Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Naklepavac masa

Nalezeno:    5 produktů

Naklepávač masa - tenderizér

Vyměňte v kuchyni staré naklepávače masa za tuto moderní pomůcku, se kterou maso bude ještě více lahodnější a jeho příprava kratší až o 40%!

Naklepávač a změkčovač masa ruční tenderizér - 45 nožů 3 řady po 15 čepelí Rozebíratelný JACCARD

ROZEBÍRATELNÉ provedení čepelí z nerez oceli, ochranný kryt a madlo z vysoce odolného plastu - určený k tenderizaci masa (změkčení, prořezání šlach) neboli změkčování masa - propracuje různé druhy masa, vepřové, telecí, hovězí, kuřecí, zvěřinu, ale i celé krůty ... - umožňuje rychlou tenderizaci i větších porcí masa, při práci se podkládá prkénkem na maso - zkrácení doby tepelné úpravy až o 40%, měkčí a šťavnatější maso - kratší a účinnější marinování, rovnoměrné propečení masa do hloubky - pro...

Naklepávač a změkčovač masa ruční tenderizér - 1 řada 15 čepelí Rozebíratelný JACCARD

ROZEBÍRATELNÉ provedení čepelí z nerez oceli, ochranný kryt a madlo z vysoce odolného plastu - určený k tenderizaci masa (změkčení, prořezání šlach) neboli změkčování masa - propracuje různé druhy masa, vepřové, telecí, hovězí, kuřecí, zvěřinu, ale i celé krůty ... - umožňuje rychlou tenderizaci i větších porcí masa, při práci se podkládá prkénkem na maso - zkrácení doby tepelné úpravy až o 40%, měkčí a šťavnatější maso - kratší a účinnější marinování, rovnoměrné propečení masa do hloubky - pro...

Tenderizér na křehčení masa, bílý

Pro dokonalý požitek z masa. Pokud tenderizér použijeme, zachováme maso křehké a udržíme v něm veškerou šťávu. Díky malým vpichům pojme maso lépe omáčku či marinádu a peče se rychleji a rovnoměrně. Pro měkké a křehké steaky a řízky, pro kratší doby přípravy a lepší chuť. Ruční naklepávač masa se 24 čepelemi z nerezové oceli, plastová rukojeť, lze mýt v myčce. Rozměry: 5 x 5 x 19 cm.