Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Krystalovy cukr v plzni

Nalezeno:    4 produkty

Orion Láhev na přípravu šlehačky, 250 ml

Láhev je vynikající pro přípravu a podávání šlehačky. K přípravě šlehačky potřebujete buď výměnné nebo jednorázové šlehačkové bombičky s náplní N2O. Šlehačka vyrobená v této láhvi má vynikající chuť, nemusí být slazená, takže jí můžete dotvářet i slané pokrmy a omáčky. Navíc je trvanlivější. Do šlehačky můžete přidat vanilkový cukr, holandské kakao i moučkový cukr. Nedoporučuje se používat přísady, které mohou způsobit hrudkování (ztužovač šlehačky, krystalový cukr). Skladovat nespotřebovanou š...

Orion Láhev na přípravu šlehačky, 500 ml

Láhev je vynikající pro přípravu a podávání šlehačky. K přípravě šlehačky potřebujete buď výměnné nebo jednorázové šlehačkové bombičky s náplní N2O. Šlehačka vyrobená v této láhvi má vynikající chuť, nemusí být slazená, takže jí můžete dotvářet i slané pokrmy a omáčky. Navíc je trvanlivější. Do šlehačky můžete přidat vanilkový cukr, holandské kakao i moučkový cukr. Nedoporučuje se používat přísady, které mohou způsobit hrudkování (ztužovač šlehačky, krystalový cukr). Skladovat nespotřebovanou š...

Výrobník zmrzliny Clatronic ICM 3594

Výrobník zmrzliny Clatronic ICM 3594 s vypouštěcím ventilem je vhodný pro přípravu zmrzliny, ledového krému, mražených jogurtů a sorbetu. Přístroj dávkuje točenou zmrzlinu přímo ze zásobníku a tvoří kopečky. Mixér disponuje tichým a výkonným motorem a díky pogumovaným nožičkám je i velmi stabilní. Vlastnosti: Dvouplášťový výrobník zmrzliny s odnímatelnou chladící nádobou pro snadné čištění (h: 14cm, průměr: 17 cm) Víko s otvorem pro doplňování ingrediencí Kapacita: max. 1 l zmrzliny Vypínač ON ...

+ Zero palatinose 1000g - LSP zero (doprava od 500,- zdarma)

+ ZERO Palatinose ™ známá také pod názvem izomaltulóza je moderní pokročilou složkou sacharidových doplňků sportovní výživy, která patří k těm nejlepším, ale i nejdražším; palatinóza se vyznačuje nízkým glykemickým indexem (32) a tedy pomalým štěpením, postupně se vstřebává v tenkém střevě, její stěžejní výhoda je v tom, že nezvyšuje prudce hladinu krevního cukru a produkty na jejím obsahu založené tedy výrazně méně podporují nabírání nežádoucích tukových zásob. Jde o sacharid přirozeně s...