Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Potraviny mak

Nalezeno:    4 produkty

Dobrou chuť! Tajemství chutí a vůní - Jozef Augustín

Kniha Dobrou chuť! Tajemství chutí a vůní podává základní informace o pochutinách, které se u nás používají nejčastěji. Jsou to například koření, houby, ocet, hořčice, sůl, ořechy, mák, med nebo čokoláda. Čtenář se dozví o původu potraviny (pochutiny), jejích zdrojích a případném výskytu, dále co která pochutina obsahuje (chemické složení), o jejím kulinářském využití a možném (většinou blahodárném) vlivu na organismus. Pro zpestření (i kulinářské obveselení a poučení) uvádí autor za každou kap...

Adveni Amarantová mouka 250g

Amarant je známý také pod názvem laskavec. Slovo amarant pochází z řečtiny a znamená nesmrtelný. Tuto pseudoobilninu znali již staří Mayové, Aztékové a Inkové. Zrno, které je jen o trochu větší než mák, se používá jako takové nebo se mele na mouku. Více o účincích Amarantu Jak použít Amarantovou mouku? • k přípravě slaného i sladkého bezlepkového pečiva • do polévek a omáček Amarantová mouka má výraznou chuť i aroma, proto doporučuje nahradit jen 10 % běžné mouky moukou amarantovou. Amar...

Dobrou chuť! Tajemství chutí a vůní - Augustín Jozef, Doc. P...

Jedna z nejdůležitějších zásad správné výživy vychází ze zkušenosti, že strava musí být nejen výživná a plnohodnotná, ale i pestrá a chutná. Kromě základních složek by měla obsahovat také doplňkové živiny, chuťové a aromatické látky. Ty se do jídel přidávají ve formě koření a jiných pochutin, o nichž pojednává naše publikace. Pochutiny nejsou hlavními pilíři stravování, jako například bílkoviny, tuky nebo sacharidy, přesto naše pokrmy originálně dotvářejí a výrazně zkvalitňují. Kniha Dobrou chu...

Vegafino Veggiefino - výrobník rostlinného mléka bez laktózy

Připravujte si domácí chutné a zároveň levné rostlinné mléka. S pomocí výrobníku Veggiefino to není problém. Co budete potřebovat k výrobě rostlinného mléka? Veggiefino