Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Domaci udirny a uzeni

Nalezeno:    47 produktů

Udírny a uzení

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny. Způsoby uzení: studeným, teplým a horkým kouřem, prostředky k uzení, jak kouř působí Druhy udíren – od malých po velké: malé zahradní...

Více informací
od 113 Kč
Koupit nejlevněji

Udírny a zahradní krby

Publikace umožní čtenáři postavit a provozovat na své zahradě několik různých typů udíren. Podrobně je rozebrána příprava a stavba základní udírny, ostatní konkrétní typy jsou popsány včetně přesných vyobrazení s rozměry a radami k jejich stavbě, resp. instalaci, a používání. Kniha je doplněna recepty k přípravě masa, zeleniny a příloh v grilovacích udírnách.

Více informací
od 64 Kč
Koupit nejlevněji

Udírny a uzení ryb

Udírny a uzení ryb najdte na Digiboss.cz. Udírny a uzení ryb nabízíme i na splátky. . Poplatky : 0.000000

Udírny a uzení - Egon Binder

Autor : Egon Binder, Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny. Druh sortimentu : Kniha, Udírny a uzení, Jazyk : Čeština, Počet stran : 112...

Udírny a uzení - Egon Binder

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny. V knize najdete: způsoby uzení, druhy udíren, uzení masa a masných výrobků, uzení ryb....

Udírny a uzení - Egon Binder

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně

Udírny a uzení - Egon Binder

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně

Udírny - konstrukce, stavba, uzení - Vlk, Václav

Originální kniha, která vychází vstříc poptávce po jedinečnosti, po výrobku, který není prefabrikovaný, který nemá soused a který nelze koupit v stavebně kutilských obchodních řetězcích. ; V českém prostředí roste potřeba společenské konzumace dobrého

Udírny a uzení - maso - masné výrobky - ryby

Udírny a uzení - maso - masné výrobky - ryby najdte na Digiboss.cz. Udírny a uzení - maso - masné výrobky - ryby nabízíme i na splátky. . Poplatky : 0.000000

Udírny a uzení ryb - Egon Binder

Autor : Egon Binder, Na správně vyuzené rybě si pochutnáte! Jaké ryby jsou vhodné k uzení? Můžu ryby udit i v kuchyni? Jak mám postavit zděnou udírnu? Na tyto a ještě mnohé další otázky vám odpoví tato kniha, jejímž autorem je Egon Binder. V této praktické publikaci naleznete informace o druzích ryb i o jejich přípravě, nasolení a o druzích vhodného koření, zda a co je lepší udit zastudena a co zahorka, co zasucha a zavlhka, jakých chyb se při uzení vyvarovat, ale také o stavbě udíren. Jsou zde...

Udírny a uzení ryb - Egon Binder

Na správně vyuzené rybě si pochutnáte! Jaké ryby jsou vhodné k uzení? Můžu ryby udit i v kuchyni? Jak mám postavit zděnou udírnu? Na tyto a ještě mnohé další otázky vám odpoví tato kniha, jejímž autorem je Egon Binder. V této praktické publikaci naleznete informace o druzích ryb i o jejich přípravě, nasolení a o druzích vhodného koření, zda a co je lepší udit zastudena a co zahorka, co zasucha a zavlhka, jakých chyb se při uzení vyvarovat, ale také o stavbě udíren. Jsou zde samozřejmě i znameni...

Udírny a uzení ryb - Binder Egon

Na správně vyuzené rybě si pochutnáte! Jaké ryby jsou vhodné k uzení? Můžu ryby udit i v kuchyni? Jak mám postavit zděnou udírnu? Na tyto a ještě mnohé další otázky vám odpoví tato kniha, jejímž autorem je Egon Binder. V této praktické publikaci naleznete informace o druzích ryb i o jejich přípravě, nasolení a o druzích vhodného koření, zda a co je lepší udit zastudena a co zahorka, co zasucha a zavlhka, jakých chyb se při uzení vyvarovat, ale také o stavbě udíren. Jsou zde samozřejmě i znameni...

Udírny a uzení ryb - Egon Binder

Na správně vyuzené rybě si pochutnáte! Jaké ryby jsou vhodné k uzení? Můžu ryby udit i v kuchyni? Jak mám postavit zděnou udírnu? Na tyto a ještě mnohé další otázky vám odpoví tato kniha, jejímž autor

Udírny a uzení ryb - Egon Binder

Na správně vyuzené rybě si pochutnáte! Jaké ryby jsou vhodné k uzení? Můžu ryby udit i v kuchyni? Jak mám postavit zděnou udírnu? Na tyto a ještě mnohé další otázky vám odpoví tato kniha, jejímž autor

Udírny - konstrukce, stavba, uzení - Vlk Václav

Originální kniha, která vychází vstříc poptávce po jedinečnosti, po výrobku, který není prefabrikovaný, který nemá soused a který nelze koupit v stavebně kutilských obchodních řetězcích. V českém prostředí roste potřeba společenské konzumace dobrého jídla připraveného pokud možno na zahradě a s rodinou nebo přáteli. Také skutečnost, že uzeniny jsou velice často vyráběny spíše chemickou cestou než skutečným uzením, vede k zájmu o přípravu uzených pochoutek doma. Čtenář získá podrobné informace o...

Udírny a uzení - maso - masné výrobky - ryby - Binder, Egon

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a

Udírny a uzení - maso – masné výrobky – ryby - Binder Egon

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.V knize najdete: způsoby uzení, druhy udíren, uzení masa a masných výrobků, uzení ryb....

Udírny a zahradní krby - Domácí dílna 1

Udírny a zahradní krby - Domácí dílna 1 najdte na Digiboss.cz. Udírny a zahradní krby - Domácí dílna 1 nabízíme i na splátky. . Poplatky : 0.000000

Udírny - Václav Vlk

Autor : Václav Vlk, Originální kniha, která vychází vstříc poptávce po jedinečnosti, po výrobku, který není prefabrikovaný, který nemá soused a který nelze koupit v stavebně kutilských obchodních řetězcích. V českém prostředí roste potřeba společenské konzumace dobrého jídla připraveného pokud možno na zahradě a s rodinou nebo přáteli. Také skutečnost, že uzeniny jsou velice často vyráběny spíše chemickou cestou než skutečným uzením, vede k zájmu o přípravu uzených pochoutek doma. Čtenář získá ...

Udírny - Václav Vlk

Originální kniha, která vychází vstříc poptávce po jedinečnosti, po výrobku, který není prefabrikovaný, který nemá soused a který nelze koupit v stavebně kutilských obchodních řetězcích. V českém prostředí roste potřeba společenské konzumace dobrého jídla připraveného pokud možno na zahradě a s rodinou nebo přáteli. Také skutečnost, že uzeniny jsou velice často vyráběny spíše chemickou cestou než skutečným uzením, vede k zájmu o přípravu uzených pochoutek doma. Čtenář získá podrobné informace o...

Vše o uzení - Vladimír Dyk

Autor : Vladimír Dyk, Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to mo...

Vše o uzení - Vladimír Dyk

Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to možnosti, proč je výhodn...

Vše o uzení - Vladimír Dyk

Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to možnosti, proč je výhodn...

Uzení, nakládání a konzervování masa - Bernhard Gahm

Autor : Bernhard Gahm, Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se bu...

Uzení, nakládání a konzervování masa - Bernhard Gahm

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina — ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality — nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případ...

Uzení, nakládání a konzervování masa - Bernhard Gahm

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případ...

Uzení, nakládání a konzervování masa - od šunky po žebírka -...

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případ...

Vše o uzení - Rady, tipy, recepty - Dyk Vladimír

Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to možnosti, proč je výhodn...

Domácí řeznická kuchařka - Josef Dušátko

Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další. Vše zvládnete udělat i v bytě, nepotřebujete vesnický dvorek ani prasátko, stačí pouze nakoupit si suroviny a pustit se do díla. Ale pokud budete chtít, podle této knihy můžete aktivně pomáhat řezníkovi při opravdové zabijačce, protože postupy, jak na to, zde najdete také. Navíc zde naleznete kapitolu...

Domácí řeznická kuchařka - Josef Dušátko

Autor : Josef Dušátko, KZ0264 POKEC Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další. Vše zvládnete udělat i v bytě, nepotřebujete vesnický dvorek ani prasátko, stačí pouze nakoupit si suroviny a pustit se do díla. Ale pokud budete chtít, podle této knihy můžete aktivně pomáhat řezníkovi při opravdové zabijačce, protože postupy, jak na to, zde najdete také....

Domácí řeznická kuchařka - Tradiční recepty z vepřového, hov...

Uspořádejte klasické zabijačkové hody – ve vlastní kuchyni! Milujete klasické domácí zabijačkové výrobky? Udělejte si je sami! Kniha plná návodů, jak si vyrobit jelita, jitrnice, tlačenky, paštiky, klobásy, párky, salámy, šunky, prejt, ovar a další. Vše zvládnete udělat i v bytě, nepotřebujete vesnický dvorek ani prasátko, stačí pouze nakoupit si suroviny a pustit se do díla. Ale pokud budete chtít, podle této knihy můžete aktivně pomáhat řezníkovi při opravdové zabijačce, protože postupy, jak...

Udíme ryby s Milošem Štěpničkou - Miloš Štěpnička

Nejnovější publikace Miloše Štěpničky se tentokrát zabývá uzením ryb. Kniha je určena jak pro začátečníky, tak pro pokročilé. V příručce najdete všeobecné teoretické základy uzení, techniky, tipy a triky, druhy ryb vhodné pro uzení, popis vhodné udírny, jak připravit rybu pro uzení od A až do Z, zajímavé recepty z uzených ryb a mnoho dalších zajímavostí....

Udíme ryby s Milošem Štěpničkou - Miloš Štěpnička

Nejnovější publikace Miloše Štěpničky se tentokrát zabývá uzením ryb. Kniha je určena jak pro začátečníky, tak pro pokročilé. V příručce najdete všeobecné teoretické základy uzení, techniky, tipy a triky, druhy ryb vhodné pro uzení, popis vhodné udírny, jak připravit rybu pro uzení od A až do Z, zajímavé recepty z uzených ryb a mnoho dalších zajímavostí....

Dárkový koš Prkénko s masem a uzeninami

Dárkový koš obsahuje: Stylové prkénko na maso a sýry z tvrdého dřeva od českého dodavatele. Tradiční ručně vyráběná uzenina Mortadela ve vepřové bránici z rodinného řeznictví dal Massimo Goloso z jihotyrolských alp jemně ovoněná studeným kouřem z jalovcového dřeva. Produkt získal zlatou medaili v soutěžním klání italských řezníků v roce 2013, cca 190 g (každý kus je originál) Výběrová originální fran...

Udíme ryby s Milošem Štěpničkou - Miloš Štěpnička

Autor : Miloš Štěpnička, Nejnovější publikace Miloše Štěpničky se tentokrát zabývá uzením ryb. Kniha je určena jak pro začátečníky, tak pro pokročilé. V příručce najdete všeobecné teoretické základy uzení, techniky, tipy a triky, druhy ryb vhodné pro uzení, popis vhodné udírny, jak připravit rybu pro uzení od A až do Z, zajímavé recepty z uzených ryb a mnoho dalších zajímavostí.... Druh sortimentu : Kniha, Udíme ryby s Milošem Štěpničkou, Jazyk : Čeština, Počet stran : 160...

Gril multifunkční 3v1 pr.40 cm, výška 75 cm

Multifunkční gril 3v1 na dřevěné uhlí s průměrem roštu 40 cm se skládá ze tří částí: ohniště, vyšší gril a uzavřené udírny. Dvě části mají dvířka pro přikládání a kontrolu ohně. Vrchní část je osazena teploměrem od 300° C . Gril umožňuje uzení, gri...

Udící lupínky Fire Spice Chips, pekanový ořech Weber

S pomocí udících lupínků Fire Spice Chips provoníte jídlo příjemným aroma dřeva z pekanového ořechu a zároveň povýšíte chuť jídla ještě o jeden stupeň výš. K uzení se můžou používat jak speciální udírny Smokey Mountain Cooker, tak standardní Weber grily na dřevěné uhlí. Patří mezi ně například Smokey Joe, Master Touch nebo Original Kettle.

Rulyt Zahradní udírna malá, 59x49x110 cm

Velikost udírny je 59 x 49 x 110 cm.Výrobek je dodáván bez topeniště.; Domácí udírna na maso a uzeniny - zahradní venkovní udírna dřevěná ze smrkových palubek 19 mm silných. Uvnitř udírny jsou dřevěné podpěry na zavěšení masa.; Zahradní udírna je určena

Rulyt Zahradní udírna velká, 66x57x115 cm

Velikost udírny je 66 x 57 x 115 cm. Výrobek je dodáván bez topeniště.; Domácí udírna na maso a uzeniny - zahradní venkovní udírna dřevěná ze smrkových palubek 19 mm silných. Uvnitř udírny jsou dřevěné podpěry na zavěšení masa.; Zahradní udírna je

Rulyt Zahradní udírna velká, 66x57x115 cm

Velikost udírny je 66 x 57 x 115 cm. Výrobek je dodáván bez topeniště.; Domácí udírna na maso a uzeniny - zahradní venkovní udírna dřevěná ze smrkových palubek 19 mm silných. Uvnitř udírny jsou dřevěné podpěry na zavěšení masa.; Zahradní udírna je

Rulyt zahradní - velká

Vlastnosti: zahradní venkovní udírna na maso a uzeniny vyrobena z dřevěných smrkových palubek 19 mm silných uvnitř udírny jsou dřevěné podpěry na zavěšení masa určena na uzení masa, ryb, drůbeže, sýrů, klobás a dalších uzenin kapacita 15 až 30 kg tah hoření v topeništi lze regulovat klapkou Doporučení k provozu: Teplotu lze sledovat vestavěným teploměrem, který není součást...

Rulyt zahradní - malá + Doprava zdarma

Vlastnosti: zahradní venkovní udírna na maso a uzeniny vyrobena z dřevěných smrkových palubek 19 mm silných uvnitř udírny jsou dřevěné podpěry na zavěšení masa určena na uzení masa, ryb, drůbeže, sýrů, klobás a dalších uzenin kapacita 15 až 20 kg tah hoření v topeništi lze regulovat klapkou Doporučení k provozu: Teplotu lze sledovat vestavěným teploměrem, který není součást...