Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Kucharka polevky

Nalezeno:    259 produktů

Nejlepší recepty

Nejlepší recepty Tescoma s chutí Luxusní dárek pro milovníky dobrého jídla Knižní podoba známého televizního pořadu Tescoma s chutí obsahuje asi 300 receptů a 400 barevných fotografií jídel a kuchařských postupů. Parametry produktu 08.11.2010 Plánované dodání Kniha Druh sortimentu Čeština Jazyk 1. vydání Pořadí vydání Pevná bez přebalu lesklá Vazba Eva Jurčová Produktový manažer hceBp.itUrl = location.href; hceBp.variant = 1; hceBp.load(); hceBp.move(); if(getE('hcebestprice')) { var hcbest; hc...

Více informací
od 64 Kč
Koupit nejlevněji

Polévky

Kuchařka obsahuje recepty na 99 polévek. Připravte si tradiční české polévky nebo se inspirujte novými recepty.

Polévky

Kuchařka obsahuje recepty na 99 polévek. Připravte si tradiční české polévky nebo se inspirujte novými recepty.

Polévky

, Druhá kniha z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů. První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od nejobyčejnějších receptů na bramboračku až po vybrané delikatesy z jídelních lístků luxusních restaurací. Pečlivě vybrané a redaktorkami Apetitu vyzkoušené recepty polévek je rozděleno do 7 kapitol: Jedinečné & zásadní, Z celého světa, Krémové & zeleninové, Husté & poctivé, Čiré & lehké, Studené & osvěžující, Vývary & zavá...

Polévky

, Druhá kniha z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů. První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od nejobyčejnějších receptů na bramboračku až po vybrané delikatesy z jídelních lístků luxusních restaurací. Pečlivě vybrané a redaktorkami Apetitu vyzkoušené recepty polévek je rozděleno do 7 kapitol: Jedinečné & zásadní, Z celého světa, Krémové & zeleninové, Husté & poctivé, Čiré & lehké, Studené & osvěžující, Vývary & za...

Polévky - Ottova kuchařka

Polévky - Ottova kuchařka najdte na Digiboss.cz. Polévky - Ottova kuchařka nabízíme i na splátky. . Poplatky : 0.000000

Kuchařka z ostrova - Sardinie - Konečná Karolina

Kuchařka z ostrova - Sardinie - Konečná Karolina Jediná středomořská kuchařka, kterou budete potřebovat: nádherná, výpravná, s recepty, které voní a chutnají už z papíru. Díky nim poznáte úchvatný italský ostrov Sardinii a pochopíte, jak jsou si česká a sardská kuchyně blízké. A to až neuvěřitelně. Na Sardinii se stejně jako v Čechách pečou koblihy, kachna se zelím, chleba i krkovička, vaří se čočka, slepičí vývar nebo třeba kančí guláš. Ovšem i spoustu místních, jedinečných specialit, které ni...

Kuchařka z ostrova Sardinie - Karolina Konečná

Autor : Karolina Konečná, Jediná středomořská kuchařka, kterou budete potřebovat: nádherná, výpravná, s recepty, které voní a chutnají už z papíru. Díky nim poznáte úchvatný italský ostrov Sardinii a pochopíte, jak jsou si česká a sardská kuchyně blízké. A to až neuvěřitelně. Na Sardinii se stejně jako v Čechách pečou koblihy, kachna se zelím, chleba i krkovička, vaří se čočka, slepičí vývar nebo třeba kančí guláš. Ovšem i spoustu místních, jedinečných specialit, které nikde jinde nenajdete. Re...

Kuchařka z ostrova - Sardinie - Konečná Karolina

Jediná středomořská kuchařka, kterou budete potřebovat: nádherná, výpravná, s recepty, které voní a chutnají už z papíru. Díky nim poznáte úchvatný italský ostrov Sardinii a pochopíte, jak jsou si česká a sardská kuchyně blízké. A to až neuvěřitelně. Na Sardinii se stejně jako v Čechách pečou koblihy, kachna se zelím, chleba i krkovička, vaří se čočka, slepičí vývar nebo třeba kančí guláš. Ovšem i spoustu místních, jedinečných specialit, které nikde jinde nenajdete. Recepty jsou povětšinou jedn...

Kuchařka z ostrova - Sardinie - Karolina Konečná

Jediná středomořská kuchařka, kterou budete potřebovat: nádherná, výpravná, s recepty, které voní a chutnají už z papíru. Díky nim poznáte úchvatný italský ostrov Sardinii a pochopíte, jak jsou si česká a sardská kuchyně blízké. A to až neuvěřitelně. Na Sardinii se stejně jako v Čechách pečou koblihy, kachna se zelím, chleba i krkovička, vaří se čočka, slepičí vývar nebo třeba kančí guláš. Ovšem i spoustu místních, jedinečných specialit, které nikde jinde nenajdete. Recepty jsou povětšinou jedn...

Polévky - Ottova kuchařka - Blanka Poláčková

Polévky jako vynikající občerstvení, posilující osvěžení, dětské či dietní jídlo i jako hlavní pokrm nebo vedlejší chod oběda či večeře. Nová přehledná, bohatě ilustrovaná kuchařská kniha nabízí více než dvě stovky receptů na ověřené a oblíbené polévky v klasickém i moderním stylu, v duchu kuchyně našich babiček i v podobě exotických tipů z různých koutů světa. Své rodině tak můžete dopřát velký výběr a častou obměnu polévek hovězích, drůbežích, zvěřinových, rybích i z plodů moře. Vyznavače zdr...

Polévky - kolektiv autorů

Kuchařka obsahuje recepty na 99 polévek. Připravte si tradiční české polévky nebo se inspirujte novými recepty.

Polévky (Edice Apetit)

; Druhá kniha z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů. ; První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od nejobyčejnějších receptů na bramboračku až po vybrané delikatesy z jídelních lístků

Polévky (Edice Apetit) - neuveden

První kniha Apetitu, která zahřeje Druhá z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů. První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od nejobyčej

Polévky (Edice Apetit) - neuveden

První kniha Apetitu, která zahřeje Druhá z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů. První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od nejobyčej

Polévky (Edice Apetit)

Polévky (Edice Apetit) První kniha Apetitu, která zahřeje Druhá z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů. První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od nejobyčejnějších receptů na bramboračku až po vybrané delikatesy z jídelních lístků luxusních restaurací. 168 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do 7 kapitol: Jedinečné & zásadní Z celého světa Krémové & zeleninové Husté & poct...

Polévky (Edice Apetit)

První kniha Apetitu, která zahřeje Druhá z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů. První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od nejobyčejnějších receptů na bramboračku až po vybrané delikatesy z jídelních lístků luxusních restaurací. 168 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do 7 kapitol: Jedinečné & zásadní Z celého světa Krémové & zeleninové Husté & poctivé Čiré & lehké Studené & osvěžují...

Polévky (Edice Apetit) - neuveden

První kniha Apetitu, která zahřeje Druhá z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů. První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od nejobyčejnějších receptů na bramboračku až po vybrané delikatesy z jídelních lístků luxusních restaurací. 168 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do 7 kapitol: Jedinečné & zásadní Z celého světa Krémové & zeleninové Husté & poctivé Čiré & lehké St...

Bramborová kuchařka

Brambory jsou snad nejuniverzálnější potravinou – můžeme je použít jako přílohu, do polévky, do pikantních koláčů, a dokonce do sladkých moučníků. Existuje nespočet variant jejich použití a pokaždé bu

Bramborová kuchařka

Brambory jsou snad nejuniverzálnější potravinou – můžeme je použít jako přílohu, do polévky, do pikantních koláčů, a dokonce do sladkých moučníků. Existuje nespočet variant jejich použití a pokaždé bu

Vegetariánská kuchařka

, Vegetariánská kuchařka z Edice Apetit nabízí víc než 150 vegetariánských a veganských receptů, které jsme připravili a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Neřídíme se přitom žádnou ideologií – spojovacím prvkem je radost z jídla a vaření. V knize najdete recepty na každý den - všední i sváteční. Začínáme snídaněmi pro zdárný start nového dne a přes vydatné polévky a vyladěné saláty pokračujeme k lákavým jídlům. Nechybí ani dobroty na party a sladké tečky se zdravým přesahem (be...

Bramborová kuchařka

Bramborová kuchařka Brambory jsou snad nejuniverzálnější potravinou – můžeme je použít jako přílohu, do polévky, do pikantních koláčů, a dokonce do sladkých moučníků. Existuje nespočet variant jejich použití a pokaždé budeme žasnout nad kulinářským zážitkem, jaký nám obyčejná brambora přinese. Skvělou výhodou je, že brambory obsahují celou řadu živin, ale mají málo kalorií. S naší knihou využijete jejich vlastnosti naplno! z kategorie Knihy | Naučná literatura | Kuchařky od Readers Digest nalez...

Kuchařka F1

, V roli šéfkuchařek se představují populární rozhlasové a televizní moderátorky a hlasatelky Stanislava Lekešová, Viola Ottová, Jaroslava Panýrková, Daniela Pavlíková, Hana Švejnohová a Milena Vostřáková. Vyprávějí kulinářské příběhy a přitom prozrazují leccos zajímavého i z kuchařského umění svých slavných přátel - zpěváků, herců a politiků. Autorky vaří podle svých vlastních rodinných a nejlepších posluchačských receptů. Mezi téměř 700 předpisy na polévky, předkrmy, hlavní jídla, saláty a ne...

Kuchařka F1

Kuchařka F1 V roli šéfkuchařek se představují populární rozhlasové a televizní moderátorky a hlasatelky Stanislava Lekešová, Viola Ottová, Jaroslava Panýrková, Daniela Pavlíková, Hana Švejnohová a Milena Vostřáková. Vyprávějí kulinářské příběhy a přitom prozrazují leccos zajímavého i z kuchařského umění svých slavných přátel - zpěváků, herců a politiků. Autorky vaří podle svých vlastních rodinných a nejlepších posluchačských receptů. Mezi téměř 700 předpisy na polévky, předkrmy, hlavní jídla, s...

Sváteční menu od polévky po dezert (Edice Apetit) - neuveden

17. kuchařka z Edice Apetit Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná menu o několika chodech a pro každou příležitost - klasiku na neděli, na Velikono

Sváteční menu od polévky po dezert (Edice Apetit) - neuveden

17. kuchařka z Edice Apetit Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná menu o několika chodech a pro každou příležitost - klasiku na neděli, na Velikono

Ottova kuchařka naší vesnice

Tato kniha obsahuje více než 2000 receptů teplé i studené kuchyně, tradiční i moderní receptury na polévky, omáčky, pokrmy z obilovin, zeleniny, drůbeže, zvěřiny, masa a ryb. Přináší základní informace o používaných surovinách i kuchyňském vybavení a zásadách správné výživy.

Ottova kuchařka naší vesnice

Tato kniha obsahuje více než 2000 receptů teplé i studené kuchyně, tradiční i moderní receptury na polévky, omáčky, pokrmy z obilovin, zeleniny, drůbeže, zvěřiny, masa a ryb. Přináší základní informa

Ottova kuchařka naší vesnice

Tato kniha obsahuje více než 2000 receptů teplé i studené kuchyně, tradiční i moderní receptury na polévky, omáčky, pokrmy z obilovin, zeleniny, drůbeže, zvěřiny, masa a ryb. Přináší základní informa

Kuchařka wok - Renata Zlatá

Na rozdíl od klasické pánve má wok mnohem širší možnosti použití. Můžeme v něm nějen smažit, ale i vařit, dusit a napařovat. Osvědčená autorka nabízí různorodé recepty na polévky, maso, těstoviny, rýž

Ottova kuchařka naší vesnice

Tato kniha obsahuje více než 2000 receptů teplé i studené kuchyně, tradiční i moderní receptury na polévky, omáčky, pokrmy z obilovin, zeleniny, drůbeže, zvěřiny, masa a ryb. Přináší základní informace o používaných surovinách i kuchyňském vybavení a

Ottova kuchařka naší vesnice

, Tato kniha obsahuje více než 2000 receptů teplé i studené kuchyně, tradiční i moderní receptury na polévky, omáčky, pokrmy z obilovin, zeleniny, drůbeže, zvěřiny, masa a ryb. Přináší základní informace o používaných surovinách i kuchyňském vybavení a zásadách správné výživy.Druh sortimentu : Kniha, Ottova kuchařka naší vesnice, Jazyk : Čeština, Počet stran : 504

Kuchařka wok - Renata Zlatá

Autor : Renata Zlatá, Na rozdíl od klasické pánve má wok mnohem širší možnosti použití. Můžeme v něm nějen smažit, ale i vařit, dusit a napařovat. Osvědčená autorka nabízí různorodé recepty na polévky, maso, těstoviny, rýži, dezerty, zeleninu a další speciality.Druh sortimentu : Kniha, Kuchařka wok, Jazyk : Čeština, Počet stran : 110

Ottova kuchařka naší vesnice

Ottova kuchařka naší vesnice Tato kniha obsahuje více než 2000 receptů teplé i studené kuchyně, tradiční i moderní receptury na polévky, omáčky, pokrmy z obilovin, zeleniny, drůbeže, zvěřiny, masa a ryb. Přináší základní informace o používaných surovinách i kuchyňském vybavení a zásadách správné výživy. z kategorie Knihy | Naučná literatura | Kuchařky | Česká kuchyně od Ottovo nakladatelství naleznete ne e-shopu KnihyDobrovsky.cz!

Kuchařka pro (úplné) začátečníky

, Neumíte vařit, ale chcete to zkusit? Nebojte se toho! Naše jednoduchá a srozumitelná kuchařka vás v mžiku naučí ta nejoblíbenější jídla "jako od maminky". Zvládnete uvařit polévky, upravit maso či přichystat lahodný zeleninový salát. Všechny recepty obsahují přesný rozpis surovin pro jednu osobu. Postupy jsou popsány krok za krokem formou názorných nákresů, takže připravit si dobré jídlo dokáže opravdu každý. Tak se do toho pusťte, přejeme dobrou chuť! Druh sortimentu : Kniha, Kucha...

Sváteční menu od polévky po dezert (Edice Apetit)

Sváteční menu od polévky po dezert (Edice Apetit) 17. kuchařka z Edice Apetit Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná menu o několika chodech a pro každou příležitost - klasiku na neděli, na Velikonoce, vánoční svátky, svatbu, Nový rok i menu, které zvládnete uvařit na chalupě, či pořádnou hostinu pod širým nebem. Jedno menu je klasické a hotové do 30 minut, další nové a svěží, jiné opulentní… Recepty si tu vyberou všichni - začátečníci i pokroč...

Luštěniny - Předkrmy * polévky * hlavní jídla * dezerty - Fuggleová Georgina

Kuchařka plná snadných a lákavých receptů s čočkou, cizrnou, fazolemi, hráškem a dalšími, méně obvyklými, druhy luštěnin. Současné trendy ve vaření znovu objevují zdánlivě obyčejné a často neprávem opomíjené luštěniny. Není divu, s jejich pomocí uvaříte takřka cokoliv - nejen hlavní jídla, ale i předkrmy, polévky nebo skvělé dezerty. Pokud luštěniny zařadíte do svého jídelníčku, jistě nebudete litovat, ve své nenápadnosti totiž skrývají mnoho výhod. Jsou: •levné •bezlepkové •ideální pro ud...

Vegetariánská kuchařka (Edice Apetit)

Vegetariánská kuchařka (Edice Apetit) Vegetariánská kuchařka z Edice Apetit nabízí víc než 150 vegetariánských a veganských receptů, které jsme připravili a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Neřídíme se přitom žádnou ideologií – spojovacím prvkem je radost z jídla a vaření. V knize najdete recepty na každý den - všední i sváteční. Začínáme snídaněmi pro zdárný start nového dne a přes vydatné polévky a vyladěné saláty pokračujeme k lákavým jídlům. Nechybí ani dobroty na party a sladké ...

Kuchařka pro (úplné) začátečníky |

Neumíte vařit, ale chcete to zkusit? Nebojte se toho! Naše jednoduchá a srozumitelná kuchařka vás v mžiku naučí ta nejoblíbenější jídla "jako od maminky". Zvládnete uvařit polévky, upravit maso či přichystat lahodný zeleninový salát. Všechny recepty obsahují přesný rozpis surovin pro jednu osobu. Postupy jsou popsány krok za krokem formou názorných nákresů, takže připravit si dobré jídlo dokáže opravdu každý. Tak se do toho pusťte, přejeme dobrou chuť!

Vegetariánská kuchařka (Edice Apetit)

Vegetariánská kuchařka z Edice Apetit nabízí víc než 150 vegetariánských a veganských receptů, které jsme připravili a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Neřídíme se přitom žádnou ideologií – spojovacím prvkem je radost z jídla a vaření.V knize najdete recepty na každý den - všední i sváteční. Začínáme snídaněmi pro zdárný start nového dne a přes vydatné polévky a vyladěné saláty pokračujeme k lákavým jídlům. Nechybí ani dobroty na party a sladké tečky se zdravým přesahem (bezlepkové, ...

Sváteční menu od polévky po dezert (Edice Apetit) - neuveden

17. kuchařka z Edice Apetit Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná menu o několika chodech a pro každou příležitost - klasiku na neděli, na Velikonoce, vánoční svátky, svatbu, Nový rok i menu, které zvládnete uvařit na chalupě, či pořádnou hostinu pod širým nebem. Jedno menu je klasické a hotové do 30 minut, další nové a svěží, jiné opulentní… Recepty si tu vyberou všichni - začátečníci i pokročilí, milovníci české i světové kuchyně a pamatujem...



Podobné fráze na Nejrychlejší.cz: