Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Recepty na omacky z veproveho masa

Nalezeno:    40 produktů

Plátky masa na 50 způsobů -

Vzhůru na maso! Pro všechny milovníky plátků masa je zde bohatá kořist. Nezáleží na tom, zda jde o řízky přírodní, obalované, s omáčkou nebo nakrájené a připravené na špíz, tolik možností dosud recepty na řízky nenabízely. Dokladem je více než 50 nových receptů. Není řízek jako řízek. Cordon bleu, plněné jablkové řízky, řízek s kokosem a maďarské maso s paprikou – samé lákavé dobroty z vepřového, telecího, krůtího a kuřecího masa nebo třeba z jehněčího či divočiny. Jsou připojeny i tipy, jak do...

Mleté maso - Nejlepší recepty

Pestrý výběr pokrmů z mletého hovězího, vepřového a skopového masa, zvěříny a vnitřností. Více než 90 receptů na předkrmy, polévky, jídla z jednoho hrnce, pizzu, špízy, rolády, taštičky, hamburgery a knedlíčky.

Plátky masa na 50 způsobů - Hess Reinhardt

Vzhůru na maso! Pro všechny milovníky plátků masa je zde bohatá kořist. Nezáleží na tom, zda jde o řízky přírodní, obalované, s omáčkou nebo nakrájené a připravené na špíz, tolik možností dosud recepty na řízky nenabízely. Dokladem je více než 50 nových receptů. Není řízek jako řízek. Cordon bleu, plněné jablkové řízky, řízek s kokosem a maďarské maso s paprikou – samé lákavé dobroty z vepřového, telecího, krůtího a kuřecího masa nebo třeba z jehněčího či divočiny. Jsou připojeny i tipy, jak do...

Maso - kuchařka z edice Apetit (3) -

Třetí z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách – vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami Apetitu: Hovězí & telecí maso Vepřové maso JehněČí & kůzlečí maso Králík Zvěřina Mleté maso Domácí zabijačka & uzené maso Grilování Omáčky & knedlíky Na nákupu & v kuchyni V kuchařce Maso najdete klasické české úpravy masa, proslulé světové recepty a tajné tipy nejlepších kuchařů. Podle našeho podrobného návodu je uvaří i začáteč...

Maso - kuchařka z edice Apetit (3) -

Kuchařka z Edice Apetit v paperbackové podobě vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách – vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami Apetitu: Hovězí & telecí maso, Vepřové maso, Jehněčí & kůzlečí maso, Králík, Zvěřina, Mleté maso, Domácí zabijačka & uzené maso, Grilování, Omáčky & knedlíky, Na nákupu & v kuchyni. V kuchařce Maso najdete klasické české úpravy masa, proslulé světové recepty a tajné tipy nejlepších kuchařů. Podle našeho podrobného návodu ...

Minutky - Karel Höfler

Pokud patříte mezi ty, kteří se rádi dobře nají, ale na druhou stranu neradi tráví čas u plotny, je pro vás tato publikace s 313 recepty na minutky např. z hovězího, vepřového, rybího a mletého masa, zvěřiny to pravé.

Minutky - Karel Höfler; Jiří Poláček

Pokud patříte mezi ty, kteří se rádi dobře nají, ale na druhou stranu neradi tráví čas u plotny, je pro vás tato publikace s 313 recepty na minutky např. z hovězího, vepřového, rybího a mletého masa,

Minutky - Karel Höfler; Jiří Poláček

Pokud patříte mezi ty, kteří se rádi dobře nají, ale na druhou stranu neradi tráví čas u plotny, je pro vás tato publikace s 313 recepty na minutky např. z hovězího, vepřového, rybího a mletého masa,

Reprolast Formička na plněné pečivo 10cm

Formička na plněné pečivo 10cm Formička na plněné pečivo o průměru 10 cm má využití ve sladké i slané kuchyni. Prohlédněte si recepty a prostudujte návod k použití. Uvidíte, že práce s formičkou je velice jednoduchá. Pracovní postup : Rozválíme plát těsta o síle 4-5 mm. Spodní ostrou hranou tvořítka vykrojíme kolečko a položíme na ozubenou část. Do jedné poloviny vykrojeného kolečka dáme náplň. Okraje těsta potřeme bílkem. V polovině přeložíme těsto přes náplň a stlačíme druhou polo...

Reproplast Formička na šátečky 12,5cm

Plastová forma pro přípravu plněného pečiva. Formu lze plnit sladkými i slanými náplněmi a je vhodná pro kynutá, tvarohová, linecká i listová těsta. Pracovní postup: Rozválíme plát těsta o síle 4-5 mm. Spodní ostrou hranou tvořítka vykrojíme kolečko a položíme na ozubenou část. Do jedné poloviny vykrojeného kolečka dáme náplň. Okraje těsta potřeme bílkem. V polovině přeložíme těsto přes náplň a stlačíme druhou polovinou formičky. Vytlačené těsto z okraje formičky setřeme, formičku otevřem...

Udíme, vaříme a konzervujeme - Alena Doležalová

Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obsahuje i různé způsoby konzervování masa. Zpestřením jsou navíc recepty na zeleninové přílohy a saláty.

Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů - Al...

Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obsahuje i různé způsoby konzervování masa. Zpestřením jsou navíc recepty na zeleninové přílohy a saláty.

Mňam aneb prima vařečka 2 - Dalibor Michalčík; Eduard Karkan

Ve druhém svazku nejoblíbenější české kuchařky najdete řadu receptů na chutná jídla ze všech druhů masa, na pokrmy z rýže, brambor, zeleniny i obilovin. Inspirujte se novými recepty na polévky, omáčky

Maso - Nichola Fletcher

Staňte se skutečnými znalci masa! Tato kniha vás naučí, jak poznat různé kusy špičkového masa a následně je přetvořit v dokonalé a chutné recepty. Připravte si více než 300 mezinárodních pokrmů z vepřového, hovězího, jehněčího či ze zvěřiny, například pomalu pečené vepřové ramínko, jehněčí kýtu na víně a thajské červené kari s kachním masem.

Maso - Nichola Fletcher

Staňte se skutečnými znalci masa! Tato kniha vás naučí, jak poznat různé kusy špičkového masa a následně je přetvořit v dokonalé a chutné recepty. Připravte si více než 300 mezinárodních pokrmů z vepřového, hovězího, jehněčího či ze zvěřiny, například pomalu pečené vepřové ramínko, jehněčí kýtu na víně a thajské červené kari s kachním masem.

Weber grilování Burgery

Přinášíme vám zbrusu novou kuchařku Weber plnou originálních receptů na hamburgery všeho druhu. Na více než 140 stránkách najdete celou řadu zajímavých receptů na klasické i velmi netradiční hamburgery z hovězího, jehněčího, vepřového i drůbežího masa. Kromě receptů na hamburgery ze všech možných druhů masa (i bezmasé) najdete na stránkách nové Weber grilovací kuchařky také recepty na přílohy a najdete tam i zajímavé recepty na chutné toppingy. Kromě receptů vás knížka také...

Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů - Alena Doležalová

Autor : Alena Doležalová, Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obsahuje i různé způsoby konzervování masa. Zpestřením jsou navíc recepty na zeleninové přílohy a saláty. Druh sortimentu : Kniha, Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkou...

Maso - Nichola Fletcherová

Autor : Nichola Fletcherová, Staňte se skutečnými znalci masa! Tato kniha vás naučí, jak poznat různé kusy špičkového masa a následně je přetvořit v dokonalé a chutné recepty. Připravte si více než 300 mezinárodních pokrmů z vepřového, hovězího, jehněčího či ze zvěřiny, například pomalu pečené vepřové ramínko, jehněčí kýtu na víně a thajské červené kari s kachním masem. Druh sortimentu : Kniha, Maso, Jazyk : Čeština, Počet stran : 320

Maso (Edice Apetit)

Třetí z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách – vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami Apetitu: Hovězí & telecí maso, Vepřové maso, Jehněčí & kůzlečí maso, Králík, Zvěřina, Mleté maso, Domácí zabijačka & uzené maso, Grilování, Omáčky & knedlíky, Na nákupu & v kuchyni. V kuchařce Maso najdete klasické české úpravy masa, proslulé světové recepty a tajné tipy nejlepších kuchařů. Podle našeho podrobné...

Maso (Miniedice Apetit) - neuveden

Kuchařka z Edice Apetit v paperbackové podobě vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách - vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami Apetitu: Hovězí & telecí maso, Vepřové maso, Jehněčí & kůzlečí maso, Králík, Zvěřina, Mleté maso, Domácí zabijačka & uzené maso, Grilování, Omáčky & knedlíky, Na nákupu & v kuchyni. V kuchařce Maso najdete klasické české úpravy masa, proslulé světové recepty a tajné tipy nejlepších kuchařů. Podle našeho...

Mňam aneb prima vařečka 2 -

Prima rádce v kuchyni Ve druhém svazku nejoblíbenější české kuchařky najdete řadu receptů na chutná jídla ze všech druhů masa, na pokrmy z rýže, brambor, zeleniny i obilovin. Inspirujte se novými recepty na polévky, omáčky, přílohy, saláty či dezerty. Vařte zdravě a chutně s televizí Prima!

Mňam aneb prima vařečka 2 - Bonus prima rádce v kuchyni - Da...

Ve druhém svazku nejoblíbenější české kuchařky najdete řadu receptů na chutná jídla ze všech druhů masa, na pokrmy z rýže, brambor, zeleniny i obilovin. Inspirujte se novými recepty na polévky, omáčky, přílohy, saláty či dezerty. Vařte zdravě a chutně s televizí Prima!

Mňam aneb prima vařečka 2 - Dalibor Michalčík, Eduard Karkan

Autor : Dalibor Michalčík, Eduard Karkan, Ve druhém svazku nejoblíbenější české kuchařky najdete řadu receptů na chutná jídla ze všech druhů masa, na pokrmy z rýže, brambor, zeleniny i obilovin. Inspirujte se novými recepty na polévky, omáčky, přílohy, saláty či dezerty. Vařte zdravě a chutně s televizí Prima! Druh sortimentu : Kniha, Mňam aneb prima vařečka 2, Jazyk : Čeština, Počet stran : 160

Masíčko, pitíčko a jiné dobrůtky - Duží Jana, Horecký Vladim...

Recepty na přípravu zahradního i domácího grilování a posezení v přírodě. Grilovaná masa, přílohy z brambor i zeleniny, omáčky a dipy k masu, saláty. Kniha nám pomůže i při přípravě osvěžujících nápojů a drobného slaného pečiva, tyčinek a jiných pamlsků. V knize jsou 4 stránky obrazové přílohy a jako bonus je kniha proložená kreslenými vtipy.

Maso - Kateřina Švejdová

Autor : Kateřina Švejdová, Třetí z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách – vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami Apetitu: Hovězí & telecí maso, Vepřové maso, Jehněčí & kůzlečí maso, Králík, Zvěřina, Mleté maso, Domácí zabijačka & uzené maso, Grilování, Omáčky & knedlíky, Na nákupu & v kuchyni. V kuchařce Maso najdete klasické české úpravy masa, proslulé světové recepty a tajné tipy nejlepších kuchařů. Pod...

Maso

, Kuchařka z Edice Apetit v paperbackové podobě vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách – vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami Apetitu: Hovězí & telecí maso, Vepřové maso, Jehněčí & kůzlečí maso, Králík, Zvěřina, Mleté maso, Domácí zabijačka & uzené maso, Grilování, Omáčky & knedlíky, Na nákupu & v kuchyni. V kuchařce Maso najdete klasické české úpravy masa, proslulé světové recepty a tajné tipy nejlepších kuchařů. Podle našeho podrobného návodu...

Myslivecká kuchařka - Jaroslav Palas

Autor : Jaroslav Palas, K zálibám předsedy Českomoravské myslivecké jednoty patří vaření. Nejčastěji samozřejmě z masa zvěřiny. Recepty, které najdete v knize, vyzkoušely generace jeho mysliveckých předchůdců i on sám. Vynikající chuť bažanta na černém pivu, daňčího filátka po staročesku, divoké husy na kapustě, dušených kančích jater, francouzské zvěřinové paštiky, Hubertovy omáčky k studené zvěřině či jeleního hřbetu s ořechovou krustou umocní i několik dobře mířených mysliveckých vtipů. Dru...

Vývary - Vicki Edgson, Heather Thomas

Objevte zázračné schopnosti obyčejného vývaru, který posiluje kosti, napomáhá regeneraci lidského těla a je jedním z nejvýživnějších jídel na světě. Vývar je koncentrovaný elixír chuti a zdraví, bez kterého se při vaření prostě neobejdete. Dlouhodobě slaví úspěch v kuchyních celého světa a zároveň v sobě pojí kouzlo dávných let s vědecky podloženými fakty o výživě moderní doby. Vývary jsou nadčasové; procházejí kulturami, generacemi a staletími, a ať je znáte pod jakýmikoli názvy, nic zdraví pr...

Grilujeme - aneb Vše o grilování - Ladislav Černý

Všichni víme, co je grilování. Tento způsob tepelného opracování potravin, především masa, se k nám dostal z anglického prostředí. A my jsme si ho osvojili a přizpůsobili podle svého gusta, jímž je naše česká kuchyně tak proslulá. Grilujeme rádi a často a všechno možné, nejen maso. Grilujeme venku i doma, sami i s přáteli a pro potěšení, ale především abychom si jaksepatří pochutnali. Jak grilovat a co všechno k tomu potřebujeme, abychom byli všichni spokojení, to se lze dočíst v této příručce....

Královské kuře - Jaroslav Vašák

Autor : Jaroslav Vašák, Kuře patří vedle vepřového bezesporu k nejoblíbenějším druhům masa. Lze je upravovat na bezpočet způsobů a na naší planetě by se pravděpodobně nenašla krajina, kde by na jídelníčku chyběl pokrm z kuřete. Důvod masové obliby spočívá v jeho snadné přípravě, chuťových přednostech a výživové hodnotě. Konzumují je monarchové, gurmáni i lid obecný. Kuřecí maso vyhovuje i jako dietní pokrm, a tak se není co divit, že receptů jeho kuchyňské úpravy se téměř nelze dopočítat. Mistr...

Královské kuře - Jaroslav Vašák

Kuře patří vedle vepřového bezesporu k nejoblíbenějším druhům masa. Lze je upravovat na bezpočet způsobů a na naší planetě by se pravděpodobně nenašla krajina, kde by na jídelníčku chyběl pokrm z kuřete. Důvod masové obliby spočívá v jeho snadné přípravě, chuťových přednostech a výživové hodnotě. Konzumují je monarchové, gurmáni i lid obecný. Kuřecí maso vyhovuje i jako dietní pokrm, a tak se není co divit, že receptů jeho kuchyňské úpravy se téměř nelze dopočítat. Mistr kuchařského umění Jaros...

Královské kuře - Jaroslav Vašák

Kuře patří vedle vepřového bezesporu k nejoblíbenějším druhům masa. Lze je upravovat na bezpočet způsobů a na naší planetě by se pravděpodobně nenašla krajina, kde by na jídelníčku chyběl pokrm z kuřete. Důvod masové obliby spočívá v jeho snadné přípravě, chuťových přednostech a výživové hodnotě. Konzumují je monarchové, gurmáni i lid obecný. Kuřecí maso vyhovuje i jako dietní pokrm, a tak se není co divit, že receptů jeho kuchyňské úpravy se téměř nelze dopočítat. Mistr kuchařského umění Jaros...

Vývary - Vicky Edgsonová , Heather Thomasová

Objevte zázračné schopnosti obyčejného vývaru, který posiluje kosti, napomáhá regeneraci lidského těla a je jedním z nejvýživnějších jídel na světě. Vývar je koncentrovaný elixír chuti a zdraví, bez kterého se při vaření prostě neobejdete. Dlouhodobě slaví úspěch v kuchyních celého světa a zároveň v sobě pojí kouzlo dávných let s vědecky podloženými fakty o výživě moderní doby. Vývary jsou nadčasové, procházejí kulturami, generacemi a staletími, a&nb...

Dobré věci nejsou špatné - Marie Noe

Mnoho lidí si přeje změnit své stravovací návyky, chtějí vařit jinak, zdravěji, ale nevědí, jak začít. Právě pro ně je určena tato kniha. Nabízí jednoduché recepty pro všední dny a praktické rady a informace pro orientaci v džungli rozporuplných názorů na zdravou stravu. A protože autorka se dlouhodobě věnuje aromaterapii, najdete v knize také informace, jak využít přírodní éterické oleje k aromatizaci pokrmů. Autorka shrnula a utřídila své zkušenosti a nashromážděné informace o zdravé výživě, ...

Dobré věci nejsou špatné - Marie Noe

Autor : Marie Noe, Mnoho lidí si přeje změnit své stravovací návyky, chtějí vařit jinak, zdravěji, ale nevědí, jak začít. Právě pro ně je určena tato kniha. Nabízí jednoduché recepty pro všední dny a praktické rady a informace pro orientaci v džungli rozporuplných názorů na zdravou stravu. A protože autorka se dlouhodobě věnuje aromaterapii, najdete v knize také informace, jak využít přírodní éterické oleje k aromatizaci pokrmů. Autorka shrnula a utřídila své zkušenosti a nashromážděné informac...

Dobré věci nejsou špatné. Kniha zdravějšího vaření a pečení ...

Mnoho lidí si přeje změnit své stravovací návyky, chtějí vařit jinak, zdravěji, ale nevědí, jak začít. Právě pro ně je určena tato kniha. Nabízí jednoduché recepty pro všední dny a praktické rady a informace pro orientaci v džungli rozporuplných názorů na zdravou stravu. A protože autorka se dlouhodobě věnuje aromaterapii, najdete v knize také informace, jak využít přírodní éterické oleje k aromatizaci pokrmů. Autorka shrnula a utřídila své zkušenosti a nashromážděné informace o zdravé výživě, ...

Jezte česky - Jana Vašáková, Zdena Skokan Němcová

Autor : Jana Vašáková, Zdena Skokan Němcová, Kuchařka Jezte česky byla oceněná v prestižní světové soutěži GOURMAND COOKBOOK AWARDS 2012 jako nejlepší kuchařka snadných receptů. Kniha Jezte česky podporovaná Agrární komorou České republiky, nabízí svým čtenářům vyzkoušené tipy, jak používat zdravé lokální a sezónní suroviny v kuchyni, jak ušetří čas i peníze. Česká kuchyně, to nejsou jen omáčky, knedlíky a jiná, složitě připravovaná či kalorická jídla. Jsou to především čerstvé sezónní s...

Receptář pokrmů ze špaldy - Hildegard von Bingen

Přes 200 receptů a nápadů okolo špaldy, této ideální základní potraviny jak pro zdravé tak i pro nemocné, ukazuje její mnohostrannost: polévky, masitá jídla, vegetariánské pokrmy, saláty, omáčky a moučníky. Všechna recepty jsou vyzkoušeny a jejich příprava je snadná. Špalda je to nejlepší obilí – je výživná, plná síly a stravitelnější než všechny ostatní zrniny. Tomu, kdo ji požívá, poskytne zdatné tělo a tvoří dobrou krev. Duši pak lidskou obveseluje a plní jarostí.“ Takto o nejstarší evropsk...

ETA Gratus Vital 0028 90091

Funkce a příslušenství robota: hnětení; krájení; krouhání; lis na citrusy; lis na ovoce; masomlýnek; mísení; mixér; mlýnek na mák; plnění uzenin; sekání; strouhání; šlehání; tvořítko na cukroví Planetární systém míchání: ANO Objem hlavní nádoby (l): 5.5 Ovládání: mechanické-knoflíkové Počet rychlostí: 8 Pulzní spínač: ANO Plynulá regulace rychlosti: ANO Příkon robota (W): 1200 Provedení výrobku: bílá barva SVÉ ZDRAVÍ SVĚŘTE ROBOTU ETA GRATUS VITAL! Poohlížíte se po skvělém kuchyňském pomocní...

ETA Gratus Vital 0028 90091

Funkce a příslušenství robota: hnětení; krájení; krouhání; lis na citrusy; lis na ovoce; masomlýnek; mísení; mixér; mlýnek na mák; plnění uzenin; sekání; strouhání; šlehání; tvořítko na cukroví Planetární systém míchání: ANO Objem hlavní nádoby (l): 5.5 Ovládání: mechanické-knoflíkové Počet rychlostí: 8 Pulzní spínač: ANO Plynulá regulace rychlosti: ANO Příkon robota (W): 1200 Provedení výrobku: bílá barva SVÉ ZDRAVÍ SVĚŘTE ROBOTU ETA GRATUS VITAL! Poohlížíte se po skvělém kuchyňském pomocní...