Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Miso pasta

Nalezeno:    16 produktů

Sojová pasta Twendžang (MISO) 500g

Twendžang (Doenjang, 된장) je tradiční sojová pasta vyráběná ze sušených sojových bobů, též hojně konzumována a známa v japonsku pod názvem MISO. Twendžang lze konzumovat v syrové podobě spolu se zelenou, častěji se ale před konzumací smíchává s česnekem a sezamovým olejem případně i s chilli pastou Kočudžang. Často se přidává do polévek různých salátů jako zálivka spolu s tofu, zeleninou, houbami a masem.Složení: sója, pšenice, sůl, kvašená sója, rýžové víno, přažená só...

Více informací
od 63 Kč
Koupit nejlevněji

Miso pasta Red (červená) 400g

Miso pasta patří k základům Japonské kuchyně. Pro blahodárné účinky na lidský organismus jestále více oblíbená po celém světě. Má výraznou a slanou chuť. Miso pasta vzniká speciální fermentací sojových bobů. Bílá miso pasta je sladší a méně aromatická něž tmavší druhy např. červená varianta. Miso pasta obsahuje živé enzymy, minerály, vitamíny a esenciální oleje. Zlepšuje trávení, posiluje imunitu, dodává železo, zlepšuje pokožku.<p> <strong>Složení: </strong><em>voda, s...

Instantní polévka Miso - pasta 60ml

Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Je lehce stravitelná, bohatá na řadu tělu prospěšných látek a esenciální aminokyseliny. Instantní polévka Miso si zachovává všechny látky i specifickou chuť a aroma jako Miso polévka připravovaná klasickým způsobem. Každé balení obsahuje 5 porcí Miso pasty, která je vyrobena speciální metodou zpracování. <p> <strong>Složení: </strong><em>voda, sojové boby, sůl, rýže, alkohol, cukr, zvýrazňovače chuti E621, E508, E363,...

Sojová pasta Twendžang (MISO) 500g

Twendžang (Doenjang, 된장) je tradiční sojová pasta vyráběná ze sušených sojových bobů, též hojně konzumována a známa v japonsku pod názvem MISO. Twendžang lze konzumovat v syrové podobě spolu se zelenou, častěji se ale před konzumací smíchává s česnekem a sezamovým olejem případně i s chilli pastou Kočudžang. Často se přidává do polévek různých salátů jako zálivka spolu s tofu, zeleninou, houbami a masem.Složení: sója, pšenice, sůl, kvašená sója, rýžové víno, přažená só...

Směs na japonskou polévku Miso 50g

Miso pasta patří k základům Japonské kuchyně. Pro blahodárné účinky na lidský organismus jestále více oblíbená po celém světě. Má výraznou a slanou chuť. Miso pasta vzniká speciální fermentací sojových bobů. Bílá miso pasta je sladší a méně aromatická něž tmavší druhy např. červená varianta. Miso pasta obsahuje živé enzymy, minerály, vitamíny a esenciální oleje. Zlepšuje trávení, posiluje imunitu, dodává železo, zlepšuje pokožku.<p> <strong>Složení: </strong><em>miso pa...

Kořenící pasta na polévku Miso 2x30ml

Tato oblíbená polévka je v Japonsku podávána před servírováním Sushi nebo smažených nudlí. Tato pasta je také vhodná jako marináda na lososa nebo kuřecí maso.<p> <strong>Složení: </strong><em>sojové boby, rýže, sůl, sojová omáčka (voda, sojové boby, pšenice, sůl), kuřecí prášek, bonito výtažek, chaluhový extrakt, hydrolyzovaný zeleninový protein, voda, extrakt z droždí, alkohol z cukrové třtiny, dextrin, prášek z makrely, sojový olej, stabilizátor: xantan</em>...

Sunfood Miso rýžové BIO 300 g

Popis: Miso rýžové tato fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji a rýže vhodná do polévek či omáček. Toto charakteristické koření tvoří základ japonské kuchyně již řadu let. Jemně slané koření Miso je velmi výživné, obsahuje enzymy, vitamíny, bílkoviny a stopové prvky. Obdobný masovému výtažku vhodný jak do polévek, těstovin, marinád tak omáček. Neobsahuje žádné chemické přísady ani barviva. Obsah: 300g Země původu: Japonsko

Sunfood Miso ječmenné BIO 300 g

Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí, známá pro svou charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu. Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni. Miso obsahuje řadu minerálů, vitaminů a celkově povzbuzuje organizmus.Vhodné pro vegany a vegetariány. ...

Sunfood Miso ječmenné BIO 300 g

Ječmenné miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí, známá pro svou charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu. Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni. Miso obsahuje řadu minerálů, vitaminů a celkově povzbuzuje organizmus. Vhodné pro vegany a vegetariány. Návod k přípravě: Používejte do polévek, omáček, zálivek, pomazánek, při přípravě těstovin, k dochucení zeleniny, pro úpravu mořských řas. Rozmíchejte požadované množství ve vlažné vodě nebo zeleninovém vývaru. Miso by ...

Sunfood Miso sladké bílé MAKURA BIO 250 g

Fermentovaná sladká pasta jejímž základem jsou sojové boby. Obsahuje: enzymy vitamíny (B12) bílkoviny stopové prvky vlákninu. Obsah: 250g Země původu: Japonsko

Kořenící pasta na polévku Kimchi 50g

Kimchi je tradiční korejský pokrm z fermentovaných chilli papriček a zeleniny. Tato speciálně vytvořená kořenící pasta dává této vydatné aromatické polévce její typicky pikantní, štiplavou chuť, která může být také podávána například s dušenou rýží jako bežné hlavní jídlo. Bez glutamátu, konzervantů a umělých barviv.<p> <strong>Složení: </strong><em>voda, červené papriky, sůl, česnek, cukr, miso pasty, zázvor, rybí omáčka, ocet, sezam pasty, krevety pasta, sezamový olej,...

Sunfood Tamari - sojová omáčka 300 ml

Tradiční japonský výrobek Tamari k dochucování pokrmů bohatý na kvalitní bílkoviny, minerály a stopové prvky.Tamari je sójová omáčka vyrobená ze sójových bobů a mořské soli. Několik měsíců fermentuje bez regulace teploty, poté se lisuje a dále fermentuje přírodním způsobem v dřevěných sudech. Tamari vzniká jako vedlejší produkt při výrobě Misa z tekutiny, která se při fermentaci misa vylučuje. Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sójových bobů a ječmene, která se používá jako koření....

Sunfood Tamari - sojová omáčka 700 ml

Tradiční japonský výrobek Tamari k dochucování pokrmů bohatý na kvalitní bílkoviny, minerály a stopové prvky. Tamari je sójová omáčka vyrobená ze sójových bobů a mořské soli. Několik měsíců fermentuje bez regulace teploty, poté se lisuje a dále fermentuje přírodním způsobem v dřevěných sudech. Tamari vzniká jako vedlejší produkt při výrobě Misa z tekutiny, která se při fermentaci misa vylučuje. Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sójových bobů a ječmene, která se používá jako koření....

Sunfood Tamari - sojová omáčka 175 ml

Tamari tradiční japonský výrobek k dochucování pokrmů bohatý na kvalitní bílkoviny, minerály a stopové prvky. Obsahuje vysoce kvalitní aminokyseliny a mikroorganismy. Tamari je sójová omáčka vyrobená ze sójových bobů a mořské soli. Několik měsíců fermentuje bez regulace teploty, poté se lisuje a dále fermentuje přírodním způsobem v dřevěných sudech. Tamari vzniká jako vedlejší produkt při výrobě Misa z tekutiny, která se při fermentaci misa vylučuje. Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sójový...

Sunfood Tamari - sojová omáčka 300 ml

Tamari k dochucování pokrmů bohatý na kvalitní bílkoviny, minerály a stopové prvky. Tamari je sójová omáčka vyrobená ze sójových bobů a mořské soli. Několik měsíců fermentuje bez regulace teploty, poté se lisuje a dále fermentuje přírodním způsobem v dřevěných sudech. Tamari vzniká jako vedlejší produkt při výrobě Misa z tekutiny, která se při fermentaci misa vylučuje. Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sójových bobů a ječmene, která se používá jako koření. Obsah: 300ml...

Sunfood Tamari - sojová omáčka 700 ml

Tradiční japonský výrobek Tamari k dochucování pokrmů bohatý na kvalitní bílkoviny, minerály a stopové prvky. Tamari je sójová omáčka vyrobená ze sójových bobů a mořské soli. Několik měsíců fermentuje bez regulace teploty, poté se lisuje a dále fermentuje přírodním způsobem v dřevěných sudech. Tamari vzniká jako vedlejší produkt při výrobě Misa z tekutiny, která se při fermentaci misa vylučuje. Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sójových bobů a ječmene, která se používá jako koření. Obsah: 7...

Sunfood Tamari - sojová omáčka 175 ml

Tradiční japonský výrobek Tamari k dochucování pokrmů bohatý na kvalitní bílkoviny, minerály a stopové prvky.Tamari je sójová omáčka vyrobená ze sójových bobů a mořské soli. Několik měsíců fermentuje bez regulace teploty, poté se lisuje a dále fermentuje přírodním způsobem v dřevěných sudech. Tamari vzniká jako vedlejší produkt při výrobě Misa z tekutiny, která se při fermentaci misa vylučuje. Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sójových bobů a ječmene, která se používá jako koření....