Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Marcipan hmota

Nalezeno:    88 produktů

Marcipán 1:3 500kg

Marcipán 1:3, 500g Cukrářská hmota, jejíž základem jsou loupané a rozdrcené sladké mandle a cukr. Pravý holandský marcipán určený pro potahování, modelování nebo dekoraci cukrářských výrobků, standardně dodáván v poměru 1:3 (mandlová hmota : cukr). Složení: cukr, 25% mandle, stabilizátor E420, zahušťovadlo E466, kyselina E330, invertáza Hmotnost: 500 g

Marcipán 52% 500g

Marcipán 52% 500g Surová marcipánová hmota té nějvyšší kvality, jemné konzistnce, vhodná k výrobě náplní do pralinek. Přidává se také do těst a hmot. Má široké využití. Složení: mandle 52%, cukr, invertní cukr, voda, alkohol 0,5%, zvlhčovadlo invertáza Může obsahovat stopy ořechů. Skladování: v chladu a suchu, v uzavřeném obalu, při -5 až +25°C Hmotnost: 500g

Marcipán 1:3, 2,5kg

Marcipán 1:3, 2,5kg Cukrářská hmota, jejíž základem jsou loupané a rozdrcené sladké mandle a cukr. Pravý holandský marcipán určený pro potahování, modelování nebo dekoraci cukrářských výrobků, standardně dodáván v poměru 1:3 (mandlová hmota : cukr). Složení: cukr, 25% mandle, stabilizátor E420, zahušťovadlo E466, kyselina E330, invertáza Hmotnost: 2,5 kg

Pravý holandský marcipán 7,5kg

Marcipán 1:3 Pravý holandský marcipán určený pro potahování, modelování nebo dekoraci cukrářských výrobků, standardně dodáván v poměru 1:3 (mandlová hmota : cukr). Složení: cukr, 25% mandle, stabilizátor E420, zahušťovadlo E466, kyselina E330, invertáza Balení: 7,5 ks (3 x 2,5 kg)

Marcipán Odense extra bílý 500g

Pravá marcipánová hmota vhodná k potahování dortů a k modelaci. Výrobce: Odense, Dánsko Složení: cukr, mandle 23%, voda, glukózový sirup, invertní sirup, barvivo E171, konzervant E211, zvlhčující látka E1103 Může obsahovat stopy ořechů. Skladování: v chladu a suchu, v uzavřeném obalu, při -5 až +25°C

Montana červená 500g - mléčný marcipán

Český výrobek, červená směs na přípravu hmoty ze sušeného mléka. Montana červená 500g - mléčný marcipán Balení obsahuje 500g sypké směsi Montana na přípravu potahovací a modelovací hmoty, či k přípravě jedlé krajky. Hotová hmota má červenou barvu a lahodnou příchuť. Je hodně elastická - nemá tendenci praskat. Při vlastním modelování nelepí a i při delším skladování hotových výrobků nevysychá a nepraská. Chutí se podobá domácímu marcipánu, který se vyrábí ze sušeného mléka. Použití k potahován...

Montana černá 500g - mléčný marcipán

Český výrobek, černá směs na přípravu hmoty ze sušeného mléka. Montana černá 500g - mléčný marcipán Balení obsahuje 500g sypké směsi Montana na přípravu potahovací a modelovací hmoty, či k přípravě jedlé krajky. Hotová hmota má černou barvu a lahodnou příchuť. Je hodně elastická - nemá tendenci praskat. Při vlastním modelování nelepí a i při delším skladování hotových výrobků nevysychá a nepraská. Chutí se podobá domácímu marcipánu, který se vyrábí ze sušeného mléka. Použití k potahování: 50...

Kleště na marcipán, srdce (kovové)

tzv. "krimpovací kleště" pro vytlačování vzoru do potahovacích hmot. Šířka tvořítka je 19mm a výška je regulovatelná pomocí gumičky na rukojeti kleští. Náš tip: Doporučená minimální síla hmoty pro vykrajování je 4mm. Používají se na právě potažený dort (hmota pokojové teploty - na studené by se vzor trhal) a vytlačovat se může rovnou (pokud se kleštičky lepí, stačí je opláchnout ve studené vodě, či namočit v moučkovém cukru, popř. otřít papírovou utěrkou) nebo přes fólii....

Kleště na marcipán, cesmín (kovové)

tzv. "krimpovací kleště" pro vytlačování vzoru do potahovacích hmot. Šířka tvořítka je 19mm a výška je regulovatelná pomocí gumičky na rukojeti kleští. Náš tip: Doporučená minimální síla hmoty pro vykrajování je 4mm. Používají se na právě potažený dort (hmota pokojové teploty - na studené by se vzor trhal) a vytlačovat se může rovnou (pokud se kleštičky lepí, stačí je opláchnout ve studené vodě, či namočit v moučkovém cukru, popř. otřít papírovou utěrkou) nebo přes fólii....

Nutrend CFM 34 40g marcipán

Nutrend CFM 34 40g Současná legislativa EU nám neumožňuje popisovat všechny účinky tohoto produktu podrobně. Intenzivně trénující sportovci mají vysoké požadavky a právě pro ně byla vyvinuta tyčinka CFM 34 s mimořádně vysokým obsahem bílkovin (34 %), která je navíc obohacena o směs vitaminů E, B1, B3, B6, B12 a C, ribofl avin, biotin, kyselinu pantotenovou a listovou. Tvrdý trénink vyžaduje maximální nároky na výživu - tyčinka CFM je splňuje na max...

Nutrend CFM 34 80g marcipán

Nutrend CFM 34 80g Současná legislativa EU nám neumožňuje popisovat všechny účinky tohoto produktu podrobně. Intenzivně trénující sportovci mají vysoké požadavky a právě pro ně byla vyvinuta tyčinka CFM 34 s mimořádně vysokým obsahem bílkovin (34 %), která je navíc obohacena o směs vitaminů E, B1, B3, B6, B12 a C, ribofl avin, biotin, kyselinu pantotenovou a listovou. Tvrdý trénink vyžaduje maximální nároky na výživu - tyčinka CFM je splňuje na max...

Silikonová forma na marcipán - mašle (Tied bow)

Silikonová forma na marcipán ve tvaru vázané mašle. Rozměr: cca 47 x 46 mm Použití: formu je možné vymazat olejem a vysypat škrobem, poté vtlačit hmotu (pro napěchování lze použít např. modelovací kostici). Je možné dát formu s hmotou na chvíli do mrazničky, aby se lépe vyklopila. Pokud se barví hmota až po vyklopení, je nutné nechat dostatečně dlouho výlisek vyschnout, aby se barvením (např. štětcem) nepoškodil povrch.

Kleště na marcipán, otevřená mušle (kovové)

tzv. "krimpovací kleště" pro vytlačování vzoru do potahovacích hmot. Šířka tvořítka je 19mm a výška je regulovatelná pomocí gumičky na rukojeti kleští. Náš tip: Doporučená minimální síla hmoty pro vykrajování je 4mm. Používají se na právě potažený dort (hmota pokojové teploty - na studené by se vzor trhal) a vytlačovat se může rovnou (pokud se kleštičky lepí, stačí je opláchnout ve studené vodě, či namočit v moučkovém cukru, popř. otřít papírovou utěrkou) nebo přes fólii....

Kleště na marcipán, uzavřené véčko (kovové)

tzv. "krimpovací kleště" pro vytlačování vzoru do potahovacích hmot. Šířka tvořítka je 19mm a výška je regulovatelná pomocí gumičky na rukojeti kleští. Náš tip: Doporučená minimální síla hmoty pro vykrajování je 4mm. Používají se na právě potažený dort (hmota pokojové teploty - na studené by se vzor trhal) a vytlačovat se může rovnou (pokud se kleštičky lepí, stačí je opláchnout ve studené vodě, či namočit v moučkovém cukru, popř. otřít papírovou utěrkou) nebo přes fólii....

Kleště na marcipán, uzavřená vlnovka (kovové)

tzv. "krimpovací kleště" pro vytlačování vzoru do potahovacích hmot. Šířka tvořítka je 19mm a výška je regulovatelná pomocí gumičky na rukojeti kleští. Náš tip: Doporučená minimální síla hmoty pro vykrajování je 4mm. Používají se na právě potažený dort (hmota pokojové teploty - na studené by se vzor trhal) a vytlačovat se může rovnou (pokud se kleštičky lepí, stačí je opláchnout ve studené vodě, či namočit v moučkovém cukru, popř. otřít papírovou utěrkou) nebo přes fólii....

Kleště na marcipán, uzavřený oblouk (kovové)

tzv. "krimpovací kleště" pro vytlačování vzoru do potahovacích hmot. Šířka tvořítka je 19mm a výška je regulovatelná pomocí gumičky na rukojeti kleští. Náš tip: Doporučená minimální síla hmoty pro vykrajování je 4mm. Používají se na právě potažený dort (hmota pokojové teploty - na studené by se vzor trhal) a vytlačovat se může rovnou (pokud se kleštičky lepí, stačí je opláchnout ve studené vodě, či namočit v moučkovém cukru, popř. otřít papírovou utěrkou) nebo přes fólii....

Kleště na marcipán, otevřené véčko (kovové)

tzv. "krimpovací kleště" pro vytlačování vzoru do potahovacích hmot. Šířka tvořítka je 19mm a výška je regulovatelná pomocí gumičky na rukojeti kleští. Náš tip: Doporučená minimální síla hmoty pro vykrajování je 4mm. Používají se na právě potažený dort (hmota pokojové teploty - na studené by se vzor trhal) a vytlačovat se může rovnou (pokud se kleštičky lepí, stačí je opláchnout ve studené vodě, či namočit v moučkovém cukru, popř. otřít papírovou utěrkou) nebo přes fólii....

Kleště na marcipán, rovná linka (kovové)

tzv. "krimpovací kleště" pro vytlačování vzoru do potahovacích hmot. Šířka tvořítka je 19mm a výška je regulovatelná pomocí gumičky na rukojeti kleští. Náš tip: Doporučená minimální síla hmoty pro vykrajování je 4mm. Používají se na právě potažený dort (hmota pokojové teploty - na studené by se vzor trhal) a vytlačovat se může rovnou (pokud se kleštičky lepí, stačí je opláchnout ve studené vodě, či namočit v moučkovém cukru, popř. otřít papírovou utěrkou) nebo přes fó...

Kleště na marcipán, trojitá otevřená mušle (kovové)

tzv. "krimpovací kleště" pro vytlačování vzoru do potahovacích hmot. Šířka tvořítka je 19mm a výška je regulovatelná pomocí gumičky na rukojeti kleští. Náš tip: Doporučená minimální síla hmoty pro vykrajování je 4mm. Používají se na právě potažený dort (hmota pokojové teploty - na studené by se vzor trhal) a vytlačovat se může rovnou (pokud se kleštičky lepí, stačí je opláchnout ve studené vodě, či namočit v moučkovém cukru, popř. otřít papírovou utěrkou) nebo přes f...

Kleště na marcipán, otevřený oblouk (kovové)

tzv. "krimpovací kleště" pro vytlačování vzoru do potahovacích hmot. Šířka tvořítka je 19mm a výška je regulovatelná pomocí gumičky na rukojeti kleští. Náš tip: Doporučená minimální síla hmoty pro vykrajování je 4mm. Používají se na právě potažený dort (hmota pokojové teploty - na studené by se vzor trhal) a vytlačovat se může rovnou (pokud se kleštičky lepí, stačí je opláchnout ve studené vodě, či namočit v moučkovém cukru, popř. otřít papírovou utěrkou) nebo...

Kleště na marcipán, uzavřená mušle (kovové)

tzv. "krimpovací kleště" pro vytlačování vzoru do potahovacích hmot. Šířka tvořítka je 19mm a výška je regulovatelná pomocí gumičky na rukojeti kleští. Náš tip: Doporučená minimální síla hmoty pro vykrajování je 4mm. Používají se na právě potažený dort (hmota pokojové teploty - na studené by se vzor trhal) a vytlačovat se může rovnou (pokud se kleštičky lepí, stačí je opláchnout ve studené vodě, či namočit v moučkovém cukru, popř. otřít papírovou utěrkou) nebo...

Kleště na marcipán, trojitá uzavřená mušle (kovové)

tzv. "krimpovací kleště" pro vytlačování vzoru do potahovacích hmot. Šířka tvořítka je 19mm a výška je regulovatelná pomocí gumičky na rukojeti kleští. Náš tip: Doporučená minimální síla hmoty pro vykrajování je 4mm. Používají se na právě potažený dort (hmota pokojové teploty - na studené by se vzor trhal) a vytlačovat se může rovnou (pokud se kleštičky lepí, stačí je opláchnout ve studené vodě, či namočit v moučkovém cukru, popř. otřít papírovou utěrkou) nebo přes fólii....

Kleště na marcipán, vlnovka zoubkovaná (kovové)

tzv. "krimpovací kleště" pro vytlačování vzoru do potahovacích hmot. Šířka tvořítka je 19mm a výška je regulovatelná pomocí gumičky na rukojeti kleští. Náš tip: Doporučená minimální síla hmoty pro vykrajování je 4mm. Používají se na právě potažený dort (hmota pokojové teploty - na studené by se vzor trhal) a vytlačovat se může rovnou (pokud se kleštičky lepí, stačí je opláchnout ve studené vodě, či namočit v moučkovém cukru, popř. otřít papírovou utěrkou) nebo přes fólii....

Kleště na marcipán, cesmín zoubkovaný (kovové)

tzv. "krimpovací kleště" pro vytlačování vzoru do potahovacích hmot. Šířka tvořítka je 19mm a výška je regulovatelná pomocí gumičky na rukojeti kleští. Náš tip: Doporučená minimální síla hmoty pro vykrajování je 4mm. Používají se na právě potažený dort (hmota pokojové teploty - na studené by se vzor trhal) a vytlačovat se může rovnou (pokud se kleštičky lepí, stačí je opláchnout ve studené vodě, či namočit v moučkovém cukru, popř. otřít papírovou utěrkou) nebo přes fólii....

Nutrend COMPRESS CFM 34 40 g marcipán

Nutrend COMPRESS CFM 34 40 g Intenzivně trénující sportovci mají vysoké požadavky a právě pro ně byla vyvinuta tyčinka CFM 34 s mimořádně vysokým obsahem bílkovin (34 %), která je navíc obohacena o směs vitaminů E, B1, B3, B6, B12 a C, ribofl avin, biotin, kyselinu pantotenovou a listovou. Tvrdý trénink vyžaduje maximální nároky na výživu - tyčinka CFM je splňuje na maximum! 34% bílkovin v tyčince CFM technologie Vitamíny B1, B2, B3, B5, B6, B12, C, E Biotin, kyselina listová ...

Nutrend COMPRESS CFM 34 80 g marcipán

Nutrend COMPRESS CFM 34 80 g Intenzivně trénující sportovci mají vysoké požadavky a právě pro ně byla vyvinuta tyčinka CFM 34 s mimořádně vysokým obsahem bílkovin (34 %), která je navíc obohacena o směs vitaminů E, B1, B3, B6, B12 a C, ribofl avin, biotin, kyselinu pantotenovou a listovou. Tvrdý trénink vyžaduje maximální nároky na výživu - tyčinka CFM je splňuje na maximum! 34% bílkovin v tyčince CFM technologie Vitamíny B1, B2, B3, B5, B6, B12, C, E Biotin, kyselina listová ...

BiotechUSA Zero Bar 50g - čokoláda, marcipán

Proteinové tyčinky, prosím. ale bez cukru! Máte rádi proteinové tyčinky? Vyzkoušeli jste už všechny tyčinky dostupné na trhu a myslíte, že vás už nic nedokáže překvapit? Tak je pak čas, abyste se dozvěděli více o vašem novém nejlepším příteli, Zero Bar proteinové tyčince. Je absolutně bez přidaného cukru, s vynikajícími příchutěmi, a můžete si ji vychutnat iv případě že jste citlivý na laktózu a lepek. Vysoce kvalitní bílkoviny Pokud potřebujete vysoký příjem bílkovin - proto že sportujete, sna...

Silikonová forma na marcipán ananas (sada 3 kusů)

Silikonová forma na marcipán ve tvaru tří ananasů. Průměr formy: 5,5 cm, délka ananasu 2,3 cm Použití: formu je možné vymazat olejem a vysypat škrobem, poté vtlačit hmotu (pro napěchování lze použít např. modelovací kostici). Je možné dát formu s hmotou na chvíli do mrazničky, aby se lépe vyklopila. Pokud se barví hmota až po vyklopení, je nutné nechat dostatečně dlouho výlisek vyschnout, aby se barvením (např. štětcem) nepoškodil povrch.

Montana 500g - mléčný marcipán (sypká směs na přípravu)

Montana 500g - mléčný marcipán Balení obsahuje 500g sypké směsi Montana na přípravu potahovací a modelovací hmoty, či k přípravě jedlé krajky. Hotová hmota je smetanově bílé barvy s mandlovou příchutí a je hodně elastická - nemá tendenci praskat. Při vlastním modelování nelepí a i při delším skladování hotových výrobků nevysychá a nepraská. Chutí se podobá domácímu marcipánu, který se vyrábí ze sušeného mléka. Použití k potahování: 500g směsi Montana, 75-85ml vody (raději více, zahustit se dá...

Kleště na marcipán, trojitá uzavřená mušle zoubkovaná (kovové)

tzv. "krimpovací kleště" pro vytlačování vzoru do potahovacích hmot. Šířka tvořítka je 19mm a výška je regulovatelná pomocí gumičky na rukojeti kleští. Náš tip: Doporučená minimální síla hmoty pro vykrajování je 4mm. Používají se na právě potažený dort (hmota pokojové teploty - na studené by se vzor trhal) a vytlačovat se může rovnou (pokud se kleštičky lepí, stačí je opláchnout ve studené vodě, či namočit v moučkovém cukru, popř. otřít papírovou utěrkou) nebo přes fólii....

Nutrend Excelent Protein Bar 40g marcipán s mandlema

Nutrend Excelent Protein Bar 40g Současná legislativa EU nám neumožňuje popisovat všechny účinky tohoto produktu podrobně. Delikátní dvouvrstvá proteinová tyčinka. Excelent Protein bar je tyčinka bohatě posypaná ovocem či oříšky, zalité v čokoládě nebo jogurtové polevě. Excelent Protein bar obsahuje 24% bílkovin a 43% sacharidů. TA CHUŤ TĚ DOSTANE! Informace: Lahodná tyčinka s vysokým obsahem bílkovin (dle příchuti až 28 %) s vyso...

Nutrend Excelent Protein bar 85g marcipán s mandlema

Nutrend Excelent Protein Bar 85g Současná legislativa EU nám neumožňuje popisovat všechny účinky tohoto produktu podrobně. Proteinová tyčinka s ovocem či oříšky, zalitá v v mléčné čokoládě nebo jogurtové polevě. Obsahuje 24 % bílkovin, 43 % sacharidů, dále větvené aminokyseliny (BCAA) a neesenciální aminokyselinu L-glutamin. Je skvělou volbou úplně pro všechny – ať už aktivně cvičící či pro ty, kdo hledají náhradu za běžné sladkosti. S proteinovou tyčinkou EXCELENT neuděláte nikdy chybu – je la...

Nutrend Excelent Protein Bar 85g marcipán s mandlemi

EXCELENT PROTEIN BAR Delikátní 24% proteinová tyčinka EXCELENT PROTEIN BAR je vždy bohatě posypaná ořechy nebo ovocem a zalitá čokoládovou nebo jogurtovou polevou. Je vhodn&aa...

Carla Maretto - marcipánový dezert s višňovou náplní 144g

Carla Maretto - marcipánový dezert s višňovou náplní 144g, Marcipánový dezert s višňovou náplní máčený v hořké čokoládě. Složení: Mandlová hmota (marcipán 70 % (jádra sladkých mandlí loupaných, cukr), cukr, voda, zvlhčující látka (sorbitol), sirup z invertního cukru, glukózový sirup, enzym invertáza), hořká čokoláda 25 % (cukr, kakaová hmota, kakaové má

Carla Maretto - marcipánový dezert s višňovou náplní 144g

Carla Maretto - marcipánový dezert s višňovou náplní 144g, Marcipánový dezert s višňovou náplní máčený v hořké čokoládě. Složení: Mandlová hmota (marcipán 70 % (jádra sladkých mandlí loupaných, cukr), cukr, voda, zvlhčující látka (sorbitol), sirup z invertního cukru, glukózový sirup, enzym invertáza), hořká čokoláda 25 % (cukr, kakaová hmota, kakaové má

Carla Maretto - marcipánový dezert s višňovou náplní 144g

Carla Maretto - marcipánový dezert s višňovou náplní 144g, Marcipánový dezert s višňovou náplní máčený v hořké čokoládě. Složení: Mandlová hmota (marcipán 70 % (jádra sladkých mandlí loupaných, cukr), cukr, voda, zvlhčující látka (sorbitol), sirup z invertního cukru, glukózový sirup, enzym invertáza), hořká čokoláda 25 % (cukr, kakaová hmota, kakaové má

Carla Maretto marcipánový dezert s višňovou náplní 144 g

Marcipánový dezert s višňovou náplní máčený v hořké čokoládě. Složení: Mandlová hmota (marcipán 70 % (jádra sladkých mandlí loupaných, cukr), cukr, voda, zvlhčující látka (sorbitol), sirup z invertního cukru, glukózový sirup, enzym invertáza), hořká čokoláda 25 % (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátory (sojový lecitin a polyglycerol-polyricin-oleát), vanilkový extrakt BOURBON MADAGASCAR), višňová náplň 25 % (cukr, glukózový sirup, zvlhčující látky (sorbitol, glycerol), voda, koncentrát...

Carla Maretto - marcipánový dezert s višňovou náplní 144g

Marcipánový dezert s višňovou náplní máčený v hořké čokoládě. Složení: Mandlová hmota (marcipán 70 % (jádra sladkých mandlí loupaných, cukr), cukr, voda, zvlhčující látka (sorbitol), sirup z invertního cukru, glukózový sirup, enzym invertáza), hořká čokoláda 25 % (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátory (sojový lecitin a polyglycerol-polyricin-oleát), vanilkový extrakt BOURBON MADAGASCAR), višňová náplň 25 % (cukr, glukózový sirup, zvlhčující látky (sorbitol, glycerol), voda, koncentrát...

Carla Maretto - marcipánový dezert s višňovou náplní 144g

Marcipánový dezert s višňovou náplní máčený v hořké čokoládě. Složení: Mandlová hmota (marcipán 70 % (jádra sladkých mandlí loupaných, cukr), cukr, voda, zvlhčující látka (sorbitol), sirup z invertního cukru, glukózový sirup, enzym invertáza), hořká čokoláda 25 % (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátory (sojový lecitin a polyglycerol-polyricin-oleát), vanilkový extrakt BOURBON MADAGASCAR), višňová náplň 25 % (cukr, glukózový sirup, zvlhčující látky (sor...

Nutrend CFM 34 80g banán VÝPRODEJ!

Nutrend CFM 34 80g VÝPRODEJ! Současná legislativa EU nám neumožňuje popisovat všechny účinky tohoto produktu podrobně. Intenzivně trénující sportovci mají vysoké požadavky a právě pro ně byla vyvinuta tyčinka CFM 34 s mimořádně vysokým obsahem bílkovin (34 %), která je navíc obohacena o směs vitaminů E, B1, B3, B6, B12 a C, ribofl avin, biotin, kyselinu pantotenovou a listovou. Tvrdý trénink vyžaduje maximální nároky na výživu - tyčinka CFM je splňuje na...



Podobné fráze na Nejrychlejší.cz: