Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Domaci pastika veprova recepty

Nalezeno:    9 produktů

Domácí uzeniny - Snadné recepty na masové lahůdky - Bellersen Quirini Cosima

Ode dneška si můžete připravovat pochoutky z masa doma! Budete rozhodovat o tom, co do nich dáte, a jak budou chutnat. Je to prosté, autorka, Cosima Bellersen Quirini vám ukáže cestu, jakou byste se měli ubírat, abyste dosáhli vysněného cíle: vlastnoručně vyrobených delikates z masa. Ve vlastní kuchyni vykouzlíte díky jejím praktickým radám výjimečné speciality z originálních surovin.Chcete se nechat zlákat? Salám s jemnou fenyklovou příchutí, smetanová paštika se sušeným ovocem, čajovka s byli...

Domácí uzeniny - snadné recepty na masové lahůdky - Bellerse...

Ode dneška si můžete připravovat pochoutky z masa doma! Budete rozhodovat o tom, co do nich dáte, a jak budou chutnat. Je to prosté, autorka, Cosima Bellersen Quirini vám ukáže cestu, jakou byste se měli ubírat, abyste dosáhli vysněného cíle: vlastnoručně vyrobených delikates z masa. Ve vlastní kuchyni vykouzlíte díky jejím praktickým radám výjimečné speciality z originálních surovin.Chcete se nechat zlákat? Salám s jemnou fenyklovou příchutí, smetanová paštika se sušeným ovocem, čajovka s byli...

Tradiční játrová paštika Čongrády 190 g

Vynikající a nezapomenutelná domácí Tradiční játrová paštika Čongrády s obsahem masa 92,4%. Ochutnejte kvalitu podle rodinné receptury značky Čongrády. Složení: vepřová játra, vepřové sádlo, vepřový lalok, osmažená cibule, česnek, čerstvě mletý pepř, muškátový ořech, kmín, majoránka, sůl

Tradiční játrová paštika Čongrády 90 g

Vynikající a nezapomenutelná domácí Tradiční játrová paštika s obsahem masa 92,4%. Ochutnejte kvalitu podle rodinné receptury firmy Čongrády, která pro výrobu svých produktů používá výhradně farmářské maso. Složení: vepřová játra, vepřové sádlo, vepřový lalok, osmažená cibule, česnek, čerstvě mletý pepř, muškátový ořech, kmín, majoránka, sůl ...

Oblíbené české recepty - z babiččiny kuchařky

Domácí knedlík, poctivá polévka, domácí paštika, kynuté buchty či koláče. Pamatujete si, jak vařila a pekla vaše babička? Dobré rady, kvalitní suroviny a ty správné recepty. V této skvělé kuchařce najdete ty nejlepší recepty našich maminek a babiček. Objevte celou škálu rozličných receptů od předkrmů a polévky, přes hlavní chody (masité i bezmasé), až k lahodným dezertům. Naleznete zde vše.

Ubrousku, prostři se! aneb 112 jídel, která milujeme (Edice Apetit) - neuveden

Česká kuchyně je ta, kterou máme zmáknutou dokonale, kterou milujeme a umíme vařit, a tak po kuchařce Honzo, vstávej, vychází druhý díl věnovaný právě naší klasice. Najdete v něm recepty, které využijete po celý rok a při každé příležitosti. Ukážeme vám, jak uspořádat vepřové hody klidně v malém bytě, naučíme vás jíst a zpracovávat sladkovodní ryby a zvěřinu, prozradíme recepty na oblíbená hospodská jídla, jako je třeba dršťková polévka, pečená vepřová žebra anebo koleno, naučíme vás péct hity...

Ubrousku, prostři se! - kuchařka z edice Apetit na cestách - Česko 2 - Kolektív autorov

Česká kuchyně je ta, kterou máme zmáknutou dokonale, kterou milujeme a umíme vařit, a tak po kuchařce Honzo, vstávej! - kuchařka z edice Apetit na cestách - Česko, vychází druhý díl věnovaný právě naší klasice. Najdete v něm recepty, které využijete po celý rok a při každé příležitosti. Ukážeme vám, jak uspořádat vepřové hody klidně v malém bytě, naučíme vás jíst a zpracovávat sladkovodní ryby a zvěřinu, prozradíme recepty na oblíbená hospodská jídla, jako je třeb...

Ubrousku, prostři se!

, Česká kuchyně je ta, kterou máme zmáknutou dokonale, kterou milujeme a umíme vařit, a tak po kuchařce Honzo, vstávej, vychází druhý díl věnovaný právě naší klasice. Najdete v něm recepty, které využijete po celý rok a při každé příležitosti. Ukážeme vám, jak uspořádat vepřové hody klidně v malém bytě, naučíme vás jíst a zpracovávat sladkovodní ryby a zvěřinu, prozradíme recepty na oblíbená hospodská jídla, jako je třeba dršťková polévka, pečená vepřová žebra anebo koleno, naučíme vás p...

Ubrousku, prostři se! aneb 112 jídel, která milujeme (Edice ...

Česká kuchyně je ta, kterou máme zmáknutou dokonale, kterou milujeme a umíme vařit, a tak po kuchařce Honzo, vstávej, vychází druhý díl věnovaný právě naší klasice. Najdete v něm recepty, které využijete po celý rok a při každé příležitosti. Ukážeme vám, jak uspořádat vepřové hody klidně v malém bytě, naučíme vás jíst a zpracovávat sladkovodní ryby a zvěřinu, prozradíme recepty na oblíbená hospodská jídla, jako je třeba dršťková polévka, pečená vepřová žebra anebo koleno, naučíme vás péct hity ...