Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Master martini

Nalezeno:    17 produktů

Barevná poleva CENTRAMERICA s příchutí - pomeranč, oranžová 1Kg - Master Martini

Barevná poleva CENTRAMERICA s příchutí - pomeranč, oranžová 1Kg - Master Martini, Oranžové mini disky pro přípravu tukových polev s příchutí pomeranče. Hmotnost:1kg.

Kokosový olej 1l

Kokosový olej 1l Rafinovaný kokosový olej bez aroma je vhodný ke smažení, pečení, ale také jako přídavek do domácí kosmetiky. Olej je tuhý, měkne při 25 °C. Výživové hodnoty ve 100g výrobku: energetická hodnota: 3700kJ (90kcal) tuky: 100g (z toho nasycené mastné kysliny 49g) sacharidy: 0g cukry: 0g bílkoviny: 0g sůl: 0g

Netuhnoucí karamelová glazura 200g

Netuhnoucí karamelová glazura 200g Zrcadlová glazura karamelové příchuti se používá k finálním přelévání dortů a zákusků. Způsob použití je velmi jednoduchý: glazuru zahřejeme v mikrovlnné troubě, či ve vodní lázni při cca 42-45°C a jemně promícháme tak, aby se do ní nedostal vzduch. Poté přelijeme dort, či zákusek - nejlépe postavený na mřížce, aby přebytečná glazura dobře odtekla - a necháme zatuhnout. Odhadované množství na polití dortu o průměru 24cm je cca 100g glazury. Složení: cukr,...

Master Martini Pravá mléčná čokoláda

Pravá mléčná čokoláda v peckách, určená pro přípravu pralinek nebo jako poleva na zákusky a dorty. Použití: požadované množství rozpustit při 45-50°C, poté za stálého míchání ochladit na cca 27°C a znovu zahřát na 29-30°C a použít. Složení: cukr, kakaové máslo, sušené mléko, kakaová hmota, emulgátor (sojový lecitin E322), přírodní vanilkové aroma. Obsah kakaa: minimálně 32% Bezlepkový produkt. Uchovávat v suchu do 20°C Hmostnost: 250 g

Master Martini Pomerančová poleva 250g

Pomerančová poleva 250g Balení obsahuje 250g tukové polevy s pomerančovou příchutí, která slouží jako dekorace pro pekařské a cukrářské výrobky. Složení: cukr, nehydrogenovaný palmojádrový tuk, sušená syrovátka, odstředěné sušené mléko, emulgátor (slunečnicový lecitin E322), přírodní pomerančové aroma, přírodní barvivo (paprikový extrakt). Může obsahovat stopy sóji. Bezlepkový produkt s přírodním barvivem i aroma. Použití: pozvolna rozpustit ve vodní lázni při cca 45°C, zchladit na cca 35°C a p...

Master Martini Pistáciová poleva 250g

Pistáciová poleva 250g Světle zelená cukrářská poleva v peckách s pistáciovou příchutí. Složení: cukr, nehydrogenované rostlinné tuky (palmojádrový a palmový), sušená syrovátka, sušené odstředěné mléko, emulgátor (slunečninový lecitin E322) koncentrát spiruliny, přírodní aroma a barvivo (kurkumin). Může obsahovat stopy sóji. Použití: pozvolna rozpustit ve vodní lázni při 50°C, zchladit na cca 28°C a použít. Nepřidávat tuk. Bezlepkový produkt s přírodním barvivem i aroma. Upozornění: jelikož se...

Master Martini poleva bílá 500g

Bílá cukrářská poleva v peckách. Složení: cukr, ztužený rostlinný tuk, sušené odstředěné mléko (8%), laktóza, emulgátor (sójový lecitin E322), aroma. Uchovávat uzavřené v sáčku, při pokojové teplotě. Použití: polevu rozehříváme ve vodní lázni při teplotě 42-45°C. Pozor na přílišné zahřátí, poleva by mohla hrudkovatět. Zchladit na teplotu cca 30C, použít. Balení: 500g

Master Martini Modrá poleva 250g

Modrá poleva 250g Balení obsahuje 250g tukové polevy s neutrální příchutí, která slouží jako dekorace pro pekařské a cukrářské výrobky. Složení: cukr, nehydrogenovaný palmojádrový tuk, sušená syrovátka, odstředěné sušené mléko, emulgátor (slunečnicový lecitin E322), přírodní barvivo (koncentrát Spirulina). Může obsahovat stopy sóji. Bezlepkový produkt s přírodním barvivem i aroma. Použití: pozvolna rozpustit ve vodní lázni při cca 45°C, zchladit na cca 35°C a použít. Nepřidává se žádný tuk ani...

Master Martini Pravá mléčná čokoláda

Pravá mléčná čokoláda v peckách, určená pro přípravu pralinek nebo jako poleva na zákusky a dorty. Použití: požadované množství rozpustit při 45-50°C, poté za stálého míchání ochladit na cca 27°C a znovu zahřát na 29-30°C a použít. Složení: cukr, kakaové máslo, sušené mléko plnotučné, kakaová hmota, emulgátory (sojový lecitin a polyglycerol-polyricin-oleát), vanilkový extrakt Bourbon Madagaskar. Uchovávat v suchu do 20°C Hmotnost: 250 g (baleno v krabičce) Recept pro inspiraci: Modelovací čo...

Master Martini hořká čokoláda 250g

Pravá 54% hořká čokoláda v peckách, určená pro přípravu pralinek nebo jako poleva na zákusky a dorty. Použití: požadované množství rozpustit při 45-55°C, poté za stálého míchání ochladit na cca 27°C a znovu zahřát na 31-32°C a použít. Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor (sojový lecitin), přírodní vanilkové aroma. Obsah kakaa: nejméně 54% Uchovávat v suchu do 20°C Hmotnost: 250g (baleno v krabičce)

Rostlinný krém Decor Up Cacao Master Martini

Balení obsahuje 1 litr slazeného rostlinného krému pro přípravu pařížského krému a pro výrobu zmrzlin. Doporučená teplota při zpracování: 2-5 °C. Spotřeba po otevření: 3-4 dny (uchovávat v chladničce). Neotevřené balení uchovávat při teplotě do 20°C. Složení: voda, ztužené rostlinné tuky, cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (4,2%), sladový výtažek, mléčné bílkoviny, emulgátory (E481, E475, E471), stabilizátory E463, E340, E415). sůl, aroma Použití: řádně vychlazený krém šlehat ručním...

Master Martini čokoládová poleva hořká 500g

Hořká čokoládová poleva v peckách. Složení: cukr, hydrogenovaý rostlinný tuk, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (14%), emulgátor (sójový lecitin E322), aroma. Může obsahovat stopy mléka a skořápkových plodů. Uchovávat uzavřené v sáčku, při pokojové teplotě. Použití: polevu rozehříváme ve vodní lázni při teplotě 42-45°C. Pozor na přílišné zahřátí, poleva by mohla hrudkovatět. Zchladit na teplotu cca 30C, použít. Balení: 500g

Master Martini Cukrářská hmota Růžová 1kg

Růžová potahovací a modelovací cukrářská hmota chutí a vůní podobná marschmallow. Z této hmoty lze báječně modelovat - i tenké plátky květů. Hmota je vhodná také na potahování - na dortu dobře drží, nesjíždí, v chladničce nemokvá. Při práci se nelepí na podložku a zůstává stále pružná. Složení: cukr, glukózový sirup, škrob, hydrogenovaný rostlinný tuk (z palmových jader), voda, zvlhčující látka (E422), zahušťovadlo (E466), přírodní barvivo (karmín E120, kurkumin E100), aroma. Bezlepkový produk...

Master Martini Cukrářská hmota Oranžová 1kg

Oranžová potahovací a modelovací cukrářská hmota chutí a vůní podobná marschmallow. Z této hmoty lze báječně modelovat - i tenké plátky květů. Hmota je vhodná také na potahování - na dortu dobře drží, nesjíždí, v chladničce nemokvá. Při práci se nelepí na podložku a zůstává stále pružná. Složení: cukr, glukózový sirup, škrob, hydrogenovaný rostlinný tuk (z palmových jader), voda, zvlhčující látka (E422), zahušťovadlo (E466), barvivo (extrakt z papriky), aroma. Bezlepkový produkt, bez alergenů....

Master Martini modelovací hmota Bílá 1kg

Bílá potahovací a modelovací cukrářská hmota chutí a vůní podobná marschmallow. Z této hmoty lze báječně modelovat - i tenké plátky květů. Hmota je vhodná také na potahování - na dortu dobře drží, nesjíždí, v chladničce nemokvá. Při práci se nelepí na podložku a zůstává stále pružná. Složení: cukr, glukózový sirup, škrob, hydrogenovaný rostlinný tuk (z palmových jader), voda, zvlhčující látka (E422), zahušťovadlo (E466), barvivo E171, aroma. Bezlepkový produkt, bez alergenů. Neobsahuje AZO bar...

Modelovací šlehačka Mona Lisa Master Martini

Balení obsahuje 1 litr slazeného rostlinného krému pro přípravu modelovací šlehačky. Doporučená teplota při zpracování: 2-5 °C. Spotřeba po otevření: 3-4 dny (uchovávat v chladničce). Neotevřené balení uchovávat při teplotě do 20°C. Složení: voda, 28% plně hydroganovaných rostlinných olejů (řepkových, kukuřičných, sojových a slunečnicových) a tuků (palmojádrových), cukr, stabilizátory E420ii, E464, E340ii, E412, E415), emulgátory (E481, E471, E475) sůl, aroma. Bezlepkový produkt. Použití: řád...

The Curious Barista's Guide to Coffee - Tristan Stephenson

The definitive guide to the extraordinary world of coffee from growing and roasting to brewing and serving the perfect cup. This is the ultimate guide to the history, science and cultural influence of coffee according to coffee aficionado and master storyteller Tristan Stephenson. You'll explore the origins of coffee, the rise of the coffee house and the evolution of the cafe before discovering the varieties of coffee, and the alchemy responsible for transforming a humble bean into the world's ...



Podobné fráze na Nejrychlejší.cz: