Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Priprava kvasu na slivovici

Nalezeno:    7 produktů

Příprava kvasu na výrobu slivovice

Návod na výrobu slivovice a popsání jejích léčivých účinků. Kniha nám poskytuje podrobný návod na přípravu kvasu, skladování, odstraňování nedostatků v destiolátech, ředění destilátů a výpočtu poplatků za pálení.

Více informací
od 178 Kč
Koupit nejlevněji

Příprava kvasu na výrobu slivovice a ostatních pálenek

Výroba slivovice a její léčivé účinky Titul: Příprava kvasu na výrobu slivovice (a ostatních pálenek) Autor: Jan Jílek, Josef A. Zentrich EAN: 9788086179285 ISBN: 80-86179-28-1 Nakladatel: Mgr. Milena Valušková Rok vydání: 1999 Vazba: Pevná bez přebalu matná Rozměry: 127 x 205 mm Počet stran: 208 Váha: 302 g Jazyk: CZE Příprava kvasu na výrobu slivovice (a ostatních pálenek) - Jan Jílek, Josef A. Zentrich

Více informací
od 186 Kč
Koupit nejlevněji

Příprava kvasu na výrobu slivovice - Jan Jílek

Knihu našeho předního znalce kvasných procesů Jana Jílka a uznávaného bylináře Josefa A. Zentricha ocení všichni, kdo mají zájem zušlechtit přebytečnou produkci ovoce na své zahrádce. Nabízí všechny potřebné informace a postupy od úpravy ovocných kvasů po příslušné technologické operace při destilaci, v nichž nechybí cenná praktická doporučení , která zajistí výsledné pálence vysokou výtěžnost a vynikající chuť.

Příprava kvasu na výrobu slivovice (a ostatních pálenek) - Výroba slivovice a její léčivé účinky

Příprava kvasu na výrobu slivovice (a ostatních pálenek) - Výroba slivovice a její léčivé účinky najdte na Digiboss.cz. Příprava kvasu na výrobu slivovice (a ostatních pálenek) - Výroba slivovice a její léčivé účinky nabízíme i na splátky. . Poplatky : 0.000000

Příprava kvasu na výrobu slivovice (a ostatních pálenek) - Jan Jílek, Josef A. Zentrich

Autor : Jan Jílek, Josef A. Zentrich, Knihu našeho předního znalce kvasných procesů Jana Jílka a uznávaného bylináře Josefa A. Zentricha ocení všichni, kdo mají zájem zušlechtit přebytečnou produkci ovoce na své zahrádce. Nabízí všechny potřebné informace a postupy od úpravy ovocných kvasů po příslušné technologické operace při destilaci, v nichž nechybí cenná praktická doporučení, která zajistí výsledné pálence vysokou výtěžnost a vynikající chuť. Druh sortimentu : Kniha, Příprava kvasu na...

Pálenka... a jej výroba - Mikuláš Rosol

Pre napísanie tejto praktickej príručky sa autor rozhodol z dôvodu absencie takejto literatúry na našom knižnom trhu. Pálenky sa vyrábali, vyrábajú a aj naďalej budú a preto je veľmi dôležité, aby sa vyrábali čo najkvalitnejšie. Kvalitu pálenky určuje predovšetkým vyvážený obsah chuťových a aromatických látok. Požívanie alkoholických nápojov by malo byť vždy spojené s kultúrou pitia. Príručka je určená všetkým tým, ktorí pochopili, že kvalitná pálenka sa dá vyrobiť len z kvalitného kvas...