Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Cukrarska vyroba

Nalezeno:    17 produktů

Cukrářská výroba I

Pro 1 ročník UO Cukrář Propočty surovinových norem, úprava cukru vařením, polevy, náplně, pevná tuková těsta, třená linecká těsta, pálená hmota, listové těsto, koloidy.

Více informací
od 167 Kč
Koupit nejlevněji

INFORMATORIUM Cukrářská výroba II

Šlehané hmoty, třené hmoty, jádrové hmoty, čajové a pařížské pečivo, smetanové výrobky a náplně, ozdoby a příprava hmot, speciální výrobky.

Více informací
od 210 Kč
Koupit nejlevněji

INFORMATORIUM Cukrářská výroba III

Učebnice uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků a zařízením provozoven.

Více informací
od 210 Kč
Koupit nejlevněji

Cukrářská výroba I

, Propočty surovinových norem, úprava cukru vařením, polevy, náplně, pevná tuková těsta, třená linecká těsta, pálená hmota, listové těsto, koloidy. Druh sortimentu : Kniha, Cukrářská výroba I, Jazyk : Čeština, Počet stran : 144

Cukrářská výroba II - Karel Bláha

Autor : Karel Bláha, Šlehané hmoty, třené hmoty, jádrové hmoty, čajové a pařížské pečivo, smetanové výrobky a náplně, ozdoby a příprava hmot, speciální výrobky. Druh sortimentu : Kniha, Cukrářská výroba II, Jazyk : Čeština, Počet stran : 184

Cukrářská výroba II - Karel Bláha

Šlehané hmoty, třené hmoty, jádrové hmoty, čajové a pařížské pečivo, smetanové výrobky a náplně, ozdoby a příprava hmot, speciální výrobky.

Cukrářská výroba II - Karel Bláha

Šlehané hmoty, třené hmoty, jádrové hmoty, čajové a pařížské pečivo, smetanové výrobky a náplně, ozdoby a příprava hmot, speciální výrobky.

Cukrářská výroba III - Bláha a kolektiv Ladislav

Cukrářská výroba III - Bláha a kolektiv Ladislav Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků. Popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Pozornost věnuje přípravě zmrzlin, zmrzlinových a dietních výrobků. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní. Zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby. z kategorie Knihy | Učebnice | SŠ, SOŠ a Gymnázia | Odbo...

Cukrářská výroba III - František Kadlec, Věra Conková, Ludvík Bláha

Autor : František Kadlec, Věra Conková, Ludvík Bláha, Učebnice uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků a zařízením provozoven.Druh sortimentu : Kniha, Cukrářská výroba III, Jazyk...

Cukrářská výroba I - Bláha L., Conková V., Kadlec F.

Cukrářská výroba I - Bláha L., Conková V., Kadlec F. Zabývá se základy cukrářské výroby a popisuje přípravu a výrobu náplní a polev pro cukrářské výrobky, vady těchto výrobků a jejich příčiny, popř. možnosti a způsoby nápravy. Probírá výrobu cukrářských výrobků z pevných těst, třeného lineckého těsta, pálené hmoty a listového těsta. Uvádí druhy výrobků z uvedených těst a hmot, jejich receptury, technologické postupy a vady těst a výrobků. z kategorie Knihy | Učebnice | SŠ, SOŠ a Gymnázia | Od...

Cukrářská výroba II - Bláha L., Conková V., Kadlec F.

Cukrářská výroba II - Bláha L., Conková V., Kadlec F. Seznamuje s klasickými technologickými postupy i moderními formami práce a novými výrobními postupy. Objasňuje chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich vlastnosti a způsob zpracování. Zabývá se vadami výrobků a jejich příčinami, uvádí jak závadám předcházet, popř. jak je odstraňovat. Popisuje výrobu šlehaných, třených a jádrových hmot, čajového a p...

Cukrářská výroba II - Bláha, L.; Conková, V.; Kadlec, F.

Šlehané hmoty, třené hmoty, jádrové hmoty, čajové a pařížské pečivo, smetanové výrobky a náplně, ozdoby a příprava hmot, speciální výrobky.; rok vydání2013-10-01číslo vydání4vydavatelINFORMATORIUM spol. s r.o.počet stránek184vazbaPaperbackrozměry205x144

Cukrářská technologie 2. vydání

Cukrářská technologie - Půlpánová Alena Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku, surovinová skladba a výrobní postupy, včetně popisu výrobních vad a popřípadě jejich možná náprava. Takto je zpracována i problematika výroby polotovaru tj. výroba korpusů, náplní, polev nejčastěji používaných v současné výrobní praxi i s ohl...

Cukrářská technologie - Alena Půlpánová

Autor : Alena Půlpánová, Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami. Spolu s uvedenými plodinami je dnes také mnohem širší a pestřejší trh s cukrářskými surovinami, polotovary a pomůckami k cukrářské výrobě, a tak nám v mnohých případech velmi usnadní vlastní výrobu a dohotovení - zdobení cukrářských výrobků. I tyto okolnosti bylo nutné do textu třetího vydání zahrnout.Tato kniha je u...

Cukrářská technologie - 2. vydání - Půlpánová Alena

Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní

Cukrářská technologie - 2. vydání - Alena Půlpánová

Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní