Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Kucharska prirucka pro dceru

Nalezeno:    13 produktů

Kuchařka pro dceru - Jana Florentýna

Kuchařka pro dceru - 5. přepracované vydání - Zatloukalová Jana Florentýna Jak se naučit vařit dobře a s chutí? Jak překonat nástrahy složitějších jídel a dosáhnout dokonalosti? Tohle všechno vás Kuchařka pro dceru naučí tak, jak by vás to naučila vaše matka, kdyby na to měla čas.Tahle knížka je jiná než ostatní kuchařky pro začátečníky, je psaná vtipně a s láskou. Nepřikazuje, nehemží se nejasnými pojmy, nezdráhá se přesně vysvětlovat, co se děje v hrnci, a ochotně upozorní na časté chyby. Nau...

Kuchařka pro dceru - Jana Florentýna Zatloukalová

Autor : Jana Florentýna Zatloukalová, Jak se naučit vařit dobře a s chutí? Jak překonat nástrahy složitějších jídel a dosáhnout dokonalosti? Tohle všechno vás Kuchařka pro dceru naučí tak, jak by vás to naučila vaše matka, kdyby na to měla čas. Tahle knížka je jiná než ostatní kuchařky pro začátečníky, je psaná vtipně a s láskou. Nepřikazuje, nehemží se nejasnými pojmy, nezdráhá se přesně vysvětlovat, co se děje v hrnci, a ochotně upozorní na časté chyby. Naučí vás o vaření přemýšlet, vezme v...

Kuchařka pro dceru (5. přepracované vydání) - Jana Florentýn...

Jak se naučit vařit dobře a s chutí? Jak překonat nástrahy složitějších jídel a dosáhnout dokonalosti? Tohle všechno vás Kuchařka pro dceru naučí tak, jak by vás to naučila vaše matka, kdyby na to měla čas. Tahle knížka je jiná než ostatní kuchařky pro začátečníky, je psaná vtipně a s láskou. Nepřikazuje, nehemží se nejasnými pojmy, nezdráhá se přesně vysvětlovat, co se děje v hrnci, a ochotně upozorní na časté chyby. Naučí vás o vaření přemýšlet, vezme vás kamarádsky za ruku a pomůže odhalit k...

Kuchařka pro dceru - 5. přepracované vydání - Zatloukalová Jana Florentýna

Jak se naučit vařit dobře a s chutí? Jak překonat nástrahy složitějších jídel a dosáhnout dokonalosti? Tohle všechno vás Kuchařka pro dceru naučí tak, jak by vás to naučila vaše matka, kdyby na to měla čas. Tahle knížka je jiná než ostatní kuchařky pro začátečníky, je psaná vtipně a s láskou. Nepřikazuje, nehemží se nejasnými pojmy, nezdráhá se přesně vysvětlovat, co se děje v hrnci, a ochotně upozorní na časté chyby. Naučí vás o vaření přemýšlet, vezme vás kamarádsky za ruku a pomůže odhalit...

Můj flirt s politikou - aneb Příručka pro ministryně - Danie...

Daniela Kovářová, advokátka, od roku 2008 ředitelka Justiční akademie, od května 2009 do července 2010 ministryně spravedlnosti ve vládě Jana Fischera. Od mládí píše povídky, které publikuje pod pseudonymem Ida Sebastiani. V roce 2008 vydala sbírku vědeckofantastických povídek a mikrohororů nazvanou Minutové povídky a v roce 2009 knížku o lásce a vztazích nazvanou „Láskyplné“ povídky. Je autorkou dvou odborných publikací o rétorice a řady fejetonů, komentářů a odborných článků zejména z justičn...

Můj flirt s politikou aneb Příručka pro ministryně - Kovářová Daniela

Daniela Kovářová, advokátka, od roku 2008 ředitelka Justiční akademie, od května 2009 do července 2010 ministryně spravedlnosti ve vládě Jana Fischera. Od mládí píše povídky, které publikuje pod pseudonymem Ida Sebastiani. V roce 2008 vydala sbírku vědeckofantastických povídek a mikrohororů nazvanou Minutové povídky a v roce 2009 knížku o lásce a vztazích nazvanou „Láskyplné“ povídky. Je autorkou dvou odborných publikací o rétorice a řady fejetonů, komentářů a odborných článků zejména z justičn...

Ahoj, tati - Praktická příručka pro nové tatínky (i pro ty nevlastní) - Peachey Mal

Ahoj, tati - Praktická příručka pro nové tatínky (i pro ty nevlastní) - Peachey Mal Možná se zanedlouho stanete tatínkem. Nebo se jím stane váš partner. Každopádně tahle knížka obsahuje všechno, co nový táta potřebujete vědět - od vysvětlení biologických nástrah početí, těhotenství a porodu, přes rady, jak při něm své partnerce nejlépe pomoci, až po zcela praktické problémy života s dítětem. Knížka je psána svěžím "chlapským" stylem - je věcná, vtipná, bohatě ilustrovaná a ani její mo...

Poklady klasické české kuchyně - Vaněk Roman

Roman Vaněk, ředitel Pražského kulinářského institutu (přední kuchařská škola v ČR), je také autorem řady kuchařek a gastronomických publikací. Tentokrát se rozhodl vytvořit precizního moderně zpracovaného průvodce českou jídelní klasikou a spolu se šéfkuchaři Prakulu (bývalým a současným ) Václavem Fričem a Zdeňkem Marcínem vytvořili v knize Poklady klasické české kuchyně soubor bezmála dvouset receptů, připravovaných krok po kroku, včetně české pekařské klasiky, na které spolupracoval s vynik...

Poklady klasické české kuchyně - aneb Jak to ta babička tenk...

Roman Vaněk, ředitel Pražského kulinářského institutu (přední kuchařská škola v ČR), je také autorem řady kuchařek a gastronomických publikací. Tentokrát se rozhodl vytvořit precizního moderně zpracovaného průvodce českou jídelní klasikou a spolu se šéfkuchaři Prakulu (bývalým a současným ) Václavem Fričem a Zdeňkem Marcínem vytvořili v knize Poklady klasické české kuchyně soubor bezmála dvouset receptů, připravovaných krok po kroku, včetně české pekařské klasiky, na které spolupracoval s vynik...

Poklady klasické české kuchyně - Vaněk Roman

Poklady klasické české kuchyně - Vaněk Roman Roman Vaněk, ředitel Pražského kulinářského institutu (přední kuchařská škola v ČR), je také autorem řady kuchařek a gastronomických publikací. Tentokrát se rozhodl vytvořit precizního moderně zpracovaného průvodce českou jídelní klasikou a spolu se šéfkuchaři Prakulu (bývalým a současným ) Václavem Fričem a Zdeňkem Marcínem vytvořili v knize Poklady klasické české kuchyně soubor bezmála dvouset receptů, připravovaných krok po kroku, včetně české pek...

Ahoj, tati - Mal Peachey

Praktická příručka pro nové tatínky (i pro ty nevlastní). Možná se zanedlouho stanete tatínkem. Nebo se jím stane váš partner. Každopádně tahle knížka obsahuje všechno, co nový táta potřebujete vědět – od vysvětlení biologických nástrah početí, těhotenství a porodu, přes rady, jak při něm své partnerce nejlépe pomoci, až po zcela praktické problémy života s dítětem. Knížka je psána svěžím „chlapským“ stylem – je věcná, vtipná, bohatě ilustrovaná a ani její moderní design v ničem nepřipomíná suc...

Poklady klasické české kuchyně - Roman Vaněk

Roman Vaněk, ředitel Pražského kulinářského institutu (přední kuchařská škola v ČR), je také autorem řady kuchařek a gastronomických publikací. Tentokrát se rozhodl vytvořit precizního moderně zpracovaného průvodce českou jídelní klasikou a spolu se šéfkuchaři Prakulu (bývalým a současným ) Václavem Fričem a Zdeňkem Marcínem vytvořili v knize Poklady klasické české kuchyně soubor bezmála dvouset receptů, připravovaných krok po kroku, včetně české pekařské klasiky, na které spolupracoval s vynik...

Umění francouzské kuchyně - Julia Childová

Autor : Julia Childová, Světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně Pokud máte rádi dobré jídlo a alespoň občas si něco uvaříte, určitě vás už napadlo, jaké by to bylo, kdybyste si připravili nějakou skutečnou francouzskou specialitu podle zaručeně pravého francouzského receptu. Možná jste se o to i pokoušeli a po prvních úspěších dostali chuť na další dobroty. V tom případě jistě s nadšením uvítáte kuchařku Umění francouzské kuchyně od jedné z n...