Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Priprava kvasu a vyroba slivovice

Nalezeno:    4 produkty

Příprava kvasu na výrobu slivovice a ostatních pálenek

Výroba slivovice a její léčivé účinky Titul: Příprava kvasu na výrobu slivovice (a ostatních pálenek) Autor: Jan Jílek, Josef A. Zentrich EAN: 9788086179285 ISBN: 80-86179-28-1 Nakladatel: Mgr. Milena Valušková Rok vydání: 1999 Vazba: Pevná bez přebalu matná Rozměry: 127 x 205 mm Počet stran: 208 Váha: 302 g Jazyk: CZE Příprava kvasu na výrobu slivovice (a ostatních pálenek) - Jan Jílek, Josef A. Zentrich

Více informací
od 179 Kč
Koupit nejlevněji

Příprava kvasu na výrobu slivovice (a ostatních pálenek) - Jan Jílek, Josef A. Zentrich

Autor : Jan Jílek, Josef A. Zentrich, Knihu našeho předního znalce kvasných procesů Jana Jílka a uznávaného bylináře Josefa A. Zentricha ocení všichni, kdo mají zájem zušlechtit přebytečnou produkci ovoce na své zahrádce. Nabízí všechny potřebné informace a postupy od úpravy ovocných kvasů po příslušné technologické operace při destilaci, v nichž nechybí cenná praktická doporučení, která zajistí výsledné pálence vysokou výtěžnost a vynikající chuť. Druh sortimentu : Kniha, Příprava kvasu na...

Pálenka... a jej výroba - Mikuláš Rosol

Pre napísanie tejto praktickej príručky sa autor rozhodol z dôvodu absencie takejto literatúry na našom knižnom trhu. Pálenky sa vyrábali, vyrábajú a aj naďalej budú a preto je veľmi dôležité, aby sa vyrábali čo najkvalitnejšie. Kvalitu pálenky určuje predovšetkým vyvážený obsah chuťových a aromatických látok. Požívanie alkoholických nápojov by malo byť vždy spojené s kultúrou pitia. Príručka je určená všetkým tým, ktorí pochopili, že kvalitná pálenka sa dá vyrobiť len z kvalitného kvas...

R. Jelínek Slivovice Zlatá budík 0,7 l

Zlatá slivovice z Vizovic, unikát mezi ovocnými destiláty. Základem je klasická bílá slivovice, která následně zraje v dubových sudech. Výroba začíná trojstupňovou destilací vyzrálého švestkového kvasu, tento destilát je pak uložen ke zrání do dřevěných sudů z dubu. Díky dubu získá slivovice zlatavou barvu, vůni připomínající koňak nebo brandy a kromě klasické ovocné chuti lze cítit i výrazný dřevitý podtón. Při konzumaci v pokojové teplotě se báječně rozvinou všechny vlastnosti tohoto nápoje, ...