Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Pekarna rohliku

Nalezeno:    5 produktů

Automatická domácí pekárna - Momčilová Pavla

Recepty z této publikace zahrnují chléb z celozrnných mouk (pšenice, žito, sója kukuřice), na chléb z bílé mouky, na chléb kynutý s droždím i kvasem, přípravou domácího kvasu, ale i recepturami na slané a sladké pečivo včetně rohlíků, housek, baget, pizzy, koláčů, vánoček atd. V neposlední řadě zde naleznete P. Momčilovou vyzkoušenou jednoduchou přípravu skvělých džemů a povidel.

Automatická domácí pekárna - Pavla Momčilová

Autor : Pavla Momčilová, Recepty z této publikace zahrnují chléb z celozrnných mouk (pšenice, žito, sója kukuřice), na chléb z bílé mouky, na chléb kynutý s droždím i kvasem, přípravou domácího kvasu, ale i recepturami na slané a sladké pečivo včetně rohlíků, housek, baget, pizzy, koláčů, vánoček atd. V neposlední řadě zde naleznete P. Momčilovou vyzkoušenou jednoduchou přípravu skvělých džemů a povidel. Druh sortimentu : Kniha, Automatická domácí pekárna, Jazyk : Čeština, Počet stran : 112...

Sencor SBR 1031WH pekárna chleba

Domácí pekárna chleba SENCOR SBR 1031WH s plně automatickým provozem. Umožňuje nastavit 3 velikosti bochníku, má 12 přednastavených programů a umožňuje i automatické vaření džemů a marmelád. Příprava čerstvého chleba je velmi jednoduchá. Stačí vložit integrience, naprogramovat a domácí pekárna udělá vše za vás.Vlastnosti: kapacita: max. 0,9 kg možnost volby velikosti bochníku 450 g / 700 g / 900 g 1 hnětací hák 12 přednastavených programů 2 úrovně nastavení stupně propečení chelbové kůrky – sv...

Momčilová Pavla: Automatická domácí pekárna - Denně čerstvý domácí chléb

Recepty z této publikace zahrnují chléb z celozrnných mouk (pšenice, žito, sója kukuřice), na chléb z bílé mouky, na chléb kynutý s droždím i kvasem, přípravou domácího kvasu, ale i recepturami na slané a sladké pečivo včetně rohlíků, housek, baget,

Automatická domácí pekárna - Denně čerstvý domácí chléb - Momčilová Pavla

Recepty z této publikace zahrnují chléb z celozrnných mouk (pšenice, žito, sója kukuřice), na chléb z bílé mouky, na chléb kynutý s droždím i kvasem, přípravou domácího kvasu, ale i recepturami na slané a sladké pečivo včetně rohlíků, housek, baget, pizzy, koláčů, vánoček atd. V neposlední řadě zde naleznete P. Momčilovou vyzkoušenou jednoduchou přípravu skvělých džemů a povidel.