Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Pecici plech na vanilkove rohlicky

Nalezeno:    9 produktů

Magnet 3pagen 3pagen Plech na vanilkové rohlíčky

Žádné rolování, vykrajování, žádné modelování - tak lehce jste rohlíčky ještě neupekli. Rozetřete jednoduše těsto stěrkou. Tak se vytvoří rohlíčky samy, jeden stejný jako druhý. Pak dejte do trouby a po chvilce máte 42 vanilkových rohlíčků jako malovaných.

Tescoma Forma na vanil.rohlíčky DELÍCIA SILICONE (629352.00)

Pečící forma pro přípravu vanilkových rohlíčků, z pružného a žáruvzdorného silikonu (+230 °C)  Silikonová pečicí forma na přípravu oblíbených vanilkových rohlíčků. Forma ze silikonu vám výrazně usnadní a urychlí práci při pečení, ale můžete ji stejně tak dobře použít při přípravě čokoládových cukrovinek. Forma je vyrobena z prvotřídního pružného a žáruvzdorného silikonu, odolávajícímu teplotám až +230 °C. Cukroví se k formě nelepí a lze jej snadno vyklopit. Výrobek lze použít ve všech typ...

Transfer fólie na čokoládu - hvězdičky

Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu - hvězdičky Folie potažená obarveným kakaovým máslem slouží k přenosu motivu na čokoládu. Motiv hvězdiček se bude krásné vyjímat na vánočním dortu, či jako malá ozdoba vánočního cukroví. Jako podklad můžeme použít jak tmavou, tak bílou čokoládu. Rozměr: 40 x 25 cm Složení potisku: kakaové máslo, cukr, sušené plnotučné mléko, přírodní vanilkové aroma, barvivo (E171, E172), emulgátor - sójový lecitin Podklad: polyetylen Uchovávat v chladu (cca 17°C), such...

Transfer fólie na čokoládu - vánoční

Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu - vánoční Folie potažená obarveným kakaovým máslem slouží k přenosu motivu na čokoládu. Motiv mikulášků a tučňáků s hvězdičkami se bude krásné vyjímat na vánočním dortu, či jako malá ozdoba vánočního cukroví. Jako podklad můžeme použít jak tmavou, tak bílou čokoládu. Rozměr: 40 x 25 cm Složení potisku: kakaové máslo, cukr, sušené plnotučné mléko, přírodní vanilkové aroma, barvivo (E171, E172i, E172iii, E120, E100), emulgátor - sójový lecitin Podklad: po...

Transfer fólie na čokoládu - cesmín

Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu - cesmín - slouží k přenosu motivu na čokoládu. Velmi jednoduchá manipulace a rychlé zdobení Rozměr: 40 x 25 cm Složení potisku: kakaové máslo, cukr, sušené plnotučné mléko, přírodní vanilkové aroma, barvivo (E171, E141, E120, E100), emulgátory (sojový lecitin, E470b) Podklad: polyetylen Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu Pracovní postup: fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být...

Transfer fólie na čokoládu - růže

Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu - růže - slouží k přenosu motivu na čokoládu. Velmi jednoduchá manipulace a rychlé zdobení Rozměr: 40 x 25 cm Složení potisku: kakaové máslo, cukr, sušené plnotučné mléko, přírodní vanilkové aroma, barvivo (E171, E120), emulgátory (sojový lecitin) Podklad: polyetylen Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu Pracovní postup: fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bu...

Transfer fólie na čokoládu - sněhové vločky

Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu sněhové vločky. Rozměr: 40 x 25 cm. Složení potisku: kakaové máslo, cukr, sušené plnotučné mléko, přírodní vanilkové aroma, barvivo (E171, E133), emulgátory (sojový lecitin, E470b) Podklad: polyetylen Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu Pracovní postup: fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vod...

Transfer fólie na čokoládu - sněhové vločky

Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu - sněhové vločky bílé Folie s obarveným kakaový máslem slouží k přenášení motivu na čokoládu. Pro zimní a vánoční zdobení použijte motiv bílých sněhových vloček. Vyjímat se budou jak na dortech, tak na vánočním cukroví. Rozměr: 40 x 25 cm Složení potisku: kakaové máslo, cukr, sušené plnotučné mléko, přírodní vanilkové aroma, barvivo (E171, E172), emulgátor (sójový lecitin) Podklad: polyetylen Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu Pracovní postup...

Transfer fólie na čokoládu - zelené tečky

Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu - zelené tečky. Fólie slouží k přenášení tukového vzoru na čokoládu, či polevu. Vytvořit tak můžeme další čokoládové dekorace, které využijeme při zdobení dortů a zákusků. Rozměr: 40 x 25 cm. Složení potisku: kakaové máslo, cukr, sušené plnotučné mléko, přírodní vanilkové aroma, barvivo (E171, E100, E133), emulgátory (sojový lecitin, E470b) Podklad: polyetylen Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu Pracovní postup: fólii položíme hladkým povrche...