Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Dobe koreni

Nalezeno:    75 produktů

Sonnentor Adventní sada koření - 24 různych druhů koření bio 116g

Adventní sada kořeníAdventní sada – „Vánoce můžou přijít“ udělejte své rodině, milým přátelům nebo kolegům z práce v době adventu zvláštní radost! Čaj Adventní sada od SONNENTORU vidí milovníkům čaje všechna nebeská přání na očích. Svůdná směs pro každý den adventu, čímž se ještě více znásobí radostné očekávání vánoc. 24 čajových sáčků se zapracovaným číslem od 1 do 24 v originálních ilustracích na přebalech. Náš bestseller č. 1! Dalším trhákem z našeho sortimentu: celoroční, rozmanité čajové p...

Bylinkové máslo - Dobré koření 30g Grešík

Směs na bylinkové máslo se hodí na pomazánky, rostlinná másla, ochucené kokosové máslo, ale i omáčky či polévky a saláty. Oregáno, nebo-li Dobromysl působí příznivě nejen na zažívání a dýchání, ale především na nervovou soustavu, jak napovídá název rostliny, a proto by se mělo v dnešní uspěchané době více zařazovat do jídelníčku.

Sušené byliny sáček - Majoránka nať 100 g

Majoránka se nejčastěji používá jako vynikající koření v kuchyni (polévky, omáčky, masitá jídla, apod.), má však i léčivé účinky. Majoránka zahradní je jednoletá či dvouletá, příjemně vonící rostlina z čeledi hluchavkovitých. Majoránka pochází ze Středomoří, pěstovali ji staří Egypťané, Řekové i Římané. V raném středověku, v době křižáckých výprav do Svaté země, se tato bylina rozšířila i do zbytku Evropy. Majoránka se nejčastěji používá jako vynikající koření v kuchyni (polévky, omáčky, masitá...

BANQUET Pekáč s keramickým povrchem GOURMET CERAMIA 40 x 25 cm, s poklicí

Pekáč se skleněnou poklicí a aroma knobem 40 x 25 x 11 cm Gourmet Ceramia, 2-vrstvá keramická povrchová úprava v krémové barvě, tělo a úchyty perleťově hnědé, vhodné k vaření, nevhodné na indukci. Aroma knob zajišťuje v době pečení přísun aromatických olejů a koření prostřednictvím štěrbinového otvo

Talisker D.E. 2003, 0,7l

Talisker Distillers Edition 2003 Single Malt Whisky 0,7L je součástí classic sladů ze Skotska. V této sérii, po konvenční době zrání, dozrává ještě v rafinačních sudech z iberského poloostrova. Kouřově pikantní a částečně ostrý charakter je doplněn o sherry sladkost a složitost. Chuť je mírně suchá, rašelinová a kouřová. Silný slad a jemné sherry poznámky. Peprné koření následuje sladké ovoce.

Torres 10 YO Gran Reserva 0,7l

Brandy, které je díky době zraní elegantní a kulaté, s již zjemněným aroma dubu a se silným aroma ušlechtilého alkoholu, který dává této 10 leté Gran Reservě nezaměnitelný charakter. Tmavá barva topasu s odlesky starého zlata. Silné aroma a intenzivní buket teplého koření (vanilka, skořice). Kulatá chuť, bohatá na třísloviny, se šťavnatým a dlouhotrvajícím závěrem.

Torres 10 YO Gran Reserva 0,7l v dárkovém boxu

Brandy, které je díky době zraní elegantní a kulaté, s již zjemněným aroma dubu a se silným aroma ušlechtilého alkoholu, který dává této 10 leté Gran Reservě nezaměnitelný charakter. Tmavá barva topasu s odlesky starého zlata. Silné aroma a intenzivní buket teplého koření (vanilka, skořice). Kulatá chuť, bohatá na třísloviny, se šťavnatým a dlouhotrvajícím závěrem.

Torres 10 Years Old Gran Reserva 0,7l + sklenička

Novinka pro rok 2016, v dárkovém boxu se skleničkou. Brandy, které je díky době zraní elegantní a kulaté, s již zjemněným aroma dubu a se silným aroma ušlechtilého alkoholu, který dává této 10 leté Gran Reservě nezaměnitelný charakter. Tmavá barva topasu s odlesky starého zlata. Silné aroma a intenzivní buket teplého koření (vanilka, skořice). Kulatá chuť, bohatá na třísloviny, se šťavnatým a dlouhotrvajícím závěrem.

Coffee Club Santo Domingo Barahona, 227g, zrnková

Káva 227g, zrno, arabika (odrůdy Typica a Caturra) z Dominikánské republiky  Nechte se přenést na Karibské ostrovy vynikajícím šálkem kávy, která vás očaruje bohatým, plným aroma, v němž se mísí ovocné tóny s tóny sladkého koření.Nechte se přenést na Karibské ostrovy vynikajícím šálkem kávy, která vás očaruje bohatým, plným aroma, v němž se mísí ovocné tóny s tóny sladkého koření. Výjimečné chuti farmáři dosahují sklizní v době, kdy velké plody rostlin druhu Arabica do...

Profikoření - Bobkový list mletý (100g)

Bobkový list mletý Použitá část rostliny: listy Vzhled a barva: sypká bez hrudek, světle zelená do olivovo zelené Použití v kuchyni: ke kořenění masa, polévek, jídel z jednoho hrnce, bílých omáček, do svíčkové omáčky, do bramborových polévek Historie a současnost: pochází z malé Asie, v dnešní době se pěstuje v celém středomoří, hlavně v Turecku. Bobkový lsit pochází z keřovitého stromu, Vavřín, symbolizuje nejen kuchyňské koření a léčivou rostlinu, ale také vítězství. Zdravotní účinky: má stah...

Profikoření - Kmín celý (100g)

Kmín celý Použitá část rostliny: sušená semena Vzhled a barva: semena světlehnědé až hnědé barvy Vůně a chuť: charakteristická lehce ostrá chuť, velmi aromatická vůně Použití v kuchyni: K dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do pečiva, při vaření brambor, do kysaného zelí. Historie a současnost: Kmín je jedením z nejstarších koření, má asi 30 druhů. Pochází z Evropských a Asijských území. V dnešní době roste i planě v přírodě. Zdravotní účinky: Podporuje trávení, pomáh...

Profikoření - Kmín drcený (100g)

Kmín drcený Použitá část rostliny: sušená semena Vzhled a barva: drcená semena světlehnědé až hnědé barvy Vůně a chuť: charakteristická lehce ostrá chuť, velmi aromatická vůně Použití v kuchyni: K dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do pečiva, při vaření brambor, do kysaného zelí. Historie a současnost: Kmín je jedením z nejstarších koření, má asi 30 druhů. Pochází z Evropských a Asijských území. V dnešní době roste i planě v přírodě. Zdravotní účinky: Podporuje tráve...

Profikoření - Kmín mletý (100g)

Kmín mletý Použitá část rostliny: sušená semena Vzhled a barva: mletá semena světlehnědé až hnědé barvy Vůně a chuť: charakteristická lehce ostrá chuť, velmi aromatická vůně Použití v kuchyni: K dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do pečiva, při vaření brambor, do kysaného zelí. Historie a současnost: Kmín je jedením z nejstarších koření, má asi 30 druhů. Pochází z Evropských a Asijských území. V dnešní době roste i planě v přírodě. Zdravotní účinky: Podporuje trávení...

Profikoření - Bobkový list mletý (200g)

Bobkový list mletý Použitá část rostliny: listy Vzhled a barva: sypká bez hrudek, světle zelená do olivovo zelené Použití v kuchyni: ke kořenění masa, polévek, jídel z jednoho hrnce, bílých omáček, do svíčkové omáčky, do bramborových polévek Historie a současnost: pochází z malé Asie, v dnešní době se pěstuje v celém středomoří, hlavně v Turecku. Bobkový lsit pochází z keřovitého stromu, Vavřín, symbolizuje nejen kuchyňské koření a léčivou rostlinu, ale také vítězství. Zdravotní účinky: má stah...

Profikoření - Kmín celý (200g)

Kmín celý Použitá část rostliny: sušená semena Vzhled a barva: semena světlehnědé až hnědé barvy Vůně a chuť: charakteristická lehce ostrá chuť, velmi aromatická vůně Použití v kuchyni: K dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do pečiva, při vaření brambor, do kysaného zelí. Historie a současnost: Kmín je jedením z nejstarších koření, má asi 30 druhů. Pochází z Evropských a Asijských území. V dnešní době roste i planě v přírodě. Zdravotní účinky: Podporuje trávení, pomáh...

Profikoření - Kmín drcený (200g)

Kmín drcený Použitá část rostliny: sušená semena Vzhled a barva: drcená semena světlehnědé až hnědé barvy Vůně a chuť: charakteristická lehce ostrá chuť, velmi aromatická vůně Použití v kuchyni: K dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do pečiva, při vaření brambor, do kysaného zelí. Historie a současnost: Kmín je jedením z nejstarších koření, má asi 30 druhů. Pochází z Evropských a Asijských území. V dnešní době roste i planě v přírodě. Zdravotní účinky: Podporuje tráve...

Profikoření - Kmín mletý (200g)

Kmín mletý Použitá část rostliny: sušená semena Vzhled a barva: mletá semena světlehnědé až hnědé barvy Vůně a chuť: charakteristická lehce ostrá chuť, velmi aromatická vůně Použití v kuchyni: K dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do pečiva, při vaření brambor, do kysaného zelí. Historie a současnost: Kmín je jedením z nejstarších koření, má asi 30 druhů. Pochází z Evropských a Asijských území. V dnešní době roste i planě v přírodě. Zdravotní účinky: Podporuje trávení...

Profikoření - Bobkový list mletý (500g)

Bobkový list mletý Použitá část rostliny: listy Vzhled a barva: sypká bez hrudek, světle zelená do olivovo zelené Použití v kuchyni: ke kořenění masa, polévek, jídel z jednoho hrnce, bílých omáček, do svíčkové omáčky, do bramborových polévek Historie a současnost: pochází z malé Asie, v dnešní době se pěstuje v celém středomoří, hlavně v Turecku. Bobkový lsit pochází z keřovitého stromu, Vavřín, symbolizuje nejen kuchyňské koření a léčivou rostlinu, ale také vítězství. Zdravotní účinky: má stah...

Profikoření - Kmín celý (500g)

Kmín celý Použitá část rostliny: sušená semena Vzhled a barva: semena světlehnědé až hnědé barvy Vůně a chuť: charakteristická lehce ostrá chuť, velmi aromatická vůně Použití v kuchyni: K dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do pečiva, při vaření brambor, do kysaného zelí. Historie a současnost: Kmín je jedením z nejstarších koření, má asi 30 druhů. Pochází z Evropských a Asijských území. V dnešní době roste i planě v přírodě. Zdravotní účinky: Podporuje trávení, pomáh...

Profikoření - Kmín drcený (500g)

Kmín drcený Použitá část rostliny: sušená semena Vzhled a barva: drcená semena světlehnědé až hnědé barvy Vůně a chuť: charakteristická lehce ostrá chuť, velmi aromatická vůně Použití v kuchyni: K dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do pečiva, při vaření brambor, do kysaného zelí. Historie a současnost: Kmín je jedením z nejstarších koření, má asi 30 druhů. Pochází z Evropských a Asijských území. V dnešní době roste i planě v přírodě. Zdravotní účinky: Podporuje tráve...

Profikoření - Kmín mletý (500g)

Kmín mletý Použitá část rostliny: sušená semena Vzhled a barva: mletá semena světlehnědé až hnědé barvy Vůně a chuť: charakteristická lehce ostrá chuť, velmi aromatická vůně Použití v kuchyni: K dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do pečiva, při vaření brambor, do kysaného zelí. Historie a současnost: Kmín je jedením z nejstarších koření, má asi 30 druhů. Pochází z Evropských a Asijských území. V dnešní době roste i planě v přírodě. Zdravotní účinky: Podporuje trávení...

Profikoření - Bobkový list mletý (1 Kg)

Bobkový list mletý Použitá část rostliny: listy Vzhled a barva: sypká bez hrudek, světle zelená do olivovo zelené Použití v kuchyni: ke kořenění masa, polévek, jídel z jednoho hrnce, bílých omáček, do svíčkové omáčky, do bramborových polévek Historie a současnost: pochází z malé Asie, v dnešní době se pěstuje v celém středomoří, hlavně v Turecku. Bobkový lsit pochází z keřovitého stromu, Vavřín, symbolizuje nejen kuchyňské koření a léčivou rostlinu, ale také vítězství. Zdravotní účinky: má stah...

Profikoření - Kmín celý (1 Kg)

Kmín celý Použitá část rostliny: sušená semena Vzhled a barva: semena světlehnědé až hnědé barvy Vůně a chuť: charakteristická lehce ostrá chuť, velmi aromatická vůně Použití v kuchyni: K dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do pečiva, při vaření brambor, do kysaného zelí. Historie a současnost: Kmín je jedením z nejstarších koření, má asi 30 druhů. Pochází z Evropských a Asijských území. V dnešní době roste i planě v přírodě. Zdravotní účinky: Podporuje trávení, pomáh...

Profikoření - Kmín drcený (1 Kg)

Kmín drcený Použitá část rostliny: sušená semena Vzhled a barva: drcená semena světlehnědé až hnědé barvy Vůně a chuť: charakteristická lehce ostrá chuť, velmi aromatická vůně Použití v kuchyni: K dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do pečiva, při vaření brambor, do kysaného zelí. Historie a současnost: Kmín je jedením z nejstarších koření, má asi 30 druhů. Pochází z Evropských a Asijských území. V dnešní době roste i planě v přírodě. Zdravotní účinky: Podporuje tráve...

Profikoření - Kmín mletý (1 Kg)

Kmín mletý Použitá část rostliny: sušená semena Vzhled a barva: mletá semena světlehnědé až hnědé barvy Vůně a chuť: charakteristická lehce ostrá chuť, velmi aromatická vůně Použití v kuchyni: K dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do pečiva, při vaření brambor, do kysaného zelí. Historie a současnost: Kmín je jedením z nejstarších koření, má asi 30 druhů. Pochází z Evropských a Asijských území. V dnešní době roste i planě v přírodě. Zdravotní účinky: Podporuje trávení...

Profikoření - Bobkový list mletý (5 Kg)

Bobkový list mletý Použitá část rostliny: listy Vzhled a barva: sypká bez hrudek, světle zelená do olivovo zelené Použití v kuchyni: ke kořenění masa, polévek, jídel z jednoho hrnce, bílých omáček, do svíčkové omáčky, do bramborových polévek Historie a současnost: pochází z malé Asie, v dnešní době se pěstuje v celém středomoří, hlavně v Turecku. Bobkový lsit pochází z keřovitého stromu, Vavřín, symbolizuje nejen kuchyňské koření a léčivou rostlinu, ale také vítězství. Zdravotní účinky: má stah...

Profikoření - Kmín celý (5 Kg)

Kmín celý Použitá část rostliny: sušená semena Vzhled a barva: semena světlehnědé až hnědé barvy Vůně a chuť: charakteristická lehce ostrá chuť, velmi aromatická vůně Použití v kuchyni: K dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do pečiva, při vaření brambor, do kysaného zelí. Historie a současnost: Kmín je jedením z nejstarších koření, má asi 30 druhů. Pochází z Evropských a Asijských území. V dnešní době roste i planě v přírodě. Zdravotní účinky: Podporuje trávení, pomáh...

Profikoření - Kmín drcený (5 Kg)

Kmín drcený Použitá část rostliny: sušená semena Vzhled a barva: drcená semena světlehnědé až hnědé barvy Vůně a chuť: charakteristická lehce ostrá chuť, velmi aromatická vůně Použití v kuchyni: K dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do pečiva, při vaření brambor, do kysaného zelí. Historie a současnost: Kmín je jedením z nejstarších koření, má asi 30 druhů. Pochází z Evropských a Asijských území. V dnešní době roste i planě v přírodě. Zdravotní účinky: Podporuje tráve...

Profikoření - Kmín mletý (5 Kg)

Kmín mletý Použitá část rostliny: sušená semena Vzhled a barva: mletá semena světlehnědé až hnědé barvy Vůně a chuť: charakteristická lehce ostrá chuť, velmi aromatická vůně Použití v kuchyni: K dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do pečiva, při vaření brambor, do kysaného zelí. Historie a současnost: Kmín je jedením z nejstarších koření, má asi 30 druhů. Pochází z Evropských a Asijských území. V dnešní době roste i planě v přírodě. Zdravotní účinky: Podporuje trávení...

Profikoření - Bobkový list mletý (50g)

Bobkový list mletý Použitá část rostliny: listy Vzhled a barva: sypká bez hrudek, světle zelená do olivovo zelené Použití v kuchyni: ke kořenění masa, polévek, jídel z jednoho hrnce, bílých omáček, do svíčkové omáčky, do bramborových polévek Historie a současnost: pochází z malé Asie, v dnešní době se pěstuje v celém středomoří, hlavně v Turecku. Bobkový lsit pochází z keřovitého stromu, Vavřín, symbolizuje nejen kuchyňské koření a léčivou rostlinu, ale také vítězství. Zdravotní účinky: má stah...

Profikoření - Kmín celý (50g)

Kmín celý Použitá část rostliny: sušená semena Vzhled a barva: semena světlehnědé až hnědé barvy Vůně a chuť: charakteristická lehce ostrá chuť, velmi aromatická vůně Použití v kuchyni: K dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do pečiva, při vaření brambor, do kysaného zelí. Historie a současnost: Kmín je jedením z nejstarších koření, má asi 30 druhů. Pochází z Evropských a Asijských území. V dnešní době roste i planě v přírodě. Zdravotní účinky: Podporuje trávení, pomáh...

Profikoření - Kmín drcený (50g)

Kmín drcený Použitá část rostliny: sušená semena Vzhled a barva: drcená semena světlehnědé až hnědé barvy Vůně a chuť: charakteristická lehce ostrá chuť, velmi aromatická vůně Použití v kuchyni: K dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do pečiva, při vaření brambor, do kysaného zelí. Historie a současnost: Kmín je jedením z nejstarších koření, má asi 30 druhů. Pochází z Evropských a Asijských území. V dnešní době roste i planě v přírodě. Zdravotní účinky: Podporuje tráve...

Profikoření - Kmín mletý (50g)

Kmín mletý Použitá část rostliny: sušená semena Vzhled a barva: mletá semena světlehnědé až hnědé barvy Vůně a chuť: charakteristická lehce ostrá chuť, velmi aromatická vůně Použití v kuchyni: K dokořenění bylinkových a bramborových polévek, omáček, salátů, do pečiva, při vaření brambor, do kysaného zelí. Historie a současnost: Kmín je jedením z nejstarších koření, má asi 30 druhů. Pochází z Evropských a Asijských území. V dnešní době roste i planě v přírodě. Zdravotní účinky: Podporuje trávení...

Sumah (500g)

SUMAH Sumah, koření bez kterého se neobejde žádný gurmán holdující arabské či libanonské kuchyni. Staří Řekové a Římané sumah používali už v době, kdy citróny nebyly v Evropě ještě známy. Použitá část rostliny: umleté plodové palice keře Škumpa Koželužská Vzhled a chuť: tmavě červený prášek kyselé chuti Použití v kuchyni: pokrmy z ryb, luštěnin, rýže, na maso, do salátů, kebabů, na šašlik, do jogurtu. Nejvíce se používá v ázerbájdžánské, turecké, íránské a libanonské kuchyni. Zdravotní účinky:...

Sumah (100g)

SUMAH Sumah, koření bez kterého se neobejde žádný gurmán holdující arabské či libanonské kuchyni. Staří Řekové a Římané sumah používali už v době, kdy citróny nebyly v Evropě ještě známy. Použitá část rostliny: umleté plodové palice keře Škumpa Koželužská Vzhled a chuť: tmavě červený prášek kyselé chuti Použití v kuchyni: pokrmy z ryb, luštěnin, rýže, na maso, do salátů, kebabů, na šašlik, do jogurtu. Nejvíce se používá v ázerbájdžánské, turecké, íránské a libanonské kuchyni. Zdravotní účinky:...

Sumah (50g)

SUMAH Sumah, koření bez kterého se neobejde žádný gurmán holdující arabské či libanonské kuchyni. Staří Řekové a Římané sumah používali už v době, kdy citróny nebyly v Evropě ještě známy. Použitá část rostliny: umleté plodové palice keře Škumpa Koželužská Vzhled a chuť: tmavě červený prášek kyselé chuti Použití v kuchyni: pokrmy z ryb, luštěnin, rýže, na maso, do salátů, kebabů, na šašlik, do jogurtu. Nejvíce se používá v ázerbájdžánské, turecké, íránské a libanonské kuchyni. Zdravotní účinky:...

Sumah (200g)

SUMAH Sumah, koření bez kterého se neobejde žádný gurmán holdující arabské či libanonské kuchyni. Staří Řekové a Římané sumah používali už v době, kdy citróny nebyly v Evropě ještě známy. Použitá část rostliny: umleté plodové palice keře Škumpa Koželužská Vzhled a chuť: tmavě červený prášek kyselé chuti Použití v kuchyni: pokrmy z ryb, luštěnin, rýže, na maso, do salátů, kebabů, na šašlik, do jogurtu. Nejvíce se používá v ázerbájdžánské, turecké, íránské a libanonské kuchyni. Zdravotní účinky:...

Sumah (1 kg)

SUMAH Sumah, koření bez kterého se neobejde žádný gurmán holdující arabské či libanonské kuchyni. Staří Řekové a Římané sumah používali už v době, kdy citróny nebyly v Evropě ještě známy. Použitá část rostliny: umleté plodové palice keře Škumpa Koželužská Vzhled a chuť: tmavě červený prášek kyselé chuti Použití v kuchyni: pokrmy z ryb, luštěnin, rýže, na maso, do salátů, kebabů, na šašlik, do jogurtu. Nejvíce se používá v ázerbájdžánské, turecké, íránské a libanonské kuchyni. Zdravotní účinky:...

Profikoření - Bobkový list celý (100g)

Bobkový list celý Použitá část rostliny: listy Vzhled a barva: světle zelená do olivovo zelené Použití v kuchyni a průmyslu: do marinád na ryby a zvěřinu, do nálevů k nakládání zeleniny a hub, do pikantních omáček a kyselých polévek, do šťávy při pečení vepřového a hovězího masa Historie a současnost: pochází z malé Asie, v dnešní době se pěstuje v celém středomoří, hlavně v Turecku. Bobkový list pochází z keřovitého stromu, Vavřín, symbolizuje nejen kuchyňské koření a léčivou rostlinu, ale tak...

Profikoření - Bobkový list celý (200g)

Bobkový list celý Použitá část rostliny: listy Vzhled a barva: světle zelená do olivovo zelené Použití v kuchyni a průmyslu: do marinád na ryby a zvěřinu, do nálevů k nakládání zeleniny a hub, do pikantních omáček a kyselých polévek, do šťávy při pečení vepřového a hovězího masa Historie a současnost: pochází z malé Asie, v dnešní době se pěstuje v celém středomoří, hlavně v Turecku. Bobkový list pochází z keřovitého stromu, Vavřín, symbolizuje nejen kuchyňské koření a léčivou rostlinu, ale tak...