Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Cukr pro vyrobu cukrove vaty

Nalezeno:    5 produktů

ZWM3478 Výrobník cukrové vaty

Výrobník cukrové vaty, podsvícený vypínač, velká nádoba pro výrobu cukrové vaty O 27 cm, odnímatelné transparentní víko, nádobu a víko je možno mýt v myčce na nádobí, topné těleso z křemičité keramiky, vysoká stabilita díky přísavkám, příslušenství: odměrná lžička, 10 dřevěných špejlí, příkon: 230 V, 50 Hz, 500 W

Orava CM-550 A

Kupte si! Výrobník cukrové vaty Orava CM-550 A od specialisty na elektro. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a spolehlivost. ORA-CM-550 A - Stroj na výrobu cukrové vaty, kterou milují všechny děti Co milují všechny děti? Přece cukrovou vatu! S chutí se do ní pouštějí při návštěvě cirkusu, jarmarků či zoologické zahrady. Výroba cukrové vaty nestojí mnoho, ale pro vaše děti má cenu zlata. Pokud jim chcete touto pamlskem zpestřit rodinné oslavy, zda doma organizované dětské párty s....

Fondán bílý 5kg na věnečky

Balení obsahuje 5 kg bílé cukrové polevy, která je vhodná pro polévání zákusků (větníků, věnečků, punčových řezů), ale také je vhodná pro výrobu trvanlivých krémů. Výhodou fondánu je, že zůstává vláčný, dobře drží, nestéká a prodlužuje zákuskům trvanlivost. Složení: cukr, glukózový sirup, voda Pracovní postup: požadované množství rozehřejeme při teplotě cca 40°C, naředíme trochu vodou a rozmícháme do tekuté konzistence. Poté přelijeme zákusky a necháme zatuhnout. Pokud, při zahřívání, překroč...

Fondán bílý 500g na věnečky

Fondán na věnečky a větrníky Balení obsahuje 500g bílé cukrové polevy, která je vhodná pro polévání zákusků (větníků, věnečků, punčových řezů), ale také je vhodná pro výrobu trvanlivých krémů. Výhodou fondánu je, že zůstává vláčný, dobře drží, nestéká a prodlužuje zákuskům trvanlivost. Složení: cukr, glukózový sirup, voda Pracovní postup: požadované množství rozehřejeme ve vodní lázni na teplotu cca 40°C, naředíme trochu vodou (na 500g fondánu použijeme cca 20ml vody) a rozmícháme do tekuté ...

Jedlá krajka Pizzi e Merletti 300g

Jedlá krajka Pizzi e Merletti, směs na přípravu Balení obsahuje 300g instantní cukrové směsi na výrobu cukrových krajek ("SugarVeil") a dekorací za studena. Použití: 100g směsi a 85 g vlažné vody smícháme šlehačem při středních otáčkách cca 2 minuty. Vznikne krém, který nanášíme, pomocí cukrářské karty, na silikonovou šablonu (nejdřívě napříč, poté podélně), dokud ji rovnoměrně nenaneseme. Necháme usušit při pokojové teplotě 4 - 6 hodiny. Pokud spěcháme, lze ji usušit také v troubě ...