Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Pizza craft

Nalezeno:    7 produktů

Pizza Craft Velký pizza kámen cordierit

* Velký pizza kámen - cordierit * možno použít v grilu i v troubě * 57* 34cm,cordierit,tl.1,5cm * výrobce: Pizza Craft

Více informací
od 2 369 Kč
Koupit nejlevněji

Pizza Craft Lopatka na pizzu trojúhelníková

* 6* 15cm * nerezová lopatka se "soft grip" rukojetí * výrobce: Pizza Craft

Více informací
od 369 Kč
Koupit nejlevněji

Lopatka na pizzu trojúhelníková Pizza Craft

Lopatka na pizzu trojúhelníková - 6*15cm, výrobce: Pizza Craft

Lopatka na pizzu hliníková Pizza Craft

Lopatka na pizzu hliníková - 30*65cm, výrobce: Pizza Craft

Velký pizza kámen - cordierit Pizza Craft

Velký pizza kámen - cordierit - Velký pizza kámen - cordierit, výrobce: Pizza Craft

Teploměr do grilu nabo pece Pizza Craft

7*7cm nerez ocel stupnice Celsia i Farenheit k umístění na grilovací rošt

Kruhový pizza kámen 36cm s čirou glazurou - cordierit Pizza Craft

průměr 36cm čirá glazura vhodný pro kotlové grily s průměrem roštu 47 cm tl. 1,5cm možno použít v grilu i troubě materiál: cordierit (materiál odolný velkým změnám teplot s vysokou životností)

The Pizza Bible - Tony Gemignani

A comprehensive guide to making pizza, covering nine different regional styles including standards like Neapolitan, Roman, and Chicago, as well as renowned pizza sub-specialties like St. Louis and Californian from chef, 11-time world Pizza Champion Tony Gemignani. Pizza is one of the world\'s most well-known and beloved foods, and everyone has their favorite style. In fact, devotion to one particular style is so ubiquitous that most pizza books only cover one or two varieties of pie. But...

The Elements Of Pizza - Ken Forkish

A follow-up to the James Beard and IACP award-winning book Flour Water Salt Yeast, featuring an unprecedented look into the mechanics of pizza-dough making, plus scores of recipes for pizzas in every style: Neapolitan, Roman, American pan pizza, New York-style, creative flat breads, gluten-free pizza, and more. Ken Forkish is one of the most respected and trusted bread-baking authorities in the world. In The Elements of Pizza, Forkish turns his attention to pizza, offering readers a complete ed...