Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Folie na cokoladu

Nalezeno:    15 produktů

Transfer fólie na čokoládu - kapky

Transfer fólie na čokoládu - kapky Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu o rozměru 40 x 25 cm. Složení potisku: kakaové máslo, sacharoza, barvivo E171, E102, E104, E133, E132, E172 Podklad: polyetylen Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu Pracovní postup: fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu po...

Transfer fólie na čokoládu - matelasse

Transfer fólie na čokoládu - matelasse Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu o rozměru 40 x 25 cm. Složení potisku: kakaové máslo, sacharoza, barvivo E172, E171, E129, E132 Podklad: polyetylen Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu Pracovní postup: fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a z...

Transfer fólie na čokoládu - Mikado

Transfer fólie na čokoládu - Mikado Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu o rozměru 40 x 25 cm. Složení potisku: kakaové máslo, sacharoza, barvivo E124, E171, E172. Upozornění: extrémní konzumace může nepříznivě ovlivnit pozornost a aktivitu dětí. podklad: polyetylen Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu Pracovní postup: fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, c...

Transfer fólie na čokoládu - Concorde

Transfer fólie na čokoládu - Concorde Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu o rozměru 40 x 25 cm. Složení potisku: kakaové máslo, sacharoza, barvivo E171, E129, E124, E102, E132, E110, E129, E124, E102, E110. Upozornění: extrémní konzumace může mít nepříznivý vliv na pozornost a aktivitu dětí. Podklad: polyetylen Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu Pracovní postup: fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na ně...

Transfer fólie na čokoládu Srdce

Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu s motivy červených srdcí o rozměru 40 x 25 cm. Složení potisku: kakaové máslo, sacharoza, barvivo E171, E124, E129 Podklad: polyetylen Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu Pracovní postup: fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a zchladíme občasným m...

Strukturální fólie na čokoládu Čtverečky

Strukturální fólie na čokoládu Čtverečky je určena k vytváření reliéfu na rozpuštěné čokoládě. Můžete tak snadno zdobit obvody dortů, či čokoládu použít jako ozdobu moučníků, zákusků a pohárů. Díky strukturální fólii vytvoříte na čokoládě plastický dekorativní povrch v podobě malých čtverečků. Fólii lze použít také pro vytváření struktury na marcipánu, či jiných cukrářských hmotách Fólie je určena k opakovanému použití. Umývejte ručně. Materiál: plast Rozměr: 34 x 36 cm Pracovní postup: fóli...

Strukturální fólie na čokoládu Pruhy

Strukturální fólie na čokoládu Pruhy je určena k vytváření reliéfu na rozpuštěné čokoládě. Můžete tak snadno zdobit obvody dortů, či čokoládu použít jako ozdobu moučníků, zákusků a pohárů. Díky strukturální fólii vytvoříte na čokoládě plastický dekorativní povrch v podobě proužků. Fólii lze použít také pro vytváření struktury na marcipánu, či jiných cukrářských hmotách. Fólie je určena k opakovanému použití. Umývejte ručně. Materiál: plast Rozměr: 34 x 36 cm Pracovní postup: fólii položíme n...

Strukturální fólie na čokoládu Bubliny

Strukturální fólie na čokoládu Bubliny je určena k vytváření reliéfu na rozpuštěné čokoládě. Můžete tak snadno zdobit obvody dortů, či čokoládu použít jako ozdobu moučníků, zákusků a pohárů. Díky strukturální fólii vytvoříte na čokoládě plastický dekorativní povrch v podobě proužků. Fólii lze použít také pro vytváření struktury na marcipánu, či jiných cukrářských hmotách. Fólie je určena k opakovanému použití. Umývejte ručně. Materiál: plast Rozměr: 34 x 36 cm Pracovní postup: fólii položíme...

Transfer fólie na čokoládu Noční obloha

Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu s motivem noční oblohy o rozměru 40 x 25 cm. Složení potisku: kakaové máslo, sacharoza, barvivo E171 Podklad: polyetylen Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu Pracovní postup: fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním na cca ...

Transfer folie na čokoládu - noty bílé

Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu o rozměru 40 x 25 cm. Složení potisku: kakaové máslo, sacharoza, barvivo E171 Podklad: polyetylen Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu Pracovní postup: fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním na cca 25°C. Takto vlažnou čo...

Transfer fólie na čokoládu - Passion (40x25cm)

Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu o rozměru 40 x 25 cm. Motiv červených srdcí a hnědých lístků. Složení potisku: kakaové máslo, sacharoza, barvivo E102, E124, E171, E172 Podklad: polyetylen Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu Pracovní postup: fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a z...

Transfer fólie na čokoládu - zelené tečky

Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu - zelené tečky. Fólie slouží k přenášení tukového vzoru na čokoládu, či polevu. Vytvořit tak můžeme další čokoládové dekorace, které využijeme při zdobení dortů a zákusků. Rozměr: 40 x 25 cm. Složení potisku: kakaové máslo, cukr, sušené plnotučné mléko, přírodní vanilkové aroma, barvivo (E171, E100, E133), emulgátory (sojový lecitin, E470b) Podklad: polyetylen Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu Pracovní postup: fólii položíme hladkým povrche...

Transfer fólie na čokoládu - noty tmavé (40 x 25 cm)

Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu s motivem tmavých not o rozměru 40 x 25 cm. Složení potisku: kakaové máslo, sacharoza, barvivo E172 Podklad: polyetylen Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu Pracovní postup: fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním na cca 25...

Transfer fólie na čokoládu - medvídek (40 x 25 cm)

Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu o rozměru 40 x 25 cm. Složení potisku: kakaové máslo, sacharoza, barvivo E171, E172, E129 Podklad: polyetylen Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu Pracovní postup: fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním na cca 25°C. Takto...

Transfer fólie na čokoládu - arabescos (40 x 25 cm)

Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu o rozměru 40 x 25 cm. Složení potisku: kakaové máslo, sacharoza, barvivo E171, E172, E102, E110, E129, E132 Podklad: polyetylen Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu Pracovní postup: fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním ...