Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Hovezi svickova

Nalezeno:    6 produktů

EXPRES MENU Svíčková na smetaně special 2 porce

Hovězí maso zadní prošpikované špekem podle klasických receptur, dušené doměkka v zeleninovém základu. Balení obsahuje 2 porce.

Expres Menu Svíčková na smetaně special 2 porce

Hovězí maso zadní, dušené doměkka v základu z kořenové zeleniny a cibule, ochucené kořením. Omáčka je zahuštěná smetanou a bezlepkovou moukou. Hotové bezlepkové sterilované jídlo – maso s omáčkou – ve dvouporcovém balení, bez konzervantů a dochucovadel.

Vaření s Čirinou - Irena Košíková, Dana Melanová

Osvědčené recepty Čiriny, osobní kuchařky prezidenta Havla, která vařila diplomatům a umělcům! Prostá i „vznešená“ jídla z maďarské, slovenské, české, ale i francouzské, italské a řecké kuchyně, polévky, moučníky i lahůdky k posezení s přáteli – to vše nabízí tato kuchařská kniha. Může podle ní stejně dobře vařit nezkušený začátečník jako ostřílený kulinář. Lehké a jednoduché pokrmy pro jaro a léto, hutnější a trochu pracnější pro podzimní a zimní období, to vše doplněné radami, které se v ku...

Bravo, šéfe! Václav Frič - Václav Frič

Paštika z kuřecích jater s brusinkovou omáčkou, salát z kapra, domácí bramboračka s houbami, srnčí svíčková, zajíc načerno a bramborové placky, hovězí guláš s karlovarským knedlíkem, bramborové šišky,

Křížovky s recepty z masa hovězího a telecího

21. října 1919 se na oslavu prvního výročí samostatnosti Československé republiky jako polévka podával hovězí vývar v šálku. 28. dubna téhož roku se v Obecním domě koná hostina generála Pelléeho. Hlavním jídlem je Anglická svíčková jemně obložená. 11. července 1929 je na zámku v Lánech zámecké Déjeneur. Podává se mimo jiné Telecí jazýček po zahradnicku.Telecí i hovězí má své místo na těch nejnoblesnějších stolech první republiky a má ho tam i dnes. Vedle těch nejrůznějších způsobů přípravy tele...

Křížovky s recepty z masa hovězího a telecího

, 21. října 1919 se na oslavu prvního výročí samostatnosti Československé republiky jako polévka podával hovězí vývar v šálku. 28. dubna téhož roku se v Obecním domě koná hostina generála Pelléeho. Hlavním jídlem je Anglická svíčková jemně obložená. 11. července 1929 je na zámku v Lánech zámecké Déjeneur. Podává se mimo jiné Telecí jazýček po zahradnicku. Telecí i hovězí má své místo na těch nejnoblesnějších stolech první republiky a má ho tam i dnes. Vedle těch nejrůznějších způsobů přípravy...