Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Domaci udirny a uzeni

Nalezeno:    116 produktů

Udírny a uzení

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny. Způsoby uzení: studeným, teplým a horkým kouřem, prostředky k uzení, jak kouř působí Druhy udíren – od malých po velké: malé zahradní...

Více informací
od 111 Kč
Koupit nejlevněji

Václav Vlk: Udírny

Václav Vlk: Udírny Konstrukce, stavba, uzení

Více informací
od 64 Kč
Koupit nejlevněji

Udírny a zahradní krby

Publikace umožní čtenáři postavit a provozovat na své zahradě několik různých typů udíren. Podrobně je rozebrána příprava a stavba základní udírny, ostatní konkrétní typy jsou popsány včetně přesných vyobrazení s rozměry a radami k jejich stavbě, resp. instalaci, a používání. Kniha je doplněna recepty k přípravě masa, zeleniny a příloh v grilovacích udírnách.

Více informací
od 64 Kč
Koupit nejlevněji

Udírny a uzení ryb

Udírny a uzení ryb najdte na Digiboss.cz. Udírny a uzení ryb nabízíme i na splátky. . Poplatky : 0.000000

Udírny a uzení - Egon Binder

Autor : Egon Binder, Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny. Druh sortimentu : Kniha, Udírny a uzení, Jazyk : Čeština, Počet stran : 112...

Udírny a uzení - Egon Binder

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny. V knize najdete: způsoby uzení, druhy udíren, uzení masa a masných výrobků, uzení ryb....

Udírny a uzení - Egon Binder

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně

Udírny a uzení - Egon Binder

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně

Udírny a uzení - maso - masné výrobky - ryby

Udírny a uzení - maso - masné výrobky - ryby najdte na Digiboss.cz. Udírny a uzení - maso - masné výrobky - ryby nabízíme i na splátky. . Poplatky : 0.000000

Udírny a uzení ryb - Binder Egon

Na správně vyuzené rybě si pochutnáte! Jaké ryby jsou vhodné k uzení? Můžu ryby udit i v kuchyni? Jak mám postavit zděnou udírnu? Na tyto a ještě mnohé další otázky vám odpoví tato kniha, jejímž autorem je Egon Binder. V této praktické publikaci naleznete informace o druzích ryb i o jejich přípravě, nasolení a o druzích vhodného koření, zda a co je lepší udit zastudena a co zahorka, co zasucha a zavlhka, jakých chyb se při uzení vyvarovat, ale také o stavbě udíren. Jsou zde samozřejmě i znameni...

Udírny a uzení ryb - Binder Egon

Na správně vyuzené rybě si pochutnáte! Jaké ryby jsou vhodné k uzení? Můžu ryby udit i v kuchyni? Jak mám postavit zděnou udírnu? Na tyto a ještě mnohé další otázky vám odpoví tato kniha, jejímž autorem je Egon Binder. V této praktické publikaci naleznete informace o druzích ryb i o jejich přípravě, nasolení a o druzích vhodného koření, zda a co je lepší udit zastudena a co zahorka, co zasucha a zavlhka, jakých chyb se při uzení vyvarovat, ale také o stavbě udíren. Jsou zde samozřejmě i znameni...

Udírny a uzení ryb - Egon Binder

Na správně vyuzené rybě si pochutnáte! Jaké ryby jsou vhodné k uzení? Můžu ryby udit i v kuchyni? Jak mám postavit zděnou udírnu? Na tyto a ještě mnohé další otázky vám odpoví tato kniha, jejímž autorem je Egon Binder. V této praktické publikaci naleznete informace o druzích ryb i o jejich přípravě, nasolení a o druzích vhodného koření, zda a co je lepší udit zastudena a co zahorka, co zasucha a zavlhka, jakých chyb se při uzení vyvarovat, ale také o stavbě udíren. Jsou zde samozřejmě i znameni...

Udírny a uzení ryb - Egon Binder

Na správně vyuzené rybě si pochutnáte! Jaké ryby jsou vhodné k uzení? Můžu ryby udit i v kuchyni? Jak mám postavit zděnou udírnu? Na tyto a ještě mnohé další otázky vám odpoví tato kniha, jejímž autor

Udírny a uzení ryb - Egon Binder

Na správně vyuzené rybě si pochutnáte! Jaké ryby jsou vhodné k uzení? Můžu ryby udit i v kuchyni? Jak mám postavit zděnou udírnu? Na tyto a ještě mnohé další otázky vám odpoví tato kniha, jejímž autor

Udírny - konstrukce, stavba, uzení - Vlk Václav

Originální kniha, která vychází vstříc poptávce po jedinečnosti, po výrobku, který není prefabrikovaný, který nemá soused a který nelze koupit v stavebně kutilských obchodních řetězcích. V českém prostředí roste potřeba společenské konzumace dobrého jídla připraveného pokud možno na zahradě a s rodinou nebo přáteli. Také skutečnost, že uzeniny jsou velice často vyráběny spíše chemickou cestou než skutečným uzením, vede k zájmu o přípravu uzených pochoutek doma. Čtenář získá podrobné informace o...

Udírny - konstrukce, stavba, uzení - Vlk Václav

Originální kniha, která vychází vstříc poptávce po jedinečnosti, po výrobku, který není prefabrikovaný, který nemá soused a který nelze koupit v stavebně kutilských obchodních řetězcích. V českém prostředí roste potřeba společenské konzumace dobrého jídla připraveného pokud možno na zahradě a s rodinou nebo přáteli. Také skutečnost, že uzeniny jsou velice často vyráběny spíše chemickou cestou než skutečným uzením, vede k zájmu o přípravu uzených pochoutek doma. Čtenář získá podrobné informace o...

Udírny a uzení - maso, masné výrobky, ryby - Binder Egon

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny. Způsoby uzení: studeným, teplým a horkým kouřem, prostředky k uzení, jak kouř působí Druhy udíren – od malých po velké: malé zahradní...

Udírny a uzení - maso – masné výrobky – ryby - Binder Egon

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.V knize najdete: způsoby uzení, druhy udíren, uzení masa a masných výrobků, uzení ryb....

Udírny a zahradní krby - Domácí dílna 1

Udírny a zahradní krby - Domácí dílna 1 najdte na Digiboss.cz. Udírny a zahradní krby - Domácí dílna 1 nabízíme i na splátky. . Poplatky : 0.000000

Udírny - Václav Vlk

Autor : Václav Vlk, Originální kniha, která vychází vstříc poptávce po jedinečnosti, po výrobku, který není prefabrikovaný, který nemá soused a který nelze koupit v stavebně kutilských obchodních řetězcích. V českém prostředí roste potřeba společenské konzumace dobrého jídla připraveného pokud možno na zahradě a s rodinou nebo přáteli. Také skutečnost, že uzeniny jsou velice často vyráběny spíše chemickou cestou než skutečným uzením, vede k zájmu o přípravu uzených pochoutek doma. Čtenář získá ...

Udírny - Václav Vlk

Originální kniha, která vychází vstříc poptávce po jedinečnosti, po výrobku, který není prefabrikovaný, který nemá soused a který nelze koupit v stavebně kutilských obchodních řetězcích. V českém prostředí roste potřeba společenské konzumace dobrého jídla připraveného pokud možno na zahradě a s rodinou nebo přáteli. Také skutečnost, že uzeniny jsou velice často vyráběny spíše chemickou cestou než skutečným uzením, vede k zájmu o přípravu uzených pochoutek doma.Čtenář získá podrobné informace o ...

Udírny - Václav Vlk

Originální kniha, která vychází vstříc poptávce po jedinečnosti, po výrobku, který není prefabrikovaný, který nemá soused a který nelze koupit v stavebně kutilských obchodních řetězcích. V českém prostředí roste potřeba společenské konzumace dobrého jídla připraveného pokud možno na zahradě a s rodinou nebo přáteli. Také skutečnost, že uzeniny jsou velice často vyráběny spíše chemickou cestou než skutečným uzením, vede k zájmu o přípravu uzených pochoutek doma. Čtenář získá podrobné informace o...

Udírny a zahradní krby - Domácí dílna 1 - Vlk Václav

Publikace umožní čtenáři postavit a provozovat na své zahradě několik různých typů udíren. Podrobně je rozebrána příprava a stavba základní udírny, ostatní konkrétní typy jsou popsány včetně přesných vyobrazení s rozměry a radami k jejich stavbě, resp. instalaci, a používání. Kniha je doplněna recepty k přípravě masa, zeleniny a příloh v grilovacích udírnách.

Vlk Václav: Udírny a zahradní krby - Domácí dílna 1

Publikace umožní čtenáři postavit a provozovat na své zahradě několik různých typů udíren.

Podstavec IMPULS pro izolované udírny

Stabilní podstavec pod izolované udírny z nerez profilovaného materiálu. Podstavec obsahuje odkládací plochu pro různé příslušenství a ingredience potřebné k vlastnímu uzení.

Bukové piliny pro uzení 1kg

Bukové piliny pro udírny. Piliny slouží k topení a vývinu udícího kouře pro udírny. Garantované 100% čisté bukové piliny.

Stolek IMPULS pod multifunkční udírny

Skvělý skládací stolek, na kterém lze udírnu snadno posadit a bezpečně používat. stolek může být použit pro více typů udíren. Rozhodující je vždy vnější rozměr udírny. Stolek je ale zejména vhodný pod multifunkční udírny. Pro obsluhu je dosažená optimální výška udírny. Skládací stolek je vyrobený z vysoce kvalitního pozinkovaného profilu a trubky. Po uzení lze stolek po uvolnění křídlových matic složit. Pracovní výška je 50 cm.

Vše o uzení - Vladimír Dyk

Autor : Vladimír Dyk, Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to mo...

Vše o uzení - Vladimír Dyk

Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to možnosti, proč je výhodn...

Vše o uzení - Vladimír Dyk

Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to možnosti, proč je výhodn...

Bukové piliny pro uzení 0.5kg

Bukové piliny pro udírny. Piliny slouží k topení a vývinu udícího kouře pro udírny. Garantované 100% čisté bukové piliny.

Bukové piliny pro uzení 3 kg

Bukové piliny pro udírny. Piliny slouží k topení a vývinu udícího kouře pro udírny. Garantované 100% čisté bukové piliny.

Uzení, nakládání a konzervování masa - Bernhard Gahm

Autor : Bernhard Gahm, Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se bu...

Uzení, nakládání a konzervování masa - Bernhard Gahm

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina — ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality — nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případ...

Uzení, nakládání a konzervování masa - Bernhard Gahm

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případ...

Buková drť pro uzení 2-10mm 15kg

Buková drť (štěpka) pro udírny. Drť slouží k topení a vývinu udícího kouře pro udírny. Garantovaná 100% čistá buková drť (štěpka) bez příměsí a kůry.

Buková drť pro uzení 4-12mm 15kg

Buková drť (štěpka) pro udírny. Drť slouží k topení a vývinu udícího kouře pro udírny. Garantovaná 100% čistá buková drť (štěpka) bez příměsí a kůry.

Buková drť pro uzení 4-16mm 15kg

Buková drť (štěpka) pro udírny. Drť slouží k topení a vývinu udícího kouře pro udírny. Garantovaná 100% čistá buková drť (štěpka) bez příměsí a kůry.

Bukové piliny pro uzení s jalovcem

Bukové piliny s jalovcem. Piliny slouží k topení a vývinu aromatizovaného udícího kouře pro udírny. Obsah 500 gramů, 5% jalovce. Garantované 100% čisté bukové piliny.

Bukové piliny pro uzení 0,5-1mm 15kg

Bukové jemné piliny pro udírny. Piliny slouží k topení a vývinu udícího kouře pro udírny. Garantované 100% čisté bukové piliny bez příměsí a kůry.

Bukové piliny pro uzení 0,5-3mm 15kg

Bukové hrubší piliny pro udírny. Piliny slouží k topení a vývinu udícího kouře pro udírny. Garantované 100% čisté bukové piliny bez příměsí a kůry.

Buková drť jemná pro uzení 2-5mm 15kg

Buková jemná drť (štěpka) pro udírny. Drť slouží k topení a vývinu udícího kouře pro udírny. Garantovaná 100% čistá buková drť (štěpka) bez příměsí a kůry.

Uzení, nakládání a konzervování masa - od šunky po žebírka -...

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případ...