Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Dietni kucharka na cholesterol

Nalezeno:    4 produkty

Candida - Základní kniha a kuchařka

Candida albicans žije v benigním stavu nerušeně v lidském těle. Pokud jsou však vystaveny působení širokospektrých antibiotik, antikoncepčních tablet, steroidů, případně stravy bohaté na cukry, mohou se přemnožit a vyvolat nejrůznější zdravotní obtíže. Deprese, podrážděnost, únava, alergie a migréna jsou pouze některými z příznaků. Onemocnění se dříve léčilo - mimo různých druhů léků – přísnou dietou vylučující uhlovodany, která vyhladověla nejen kandidu, ale také pacienta. Helen Gustafsonová, ...

Kuchařka při onemocnění slinivky - Růžena Milatová, Petr Wohl

Autor : Růžena Milatová, Petr Wohl, Tato kuchařka je určena těm, které postihlo onemocnění slinivky. Autorka vychází ze svých letitých odborných zkušeností dietní sestry /pracovnice IKEMu). Ač neopomíjí přísné dietní zásady, snaží se nemocným zpestřit jídelníček. Úvodem čtenáři najdou odborné slovo o této nemoci MUDr. Petra Wolha. Kapitoly se dále věnují výběru potravin, technologii při přípravě pokrmů a výměnným tabulkám potravin. V těchto přehledech si může každý pacient najít takovou potravi...

Kuchařka při onemocnění slinivky - Růžena Milatová , Petr Wo...

Tato kuchařka je určena těm, které postihlo onemocnění slinivky. Autorka vychází ze svých letitých odborných zkušeností dietní sestry /pracovnice IKEMu). Ač neopomíjí přísné dietní zásady, snaží se nemocným zpestřit jídelníček. Úvodem čtenáři najdou odborné slovo o této nemoci MUDr. Petra Wolha. Kapitoly se dále věnují výběru potravin, technologii při přípravě pokrmů a výměnným tabulkám potravin. V těchto přehledech si může každý pacient najít takovou potravinu, která přímo jemu bude vyhovovat....

Wolfberry Bio Ghí - přepuštěné máslo 400 ml

Wolfberry Bio Ghí je máselný tuk vyrobený podle starodávného ajurvédského receptu přepuštěním 100% Bio másla. Máselný tuk, kterému se dnes říká podle indické kuchyně ghí, není žádnou novinkou ani v českých luzích a hájích. Naše babičky, nebo slavná kuchařka Magdalena Dobromila Rettigová, mu říkaly přepuštěné máslo nebo šmolc. Oceňovaly předevší...