Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Klobasy a salamy

Nalezeno:    18 produktů

Nichola Fletcherová: Klobásy, párky a salámy - Obrazový průvodce s recepty z celého světa

Také milujete opečené klobásky? Rádi v létě grilujete párečky? Víte, jaký je rozdíl mezi mortadelou, jelitem a chipolatou? Wurst, salami, saucisson, kiełbasa, merguez, banger, snag, boerewors – objevte svět lákavých klobás, párků, salámů a dalších masných výrobků. Na 300 barevných fotografiích vás seznámíme se specialitami jednotlivých zemí a oblastí. Připravte přátelům klobásové hody. Nechte se inspirovat více než 40 lákavými recepty z celého světa. Vyzkoušejte svou zručnost a pokuste se vyrob...

Více informací
od 319 Kč
Koupit nejlevněji

Klobásy, párky a salámy - Obrazový průvodce s recepty z celého

Klobásy, párky a salámy - Obrazový průvodce s recepty z celého světa (Fletcherová Nichola):

Klobásy, párky a salámy - Obrazový průvodce s recepty z celého světa

Klobásy, párky a salámy - Obrazový průvodce s recepty z celého světa najdte na Digiboss.cz. Klobásy, párky a salámy - Obrazový průvodce s recepty z celého světa nabízíme i na splátky. . Poplatky : 0.000000

Klobásy, párky a salámy - Obrazový průvodce s recepty z celého světa

Také milujete opečené klobásky? Rádi v létě grilujete párečky? Víte, jaký je rozdíl mezi mortadelou, jelitem a chipolatou? Wurst, salami, saucisson, kiełbasa, merguez, banger, snag, boerewors – objevte svět lákavých klobás, párků, salámů a dalších masných výrobků. Na 300 barevných fotografiích vás seznámíme se specialitami jednotlivých zemí a oblastí. Připravte přátelům klobásové hody. Nechte se inspirovat více než 40 lákavými recepty z celého světa. Vyzkoušejte svou zručnost a pokuste se vyrob...

Fletcherová Nichola: Klobásy, párky a salámy - Obrazový průvodce s recepty z celého světa

Také milujete opečené klobásky? Rádi v létě grilujete párečky? Víte, jaký je rozdíl mezi mortadelou, jelitem a chipolatou?

Klobásy, párky a salámy - Obrazový průvodce s recepty z celého světa - Fletcherová Nichola

Také milujete opečené klobásky? Rádi v létě grilujete párečky? Víte, jaký je rozdíl mezi mortadelou, jelitem a chipolatou? Wurst, salami, saucisson, kiełbasa, merguez, banger, snag, boerewors – objevt

Klobásy, párky a spol. - Nichola Fletcherová

Také milujete opečené klobásky? Rádi v létě grilujete párečky? Víte, jaký je rozdíl mezi mortadelou, jelitem a chipolatou? Wurst, salami, saucisson, kiełbasa, merguez, banger, snag, boerewors – objevte svět lákavých klobás, párků, salámů a dalších masných výrobků. Na 300 barevných fotografiích vás seznámíme se specialitami jednotlivých zemí a oblastí. Připravte přátelům klobásové hody. Nechte se inspirovat více než 40 lákavými recepty z celého světa. Vyzkoušejte svou zručnost a pokuste se vyrob...

Gastroback 41399

Elektrický kráječ na uzeniny Profi Gastro, vyrobený z chrom-niklové oceli s dvojitým srpovitým nerezovým nožem, automaticky nakrájí během několika sekund v nastavitelné tloušťce plátku: 5-35mm párky, klobásy, salámy a jiné uzeniny, masívní stabilní konstrukce přístroje

Gastroback 41404

Elektrický kráječ na uzeniny Profi Gastro, vyrobený z chrom-niklové oceli s dvojitým srpovitým nerezovým nožem, automaticky nakrájí během několika sekund v nastavitelné tloušťce plátku: 5-35mm párky, klobásy, salámy a jiné uzeniny, plnící otvor o průměru 48mm, bezpečnostní spínač, bezúdržbový motor, masívní stabilní konstrukce přístroje

Nejlepší zabijačkové speciality - Alexander Hlinovský

Autor : Alexander Hlinovský, Možná si i vy pamatujete, jak kdysi výborně chutnaly párky nebo salámy. Proč si tento zážitek nedopřát znova? Dědictví, které nám zanechali staří mistři řezníci, by mělo zůstat zachováno pro naše potomky, aby také věděli, že masný výrobek skvělé chuti se dá vyrobit i bez chemických přísad. Autor knihy žijící na Slovensku pochází z řeznické rodiny, lásku k masu v něm vzbudili otec a děd, řezníci vyhlášení v Čechách a na Moravě. V promyšlené sbírce receptů a rad nabíz...

Nejlepší zabijačkové speciality - Alexander Hlinovský

Možná si i vy pamatujete, jak kdysi výborně chutnaly párky nebo salámy. Proč si tento zážitek nedopřát znova? Dědictví, které nám zanechali staří mistři řezníci, by mělo zůstat zachováno pro naše potomky, aby také věděli, že masný výrobek skvělé chuti se dá vyrobit i bez chemických přísad. Autor knihy žijící na Slovensku pochází z řeznické rodiny, lásku k masu v něm vzbudili otec a děd, řezníci vyhlášení v Čechách a na Moravě. V promyšlené sbírce receptů a rad nabízí originální koncept, díky kt...

Nejlepší zabijačkové speciality

Možná si i vy pamatujete, jak kdysi výborně chutnaly párky nebo salámy. Proč si tento zážitek nedopřát znova? Dědictví, které nám zanechali staří mistři řezníci, by mělo zůstat zachováno pro naše potomky, aby také věděli, že masný výrobek skvělé chuti se dá vyrobit i bez chemických přísad. Autor knihy žijící na Slovensku pochází z řeznické rodiny, lásku k masu v něm vzbudili otec a děd, řezníci vyhlášení v Čechách a na Moravě. V promyšlené sbírce receptů a rad nabízí originální koncept, díky ...

Domácí uzeniny - Cosima Bellersen Quirini

Autor : Cosima Bellersen Quirini, U uzenin rozhodně platí, že když si je uděláme sami, jsou nejlepší. Jsou totiž podle vaší chuti a navíc přesně víte, z čeho jsou vyrobené, a že jsou kvalitní. V úvodu knihy se dozvíte vše o potřebných surovinách a postupech, pak už následují kapitoly, které vás podrobně seznámí s recepty na jednotlivé speciality - různé druhy šunky, kořeněné šunky, klobásy, salámy, vuřty, různé druhy játrovek, paštik a terin. V závěru knihy jsou rady a recepty na vhodné dopňk...

Domácí řeznická kuchařka

Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další. Vše zvládnete udělat i v bytě, nepotřebujete vesnický dvorek ani prasátko, stačí pouze nakoupit si suroviny a pustit se do díla. Ale pokud budete chtít, podle této knihy můžete aktivně pomáhat řezníkovi při opravdové zabijačce, protože postupy, jak na to, zde najdete také. Navíc zde naleznete kapitolu, jak s...

Domácí řeznická kuchařka - Josef Dušátko

Autor : Josef Dušátko, KZ0264 POKEC Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další. Vše zvládnete udělat i v bytě, nepotřebujete vesnický dvorek ani prasátko, stačí pouze nakoupit si suroviny a pustit se do díla. Ale pokud budete chtít, podle této knihy můžete aktivně pomáhat řezníkovi při opravdové zabijačce, protože postupy, jak na to, zde najdete také....

Domácí řeznická kuchařka - Tradiční recepty z vepřového, hov...

Uspořádejte klasické zabijačkové hody – ve vlastní kuchyni! Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další. Vše zvládnete udělat i v bytě, nepotřebujete vesnický dvorek ani prasátko, stačí pouze nakoupit si suroviny a pustit se do díla. Ale pokud budete chtít, podle této knihy můžete aktivně pomáhat řezníkovi při opravdové zabijačce, protože postupy, jak...

Bosch ProPower MFW68660 černý + Doprava zdarma

Masomlýnek ProPower barva: černá příkon: 800 W blocking power 2200 W masomlýnek velikosti 8 4 nástavce na drcení lis na ovoce bezpečnostní rychlospojka vysoká stabilita díky gumovým nožičkám velký plnící otvor a šikovné pěchovadlo kebbe nástavec na klobásy integrovaný systém uložení příslušenství snadno složitelný Funkce:

Nůž Grand Class WMF 12 cm

POPIS Společnost WMF je již 160 let expertem na výrobu kulinářského vybavení a poskytuje to nejlepší pro vaše vaření i stolování. Denně lidé využívají výrobky značky WMF k vaření, pečení, servírování v prostředí jejich domovů, taktéž jako profesi...

Nůž na maso Grand Class WMF 16 cm

POPIS Společnost WMF je již 160 let expertem na výrobu kulinářského vybavení a poskytuje to nejlepší pro vaše vaření i stolování. Denně lidé využívají výrobky značky WMF k vaření, pečení, servírování v prostředí jejich domovů, taktéž jako profesi...