam aneb prima vařečka 2 -

Prima rádce v kuchyni Ve druhém svazku nejoblíbenější české kuchařky najdete řadu receptů na chutná jídla ze všech druhů masa, na pokrmy z rýže, brambor, zeleniny i obilovin. Inspirujte se novými recepty na polévky, omáčky, přílohy, saláty či dezerty. Vařte zdravě a chutně s televizí Prima!

Myslivecká kuchařka - Jaroslav Palas

K zálibám předsedy Českomoravské myslivecké jednoty patří vaření. Nejčastěji samozřejmě z masa zvěřiny. Recepty, které najdete v knize, vyzkoušely generace jeho mysliveckých předchůdců i on sám. Vynikající chuť bažanta na černém pivu, daňčího filátka po staročesku, divoké husy na kapustě, dušených kančích jater, francouzské zvěřinové paštiky, Hubertovy omáčky k studené zvěřině či jeleního hřbetu s ořechovou krustou umocní i několik dobře mířených mysliveckých vtipů....

Myslivecká kuchařka - Palas Jaroslav

K zálibám předsedy Českomoravské myslivecké jednoty patří vaření. Nejčastěji samozřejmě z masa zvěřiny. Recepty, které najdete v knize, vyzkoušely generace jeho mysliveckých předchůdců i on sám. Vynikající chuť bažanta na černém pivu, daňčího filátka po staročesku, divoké husy na kapustě, dušených kančích jater, francouzské zvěřinové paštiky, Hubertovy omáčky k studené zvěřině či jeleního hřbetu s ořechovou krustou umocní i několik dobře mířených mysliveckých vtipů....

Myslivecká kuchařka - Jaroslav Palas

K zálibám předsedy Českomoravské myslivecké jednoty patří vaření. Nejčastěji samozřejmě z masa zvěřiny. Recepty, které najdete v knize, vyzkoušely generace jeho mysliveckých předchůdců i on sám. Vynikající chuť bažanta na černém pivu, daňčího filátka po staročesku, divoké husy na kapustě, dušených kančích jater, francouzské zvěřinové paštiky, Hubertovy omáčky k studené zvěřině či jeleního hřbetu s ořechovou krustou umocní i několik dobře mířených mysliveckých vtipů....

Masíčko, pitíčko a jiné dobrůtky - Duží Jana, Horecký Vladim...

Recepty na přípravu zahradního i domácího grilování a posezení v přírodě. Grilovaná masa, přílohy z brambor i zeleniny, omáčky a dipy k masu, saláty. Kniha nám pomůže i při přípravě osvěžujících nápojů a drobného slaného pečiva, tyčinek a jiných pamlsků. V knize jsou 4 stránky obrazové přílohy a jako bonus je kniha proložená kreslenými vtipy.

Maso - Kateřina Švejdová

Autor : Kateřina Švejdová, Třetí z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách – vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami Apetitu: Hovězí & telecí maso, Vepřové maso, Jehněčí & kůzlečí maso, Králík, Zvěřina, Mleté maso, Domácí zabijačka & uzené maso, Grilování, Omáčky & knedlíky, Na nákupu & v kuchyni. V kuchařce Maso najdete klasické české úpravy masa, proslulé světové recepty a tajné tipy nejlepších kuchařů. Pod...

Grilování - Voňavé maso, ryby, zelenina - Brand Christoph

Grilování se stalo nedílnou součástí našeho volného času - doma, na chalupě, u babičky i na dovolené, s přáteli či rodinou - těšíme se na něj vždy. Vyzkoušejte recepty německého odborníka na grilování a gurmána Christopha Branda a jeho přátel na přípravu různých druhů masa, zeleniny a dokonce i sladkostí. Na začátku knihy vás seznámíme s vybavením, správnými metodami a teplotami grilování, doporučíme také druhy masa a ryb. Následuje rozsáhlá nabídka receptů - od klasických grilovaných žebírek,...

Maso

, Kuchařka z Edice Apetit v paperbackové podobě vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách – vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami Apetitu: Hovězí & telecí maso, Vepřové maso, Jehněčí & kůzlečí maso, Králík, Zvěřina, Mleté maso, Domácí zabijačka & uzené maso, Grilování, Omáčky & knedlíky, Na nákupu & v kuchyni. V kuchařce Maso najdete klasické české úpravy masa, proslulé světové recepty a tajné tipy nejlepších kuchařů. Podle našeho podrobného návodu...

Vitamix TNC 5200 Super - barva bílá - profi mixér - 2l nádoba + nádoba na suché suroviny 0,9 l - ORIGINAL, + Doprava zdarma

Jedná se o nový multifunkční mixér, který nejenže dokáže mixovat, míchat, sekat, ale také vyrábět sorbety, ovocené dezerty, koktejly, pomazánky, pyré, zmrzliny apod. naše FOTKY! Dostanete dárky a přístup do zaheslovaných stránek VIP Klubu v hodnotě 9.990 Kč. mixér Vitamix TNC 5200 Super - barva bílá + 2 litrová nádoba + nádoba na suché suroviny 0,9 l Vitamix Pro 750 ♥ Kompletní recenze ♥ Profesionální mixér ♥ Zdraví na dlani.cz - HD Co je Vitamix? Jedná s...

Vitamix TNC 5200 Super - barva červená - profi mixér - 2l nádoba + nádoba na suché suroviny 0,9 l - ORIGINAL, + Doprava zdarma

Jedná se o nový multifunkční mixér, který nejenže dokáže mixovat, míchat, sekat, ale také vyrábět sorbety, ovocené dezerty, koktejly, pomazánky, pyré, zmrzliny apod. naše FOTKY! Dostanete dárky a přístup do zaheslovaných stránek VIP Klubu v hodnotě 9.990 Kč. mixér Vitamix TNC 5200 Super - barva červená + 2 litrová nádoba + nádoba na suché suroviny 0,9 l Vitamix Pro 750 ♥ Kompletní recenze ♥ Profesionální mixér ♥ Zdraví na dlani.cz - HD Co je Vitamix? Jedn...