Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Coz takhle dat si

Nalezeno:    965 produktů

Což takhle dát si ... špenát

Nová česká kuchařská kniha napsaná z čiré radosti a nadšení Není to jen jedna knížka, ale celá edice s názvem "Což takhle dát si …" Čím se liší Zapálená kuchařka od ostatních kuchařek? vše je česká práce a používají se dostupné ingredience recepty nejsou sesbírané, ale s chutí vymyšlené originály žádné náročné kuchyňské postupy co díl, to specializace na určitou ingredienci (hlavně zeleninu) 50 rozmanitých receptů v každém dílu chutnost a atraktivní vzhled jídla jsou nutnou podmínkou vaří se i ...

Více informací
od 49 Kč
Koupit nejlevněji

Což takhle dát si ... chřest

Česká krásná vtipná. Taková je nová kuchařská edice ``Což takhle dát si…``, která je novinkou na našem trhu. Nápad, zpracování, grafika si vás získají na první pohled a rozhodně se nejedná o vegetariánské kuchařky. Ročně vychází 4 díly a každý je věnován jedné ingredienci. V edici již vyšlo: ``Což takhle dát si dýně``, ``Což takhle dát si špenát``, ``Což takhle dát si mrkev`` a ``Což takhle dát si chřest``. V červenci 2006 vyjde první ovocný díl ``Což takhle dát si švestky`` a další díly se chy...

Více informací
od 124 Kč
Koupit nejlevněji

Což takhle dát si ... rajčata

Podrobnější popis bohužel není k dispozici. Pokud chcete o této knize vědět více, zkuste prosím některý z obchodů, který má knihu v nabídce.

Více informací
od 136 Kč
Koupit nejlevněji

Lenka Požárová: Což takhle dát si... Lilek

Kuchařka nabitá nápaditými recepty, šťavnatými fotkami a poetickými názvy receptů jako Sladkokyselý úsměv, Grilek, Pórková jemnostpaní, Brambory s tunou tuňáka, Lilkové lekování nebo Nivotvorný lilek. Lilek je v kurzu a zjistíte, že vařit s ním je zábavné i jednoduché. Recepty jsou nenáročné na čas i dovednosti. Jeden z dílů čtrnáctidílné edice Což takhle dát si zaměřené na zeleninu a ovoce. Edice získala prestižní zahraniční cenu v Londýně jako historicky první z českých kuchařek a dostala byl...

Více informací
od 136 Kč
Koupit nejlevněji

Což takhle dát si... Dýně

Což takhle dát si... Dýně najdte na Digiboss.cz. Což takhle dát si... Dýně nabízíme i na splátky. . Poplatky : 0.000000

Což takhle dát si... Cukety

Což takhle dát si... Cukety najdte na Digiboss.cz. Což takhle dát si... Cukety nabízíme i na splátky. . Poplatky : 0.000000

Což takhle dát si... Lilek

Což takhle dát si... Lilek najdte na Digiboss.cz. Což takhle dát si... Lilek nabízíme i na splátky. . Poplatky : 0.000000

Což takhle dát si... Chřest

Což takhle dát si... Chřest najdte na Digiboss.cz. Což takhle dát si... Chřest nabízíme i na splátky. . Poplatky : 0.000000

Což takhle dát si... Rajčata

Což takhle dát si... Rajčata najdte na Digiboss.cz. Což takhle dát si... Rajčata nabízíme i na splátky. . Poplatky : 0.000000

Což takhle dát si špenát

Hrdiny komedie plné krkolomných absurdních zápletek, záměn, zmatků a rozuzlení jsou meloucháři Jarda Zemánek a Franta Liška, kterým nic není svaté. Sotva se dostanou z vězení, kde se ocitli kvůli nepodařené krádeži lihu, už jedou v další levotě. Oba výtečníky si totiž najme majitel kosmetického salónu v hotelu Imperial, spolčený s docentem Mlejnkem z výzkumného ústavu, kde právě vynalezli přístroj k regeneraci starých dojnic. Chce, aby získali přesnou kopii přístroje, která však má bohatým pani...

Což takhle dát si... Rajčata - Lenka Požárová

Šťavnatá rudá záře se kolem vás rozlévá a vy se v ní můžete blaženě rochnit a tetelit... Takové je listování v receptech z kuchařky Což takhle dát si rajčata. Omáčky, polívčičky, pesta, saláty, za

Což takhle dát si... Rajčata - Lenka Požárová

Šťavnatá rudá záře se kolem vás rozlévá a vy se v ní můžete blaženě rochnit a tetelit... Takové je listování v receptech z kuchařky Což takhle dát si rajčata. Omáčky, polívčičky, pesta, saláty,

Což takhle dát si... Rajčata - Lenka Požárová

Autor : Lenka Požárová, Šťavnatá rudá záře se kolem vás rozlévá a vy se v ní můžete blaženě rochnit a tetelit... Takové je listování v receptech z kuchařky Což takhle dát si rajčata. Omáčky, polívčičky, pesta, saláty, zapékané dobroty nebo inovacemi a fantazií rajčata plněná. To vše bude naservírováno s humorem, lehkostí a hlavně rychlostí. Jako na přehlídce budou pochodovat před vašimi zraky Rajčatoví rytíři v kukuřičném brnění, okusíte, jak chutná Napařený klaunův nos, vyděsí vás Skalp...

Což takhle dát si... Chřest - Lenka Požárová

Autor : Lenka Požárová, "Kdo zná chřest jen coby blátivou vodnatou hmotu bez chuti a zápachu, ten asi okusil jen chřest sterilovaný, který tak nějak chutnat může a já osobně se mu vyhýbám jak čert kříži. Ovšem chřest čerstvý, to je jiný kafe. Můžete si ho udělat měkoučký nebo mírně křupavý. Náruživí jedinci ho chroupou i syrový."Druh sortimentu : Kniha, Což takhle dát si... Chřest, Jazyk : Čeština, Počet stran : 58

Což takhle dát si... Lilek - Lenka Požárová

Jen a pouze tmavě fialovému lilku je věnována kuchařka Což takhle dát si lilek. Všechny recepty jsou stvořitelné v českých podmínkách a z českých ingrediencí. Jsou originální, mají šmrnc a hlavně chuť. A všechny samozřejmě i krásnou barevnou fotku! Zkoušet můžete vše, od lehkostí, políveček, přes krémové pomazánky až po hlavní jídla. Vychutnat si můžete už jen samotné názvy receptů jako třeba Nivotvorný lilek, Grilek, Sladkokyselý úsměv, Brambory s tunou tuňáka či Kapiový striptýz....

Což takhle dát si... Lilek - Lenka Požárová

Kuchařka nabitá nápaditými recepty, šťavnatými fotkami a poetickými názvy receptů jako Sladkokyselý úsměv, Grilek, Pórková jemnostpaní, Brambory s tunou tuňáka, Lilkové lekování nebo Nivotvorný lilek. Lilek je v kurzu a zjistíte, že vařit s ním je zábavné i jednoduché. Recepty jsou nenáročné na čas i dovednosti. Jeden z dílů čtrnáctidílné edice Což takhle dát si zaměřené na zeleninu a ovoce. Edice získala prestižní zahraniční cenu v Londýně jako historicky první z českých kuchařek a dostala byl...

Což takhle dát si... Rajčata - Lenka Požárová

Šťavnatá rudá záře se kolem vás rozlévá a vy se v ní můžete blaženě rochnit a tetelit... Takové je listování v receptech z kuchařky Což takhle dát si rajčata. Omáčky, polívčičky, pesta, saláty, zapékané dobroty nebo inovacemi a fantazií rajčata plněná. To vše bude naservírováno s humorem, lehkostí a hlavně rychlostí. Jako na přehlídce budou pochodovat před vašimi zraky Rajčatoví rytíři v kukuřičném brnění, okusíte, jak chutná Napařený klaunův nos, vyděsí vás Skalpovaný rudoch, budete si moct p...

Což takhle dát si... Chřest - Požárová, Lenka

"Kdo zná chřest jen coby blátivou vodnatou hmotu bez chuti a zápachu, ten asi okusil jen chřest sterilovaný, který tak nějak chutnat může a já osobně se mu vyhýbám jak čert kříži. Ovšem chřest čerstvý, to je jiný kafe. Můžete si ho udělat měkoučký

Což takhle dát si... Rajčata - Lenka Požárová

Šťavnatá rudá záře se kolem vás rozlévá a vy se v ní můžete blaženě rochnit a tetelit... Díky dalšímu dílu ze série "zapálených kuchařek" s tématem rajčata! Omáčky, polívčičky, pesta, saláty, zapékané dobroty nebo inovacemi a fantazií rajčata plněná. To vše bude naservírováno s humorem, lehkostí a hlavně rychlostí. Jako na přehlídce budou pochodovat před vašimi zraky Rajčatoví rytíři v kukuřičném brnění, okusíte, jak chutná Napařený klaunův nos, vyděsí vás Skalpovaný rudoch, budete si moct popl...

Což takhle dát si... Chřest - Lenka Požárová

Doba se změnila, chřest za nevhodnou buržoazní pochoutku rozhodně už považován není a v sezóně je ho i u nás opět dostatek. Kdo zná chřest jen coby blátivou vodnatou hmotu bez chuti a zápachu, ten asi okusil jen chřest sterilovaný, který tak nějak chutnat může a já osobně se mu vyhýbám jak čert kříži. Ovšem chřest čerstvý, to je jiný kafe. Můžete si ho udělat měkoučký nebo mírně křupavý. Náruživí jedinci ho chroupou i syrový.

Což takhle dát si... Chřest - Lenka Požárová

Doba se změnila, chřest za nevhodnou buržoazní pochoutku rozhodně už považován není a v sezóně je ho i u nás opět dostatek. "Kdo zná chřest jen coby blátivou vodnatou hmotu bez chuti a zápachu, ten asi okusil jen chřest sterilovaný, který tak nějak chutnat může a já osobně se mu vyhýbám jak čert kříži. Ovšem chřest čerstvý, to je jiný kafe. Můžete si ho udělat měkoučký nebo mírně křupavý. Náruživí jedinci ho chroupou i syrový."

Což takhle dát si... Lilek - Lenka Požárová

Kuchařka nabitá nápaditými recepty, šťavnatými fotkami a poetickými názvy receptů jako Sladkokyselý úsměv, Grilek, Pórková jemnostpaní, Brambory s tunou tuňáka, Lilkové lekování nebo Nivotvorný lilek.

Což takhle dát si... Lilek - Lenka Požárová

Kuchařka nabitá nápaditými recepty, šťavnatými fotkami a poetickými názvy receptů jako Sladkokyselý úsměv, Grilek, Pórková jemnostpaní, Brambory s tunou tuňáka, Lilkové lekování nebo Nivotvorný lilek.

Což takhle dát si... Chřest - Lenka Požárová

"Kdo zná chřest jen coby blátivou vodnatou hmotu bez chuti a zápachu, ten asi okusil jen chřest sterilovaný, který tak nějak chutnat může a já osobně se mu vyhýbám jak čert kříži. Ovšem chřest če

Což takhle dát si... Chřest - Lenka Požárová

"Kdo zná chřest jen coby blátivou vodnatou hmotu bez chuti a zápachu, ten asi okusil jen chřest sterilovaný, který tak nějak chutnat může a já osobně se mu vyhýbám jak čert kříži. Ovšem chřest čerstvý

COŽ TAKHLE DÁT SI ŠPENÁT - Remasterovaná verze! DVD

Vedoucí kosmetického salónu v hotelu Imperial Netušil seznámí dva meloucháře Lišku a Zemánka s pracovníkem výzkumného ústavu docentem Mlejnkem, který právě zkonstruoval přístroj na regeneraci starších dojnic. Mlejnek s Netušilem mají svůj plán. Melou...

Jirka Schelinger a všichni mí krásní kluci s dlouhými vlasy - Poledňáková-Scheling Jitka

Rockovou hvězdu 70. let, zpěváka a skladatele s nezaměnitelným chraplákem Jiřího Schelingera /Holubí dům, Jsem prý blázen jen, Jahody mražený, Což takhle dát si špenát/, autorka potkala v době, kdy ži

Jirka Schelinger a všichni mí krásní kluci s dlouhými vlasy - Poledňáková-Scheling Jitka

Rockovou hvězdu 70. let, zpěváka a skladatele s nezaměnitelným chraplákem Jiřího Schelingera /Holubí dům, Jsem prý blázen jen, Jahody mražený, Což takhle dát si špenát/, autorka potkala v době, kdy ži

Termoska You Are Magic, 0,5 l

Což takhle dát si čaj anebo kávu? A což takhle vzít si svůj oblíbený nápoj kamkoliv s sebou? Termoska Miss Étoile je k tomu jako stvořená. Dobře se drží, výborně těsní a skvěle izoluje, takže udrží horké nápoje déle horké a studené zase studené. A to ani nemluvíme o tom sladce laděném designu.

Krémová pruhovaná košile s 3/4 rukávy Dorothy Perkins

Pro výběr té správné velikosti přikládáme tabulku číslování. Váháte, co si vzít ráno do práce? Což takhle dát si… na sebe tuhle pohodlnou volnou delší košili s tříčtvrtečními rukávy od Dorothy Perkins ! Zadní stranu má lehce prodlouženou. Materiál: 100 % polyester Rozměry pro velikost M: délka - 77 cm prodloužený zadní díl - 83 cm Praní: 40 °C

Česká kuchyně – lehká a elegantní - Martin Svatek

Šéfkuchař Martin Svatek vařil v New Yorku diplomatům a odvezl si odtud ponaučení, že jednoduchá česká jídla obstojí i na zahraničních talířích. Nyní představuje českou kuchyni v novém kabátku – nabízí všechno, co se dosud naučil, a přidává jako hlavní suroviny lásku k vaření a radost z vydařeného jídla. Milovníci pravé české kuchyně odhalí nekonečné možnosti úprav klasiky, mas na kosti, českých ryb, ale také dezertů. Což takhle dát si panenku v sušené šunce, kachní prsa s ostružinami nebo meruň...

Česká kuchyně – Lehká a elegantní - Martin Svatek

Šéfkuchař Martin Svatek vařil v New Yorku diplomatům a odvezl si odtud ponaučení, že jednoduchá česká jídla obstojí i na zahraničních talířích. Nyní představuje českou kuchyni v novém kabátku – nabízí všechno, co se dosud naučil, a přidává jako hlavní suroviny lásku k vaření a radost z vydařeného jídla. Milovníci pravé české kuchyně odhalí nekonečné možnosti úprav klasiky, mas na kosti, českých ryb, ale také dezertů. Což takhle dát si panenku v sušené šunce, kachní prsa s ostružinami nebo meruň...

Modro-krémová halenka s krátkým rukávem Dorothy Perkins

Pro výběr té správné velikosti přikládáme tabulku číslování. Do práce či na schůzku, když nevíte coby, což takhle dát si… na sebe pohodlnou volnou halenku s výrazným barevnými předěly od Dorothy Perkins ! Zadní díl má prodlouženou délku a po stranách krátké funkční zipy , které můžou působit i jako rozparky. Materiál: 100 % polyester Rozměry pro velikost M: délka - 62 cm prodloužený zadní díl - 76 cm Praní: 40 °C

Česká kuchyně - Martin Svatek

Autor : Martin Svatek, Šéfkuchař Martin Svatek vařil v New Yorku diplomatům a odvezl si odtud ponaučení, že jednoduchá česká jídla obstojí i na zahraničních talířích. Nyní představuje českou kuchyni v novém kabátku – nabízí všechno, co se dosud naučil, a přidává jako hlavní suroviny lásku k vaření a radost z vydařeného jídla. Milovníci pravé české kuchyně odhalí nekonečné možnosti úprav klasiky, mas na kosti, českých ryb, ale také dezertů. Což takhle dát si panenku v sušené šunce, kachní prs...

Bílý porcelánový kalíšek na vejce Dinosaurus Disaster

Říkáte si, že snídat se dá jen pod hávem konzervativní usedlosti? A což takhle si dát vejce na měkko z hravého dinosauřího kalíšku z porcelánu v origami stylu od značky Disaster ! Už se vám sbíhají sliny na první ranní jídlo rozehrané na vlnách neotřelé originality? Materiál : porcelán Rozměry : 6 x 12,5 x 6 cm

Fotokuchařka Josefa Drábka - Josef Drábek

Víte, proč byste si měl/a určitě koupit tuto kuchařku? Protože při přípravě v ní uvedených jídel nebudete vůbec váhat, zda postupujete správně, či ne. Každý recept je totiž nejen popsán krůček po krůčku, ale také podrobně zobrazený. Stačí se jen podívat na příslušnou fotografii, přečíst si krátký a srozumitelný slovní doprovod, a dílo se určitě podaří. Další výhodou této kuchařky je, že celkem 82 receptů na nejrůznější dobroty počínaje saláty přes hlavní chod až po dezerty je seřazeno přehledně...

Fotokuchařka Josefa Drábka - Vaříme i očima - Josef Drábek

Víte, proč byste si měl/a určitě koupit tuto kuchařku? Protože při přípravě v ní uvedených jídel nebudete vůbec váhat, zda postupujete správně, či ne. Každý recept je totiž nejen popsán krůček po krůčku, ale také podrobně zobrazený. Stačí se jen podívat na příslušnou fotografii, přečíst si krátký a srozumitelný slovní doprovod, a dílo se určitě podaří. Další výhodou této kuchařky je, že celkem 82 receptů na nejrůznější dobroty počínaje saláty přes hlavní chod až po dezerty je seřazeno přehledně...

Jirka Schelinger a všichni mí krásní kluci s dlouhými vlasy ...

Rockovou hvězdu 70. let, zpěváka a skladatele s nezaměnitelným chraplákem Jiřího Schelingera /Holubí dům, Jsem prý blázen jen, Jahody mražený, Což takhle dát si špenát/, autorka potkala v době, kdy žila sama se svou malou dcerou Denisou. V té době ženatý Schelinger se do ní zamiloval, opustil první ženu a vzal si ji. Jitka Poledňáková-Schelingerová dodnes schovává Schelingerovu nevypranou košili, kterou měl jako poslední na sobě před osudným koncertem v Bratislavě. Byla to právě ona, kdo jel př...

Nejlepší filmy a hlášky Jiřího Sováka - Robert Rohál

Dnes už málem zlidovělé hlášky z celé řady filmů a seriálů, ve kterých exceloval bohem políbený herec Jiří Sovák - toť hlavní menu nové knížky Roberta Rohála. Nepůjde tedy o hercovy memoáry či životopis, nýbrž o barvitou publikaci, která připomene prostřednictvím hlášek všechny jeho slavné filmy (Král Králů, Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustky, Kdo chce zabít Jessii, Pane, vy jste vdova!, Zabil jsem Einsteina, pánové..., Zlatá svatba, Marečku, podejte mi pero!, Což takhle dát si š...

GUZZANTI GZ 509 (5050370094401)

Sušička ovoce 245W, 7 stupňů nastavení teploty, 9 sušících pater, termostat 35-70°C Křížaly, sušené švestky nebo sušená rajčata jsou vítanou pochoutkou pro každého mlsouna. K tomu, aby je měl vždy po ruce, mu skvěle poslouží sušička od známé značky Guzzanti. Tato fotografie je vypnuta z lightBoxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.Vynechat z LightBoxu Sušička ovoce suší rychle a hlavně efektivně ...

Nejlepší filmy a hlášky Jiřího Sováka - Robert Rohál

Dnes už málem zlidovělé hlášky z celé řady filmů a seriálů, ve kterých exceloval bohem políbený herec Jiří Sovák – toť hlavní menu nové knížky Roberta Rohála. Nepůjde tedy o hercovy memoáry či životopis, nýbrž o barvitou publikaci, která připomene prostřednictvím hlášek všechny jeho slavné filmy (Král Králů, Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustky, Kdo chce zabít Jessii, Pane, vy jste vdova!, Zabil jsem Einsteina, pánové..., Zlatá svatba, Marečku, podejte mi pero!, Což takhle dát si š...

Fotokuchařka Josefa Drábka - Josef Drábek

Autor : Josef Drábek, Víte, proč byste si měl/a určitě koupit tuto kuchařku? Protože při přípravě v ní uvedených jídel nebudete vůbec váhat, zda postupujete správně, či ne. Každý recept je totiž nejen popsán krůček po krůčku, ale také podrobně zobrazený. Stačí se jen podívat na příslušnou fotografii, přečíst si krátký a srozumitelný slovní doprovod, a dílo se určitě podaří. Další výhodou této kuchařky je, že celkem 82 receptů na nejrůznější dobroty počínaje saláty přes hlavní chod až po dezerty...

Filmy a hlášky Jiřího Sováka - Robert Rohál

Autor : Robert Rohál, Dnes už málem zlidovělé hlášky z celé řady filmů a seriálů, ve kterých exceloval bohem políbený herec Jiří Sovák - toť hlavní menu nové knížky Roberta Rohála. Nepůjde tedy o hercovy memoáry či životopis, nýbrž o barvitou publikaci, která připomene prostřednictvím hlášek všechny jeho slavné filmy (Král Králů, Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustky, Kdo chce zabít Jessii, Pane, vy jste vdova!, Zabil jsem Einsteina, pánové..., Zlatá svatba, Marečku, podejte mi pero...

Jiří Schelinger: Čas 51:71:81 - Jiří Schelinger

Jaro 2011 je ve znamení dvojitého schelingrovského výročí: šedesát let od narození, třicet od tragické smrti! Tento výběr nese název podle jedné z písní skvělého zpěváka s drsným hlasem, číselný podtitul pak zahrnuje životní data a rok jeho zde poprvé zveřejněné rané nahrávky. Tradičnímu kompilátorovi Pavlu Víškovi se podařilo vytvořit 3 CD komplet s maximem hitů i zajímavých objevů. První disk je přehlídkou Jiřího interpretačního kumštu v českém repertoáru bubblegumovém, ale tak...