Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Minutky z veproveho masa recepty

Nalezeno:    33 produktů

Minutky - Karel Höfler

Pokud patříte mezi ty, kteří se rádi dobře nají, ale na druhou stranu neradi tráví čas u plotny, je pro vás tato publikace s 313 recepty na minutky např. z hovězího, vepřového, rybího a mletého masa, zvěřiny to pravé.

Minutky - Karel Höfler; Jiří Poláček

Pokud patříte mezi ty, kteří se rádi dobře nají, ale na druhou stranu neradi tráví čas u plotny, je pro vás tato publikace s 313 recepty na minutky např. z hovězího, vepřového, rybího a mletého masa,

Minutky - Karel Höfler; Jiří Poláček

Pokud patříte mezi ty, kteří se rádi dobře nají, ale na druhou stranu neradi tráví čas u plotny, je pro vás tato publikace s 313 recepty na minutky např. z hovězího, vepřového, rybího a mletého masa,

Mleté maso - Nejlepší recepty

Pestrý výběr pokrmů z mletého hovězího, vepřového a skopového masa, zvěříny a vnitřností. Více než 90 receptů na předkrmy, polévky, jídla z jednoho hrnce, pizzu, špízy, rolády, taštičky, hamburgery a knedlíčky.

Plátky masa na 50 způsobů -

Vzhůru na maso! Pro všechny milovníky plátků masa je zde bohatá kořist. Nezáleží na tom, zda jde o řízky přírodní, obalované, s omáčkou nebo nakrájené a připravené na špíz, tolik možností dosud recepty na řízky nenabízely. Dokladem je více než 50 nových receptů. Není řízek jako řízek. Cordon bleu, plněné jablkové řízky, řízek s kokosem a maďarské maso s paprikou – samé lákavé dobroty z vepřového, telecího, krůtího a kuřecího masa nebo třeba z jehněčího či divočiny. Jsou připojeny i tipy, jak do...

Plátky masa na 50 způsobů - Hess Reinhardt

Vzhůru na maso! Pro všechny milovníky plátků masa je zde bohatá kořist. Nezáleží na tom, zda jde o řízky přírodní, obalované, s omáčkou nebo nakrájené a připravené na špíz, tolik možností dosud recepty na řízky nenabízely. Dokladem je více než 50 nových receptů. Není řízek jako řízek. Cordon bleu, plněné jablkové řízky, řízek s kokosem a maďarské maso s paprikou – samé lákavé dobroty z vepřového, telecího, krůtího a kuřecího masa nebo třeba z jehněčího či divočiny. Jsou připojeny i tipy, jak do...

Udíme, vaříme a konzervujeme - Alena Doležalová

Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obsahuje i různé způsoby konzervování masa. Zpestřením jsou navíc recepty na zeleninové přílohy a saláty.

Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů - Al...

Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obsahuje i různé způsoby konzervování masa. Zpestřením jsou navíc recepty na zeleninové přílohy a saláty.

Maso - Nichola Fletcher

Staňte se skutečnými znalci masa! Tato kniha vás naučí, jak poznat různé kusy špičkového masa a následně je přetvořit v dokonalé a chutné recepty. Připravte si více než 300 mezinárodních pokrmů z vepřového, hovězího, jehněčího či ze zvěřiny, například pomalu pečené vepřové ramínko, jehněčí kýtu na víně a thajské červené kari s kachním masem.

Maso - Nichola Fletcher

Staňte se skutečnými znalci masa! Tato kniha vás naučí, jak poznat různé kusy špičkového masa a následně je přetvořit v dokonalé a chutné recepty. Připravte si více než 300 mezinárodních pokrmů z vepřového, hovězího, jehněčího či ze zvěřiny, například pomalu pečené vepřové ramínko, jehněčí kýtu na víně a thajské červené kari s kachním masem.

Weber grilování Burgery

Přinášíme vám zbrusu novou kuchařku Weber plnou originálních receptů na hamburgery všeho druhu. Na více než 140 stránkách najdete celou řadu zajímavých receptů na klasické i velmi netradiční hamburgery z hovězího, jehněčího, vepřového i drůbežího masa. Kromě receptů na hamburgery ze všech možných druhů masa (i bezmasé) najdete na stránkách nové Weber grilovací kuchařky také recepty na přílohy a najdete tam i zajímavé recepty na chutné toppingy. Kromě receptů vás knížka také...

Hamburgery - 50 snadných receptů -

Academia Barilla rozdělila recepty do pěti částí – od tradičních, jednoduchých jídel po neobvyklé kombinace. To vše pro vás může být inspirací! První část se věnuje hamburgerům z telecího a hovězího masa, vycházejících z nejklasičtějších hamburgerů; druhá část obsahuje hamburgery z telecího, vepřového a jehněčího masa a klobás; třetí představuje kuřecí a krůtí hamburgery; čtvrtá popisuje vegetariánské recepty; a konečně pátá se zaobírá recepty využívajícími mořské plody, sladkovodní a mořské ry...

Hamburgery 50 snadných receptů - Academia Barilla

Autor : Academia Barilla, Academia Barilla rozdělila recepty do pěti částí – od tradičních, jednoduchých jídel po neobvyklé kombinace. To vše pro vás může být inspirací! První část se věnuje hamburgerům z telecího a hovězího masa, vycházejících z nejklasičtějších hamburgerů; druhá část obsahuje hamburgery z telecího, vepřového a jehněčího masa a klobás; třetí představuje kuřecí a krůtí hamburgery; čtvrtá popisuje vegetariánské recepty; a konečně pátá se zaobírá recepty využívajícími mořské p...

Hamburgery - 50 snadných receptů - kol.

Academia Barilla rozdělila recepty do pěti částí – od tradičních, jednoduchých jídel po neobvyklé kombinace. To vše pro vás může být inspirací! První část se věnuje hamburgerům z telecího a hovězího masa, vycházejících z nejklasičtějších hamburgerů, druhá část obsahuje hamburgery z telecího, vepřového a jehněčího masa a klobás, třetí představuje kuřecí a krůtí hamburgery, čtvrtá popisuje vegetariánské recepty, a konečně pátá se zaobírá recepty využívajícími mořské plody, sladkovodní a mořské r...

Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů - Alena Doležalová

Autor : Alena Doležalová, Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obsahuje i různé způsoby konzervování masa. Zpestřením jsou navíc recepty na zeleninové přílohy a saláty. Druh sortimentu : Kniha, Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkou...

Maso - Nichola Fletcherová

Autor : Nichola Fletcherová, Staňte se skutečnými znalci masa! Tato kniha vás naučí, jak poznat různé kusy špičkového masa a následně je přetvořit v dokonalé a chutné recepty. Připravte si více než 300 mezinárodních pokrmů z vepřového, hovězího, jehněčího či ze zvěřiny, například pomalu pečené vepřové ramínko, jehněčí kýtu na víně a thajské červené kari s kachním masem. Druh sortimentu : Kniha, Maso, Jazyk : Čeština, Počet stran : 320

Grilujeme - aneb Vše o grilování - Ladislav Černý

Všichni víme, co je grilování. Tento způsob tepelného opracování potravin, především masa, se k nám dostal z anglického prostředí. A my jsme si ho osvojili a přizpůsobili podle svého gusta, jímž je naše česká kuchyně tak proslulá. Grilujeme rádi a často a všechno možné, nejen maso. Grilujeme venku i doma, sami i s přáteli a pro potěšení, ale především abychom si jaksepatří pochutnali. Jak grilovat a co všechno k tomu potřebujeme, abychom byli všichni spokojení, to se lze dočíst v této příručce....

Královské kuře - Jaroslav Vašák

Autor : Jaroslav Vašák, Kuře patří vedle vepřového bezesporu k nejoblíbenějším druhům masa. Lze je upravovat na bezpočet způsobů a na naší planetě by se pravděpodobně nenašla krajina, kde by na jídelníčku chyběl pokrm z kuřete. Důvod masové obliby spočívá v jeho snadné přípravě, chuťových přednostech a výživové hodnotě. Konzumují je monarchové, gurmáni i lid obecný. Kuřecí maso vyhovuje i jako dietní pokrm, a tak se není co divit, že receptů jeho kuchyňské úpravy se téměř nelze dopočítat. Mistr...

Královské kuře - Jaroslav Vašák

Kuře patří vedle vepřového bezesporu k nejoblíbenějším druhům masa. Lze je upravovat na bezpočet způsobů a na naší planetě by se pravděpodobně nenašla krajina, kde by na jídelníčku chyběl pokrm z kuřete. Důvod masové obliby spočívá v jeho snadné přípravě, chuťových přednostech a výživové hodnotě. Konzumují je monarchové, gurmáni i lid obecný. Kuřecí maso vyhovuje i jako dietní pokrm, a tak se není co divit, že receptů jeho kuchyňské úpravy se téměř nelze dopočítat. Mistr kuchařského umění Jaros...

Královské kuře - Jaroslav Vašák

Kuře patří vedle vepřového bezesporu k nejoblíbenějším druhům masa. Lze je upravovat na bezpočet způsobů a na naší planetě by se pravděpodobně nenašla krajina, kde by na jídelníčku chyběl pokrm z kuřete. Důvod masové obliby spočívá v jeho snadné přípravě, chuťových přednostech a výživové hodnotě. Konzumují je monarchové, gurmáni i lid obecný. Kuřecí maso vyhovuje i jako dietní pokrm, a tak se není co divit, že receptů jeho kuchyňské úpravy se téměř nelze dopočítat. Mistr kuchařského umění Jaros...

Keramický gril Princess 10 3030 Pure

Keramický gril PRINCESS 10 3030 Pure vyrobený z kvalitních materiálů, v designovém provedení v kombinaci z přírodního dřeva a grilovací plotny s extra hladkou, dvojitou keramickou vrstvou proti připékání. Gril je vybaven odnímatelným plynule regulovatelným termostatem od 90ti do 210 stupňů Celsia se světelnou kontrolkou pro komfortní obsluhu a lze jej použít i k rozmrazování. Součástí balení je 6 dřevěných špachtliček.  Keramický gril PRINCESS 10 3030 Pure&nbs...

Reproplast Formička na šátečky 12,5cm

Plastová forma pro přípravu plněného pečiva. Formu lze plnit sladkými i slanými náplněmi a je vhodná pro kynutá, tvarohová, linecká i listová těsta. Pracovní postup: Rozválíme plát těsta o síle 4-5 mm. Spodní ostrou hranou tvořítka vykrojíme kolečko a položíme na ozubenou část. Do jedné poloviny vykrojeného kolečka dáme náplň. Okraje těsta potřeme bílkem. V polovině přeložíme těsto přes náplň a stlačíme druhou polovinou formičky. Vytlačené těsto z okraje formičky setřeme, formičku otevřem...

Reprolast Formička na plněné pečivo 10cm

Formička na plněné pečivo 10cm Formička na plněné pečivo o průměru 10 cm má využití ve sladké i slané kuchyni. Prohlédněte si recepty a prostudujte návod k použití. Uvidíte, že práce s formičkou je velice jednoduchá. Pracovní postup : Rozválíme plát těsta o síle 4-5 mm. Spodní ostrou hranou tvořítka vykrojíme kolečko a položíme na ozubenou část. Do jedné poloviny vykrojeného kolečka dáme náplň. Okraje těsta potřeme bílkem. V polovině přeložíme těsto přes náplň a stlačíme druhou polo...

Electrolux EVY0841VAX vestavná trouba parní

Důležité vlastnosti Kompaktní vestavná trouba Integrovaná parní funkce Funkce trouby pro pečení: Pára + kruhové těleso + vyvíječ páry + spodní ohřev + ventilátor, Pára + ventilátor, Pára + ventilátor, Pára + kruhové těleso + spodní ohřev + ventilátor, Pára + kruhové těleso + spodní ohřev + ventilátor, Pára + kruhové těleso + spodní ohřev + ventilátor, Pára + kruhové těleso + spodní ohřev + ventilátor, Kruhové těleso + ventilátor (udržení vlhkosti), Kruhové těleso + ventilátor (LTC - nízká teplo...

AEG KS8454801M vestavná trouba parní

Důležité vlastnosti Kompaktní vestavná trouba Integrovaná parní funkce Funkce trouby pro pečení: Spodní ohřev, Kruhové těleso + vyvíječ páry + ventilátor, Kruhové těleso + ventilátor, Kruhové těleso + ventilátor, Kruhové těleso + ventilátor (LTC - nízká teplota), Pára, Pára, Pára + spodní ohřev + ventilátor, Pára + vyvíječ páry + ventilátor, Pára + ventilátor, Pára + ventilátor, Pára + kruhové těleso + spodní ohřev + ventilátor, Pára + kruhové těleso + spodní ohřev + ventilátor, Vyvíječ páry, G...

Electrolux EOB8857AAX vestavná trouba

Důležité vlastnosti Vestavná trouba Integrovaná parní funkce Funkce trouby: Spodní ohřev, Gril, gril + spodní ohřev, Gril + spodní ohřev (80°C fix), Gril + spodní ohřev + ventilátor, Gril + ventilátor, Kruhové těleso + spodní ohřev + ventilátor, Kruhové těleso + ventilátor, Kruhové těleso + ventilátor (udržení vlhkosti), Kruhové těleso + ventilátor (LTC - nízká teplota), Pára (10), Pára (10) + ventilátor, Pára (10) + kruhové těleso (20) + ventilátor (30°C fix), Pára (30) + kruhové těleso (70) +...

Electrolux EOB8857AOX vestavná trouba

Důležité vlastnosti Vestavná trouba Integrovaná parní funkce Funkce trouby: Spodní ohřev, Gril, gril + spodní ohřev, Gril + spodní ohřev (80°C fix), Gril + spodní ohřev + ventilátor, Gril + ventilátor, Kruhové těleso + spodní ohřev + ventilátor, Kruhové těleso + ventilátor, Kruhové těleso + ventilátor (udržení vlhkosti), Kruhové těleso + ventilátor (LTC - nízká teplota), Pára (10), Pára (10) + ventilátor, Pára (10) + kruhové těleso (20) + ventilátor (30°C fix), Pára (30) + kruhové těleso (70) +...

Electrolux EOB9956XAX vestavná trouba

Důležité vlastnosti Vestavná trouba Integrovaná parní funkce Funkce trouby: Spodní ohřev, Vyvíječ páry, Pára + spodní ohřev + ventilátor, Pára + vyvíječ páry + ventilátor, Pára + ventilátor (100), Pára + ventilátor (100), Pára + kruhové těleso + spodní ohřev + ventilátor (50/50), Pára + kruhové těleso + spodní ohřev + ventilátor (50/50), Pára + kruhové těleso + spodní ohřev + ventilátor (50/50), Pára + kruhové těleso + spodní ohřev + ventilátor (50/50), Pára + kruhové těleso + vyvíječ páry + sp...

Electrolux EOB9851XAX vestavná trouba

Důležité vlastnosti Vestavná trouba Integrovaná parní funkce Funkce trouby: Spodní ohřev, Vyvíječ páry, Pára + spodní ohřev + ventilátor, Pára + vyvíječ páry + ventilátor, Pára + ventilátor (100), Pára + ventilátor (100), Pára + kruhové těleso + spodní ohřev + ventilátor (50/50), Pára + kruhové těleso + spodní ohřev + ventilátor (50/50), Pára + kruhové těleso + spodní ohřev + ventilátor (50/50), Pára + kruhové těleso + spodní ohřev + ventilátor (50/50), Pára + kruhové těleso + vyvíječ páry + sp...