Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Kucharsky nuz d1015 santoku

Nalezeno:    120 produktů

Berndorf Sandrik Santoku nůž 17 cm

Kvalitní Santoku nůž vyrobený kováním z jediného kusu prvotřídní nerezavějící oceli X50CrMoV15, která je vysoce odolná rzi a poškrábání. Nůž je možné umývat v myčce.

Více informací
od 460 Kč
Koupit nejlevněji

Tojiro Western kuchařský nůž Santoku 17 cm

Tojiro Western kuchařský nůž Santoku 17 cm, Nejpoužívanější japonský nůž Tojiro Santoku z řady Western s délkou čepele 17 cm je určen do každé domácnosti. Umí krájet zeleninu, porcovat maso a ryby, sekat cibuli, utřít česnek, drtit, plátkovat, apod. Tenké ostří nože Vám zaručí hladký a snadný řez, díky kterému z krájené zeleniny nebo masa neu

Tojiro Western kuchařský nůž Santoku 17 cm

Tojiro Western kuchařský nůž Santoku 17 cm, Nejpoužívanější japonský nůž Tojiro Santoku z řady Western s délkou čepele 17 cm je určen do každé domácnosti. Umí krájet zeleninu, porcovat maso a ryby, sekat cibuli, utřít česnek, drtit, plátkovat, apod. Tenké ostří nože Vám zaručí hladký a snadný řez, díky kterému z krájené zeleniny nebo masa neu

Tojiro Western kuchařský nůž Santoku 17 cm

Tojiro Western kuchařský nůž Santoku 17 cm, Nejpoužívanější japonský nůž Tojiro Santoku z řady Western s délkou čepele 17 cm je určen do každé domácnosti. Umí krájet zeleninu, porcovat maso a ryby, sekat cibuli, utřít česnek, drtit, plátkovat, apod. Tenké ostří nože Vám zaručí hladký a snadný řez, díky kterému z krájené zeleniny nebo masa neu

Wüsthof Culinar nůž Santoku

Wüsthof Culinar nůž Santoku, Kvalitní japonaký kuchařský nůž řady Culinar německého výrobce ze Solingenu - Wüsthof - je ideální na asijskou kuchyni - hodí se na přípravu masa, ryb i zeleniny. Nůž je kovaný a vyrobený z jednoho kusu vysoce kvalitní ocele s tvrdostí 56 HRC a s ergonomickou rukojetí z vysoce kvalitní nerezové ocel

Wüsthof Culinar nůž Santoku

Wüsthof Culinar nůž Santoku, Kvalitní japonaký kuchařský nůž řady Culinar německého výrobce ze Solingenu - Wüsthof - je ideální na asijskou kuchyni - hodí se na přípravu masa, ryb i zeleniny. Nůž je kovaný a vyrobený z jednoho kusu vysoce kvalitní ocele s tvrdostí 56 HRC a s ergonomickou rukojetí z vysoce kvalitní nerezové ocel

Wüsthof Culinar nůž Santoku

Wüsthof Culinar nůž Santoku, Kvalitní japonaký kuchařský nůž řady Culinar německého výrobce ze Solingenu - Wüsthof - je ideální na asijskou kuchyni - hodí se na přípravu masa, ryb i zeleniny. Nůž je kovaný a vyrobený z jednoho kusu vysoce kvalitní ocele s tvrdostí 56 HRC a s ergonomickou rukojetí z vysoce kvalitní nerezové ocel

Wüsthof Culinar nůž Santoku

Kvalitní japonaký kuchařský nůž řady Culinar německého výrobce ze Solingenu - Wüsthof - je ideální na asijskou kuchyni - hodí se na přípravu masa, ryb i zeleniny. Nůž je kovaný a vyrobený z jednoho kusu vysoce kvalitní ocele s tvrdostí 56 HRC a s ergonomickou rukojetí z vysoce kvalitní nerezové oceli 10/18. Čepel je dlouhá 20 cm. Nůž se vyznačuje perfektní vyvážeností. Díky technologii broušení PrecisionEdgeTechnology má nůž vyjímečně dlouhou životnost ostří....

Santoku nůž Bergner Uniblade

Všechny kousky Bergner jsou vyrobeny jako praktičtí pomocníci do každé kuchyně, ale i jako pěkný doplněk. Kromě kvalitního materiálu a prvotřídního zpracování tak vynikají líbivým moderním designem, který vám ostudu rozhodně neudělá. Bergner je značka s dlouholetou tradicí a mistrem v tom, jak vám zpříjemnit a usnadnit život v kuchyni. Tak neváhejte a pusťte do kuchyně jedinečné kousky, se kterými se budete cítit jako kuchařský profesionál.

Güde - Solingen Alpha kuchařský Santoku 18 cm

Güde - Solingen Alpha kuchařský Santoku 18 cm, Nůž Santoku s 18 cm dlouhou čepelí je vyvinut speciálně pro přípravu typických jídel japonské kuchyně - ryb, sushi či zeleniny. Čepel je zvýšená pro větší manipulační prostor prstů kuchaře, díky tenké a ostré čepeli umožňuje nůž Santoku nakrájet vyjímečně tenké plátky. Každý nůž je ručně kovaný a ve

Güde - Solingen Alpha kuchařský Santoku 18 cm

Güde - Solingen Alpha kuchařský Santoku 18 cm, Nůž Santoku s 18 cm dlouhou čepelí je vyvinut speciálně pro přípravu typických jídel japonské kuchyně - ryb, sushi či zeleniny. Čepel je zvýšená pro větší manipulační prostor prstů kuchaře, díky tenké a ostré čepeli umožňuje nůž Santoku nakrájet vyjímečně tenké plátky. Každý nůž je ručně kovaný a ve

Güde - Solingen Alpha kuchařský Santoku 18 cm

Güde - Solingen Alpha kuchařský Santoku 18 cm, Nůž Santoku s 18 cm dlouhou čepelí je vyvinut speciálně pro přípravu typických jídel japonské kuchyně - ryb, sushi či zeleniny. Čepel je zvýšená pro větší manipulační prostor prstů kuchaře, díky tenké a ostré čepeli umožňuje nůž Santoku nakrájet vyjímečně tenké plátky. Každý nůž je ručně kovaný a ve

Güde - Solingen Alpha Dubový sud kuchařský Santoku

Güde - Solingen Alpha Dubový sud kuchařský Santoku, Nůž Santoku je vyvinut speciálně pro přípravu typických jídel japonské kuchyně - ryb, sushi či zeleniny. Čepel je zvýšená pro větší manipulační prostor prstů kuchaře, díky tenké a ostré čepeli umožňuje nůž Santoku nakrájet vyjímečně tenké plátky. Každý nůž je ručne kovaný a ve výrobě prochází více n

Güde - Solingen Alpha kuchařský Santoku 14 cm

Güde - Solingen Alpha kuchařský Santoku 14 cm, Nůž Santoku s 14 cm dlouhou čepelí je vyvinut speciálně pro přípravu typických jídel japonské kuchyně - ryb, sushi či zeleniny. Čepel je zvýšená pro větší manipulační prostor prstů kuchaře, díky tenké a ostré čepeli umožňuje nůž Santoku nakrájet vyjímečně tenké plátky. Každý nůž je ručně kovaný a ve

Güde - Solingen Alpha Dubový sud kuchařský Santoku

Güde - Solingen Alpha Dubový sud kuchařský Santoku, Nůž Santoku je vyvinut speciálně pro přípravu typických jídel japonské kuchyně - ryb, sushi či zeleniny. Čepel je zvýšená pro větší manipulační prostor prstů kuchaře, díky tenké a ostré čepeli umožňuje nůž Santoku nakrájet vyjímečně tenké plátky. Každý nůž je ručne kovaný a ve výrobě prochází více n

Güde - Solingen Alpha kuchařský Santoku 14 cm

Güde - Solingen Alpha kuchařský Santoku 14 cm, Nůž Santoku s 14 cm dlouhou čepelí je vyvinut speciálně pro přípravu typických jídel japonské kuchyně - ryb, sushi či zeleniny. Čepel je zvýšená pro větší manipulační prostor prstů kuchaře, díky tenké a ostré čepeli umožňuje nůž Santoku nakrájet vyjímečně tenké plátky. Každý nůž je ručně kovaný a ve

Güde - Solingen Alpha Dubový sud kuchařský Santoku

Güde - Solingen Alpha Dubový sud kuchařský Santoku, Nůž Santoku je vyvinut speciálně pro přípravu typických jídel japonské kuchyně - ryb, sushi či zeleniny. Čepel je zvýšená pro větší manipulační prostor prstů kuchaře, díky tenké a ostré čepeli umožňuje nůž Santoku nakrájet vyjímečně tenké plátky. Každý nůž je ručne kovaný a ve výrobě prochází více n

Güde - Solingen Alpha kuchařský Santoku 14 cm

Güde - Solingen Alpha kuchařský Santoku 14 cm, Nůž Santoku s 14 cm dlouhou čepelí je vyvinut speciálně pro přípravu typických jídel japonské kuchyně - ryb, sushi či zeleniny. Čepel je zvýšená pro větší manipulační prostor prstů kuchaře, díky tenké a ostré čepeli umožňuje nůž Santoku nakrájet vyjímečně tenké plátky. Každý nůž je ručně kovaný a ve

Güde - Solingen Alpha kuchařský Santoku 18 cm

Nůž Santoku s 18 cm dlouhou čepelí je vyvinut speciálně pro přípravu typických jídel japonské kuchyně - ryb, sushi či zeleniny

Tojiro Western kuchařský Santoku 17 cm

Japonský nůž Tojiro Santoku řady Western s délkou čepele 17 cm je všstranný pomocník v každé kuchyni.

Güde - Solingen Alpha kuchařský Santoku 14 cm

Nůž Santoku s 14 cm dlouhou čepelí je vyvinut speciálně pro přípravu typických jídel japonské kuchyně - ryb, sushi či zeleniny

Güde - Solingen Alpha Dubový sud kuchařský Santoku

Nůž Santoku je vyvinut speciálně pro přípravu typických jídel japonské kuchyně - ryb, sushi či zeleniny. Čepel je zvýšená pro větší manipulační prostor prstů kuchaře, díky tenké a ostré čepeli umožňuje nůž Santoku nakrájet vyjímečně tenké plátky. Každý nůž je ručne kovaný a ve výrobě prochází více než čtyřiceti kroky, než dojde k jeho kompletaci. Rukojeť je vyrobena z tvrdého dubového dřeva ze sudů na víno více než 80 let starých. Toto vyjímečné dubové dřevo je nerozbitné a nádherné. Série kuch...

Santoku nůž Bergner Marb Ultra

Všechny kousky Bergner jsou vyrobeny jako praktičtí pomocníci do každé kuchyně, ale i jako pěkný doplněk. Kromě kvalitního materiálu a prvotřídního zpracování tak vynikají líbivým moderním designem, který vám ostudu rozhodně neudělá. Bergner je značka s dlouholetou tradicí a mistrem v tom, jak vám zpříjemnit a usnadnit život v kuchyni. Tak neváhejte a pusťte do kuchyně jedinečné kousky, se kterými se budete cítit jako kuchařský profesionál.

Güde - Solingen Alpha Dubový sud kuchařský Santoku 18 cm

Nůž Santoku je vyvinut speciálně pro přípravu typických jídel japonské kuchyně - ryb, sushi či zeleniny. Čepel je zvýšená pro větší manipulační prostor prstů kuchaře, díky tenké a ostré čepeli umožňuje nůž Santoku nakráje

Güde - Solingen Alpha Oliva kuchařský Santoku 18 cm

Güde - Solingen Alpha Oliva kuchařský Santoku 18 cm, Nůž Santoku s vroubkovanou čepelí dlouhou 18 cm je vyvinut speciálně pro přípravu typických jídel japonské kuchyně - ryb, sushi či zeleniny. Každý nůž je ručne kovaný a ve výrobě prochází více než třiceti kroky, než dojde k jeho kompletaci. Čepel je zvýšená pro větší manipulační prostor prstů kuch

Güde - Solingen Alpha Oliva kuchařský Santoku 18 cm

Güde - Solingen Alpha Oliva kuchařský Santoku 18 cm, Nůž Santoku s vroubkovanou čepelí dlouhou 18 cm je vyvinut speciálně pro přípravu typických jídel japonské kuchyně - ryb, sushi či zeleniny. Každý nůž je ručne kovaný a ve výrobě prochází více než třiceti kroky, než dojde k jeho kompletaci. Čepel je zvýšená pro větší manipulační prostor prstů kuch

Güde - Solingen Alpha Oliva kuchařský Santoku 18 cm

Güde - Solingen Alpha Oliva kuchařský Santoku 18 cm, Nůž Santoku s vroubkovanou čepelí dlouhou 18 cm je vyvinut speciálně pro přípravu typických jídel japonské kuchyně - ryb, sushi či zeleniny. Každý nůž je ručne kovaný a ve výrobě prochází více než třiceti kroky, než dojde k jeho kompletaci. Čepel je zvýšená pro větší manipulační prostor prstů kuch

Güde - Solingen Alpha Oliva kuchařský Santoku 14 cm

Güde - Solingen Alpha Oliva kuchařský Santoku 14 cm, Nůž Santoku s vroubkovanou čepelí dlouhou 14 cm je vyvinut speciálně pro přípravu typických jídel japonské kuchyně - ryb, sushi či zeleniny. Každý nůž je ručne kovaný a ve výrobě prochází více než třiceti kroky, než dojde k jeho kompletaci. Čepel je zvýšená pro větší manipulační prostor prstů kuch

Güde - Solingen Alpha Oliva kuchařský Santoku 14 cm

Güde - Solingen Alpha Oliva kuchařský Santoku 14 cm, Nůž Santoku s vroubkovanou čepelí dlouhou 14 cm je vyvinut speciálně pro přípravu typických jídel japonské kuchyně - ryb, sushi či zeleniny. Každý nůž je ručne kovaný a ve výrobě prochází více než třiceti kroky, než dojde k jeho kompletaci. Čepel je zvýšená pro větší manipulační prostor prstů kuch

Güde - Solingen Alpha Oliva kuchařský Santoku 14 cm

Güde - Solingen Alpha Oliva kuchařský Santoku 14 cm, Nůž Santoku s vroubkovanou čepelí dlouhou 14 cm je vyvinut speciálně pro přípravu typických jídel japonské kuchyně - ryb, sushi či zeleniny. Každý nůž je ručne kovaný a ve výrobě prochází více než třiceti kroky, než dojde k jeho kompletaci. Čepel je zvýšená pro větší manipulační prostor prstů kuch

Güde - Solingen Alpha Oliva kuchařský Santoku 18 cm

Nůž Santoku s vroubkovanou čepelí dlouhou 18 cm je vyvinut speciálně pro přípravu typických jídel japonské kuchyně - ryb, sushi či zeleniny.

Güde - Solingen Alpha Oliva kuchařský Santoku 14 cm

Nůž Santoku s vroubkovanou čepelí dlouhou 14 cm je vyvinut speciálně pro přípravu typických jídel japonské kuchyně - ryb, sushi či zeleniny.

F. Dick Superior Santoku nůž 18 cm

F. Dick Superior Santoku nůž 18 cm, Santoku kuchařský nůž s délkou čepele 18 cm ze série F. Dick Superior je ideální na asijskou kuchyni - hodí se na přípravu masa, ryb i zeleniny. Superior je řada nožů s klasickou konstrukcí navržená pro profesionální použití i běžné použití v domácnosti. Rukojeť nožů je klasická černá se třemi nýty,

F. Dick Superior Santoku nůž 18 cm

F. Dick Superior Santoku nůž 18 cm, Santoku kuchařský nůž s délkou čepele 18 cm ze série F. Dick Superior je ideální na asijskou kuchyni - hodí se na přípravu masa, ryb i zeleniny. Superior je řada nožů s klasickou konstrukcí navržená pro profesionální použití i běžné použití v domácnosti. Rukojeť nožů je klasická černá se třemi nýty,

F. Dick Superior Santoku nůž 18 cm

F. Dick Superior Santoku nůž 18 cm, Santoku kuchařský nůž s délkou čepele 18 cm ze série F. Dick Superior je ideální na asijskou kuchyni - hodí se na přípravu masa, ryb i zeleniny. Superior je řada nožů s klasickou konstrukcí navržená pro profesionální použití i běžné použití v domácnosti. Rukojeť nožů je klasická černá se třemi nýty,

Wüsthof Classic Ikon nůž Santoku 17 cm

Wüsthof Classic Ikon nůž Santoku 17 cm, Profesionální kuchařský nůž řady Ikon Classic německého výrobce ze Solingenu - Wüsthof - je ideální na přípravu masa, ryb i zeleniny. Umí jak nasekat bylinky, tak i krájet velké kusy masa. Nůž je kovaný a vyrobený z jednoho kusu vysoce kvalitní ocele. Nůž je určený těm, kteří obdivují design a vlast

Wüsthof Classic Ikon nůž Santoku 17 cm

Wüsthof Classic Ikon nůž Santoku 17 cm, Profesionální kuchařský nůž řady Ikon Classic německého výrobce ze Solingenu - Wüsthof - je ideální na přípravu masa, ryb i zeleniny. Umí jak nasekat bylinky, tak i krájet velké kusy masa. Nůž je kovaný a vyrobený z jednoho kusu vysoce kvalitní ocele. Nůž je určený těm, kteří obdivují design a vlast

Wüsthof Classic Ikon nůž Santoku 17 cm

Wüsthof Classic Ikon nůž Santoku 17 cm, Profesionální kuchařský nůž řady Ikon Classic německého výrobce ze Solingenu - Wüsthof - je ideální na přípravu masa, ryb i zeleniny. Umí jak nasekat bylinky, tak i krájet velké kusy masa. Nůž je kovaný a vyrobený z jednoho kusu vysoce kvalitní ocele. Nůž je určený těm, kteří obdivují design a vlast

Wüsthof Classic Santoku nůž 17 cm

Wüsthof Classic Santoku nůž 17 cm, Profesionální kuchařský nůž řady Classic německého výrobce ze Solingenu - Wüsthof - je ideální na asijskou kuchyni - hodí se na přípravu masa, ryb i zeleniny. Nůž je kovaný a vyrobený z jednoho kusu vysoce kvalitní ocele s tvrdostí 56 HRC a s ergonomickou rukojetí z černého syntetického materiálu se

Wüsthof Classic Santoku nůž 17 cm

Wüsthof Classic Santoku nůž 17 cm, Profesionální kuchařský nůž řady Classic německého výrobce ze Solingenu - Wüsthof - je ideální na asijskou kuchyni - hodí se na přípravu masa, ryb i zeleniny. Nůž je kovaný a vyrobený z jednoho kusu vysoce kvalitní ocele s tvrdostí 56 HRC a s ergonomickou rukojetí z černého syntetického materiálu se

Wüsthof Classic Santoku nůž 17 cm

Wüsthof Classic Santoku nůž 17 cm, Profesionální kuchařský nůž řady Classic německého výrobce ze Solingenu - Wüsthof - je ideální na asijskou kuchyni - hodí se na přípravu masa, ryb i zeleniny. Nůž je kovaný a vyrobený z jednoho kusu vysoce kvalitní ocele s tvrdostí 56 HRC a s ergonomickou rukojetí z černého syntetického materiálu se