Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Marcipan pravy na dort

Nalezeno:    31 produktů

Kolektiv autorů: Anglie

Kolektiv autorů: Anglie Svojtka 2004, edice Lonely Planet Kniha, čeština, 926 stran

Více informací
od 102 Kč
Koupit nejlevněji

Patchwork na marcipán lilie (plastový)

Plastový vypichovač na marcipán nebo fondán - motiv lilie. Postup při práci s vypichovačem: hmotu vyválíme na plát silný cca 5mm a přiložíme vypichovač, hodně přitlačíme, abychom prořízli celou vrstvu marcipánu. Lze vytlačovat i přes potravinářskou fólii. Hotový patchwork podebereme nožem a přeneseme na dort.

Patchwork na marcipán medvídek (plastový)

Plastový vypichovač na marcipán nebo fondán - motiv medvídek. Postup při práci s vypichovačem: hmotu vyválíme na plát silný cca 5mm a přiložíme vypichovač, hodně přitlačíme, abychom prořízli celou vrstvu marcipánu. Lze vytlačovat i přes potravinářskou fólii. Hotový patchwork podebereme nožem a přeneseme na dort.

Patchwork na marcipán veterán (plastový)

Plastový vypichovač na marcipán nebo fondán - motiv veterán. Postup při práci s vypichovačem: hmotu vyválíme na plát silný cca 5mm a přiložíme vypichovač, hodně přitlačíme, abychom prořízli celou vrstvu marcipánu. Lze vytlačovat i přes potravinářskou fólii. Hotový patchwork podebereme nožem a přeneseme na dort.

Silikonová forma na marcipán Zip

Silkonová forma ve tvaru zipu se čtyřmi druhy jezdců. Délka zipu s plátnem: 21 cm Délka samotného zipu: 19,7 cm, šířka: 0,8 cm Hloubka formy: 0,5 cm Délka jednotlivých jezdců: 3, 3,8, 3,9 a 4,6 cm Použití: vymazat olejem, vtlačit hmotu, nechat ztuhnout (možno vložit i do mrazničky), vyklopit, příp. dobarvit a ozdobit dort.

Kleště na marcipán, cesmín (kovové)

tzv. "krimpovací kleště" pro vytlačování vzoru do potahovacích hmot. Šířka tvořítka je 19mm a výška je regulovatelná pomocí gumičky na rukojeti kleští. Náš tip: Doporučená minimální síla hmoty pro vykrajování je 4mm. Používají se na právě potažený dort (hmota pokojové teploty - na studené by se vzor trhal) a vytlačovat se může rovnou (pokud se kleštičky lepí, stačí je opláchnout ve studené vodě, či namočit v moučkovém cukru, popř. otřít papírovou utěrkou) nebo přes fólii....

Silikonová forma na marcipán - vážka (Dragonfly)

Silikonová forma ve tvaru vážky o rozměru 80 x 53 mm Použití: vymazat olejem, vtlačit hmotu, vyklopit a ozdobit dort.

Patchwork na marcipán otevřená růže (plastový)

Plastový vypichovač na marcipán nebo fondán - motiv rozvinutá růže. Postup při práci s vypichovačem: hmotu vyválíme na plát silný cca 5mm a přiložíme vypichovač, hodně přitlačíme, abychom prořízli celou vrstvu marcipánu. Lze vytlačovat i přes potravinářskou fólii. Hotový patchwork podebereme nožem a přeneseme na dort.

forma na marcipán.ozdoby SILIKON

forma na marcipán.ozdoby SILIKON - Forma na marcipánovou hmotu Vám pomůže snadno vytvořit zajímavé motivy, kterými pak ozdobíte dort, zákusky. Hmotu do formy vtlačíte, vložíte do mrazničky a po chvíli opatrně z formy tvary vyjmete. Materiál: silikon. Rozměry formy: 19,5x12,5x1 cm. Snadná údržba. Lze mýt v myčce na nádobí. Hmotnost: 0,21 Rozměr 19,5x12,5x1cm

forma na marcipán.ozdoby SILIKON

forma na marcipán.ozdoby SILIKON - Forma na marcipánovou hmotu Vám pomůže snadno vytvořit zajímavé motivy, kterými pak ozdobíte dort, zákusky. Hmotu do formy vtlačíte, vložíte do mrazničky a po chvíli opatrně z formy tvary vyjmete. Materiál: silikon. Rozměry formy: 19,5x12,5x1 cm. Snadná údržba. Lze mýt v myčce na nádobí. Hmotnost: 0,21 Rozměr 19,5x12,5x1cm

Silikonová forma na marcipán 3D strom

Silkonová forma ve tvaru 11ti hvězdiček určena k sestavení 3D dekorace jehličnatého stromku. Průměr základny: 5,2 cm Hotový stromek měří 5 cm Použití: vymazat olejem, vtlačit hmotu, nechat ztuhnout (možno vložit i do mrazničky), vyklopit, příp. dobarvit a ozdobit dort.

Kleště na marcipán, otevřená mušle (kovové)

tzv. "krimpovací kleště" pro vytlačování vzoru do potahovacích hmot. Šířka tvořítka je 19mm a výška je regulovatelná pomocí gumičky na rukojeti kleští. Náš tip: Doporučená minimální síla hmoty pro vykrajování je 4mm. Používají se na právě potažený dort (hmota pokojové teploty - na studené by se vzor trhal) a vytlačovat se může rovnou (pokud se kleštičky lepí, stačí je opláchnout ve studené vodě, či namočit v moučkovém cukru, popř. otřít papírovou utěrkou) nebo přes fólii....

Kleště na marcipán, uzavřené véčko (kovové)

tzv. "krimpovací kleště" pro vytlačování vzoru do potahovacích hmot. Šířka tvořítka je 19mm a výška je regulovatelná pomocí gumičky na rukojeti kleští. Náš tip: Doporučená minimální síla hmoty pro vykrajování je 4mm. Používají se na právě potažený dort (hmota pokojové teploty - na studené by se vzor trhal) a vytlačovat se může rovnou (pokud se kleštičky lepí, stačí je opláchnout ve studené vodě, či namočit v moučkovém cukru, popř. otřít papírovou utěrkou) nebo přes fólii....

Kleště na marcipán, uzavřená vlnovka (kovové)

tzv. "krimpovací kleště" pro vytlačování vzoru do potahovacích hmot. Šířka tvořítka je 19mm a výška je regulovatelná pomocí gumičky na rukojeti kleští. Náš tip: Doporučená minimální síla hmoty pro vykrajování je 4mm. Používají se na právě potažený dort (hmota pokojové teploty - na studené by se vzor trhal) a vytlačovat se může rovnou (pokud se kleštičky lepí, stačí je opláchnout ve studené vodě, či namočit v moučkovém cukru, popř. otřít papírovou utěrkou) nebo přes fólii....

Kleště na marcipán, otevřené véčko (kovové)

tzv. "krimpovací kleště" pro vytlačování vzoru do potahovacích hmot. Šířka tvořítka je 19mm a výška je regulovatelná pomocí gumičky na rukojeti kleští. Náš tip: Doporučená minimální síla hmoty pro vykrajování je 4mm. Používají se na právě potažený dort (hmota pokojové teploty - na studené by se vzor trhal) a vytlačovat se může rovnou (pokud se kleštičky lepí, stačí je opláchnout ve studené vodě, či namočit v moučkovém cukru, popř. otřít papírovou utěrkou) nebo přes fólii....

Kleště na marcipán, rovná linka (kovové)

tzv. "krimpovací kleště" pro vytlačování vzoru do potahovacích hmot. Šířka tvořítka je 19mm a výška je regulovatelná pomocí gumičky na rukojeti kleští. Náš tip: Doporučená minimální síla hmoty pro vykrajování je 4mm. Používají se na právě potažený dort (hmota pokojové teploty - na studené by se vzor trhal) a vytlačovat se může rovnou (pokud se kleštičky lepí, stačí je opláchnout ve studené vodě, či namočit v moučkovém cukru, popř. otřít papírovou utěrkou) nebo přes fó...

Kleště na marcipán, trojitá otevřená mušle (kovové)

tzv. "krimpovací kleště" pro vytlačování vzoru do potahovacích hmot. Šířka tvořítka je 19mm a výška je regulovatelná pomocí gumičky na rukojeti kleští. Náš tip: Doporučená minimální síla hmoty pro vykrajování je 4mm. Používají se na právě potažený dort (hmota pokojové teploty - na studené by se vzor trhal) a vytlačovat se může rovnou (pokud se kleštičky lepí, stačí je opláchnout ve studené vodě, či namočit v moučkovém cukru, popř. otřít papírovou utěrkou) nebo přes f...

Kleště na marcipán, otevřený oblouk (kovové)

tzv. "krimpovací kleště" pro vytlačování vzoru do potahovacích hmot. Šířka tvořítka je 19mm a výška je regulovatelná pomocí gumičky na rukojeti kleští. Náš tip: Doporučená minimální síla hmoty pro vykrajování je 4mm. Používají se na právě potažený dort (hmota pokojové teploty - na studené by se vzor trhal) a vytlačovat se může rovnou (pokud se kleštičky lepí, stačí je opláchnout ve studené vodě, či namočit v moučkovém cukru, popř. otřít papírovou utěrkou) nebo...

Kleště na marcipán, uzavřená mušle (kovové)

tzv. "krimpovací kleště" pro vytlačování vzoru do potahovacích hmot. Šířka tvořítka je 19mm a výška je regulovatelná pomocí gumičky na rukojeti kleští. Náš tip: Doporučená minimální síla hmoty pro vykrajování je 4mm. Používají se na právě potažený dort (hmota pokojové teploty - na studené by se vzor trhal) a vytlačovat se může rovnou (pokud se kleštičky lepí, stačí je opláchnout ve studené vodě, či namočit v moučkovém cukru, popř. otřít papírovou utěrkou) nebo...

Kleště na marcipán, trojitá uzavřená mušle (kovové)

tzv. "krimpovací kleště" pro vytlačování vzoru do potahovacích hmot. Šířka tvořítka je 19mm a výška je regulovatelná pomocí gumičky na rukojeti kleští. Náš tip: Doporučená minimální síla hmoty pro vykrajování je 4mm. Používají se na právě potažený dort (hmota pokojové teploty - na studené by se vzor trhal) a vytlačovat se může rovnou (pokud se kleštičky lepí, stačí je opláchnout ve studené vodě, či namočit v moučkovém cukru, popř. otřít papírovou utěrkou) nebo přes fólii....

Kleště na marcipán, vlnovka zoubkovaná (kovové)

tzv. "krimpovací kleště" pro vytlačování vzoru do potahovacích hmot. Šířka tvořítka je 19mm a výška je regulovatelná pomocí gumičky na rukojeti kleští. Náš tip: Doporučená minimální síla hmoty pro vykrajování je 4mm. Používají se na právě potažený dort (hmota pokojové teploty - na studené by se vzor trhal) a vytlačovat se může rovnou (pokud se kleštičky lepí, stačí je opláchnout ve studené vodě, či namočit v moučkovém cukru, popř. otřít papírovou utěrkou) nebo přes fólii....

Kleště na marcipán, cesmín zoubkovaný (kovové)

tzv. "krimpovací kleště" pro vytlačování vzoru do potahovacích hmot. Šířka tvořítka je 19mm a výška je regulovatelná pomocí gumičky na rukojeti kleští. Náš tip: Doporučená minimální síla hmoty pro vykrajování je 4mm. Používají se na právě potažený dort (hmota pokojové teploty - na studené by se vzor trhal) a vytlačovat se může rovnou (pokud se kleštičky lepí, stačí je opláchnout ve studené vodě, či namočit v moučkovém cukru, popř. otřít papírovou utěrkou) nebo přes fólii....

Silikonová forma na marcipán Letní čas

Silkonová forma ve tvaru dvou slamáků, dvou mašliček a kabelky. Rozměr slaměných klobouků: průměr 3 a 2,5 cm, hloubka 1,3 a 1 cm Rozměr kabelky: 2,2 x 3,1 x 0,6 cm Rozměr mašlí: 3 x 2 x 0,5 cm, 1,1 x 0,8 x 0,6 cm Použití: vymazat olejem, vtlačit hmotu, nechat ztuhnout (možno vložit i do mrazničky), vyklopit, příp. dobarvit a ozdobit dort.

Silikonová forma na marcipán - provaz (2 kusy v sadě)

Silkonová forma ve tvaru lana (silného provazu) pro ozdobení okraje dortu. Forma obsahuje 2 síly provazu - cca 12 a 8,5mm. Celková déla obou provazů po vyklopení je 18 cm. Použití: vymazat olejem, vtlačit hmotu, vyklopit a ozdobit dort.

Silikonová forma na marcipán, mašle 6ks (pro modelaci z marcipánu)

Sada obsahuje 6 kusů formiček ve tvaru mašlí o délce cca 32mm. Použití: vymazat olejem, vtlačit hmotu, nechat v chladnu (možno i v mrazničce), po zatunnutí vyklopit a ozdobit dort.

Silikonová forma na marcipán - diamanty (15 druhů v sadě)

Silkonová forma ve tvaru 15 druhů diamantů, vhodná k modelaci z cukrářských hmot. Velikost diamantů cca 17 - 22 mm. Použití: vymazat olejem, vtlačit hmotu, zchladit (možno i v mrazničce), vyklopit, příp. obarvit a ozdobit dort.

Silikonová forma na marcipán - srdíčka (8 velikostí v sadě)

Silkonová forma ve tvaru 8 různě velkých srdíček, vhodná k modelaci z cukrářských hmot. Velikost srdíček cca 5 - 40 mm. Použití: vymazat olejem, vtlačit hmotu, zchladit (možno i v mrazničce), vyklopit, příp. obarvit a ozdobit dort.

Silikonová forma na marcipán - perličky (2 kusy v sadě)

Silkonová forma ve tvaru perlového náhrdelníku. Forma obsahuje 2 průměry perliček: 6 a 10 mm. Celková déla obou řetízků je 20 cm. Použití: vymazat olejem, vtlačit hmotu, nechat ztuhnout (možno vložit i do mrazničky), vyklopit, příp. dobarvit a ozdobit dort.

Silikonová forma na marcipán - smajlík (2 velikosti v sadě)

Silkonová forma ve tvaru řetězu ze smajlíků. Forma obsahuje 2 průměry řetízků - cca 12 a 14 mm. Celková délka většího řetězu je 19 cm a menšího 18,6 cm. Použití: vymazat olejem, vtlačit hmotu, vyklopit a ozdobit dort.

Patchwork na marcipán láhev a sklenice (sada 2 kusů)

Plastový vypichovač na marcipán nebo fondán - motiv láhev a sklenice. Sada obsahuje 2 kusy (malý a velký vypichovač se stejným motivem). Postup při práci s vypichovačem: hmotu vyválíme na plát silný cca 5mm a přiložíme vypichovač, hodně přitlačíme, abychom prořízli celou vrstvu marcipánu. Lze vytlačovat i přes potravinářskou fólii. Hotový patchwork podebereme nožem a přeneseme na dort.

Kleště na marcipán, trojitá uzavřená mušle zoubkovaná (kovové)

tzv. "krimpovací kleště" pro vytlačování vzoru do potahovacích hmot. Šířka tvořítka je 19mm a výška je regulovatelná pomocí gumičky na rukojeti kleští. Náš tip: Doporučená minimální síla hmoty pro vykrajování je 4mm. Používají se na právě potažený dort (hmota pokojové teploty - na studené by se vzor trhal) a vytlačovat se může rovnou (pokud se kleštičky lepí, stačí je opláchnout ve studené vodě, či namočit v moučkovém cukru, popř. otřít papírovou utěrkou) nebo přes fólii....

Sada kuchyňských pomůcek, 12 dílů

S touto sadou z nerezové oceli budete vařit jako pravý profesionál! Stylová 12 dílná sada kuchyňského náčiní z nerezové oceli je nejen plně funkční, ale navíc, zavěšená nad pracovní deskou, i velmi dekorativní. Mějte při vaření všechny důležité nástroje vždy po ruce! Originální dárek do nové domácnosti! Materiál: nerezová ocel, umělá hmota Rozměry: délka 18 – 27 cm, šířka 3 – 7 cm Sada obsahuje: · Kuchyňský nůž · Lopatku na dort · Škrabku na loupání ovoce a zeleniny · Metličku na šl...