Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Hotovky z veproveho masa recepty

Nalezeno:    35 produktů

Mleté maso - Nejlepší recepty

Pestrý výběr pokrmů z mletého hovězího, vepřového a skopového masa, zvěříny a vnitřností. Více než 90 receptů na předkrmy, polévky, jídla z jednoho hrnce, pizzu, špízy, rolády, taštičky, hamburgery a knedlíčky.

Plátky masa na 50 způsobů - Hess Reinhardt

Vzhůru na maso! Pro všechny milovníky plátků masa je zde bohatá kořist. Nezáleží na tom, zda jde o řízky přírodní, obalované, s omáčkou nebo nakrájené a připravené na špíz, tolik možností dosud recepty na řízky nenabízely. Dokladem je více než 50 nových receptů. Není řízek jako řízek. Cordon bleu, plněné jablkové řízky, řízek s kokosem a maďarské maso s paprikou – samé lákavé dobroty z vepřového, telecího, krůtího a kuřecího masa nebo třeba z jehněčího či divočiny. Jsou připojeny i tipy, jak do...

Vášeň pro grilování: Nejlepší recepty, rady a techniky

Vášeň pro grilování: Nejlepší recepty, rady a techniky Německé nakladatelství pronajalo autorovi, profesionálovi v oboru grilování, na půl roku dům, kde mohl zdokonalovat recepty a degustovat s ochutnávači výsledky. Vznikla tak kniha o grilování s jasnou koncepcí: griluje se na dobrém dřevěném uhlí a používají se přísady, které lze bez větší námahy sehnat. Čtenářům se tedy dostává do rukou „škola grilování“, založená na rozsáhlých znalostech, s přehledně sepsanými zásadami. Dokonale opečené šťa...

Vášeň pro grilování - Nejlepší recepty, rady a techniky - Menta Angelo

Německé nakladatelství pronajalo autorovi, profesionálovi v oboru grilování, na půl roku dům, kde mohl zdokonalovat recepty a degustovat s ochutnávači výsledky. Vznikla tak kniha o grilování s jasnou koncepcí: griluje se na dobrém dřevěném uhlí a používají se přísady, které lze bez větší námahy sehnat. Čtenářům se tedy dostává do rukou „škola grilování“, založená na rozsáhlých znalostech, s přehledně sepsanými zásadami. Dokonale opečené šťavnaté kousky hovězího, telecího, vepřového, drůbežího i...

Vášeň pro grilování: Nejlepší recepty, rady a techniky - Ang...

Německé nakladatelství pronajalo autorovi, profesionálovi v oboru grilování, na půl roku dům, kde mohl zdokonalovat recepty a degustovat s ochutnávači výsledky. Vznikla tak kniha o grilování s jasnou koncepcí: griluje se na dobrém dřevěném uhlí a používají se přísady, které lze bez větší námahy sehnat. Čtenářům se tedy dostává do rukou „škola grilování“, založená na rozsáhlých znalostech, s přehledně sepsanými zásadami. Dokonale opečené šťavnaté kousky hovězího, telecího, vepřového, drůbežího i...

Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů - Doležalová Alena

Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obsahuje i různé způsoby konzervování masa. Zpestřením jsou navíc recepty na zeleninové přílohy a saláty.

Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů - Al...

Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obsahuje i různé způsoby konzervování masa. Zpestřením jsou navíc recepty na zeleninové přílohy a saláty.

Maso - Nichola Fletcher

Staňte se skutečnými znalci masa! Tato kniha vás naučí, jak poznat různé kusy špičkového masa a následně je přetvořit v dokonalé a chutné recepty. Připravte si více než 300 mezinárodních pokrmů z vepřového, hovězího, jehněčího či ze zvěřiny, například pomalu pečené vepřové ramínko, jehněčí kýtu na víně a thajské červené kari s kachním masem.

Weber grilování Burgery

Přinášíme vám zbrusu novou kuchařku Weber plnou originálních receptů na hamburgery všeho druhu. Na více než 140 stránkách najdete celou řadu zajímavých receptů na klasické i velmi netradiční hamburgery z hovězího, jehněčího, vepřového i drůbežího masa. Kromě receptů na hamburgery ze všech možných druhů masa (i bezmasé) najdete na stránkách nové Weber grilovací kuchařky také recepty na přílohy a najdete tam i zajímavé recepty na chutné toppingy. Kromě receptů vás knížka také...

Hamburgery 50 snadných receptů - Academia Barilla

Autor : Academia Barilla, Academia Barilla rozdělila recepty do pěti částí – od tradičních, jednoduchých jídel po neobvyklé kombinace. To vše pro vás může být inspirací! První část se věnuje hamburgerům z telecího a hovězího masa, vycházejících z nejklasičtějších hamburgerů; druhá část obsahuje hamburgery z telecího, vepřového a jehněčího masa a klobás; třetí představuje kuřecí a krůtí hamburgery; čtvrtá popisuje vegetariánské recepty; a konečně pátá se zaobírá recepty využívajícími mořské p...

Hamburgery - 50 snadných receptů - neuveden

Academia Barilla rozdělila recepty do pěti částí – od tradičních, jednoduchých jídel po neobvyklé kombinace. To vše pro vás může být inspirací! První část se věnuje hamburgerům z telecího a hovězího masa, vycházejících z nejklasičtějších hamburgerů; druhá část obsahuje hamburgery z telecího, vepřového a jehněčího masa a klobás; třetí představuje kuřecí a krůtí hamburgery; čtvrtá popisuje vegetariánské recepty; a konečně pátá se zaobírá recepty využívajícími mořské plody, sladkovodní a mořské ry...

Hamburgery - 50 snadných receptů - kol.

Academia Barilla rozdělila recepty do pěti částí – od tradičních, jednoduchých jídel po neobvyklé kombinace. To vše pro vás může být inspirací! První část se věnuje hamburgerům z telecího a hovězího masa, vycházejících z nejklasičtějších hamburgerů, druhá část obsahuje hamburgery z telecího, vepřového a jehněčího masa a klobás, třetí představuje kuřecí a krůtí hamburgery, čtvrtá popisuje vegetariánské recepty, a konečně pátá se zaobírá recepty využívajícími mořské plody, sladkovodní a mořské r...

Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů - Alena Doležalová

Autor : Alena Doležalová, Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obsahuje i různé způsoby konzervování masa. Zpestřením jsou navíc recepty na zeleninové přílohy a saláty. Druh sortimentu : Kniha, Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkou...

Maso - Fletcherová Nichola

Naučte se porcovat Zdokonalte se v přípravě masa Vyzkoušejte přes 300 receptů Staňte se skutečnými znalci masa! Tato kniha vás naučí, jak poznat různé kusy špičkového masa a následně je přetvořit v dokonalé a chutné recepty. Připravte si více než 300 mezinárodních pokrmů z vepřového, hovězího, jehněčího či ze zvěřiny, například pomalu pečené vepřové ramínko, jehněčí kýtu na víně a thajské červené kari s kachním masem.

Maso - Nichola Fletcherová

Autor : Nichola Fletcherová, Staňte se skutečnými znalci masa! Tato kniha vás naučí, jak poznat různé kusy špičkového masa a následně je přetvořit v dokonalé a chutné recepty. Připravte si více než 300 mezinárodních pokrmů z vepřového, hovězího, jehněčího či ze zvěřiny, například pomalu pečené vepřové ramínko, jehněčí kýtu na víně a thajské červené kari s kachním masem. Druh sortimentu : Kniha, Maso, Jazyk : Čeština, Počet stran : 320

Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů

Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů - Doležalová Alena Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obsahuje i různé způsoby konzervování masa. Zpestřením jsou navíc recepty na zeleninové přílohy a saláty. z kategorie Knihy | N...

Maso

Maso - Fletcherová Nichola Naučte se porcovatZdokonalte se v přípravě masaVyzkoušejte přes 300 receptůStaňte se skutečnými znalci masa!Tato kniha vás naučí, jak poznat různé kusy špičkového masa a následně je přetvořit v dokonalé a chutné recepty. Připravte si více než 300 mezinárodních pokrmů z vepřového, hovězího, jehněčího či ze zvěřiny, například pomalu pečené vepřové ramínko, jehněčí kýtu na víně a thajské červené kari s kachním masem. z kategorie Knihy | Naučná literatura | Kuchařky | Mas...

Guláše a jejich příbuzní - Alexandr Žurman

Autor : Alexandr Žurman, Jestliže by se kdy konala veřejná anketa o nejpopulárnější pokrm, pak by u nás nepochybně vyhrály tři: mimo klasické knedlovepřozelo a svíčkovou by se do této bezkonkurenční trojice dostal i guláš. Najde se pravidelně na jídelníčku bezmála každé restaurace a nejen té lidové. Je oblíbenou a častou krmí i v domácích kuchyních, ovšem zhusta jen v několika málo variacích. Gulášů přitom existuje mnohem více a to ze všech možných surovin, nejen z klasického hovězího či vepřov...

Guláše a jejich příbuzní - Žurman Alexandr

Jestliže by se kdy konala veřejná anketa o nejpopulárnější pokrm, pak by u nás nepochybně vyhrály tři: mimo klasické knedlovepřozelo a svíčkovou by se do této bezkonkurenční trojice dostal i guláš. Najde se pravidelně na jídelníčku bezmála každé restaurace a nejen té lidové. Je oblíbenou a častou krmí i v domácích kuchyních, ovšem zhusta jen v několika málo variacích. Gulášů přitom existuje mnohem více a to ze všech možných surovin, nejen z klasického hovězího či vepřového. Alexandr Žurman (194...

Guláše a jejich příbuzní - Václav Burian

Jestliže by se kdy konala veřejná anketa o nejpopulárnější pokrm, pak by u nás nepochybně vyhrály tři: mimo klasické knedlovepřozelo a svíčkovou by se do této bezkonkurenční trojice dostal i guláš. Najde se pravidelně na jídelníčku bezmála každé restaurace a nejen té lidové. Je oblíbenou a častou krmí i v domácích kuchyních, ovšem zhusta jen v několika málo variacích. Gulášů přitom existuje mnohem více a to ze všech možných surovin, nejen z klasického hovězího či vepřového. Alexandr Žurman (194...

Grilujeme - aneb Vše o grilování - Ladislav Černý

Všichni víme, co je grilování. Tento způsob tepelného opracování potravin, především masa, se k nám dostal z anglického prostředí. A my jsme si ho osvojili a přizpůsobili podle svého gusta, jímž je naše česká kuchyně tak proslulá. Grilujeme rádi a často a všechno možné, nejen maso. Grilujeme venku i doma, sami i s přáteli a pro potěšení, ale především abychom si jaksepatří pochutnali. Jak grilovat a co všechno k tomu potřebujeme, abychom byli všichni spokojení, to se lze dočíst v této příručce....

Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Frič Václav

Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Frič Václav Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklad...

Královské kuře - Jaroslav Vašák

Autor : Jaroslav Vašák, Kuře patří vedle vepřového bezesporu k nejoblíbenějším druhům masa. Lze je upravovat na bezpočet způsobů a na naší planetě by se pravděpodobně nenašla krajina, kde by na jídelníčku chyběl pokrm z kuřete. Důvod masové obliby spočívá v jeho snadné přípravě, chuťových přednostech a výživové hodnotě. Konzumují je monarchové, gurmáni i lid obecný. Kuřecí maso vyhovuje i jako dietní pokrm, a tak se není co divit, že receptů jeho kuchyňské úpravy se téměř nelze dopočítat. Mistr...

Vášeň pro grilování - Angelo Menta

Autor : Angelo Menta, Německé nakladatelství pronajalo autorovi, profesionálovi v oboru grilování, na půl roku dům, kde mohl zdokonalovat recepty a degustovat s ochutnávači výsledky. Vznikla tak kniha o grilování s jasnou koncepcí: griluje se na dobrém dřevěném uhlí a používají se přísady, které lze bez větší námahy sehnat. Čtenářům se tedy dostává do rukou „škola grilování“, založená na rozsáhlých znalostech, s přehledně sepsanými zásadami. Dokonale opečené šťavnaté kousky hovězího, telecího, ...

Královské kuře - Jaroslav Vašák

Královské kuře - Jaroslav Vašák Kuře patří vedle vepřového bezesporu k nejoblíbenějším druhům masa. Lze je upravovat na bezpočet způsobů a na naší planetě by se pravděpodobně nenašla krajina, kde by na jídelníčku chyběl pokrm z kuřete. Důvod masové obliby spočívá v jeho snadné přípravě, chuťových přednostech a výživové hodnotě. Konzumují je monarchové, gurmáni i lid obecný. Kuřecí maso vyhovuje i jako dietní pokrm, a tak se není co divit, že receptů jeho kuchyňské úpravy se téměř nelze dopočíta...

Královské kuře - Vašák Jaroslav

Kuře patří vedle vepřového bezesporu k nejoblíbenějším druhům masa. Lze je upravovat na bezpočet způsobů a na naší planetě by se pravděpodobně nenašla krajina, kde by na jídelníčku chyběl pokrm z kuřete. Důvod masové obliby spočívá v jeho snadné přípravě, chuťových přednostech a výživové hodnotě. Konzumují je monarchové, gurmáni i lid obecný. Kuřecí maso vyhovuje i jako dietní pokrm, a tak se není co divit, že receptů jeho kuchyňské úpravy se téměř nelze dopočítat. Mistr kuchařského umění Jaros...

Královské kuře - Jaroslav Vašák

Kuře patří vedle vepřového bezesporu k nejoblíbenějším druhům masa. Lze je upravovat na bezpočet způsobů a na naší planetě by se pravděpodobně nenašla krajina, kde by na jídelníčku chyběl pokrm z kuřete. Důvod masové obliby spočívá v jeho snadné přípravě, chuťových přednostech a výživové hodnotě. Konzumují je monarchové, gurmáni i lid obecný. Kuřecí maso vyhovuje i jako dietní pokrm, a tak se není co divit, že receptů jeho kuchyňské úpravy se téměř nelze dopočítat. Mistr kuchařského umění Jaros...

Brikety Bradley 120 ks a kniha Udíme ryby s M.Štěpničkou

Miloš Štěpnička je známým autorem mnoha publikací týkajících se pokrmů z ryb a jejich přípravy. Tentokrát v knize s názvem Udíme ryby s Milošem Štěpničkou naleznete základy uzení, techniky, tipy a triky, druhy ryb vhodné pro uzení, popis vhodné udírny, jak připravit rybu pro uzení od A až do Z, zajímavé recepty z uzených ryb a v neposlední řadě zkušenosti s uzením v různých udírnách. Publikace určena jak pro začátečníky, tak i pokročilé. Publikace má 160 stran a je vybavená velkým množstvím náz...

Reproplast Formička na šátečky 12,5cm

Plastová forma pro přípravu plněného pečiva. Formu lze plnit sladkými i slanými náplněmi a je vhodná pro kynutá, tvarohová, linecká i listová těsta. Pracovní postup: Rozválíme plát těsta o síle 4-5 mm. Spodní ostrou hranou tvořítka vykrojíme kolečko a položíme na ozubenou část. Do jedné poloviny vykrojeného kolečka dáme náplň. Okraje těsta potřeme bílkem. V polovině přeložíme těsto přes náplň a stlačíme druhou polovinou formičky. Vytlačené těsto z okraje formičky setřeme, formičku otevřem...

Reprolast Formička na plněné pečivo 10cm

Formička na plněné pečivo 10cm Formička na plněné pečivo o průměru 10 cm má využití ve sladké i slané kuchyni. Prohlédněte si recepty a prostudujte návod k použití. Uvidíte, že práce s formičkou je velice jednoduchá. Pracovní postup : Rozválíme plát těsta o síle 4-5 mm. Spodní ostrou hranou tvořítka vykrojíme kolečko a položíme na ozubenou část. Do jedné poloviny vykrojeného kolečka dáme náplň. Okraje těsta potřeme bílkem. V polovině přeložíme těsto přes náplň a stlačíme druhou polo...