Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Coz takhle dat si

Nalezeno:    1003 produktů

Což takhle dát si ... špenát

Nová česká kuchařská kniha napsaná z čiré radosti a nadšení Není to jen jedna knížka, ale celá edice s názvem "Což takhle dát si …" Čím se liší Zapálená kuchařka od ostatních kuchařek? vše je česká práce a používají se dostupné ingredience recepty nejsou sesbírané, ale s chutí vymyšlené originály žádné náročné kuchyňské postupy co díl, to specializace na určitou ingredienci (hlavně zeleninu) 50 rozmanitých receptů v každém dílu chutnost a atraktivní vzhled jídla jsou nutnou podmínkou vaří se i ...

Více informací
od 49 Kč
Koupit nejlevněji

Což takhle dát si ... chřest

Česká krásná vtipná. Taková je nová kuchařská edice ``Což takhle dát si…``, která je novinkou na našem trhu. Nápad, zpracování, grafika si vás získají na první pohled a rozhodně se nejedná o vegetariánské kuchařky. Ročně vychází 4 díly a každý je věnován jedné ingredienci. V edici již vyšlo: ``Což takhle dát si dýně``, ``Což takhle dát si špenát``, ``Což takhle dát si mrkev`` a ``Což takhle dát si chřest``. V červenci 2006 vyjde první ovocný díl ``Což takhle dát si švestky`` a další díly se chy...

Více informací
od 124 Kč
Koupit nejlevněji

Což takhle dát si ... rajčata

Podrobnější popis bohužel není k dispozici. Pokud chcete o této knize vědět více, zkuste prosím některý z obchodů, který má knihu v nabídce.

Více informací
od 136 Kč
Koupit nejlevněji

Což takhle dát si špenát DVD

COŽ TAKHLE DÁT SI ŠPENÁT = bláznivá komedie Václava Vorlíčka. Vedoucí kosmetického salónu v hotelu Imperial Netušil seznámí dva meloucháře Lišku a Zemánka s pracovníkem výzkumného ústavu docentem Mlejnkem, který právě zkonstruoval přístroj na regeneraci starších dojnic. Mlejnek s Netušilem mají svůj plán. Meloucháři mají instalovat přesnou kopii přístroje v kosmetickém salónu, kde bude Netušil za valuty vracet ztracené mládí bohatým turistkám. Nový vynález má ale háček - ozářený objekt nesmí po...

Více informací
od 49 Kč
Koupit nejlevněji

Lenka Požárová: Což takhle dát si... Lilek

Kuchařka nabitá nápaditými recepty, šťavnatými fotkami a poetickými názvy receptů jako Sladkokyselý úsměv, Grilek, Pórková jemnostpaní, Brambory s tunou tuňáka, Lilkové lekování nebo Nivotvorný lilek. Lilek je v kurzu a zjistíte, že vařit s ním je zábavné i jednoduché. Recepty jsou nenáročné na čas i dovednosti. Jeden z dílů čtrnáctidílné edice Což takhle dát si zaměřené na zeleninu a ovoce. Edice získala prestižní zahraniční cenu v Londýně jako historicky první z českých kuchařek a dostala byl...

Více informací
od 136 Kč
Koupit nejlevněji

Což takhle dát si... Cukety

Což takhle dát si... Cukety najdte na Digiboss.cz. Což takhle dát si... Cukety nabízíme i na splátky. . Poplatky : 0.000000

Což takhle dát si... Lilek

Což takhle dát si... Lilek najdte na Digiboss.cz. Což takhle dát si... Lilek nabízíme i na splátky. . Poplatky : 0.000000

Což takhle dát si... Chřest

Což takhle dát si... Chřest najdte na Digiboss.cz. Což takhle dát si... Chřest nabízíme i na splátky. . Poplatky : 0.000000

Což takhle dát si... Rajčata

Což takhle dát si... Rajčata najdte na Digiboss.cz. Což takhle dát si... Rajčata nabízíme i na splátky. . Poplatky : 0.000000

Což takhle dát si... Dýně

Což takhle dát si... Dýně najdte na Digiboss.cz. Což takhle dát si... Dýně nabízíme i na splátky. . Poplatky : 0.000000

Což takhle dát si špenát

Což takhle dát si špenát „Což takhle dát si špenát?" Ve výzkumném ústavu vyvíjí prototyp přístroje na regeneraci dojnic. Docent Mlejnek společně se šéfem kosmetického salonu rozhodnou plány za pomoci recidivistů Zemánka a Lišky ukrást a postavit vlastní stroj, s nímž budou vracet bohatým zahraničním zákaznicím mládí a krásu. Přístroj má však dosud drobné vady: tak například pozření špenátu v kritické době po „léčbě“ mnohonásobně zvyšuje účinky záření... Hrají: Vladimír Menšík, Jiří Sovák, Iv...

Což takhle dát si... Lilek

Kuchařka nabitá nápaditými recepty, šťavnatými fotkami a poetickými názvy receptů jako Sladkokyselý úsměv, Grilek, Pórková jemnostpaní, Brambory s tunou tuňáka, Lilkové lekování nebo Nivotvorný lilek. Lilek je v kurzu a zjistíte, že vařit s ním je zábavné i jednoduché. Recepty jsou nenáročné na čas i dovednosti. Jeden z dílů čtrnáctidílné edice Což takhle dát si zaměřené na zeleninu a ovoce. Edice získala prestižní zahraniční cenu v Londýně jako historicky první z českých kuchařek a dostala byl...

Což takhle dát si... Rajčata

Šťavnatá rudá záře se kolem vás rozlévá a vy se v ní můžete blaženě rochnit a tetelit... Díky dalšímu dílu ze série "zapálených kuchařek" s tématem rajčata! Omáčky, polívčičky, pesta, saláty, zapékané dobroty nebo inovacemi a fantazií rajčata plněná. To vše bude naservírováno s humorem, lehkostí a hlavně rychlostí. Jako na přehlídce budou pochodovat před vašimi zraky Rajčatoví rytíři v kukuřičném brnění, okusíte, jak chutná Napařený klaunův nos, vyděsí vás Skalpovaný rudoch, budete si moct popl...

Což takhle dát si... Chřest

Doba se změnila, chřest za nevhodnou buržoazní pochoutku rozhodně už považován není a v sezóně je ho i u nás opět dostatek. "Kdo zná chřest jen coby blátivou vodnatou hmotu bez chuti a zápachu, ten asi okusil jen chřest sterilovaný, který tak nějak chutnat může a já osobně se mu vyhýbám jak čert kříži. Ovšem chřest čerstvý, to je jiný kafe. Můžete si ho udělat měkoučký nebo mírně křupavý. Náruživí jedinci ho chroupou i syrový."

Což takhle dát si špenát

Hrdiny komedie plné krkolomných absurdních zápletek, záměn, zmatků a rozuzlení jsou meloucháři Jarda Zemánek a Franta Liška, kterým nic není svaté. Sotva se dostanou z vězení, kde se ocitli kvůli nepodařené krádeži lihu, už jedou v další levotě. Oba výtečníky si totiž najme majitel kosmetického salónu v hotelu Imperial, spolčený s docentem Mlejnkem z výzkumného ústavu, kde právě vynalezli přístroj k regeneraci starých dojnic. Chce, aby získali přesnou kopii přístroje, která však má bohatým pani...

Což takhle dát si špenát

; edice KLENOTY ČESKÉHO FILMU; ; Ve výzkumném ústavu vyvíjí prototyp přístroje na regeneraci dojnic. Docent Mlejnek společně se šéfem kosmetického salonu rozhodnou plány za pomoci recidivistů Zemánka a Lišky ukrást a postavit vlastní

Což takhle dát si... Rajčata - Lenka Požárová

Šťavnatá rudá záře se kolem vás rozlévá a vy se v ní můžete blaženě rochnit a tetelit... Takové je listování v receptech z kuchařky Což takhle dát si rajčata. Omáčky, polívčičky, pesta, saláty, za

Což takhle dát si... Rajčata - Lenka Požárová

Šťavnatá rudá záře se kolem vás rozlévá a vy se v ní můžete blaženě rochnit a tetelit... Takové je listování v receptech z kuchařky Což takhle dát si rajčata. Omáčky, polívčičky, pesta, saláty,

Což takhle dát si špenát - DVD - neuveden

„Což takhle dát si špenát? Ve výzkumném ústavu vyvíjí prototyp přístroje na regeneraci dojnic. Docent Mlejnek společně se šéfem kosmetického salonu rozhodnou plány za pomoci recidivistů Zemánka a Li

Což takhle dát si špenát - DVD - neuveden

„Což takhle dát si špenát? Ve výzkumném ústavu vyvíjí prototyp přístroje na regeneraci dojnic. Docent Mlejnek společně se šéfem kosmetického salonu rozhodnou plány za pomoci recidivistů Zemánka a Li

Což takhle dát si... Dýně - Lenka Požárová

Autor : Lenka Požárová, Dýně, podzimní kráska s dost velkým pozadím. A kraluje i kuchařce Což takhle dát si dýně. Lehké občerstvení, saláty, pomazánky, hlavní jídla, ale hlavně úžasně jsou z ní sametově krémové neodolatelné polívečky. Kdo ji ochutná, skamarádí se s dýní okamžitě. Kromě informací o druzích a chutích různých dýní vás čeká i spousta povedených receptů jako třeba Mufovy muffiny, Strašidlo polité medem, Trojsmyslný losos, Žhavá koule, Špagetový drdůlek, Reformní bábovička či Dýňový ...

Což takhle dát si špenát - DVD

„Což takhle dát si špenát?" Ve výzkumném ústavu vyvíjí prototyp přístroje na regeneraci dojnic. Docent Mlejnek společně se šéfem kosmetického salonu rozhodnou plány za pomoci recidivistů Zemánka a Lišky ukrást a postavit vlastní stroj, s nímž budou vracet bohatým zahraničním zákaznicím mládí a krásu. Přístroj má však dosud drobné vady: tak například pozření špenátu v kritické době po „léčbě“ mnohonásobně zvyšuje účinky záření...

Což takhle dát si... Rajčata - Lenka Požárová

Autor : Lenka Požárová, Šťavnatá rudá záře se kolem vás rozlévá a vy se v ní můžete blaženě rochnit a tetelit... Takové je listování v receptech z kuchařky Což takhle dát si rajčata. Omáčky, polívčičky, pesta, saláty, zapékané dobroty nebo inovacemi a fantazií rajčata plněná. To vše bude naservírováno s humorem, lehkostí a hlavně rychlostí. Jako na přehlídce budou pochodovat před vašimi zraky Rajčatoví rytíři v kukuřičném brnění, okusíte, jak chutná Napařený klaunův nos, vyděsí vás Skalp...

Což takhle dát si... Chřest - Lenka Požárová

Autor : Lenka Požárová, "Kdo zná chřest jen coby blátivou vodnatou hmotu bez chuti a zápachu, ten asi okusil jen chřest sterilovaný, který tak nějak chutnat může a já osobně se mu vyhýbám jak čert kříži. Ovšem chřest čerstvý, to je jiný kafe. Můžete si ho udělat měkoučký nebo mírně křupavý. Náruživí jedinci ho chroupou i syrový."Druh sortimentu : Kniha, Což takhle dát si... Chřest, Jazyk : Čeština, Počet stran : 58

Což takhle dát si... Lilek - Lenka Požárová

Kuchařka nabitá nápaditými recepty, šťavnatými fotkami a poetickými názvy receptů jako Sladkokyselý úsměv, Grilek, Pórková jemnostpaní, Brambory s tunou tuňáka, Lilkové lekování nebo Nivotvorný lilek. Lilek je v kurzu a zjistíte, že vařit s ním je zábavné i jednoduché. Recepty jsou nenáročné na čas i dovednosti. Jeden z dílů čtrnáctidílné edice Což takhle dát si zaměřené na zeleninu a ovoce. Edice získala prestižní zahraniční cenu v Londýně jako historicky první z českých kuchařek a dostala byl...

Což takhle dát si ... Dýně - Lenka Požárová

Kuchařka nabitá nápaditými recepty, šťavnatými fotkami a poetickými názvy receptů jako Strašidlo polité medem, Trojsmyslný losos, Špagetový drdůlek, Reformní bábovička, nebo Tvarohový žluťásek. Dýně jsou v kurzu a zjistíte, že vařit s dýněmi je zábavné i jednoduché. Recepty jsou nenáročné na čas i dovednosti. Vaří se zejména s dýní hokkaido, muškátovou i máslovou dýní. Slané i sladké. První díl ze čtrnáctidílné edice Což takhle dát si zaměřené na zeleninu a ovoce. Edice získala prestižní zahran...

Což takhle dát si... Rajčata - Lenka Požárová

Šťavnatá rudá záře se kolem vás rozlévá a vy se v ní můžete blaženě rochnit a tetelit... Díky dalšímu dílu ze série "zapálených kuchařek" s tématem rajčata! Omáčky, polívčičky, pesta, saláty, zapékané dobroty nebo inovacemi a fantazií rajčata plněná. To vše bude naservírováno s humorem, lehkostí a hlavně rychlostí. Jako na přehlídce budou pochodovat před vašimi zraky Rajčatoví rytíři v kukuřičném brnění, okusíte, jak chutná Napařený klaunův nos, vyděsí vás Skalpovaný rudoch, budete si moct popl...

Což takhle dát si... Chřest - Lenka Požárová

Doba se změnila, chřest za nevhodnou buržoazní pochoutku rozhodně už považován není a v sezóně je ho i u nás opět dostatek. "Kdo zná chřest jen coby blátivou vodnatou hmotu bez chuti a zápachu, ten asi okusil jen chřest sterilovaný, který tak nějak chutnat může a já osobně se mu vyhýbám jak čert kříži. Ovšem chřest čerstvý, to je jiný kafe. Můžete si ho udělat měkoučký nebo mírně křupavý. Náruživí jedinci ho chroupou i syrový."

Což takhle dát si... Lilek - Lenka Požárová

Kuchařka nabitá nápaditými recepty, šťavnatými fotkami a poetickými názvy receptů jako Sladkokyselý úsměv, Grilek, Pórková jemnostpaní, Brambory s tunou tuňáka, Lilkové lekování nebo Nivotvorný lilek.

Což takhle dát si... Lilek - Lenka Požárová

Kuchařka nabitá nápaditými recepty, šťavnatými fotkami a poetickými názvy receptů jako Sladkokyselý úsměv, Grilek, Pórková jemnostpaní, Brambory s tunou tuňáka, Lilkové lekování nebo Nivotvorný lilek.

Což takhle dát si... Chřest - Lenka Požárová

"Kdo zná chřest jen coby blátivou vodnatou hmotu bez chuti a zápachu, ten asi okusil jen chřest sterilovaný, který tak nějak chutnat může a já osobně se mu vyhýbám jak čert kříži. Ovšem chřest če

Což takhle dát si ... Dýně - Lenka Požárová

Kuchařka nabitá nápaditými recepty, šťavnatými fotkami a poetickými názvy receptů jako Strašidlo polité medem, Trojsmyslný losos, Špagetový drdůlek, Reformní bábovička, nebo Tvarohový žluťásek. Dýně j

Požárová Lenka: Což takhle dát si... Chřest

Doba se změnila, chřest za nevhodnou buržoazní pochoutku rozhodně už považován není a v sezóně je ho i u nás opět dostatek.

Požárová Lenka: Což takhle dát si... Lilek

Kuchařka nabitá nápaditými recepty, šťavnatými fotkami a poetickými názvy receptů jako Sladkokyselý úsměv, Grilek, Pórková jemnostpaní, Brambory s tunou tuňáka, Lilkové lekování nebo Nivotvorný lilek.

Požárová Lenka: Což takhle dát si... Rajčata

Šťavnatá rudá záře se kolem vás rozlévá a vy se v ní můžete blaženě rochnit a tetelit… Díky dalšímu dílu ze série „zapálených kuchařek“ s tématem rajčata! Omáčky, polívčičky, pesta, saláty, zapékané dobroty nebo inovacemi a fantazií rajčata plněná.

Což takhle dát si... Chřest - Lenka Požárová

"Kdo zná chřest jen coby blátivou vodnatou hmotu bez chuti a zápachu, ten asi okusil jen chřest sterilovaný, který tak nějak chutnat může a já osobně se mu vyhýbám jak čert kříži. Ovšem chřest čerstvý

Což takhle dát si špenát (DVD) - remasterovaná verze

Bláznivá komedie plná proměn, překvapení a vitamínů. Ve výzkumném ústavu vyvíjí prototyp přístroje na regeneraci dojnic. Docent Mlejnek společně se šéfem kosmetického salonu rozhodnou plány za pomoci recidivistů Zemánka a Lišky... Bláznivá komedie plná proměn, překvapení a vitamínů. Ve výzkumném ústavu vyvíjí prototyp přístroje na regeneraci dojnic. Docent Mlejnek společně se šéfem kosmetického salonu rozhodnou plány za pomoci recidivistů Zemánka a Lišky ukrást a postavit vlastní stroj, s nímž ...

Což takhle dát si špenát (DVD) (papírový obal)

Bláznivá komedie plná proměn, překvapení a vitamínů. Vedoucí kosmetického salónu v hotelu Imperial Netušil seznámí dva meloucháře Lišku a Zemánka s pracovníkem výzkumného ústavu docentem Mlejnkem, který právě zkonstruoval přístroj na regeneraci starších dojnic. Mlejnek s Netušilem mají svůj plán. Meloucháři mají instalovat přesnou kopii přístroje v kosmetickém salónu, kde bude Netušil za valuty vracet ztracené mládí bohatým turistkám. Nový vynález má ale háček - ozářený objekt nesmí požít v kri...

COŽ TAKHLE DÁT SI ŠPENÁT - Remasterovaná verze! DVD

Vedoucí kosmetického salónu v hotelu Imperial Netušil seznámí dva meloucháře Lišku a Zemánka s pracovníkem výzkumného ústavu docentem Mlejnkem, který právě zkonstruoval přístroj na regeneraci starších dojnic. Mlejnek s Netušilem mají svůj plán. Melou...