Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Pecici plech na vanilkove rohlicky

Nalezeno:    4 produkty

Tescoma Forma na vanil.rohlíčky DELÍCIA SILICONE (629352.00)

Pečící forma pro přípravu vanilkových rohlíčků, z pružného a žáruvzdorného silikonu (+230 °C)  Silikonová pečicí forma na přípravu oblíbených vanilkových rohlíčků. Forma ze silikonu vám výrazně usnadní a urychlí práci při pečení, ale můžete ji stejně tak dobře použít při přípravě čokoládových cukrovinek. Forma je vyrobena z prvotřídního pružného a žáruvzdorného silikonu, odolávajícímu teplotám až +230 °C. Cukroví se k formě nelepí a lze jej snadno vyklopit. Výrobek lze použít ve všech typ...

Transfer fólie na čokoládu - růže

Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu - růže - slouží k přenosu motivu na čokoládu. Velmi jednoduchá manipulace a rychlé zdobení Rozměr: 40 x 25 cm Složení potisku: kakaové máslo, cukr, sušené plnotučné mléko, přírodní vanilkové aroma, barvivo (E171, E120), emulgátory (sojový lecitin) Podklad: polyetylen Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu Pracovní postup: fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bu...

Transfer fólie na čokoládu - cesmín

Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu - cesmín - slouží k přenosu motivu na čokoládu. Velmi jednoduchá manipulace a rychlé zdobení Rozměr: 40 x 25 cm Složení potisku: kakaové máslo, cukr, sušené plnotučné mléko, přírodní vanilkové aroma, barvivo (E171, E141, E120, E100), emulgátory (sojový lecitin, E470b) Podklad: polyetylen Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu Pracovní postup: fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být...

Transfer fólie na čokoládu - zelené tečky

Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu - zelené tečky. Fólie slouží k přenášení tukového vzoru na čokoládu, či polevu. Vytvořit tak můžeme další čokoládové dekorace, které využijeme při zdobení dortů a zákusků. Rozměr: 40 x 25 cm. Složení potisku: kakaové máslo, cukr, sušené plnotučné mléko, přírodní vanilkové aroma, barvivo (E171, E100, E133), emulgátory (sojový lecitin, E470b) Podklad: polyetylen Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu Pracovní postup: fólii položíme hladkým povrche...



Podobné fráze na Nejrychlejší.cz: