Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Naklepavac masa

Nalezeno:    5 produktů

Naklepávač masa - tenderizér

Vyměňte v kuchyni staré naklepávače masa za tuto moderní pomůcku, se kterou maso bude ještě více lahodnější a jeho příprava kratší až o 40%!

Naklepávač a změkčovač masa ruční tenderizér - 3 řady po 16 čepelí JACCARD - TENDER 3

3 řady po 16 čepelí - 48 čepelí -rozměr 145x35x103 mm -váha 1,5 kg -určený k tenderizaci masa (změkčení, prořezání šlach) neboli změkčování masa -propracuje různé druhy masa -umožňuje rychlou tenderizaci i větších porcí masa, při práci se podkládá prkénko na maso -zkrácení doby úpravy až o 40 %, měkčí a šťavnatější maso -kratší a účinější marinování, rovnoměrné propeční masa až do hloubky -profesionální výsledek, úspora času a energií -snadná údržba a číštění /možno i v myčce -provedení čepelí ...

Naklepávač a změkčovač masa ruční tenderizér - 45 nožů 3 řady po 15 čepelí Rozebíratelný JACCARD

ROZEBÍRATELNÉ provedení čepelí z nerez oceli, ochranný kryt a madlo z vysoce odolného plastu - určený k tenderizaci masa (změkčení, prořezání šlach) neboli změkčování masa - propracuje různé druhy masa, vepřové, telecí, hovězí, kuřecí, zvěřinu, ale i celé krůty ... - umožňuje rychlou tenderizaci i větších porcí masa, při práci se podkládá prkénkem na maso - zkrácení doby tepelné úpravy až o 40%, měkčí a šťavnatější maso - kratší a účinnější marinování, rovnoměrné propečení masa do hloubky - pro...

Naklepávač a změkčovač masa ruční tenderizér - 1 řada 15 čepelí Rozebíratelný JACCARD

ROZEBÍRATELNÉ provedení čepelí z nerez oceli, ochranný kryt a madlo z vysoce odolného plastu - určený k tenderizaci masa (změkčení, prořezání šlach) neboli změkčování masa - propracuje různé druhy masa, vepřové, telecí, hovězí, kuřecí, zvěřinu, ale i celé krůty ... - umožňuje rychlou tenderizaci i větších porcí masa, při práci se podkládá prkénkem na maso - zkrácení doby tepelné úpravy až o 40%, měkčí a šťavnatější maso - kratší a účinnější marinování, rovnoměrné propečení masa do hloubky ...