Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Coz takhle dat si kucharka

Nalezeno:    105 produktů

Což takhle dát si ... rajčata

Podrobnější popis bohužel není k dispozici. Pokud chcete o této knize vědět více, zkuste prosím některý z obchodů, který má knihu v nabídce.

Více informací
od 140 Kč
Koupit nejlevněji

Což takhle dát si ... chřest

Česká krásná vtipná. Taková je nová kuchařská edice ``Což takhle dát si…``, která je novinkou na našem trhu. Nápad, zpracování, grafika si vás získají na první pohled a rozhodně se nejedná o vegetariánské kuchařky. Ročně vychází 4 díly a každý je věnován jedné ingredienci. V edici již vyšlo: ``Což takhle dát si dýně``, ``Což takhle dát si špenát``, ``Což takhle dát si mrkev`` a ``Což takhle dát si chřest``. V červenci 2006 vyjde první ovocný díl ``Což takhle dát si švestky`` a další díly se chy...

Více informací
od 127 Kč
Koupit nejlevněji

Což takhle dát si ... špenát

Nová česká kuchařská kniha napsaná z čiré radosti a nadšení Není to jen jedna knížka, ale celá edice s názvem "Což takhle dát si …" Čím se liší Zapálená kuchařka od ostatních kuchařek? vše je česká práce a používají se dostupné ingredience recepty nejsou sesbírané, ale s chutí vymyšlené originály žádné náročné kuchyňské postupy co díl, to specializace na určitou ingredienci (hlavně zeleninu) 50 rozmanitých receptů v každém dílu chutnost a atraktivní vzhled jídla jsou nutnou podmínkou vaří se i ...

Více informací
od 39 Kč
Koupit nejlevněji

Což takhle dát si špenát DVD

COŽ TAKHLE DÁT SI ŠPENÁT = bláznivá komedie Václava Vorlíčka. Vedoucí kosmetického salónu v hotelu Imperial Netušil seznámí dva meloucháře Lišku a Zemánka s pracovníkem výzkumného ústavu docentem Mlejnkem, který právě zkonstruoval přístroj na regeneraci starších dojnic. Mlejnek s Netušilem mají svůj plán. Meloucháři mají instalovat přesnou kopii přístroje v kosmetickém salónu, kde bude Netušil za valuty vracet ztracené mládí bohatým turistkám. Nový vynález má ale háček - ozářený objekt nesmí po...

Více informací
od 59 Kč
Koupit nejlevněji

Lenka Požárová: Což takhle dát si... Lilek

Kuchařka nabitá nápaditými recepty, šťavnatými fotkami a poetickými názvy receptů jako Sladkokyselý úsměv, Grilek, Pórková jemnostpaní, Brambory s tunou tuňáka, Lilkové lekování nebo Nivotvorný lilek. Lilek je v kurzu a zjistíte, že vařit s ním je zábavné i jednoduché. Recepty jsou nenáročné na čas i dovednosti. Jeden z dílů čtrnáctidílné edice Což takhle dát si zaměřené na zeleninu a ovoce. Edice získala prestižní zahraniční cenu v Londýně jako historicky první z českých kuchařek a dostala byl...

Více informací
od 140 Kč
Koupit nejlevněji

Což takhle dát si... Rajčata. zapálená kuchařka Lenka Požárová - Lenka Požárová

Rajče je klasika. Víte, co od něj čekat, znáte ho od dětství, nijak nevybočuje. Jenže ono umí být i hezky dovádivé, umí překvapit, ba i šokovat.

Což takhle dát si... Lilek - Požárová Lenka

Kuchařka nabitá nápaditými recepty, šťavnatými fotkami a poetickými názvy receptů jako Sladkokyselý úsměv, Grilek, Pórková jemnostpaní, Brambory s tunou tuňáka, Lilkové lekování nebo Nivotvorný lilek. Lilek je v kurzu a zjistíte, že vařit s ním je zábavné i jednoduché. Recepty jsou nenáročné na čas i dovednosti. Jeden z dílů čtrnáctidílné edice Což takhle dát si zaměřené na zeleninu a ovoce. Edice získala prestižní zahraniční cenu v Londýně jako historicky první z českých kuchařek a dostala byl...

Což takhle dát si... Rajčata - Požárová Lenka

Šťavnatá rudá záře se kolem vás rozlévá a vy se v ní můžete blaženě rochnit a tetelit... Díky dalšímu dílu ze série "zapálených kuchařek" s tématem rajčata! Omáčky, polívčičky, pesta, saláty, zapékané dobroty nebo inovacemi a fantazií rajčata plněná. To vše bude naservírováno s humorem, lehkostí a hlavně rychlostí. Jako na přehlídce budou pochodovat před vašimi zraky Rajčatoví rytíři v kukuřičném brnění, okusíte, jak chutná Napařený klaunův nos, vyděsí vás Skalpovaný rudoch, budete si...

Což takhle dát si... Chřest - Požárová Lenka

Doba se změnila, chřest za nevhodnou buržoazní pochoutku rozhodně už považován není a v sezóně je ho i u nás opět dostatek. "Kdo zná chřest jen coby blátivou vodnatou hmotu bez chuti a zápachu, ten asi okusil jen chřest sterilovaný, který tak nějak chutnat může a já osobně se mu vyhýbám jak čert kříži. Ovšem chřest čerstvý, to je jiný kafe. Můžete si ho udělat měkoučký nebo mírně křupavý. Náruživí jedinci ho chroupou i syrový."

Což takhle dát si... lilek - Požárová Lenka - e-book

Autor: Požárová Lenka; Jen a pouze tmavě fialovému lilku je věnována kuchařka Což takhle dát si lilek. Všechny recepty jsou stvořitelné v českých podmínkách a z českých ingrediencí. Jsou originální, mají ...

Což takhle dát si... celer - Požárová Lenka - e-book

Autor: Požárová Lenka; Kuchařka Což takhel dát si celer je hotový knižní bestceler! Pokud i vy patříte k těm, co třeští v obchodě své bulvy na celerové bulvy a řapíky, pak byste si měli pořídit další z ...

Což takhle dát si... mrkev - Požárová Lenka - e-book

Autor: Požárová Lenka; Mrkev hraje prim v padesáti receptech kuchařky Což takhle dát si mrkev. Saláty, polívčičky, hlavní jídla ale i sladkosti. Můžete si vychutnat recepty jako Glazované žížaly, Rošťárna ...

Což takhle dát si... cukety - Požárová Lenka - e-book

Autor: Požárová Lenka; I když je cuketových receptů spousta a nejdřív jsem se napsání kuchařky Což takhle dát si cukety na toto téma bránila, donutili mě k tomu samotní čtenáři. Prý jsou mé recepty ...

Což takhle dát si... banán - Požárová Lenka - e-book

Autor: Požárová Lenka; Oblíbený banán v neobvyklých a nápaditých kombinacích na vás bude vykukovat z každého receptu kuchařky Což takhle dát si banán. Je libo sladké varianty v podobě Vyprahlých ...

Což takhle dát si... dýně - Požárová Lenka - e-book

Autor: Požárová Lenka; Dýně, podzimní kráska s dost velkým pozadím. A kraluje i kuchařce Což takhle dát si dýně. Lehké občerstvení, saláty, pomazánky, hlavní jídla, ale hlavně úžasně jsou z ní ...

Což takhle dát si... fazole - Požárová Lenka - e-book

Autor: Požárová Lenka; Fazole i fazolky hrají prim v kuchařce Což takhle dát si fazole. V receptech se představí fazole bílé, fialové, máslové, žíhané, nebo exotičtější mungo a adzuki. Nápadité recepty z ...

Což takhle dát si... rajčata - Požárová Lenka - e-book

Autor: Požárová Lenka; Šťavnatá rudá záře se kolem vás rozlévá a vy se v ní můžete blaženě rochnit a tetelit... Takové je listování v receptech z kuchařky Což takhle dát si rajčata. Omáčky, ...

Což takhle dát si... chřest - Požárová Lenka - e-book

Autor: Požárová Lenka; Jak a kdy chřest nakoupit, jak ho oloupat, jak ho uskladnit a hlavně jak ho uvařit, aby chutnal. Tyto a další vychytávky se dozvíte v kuchařce Což takhle dát si chřest. Zapomeňte na ...

Což takhle dát si... tvaroh - Požárová Lenka - e-book

Autor: Požárová Lenka; Tato kuchařka zaručeně potěší každého, kdo miluje tvarohové mlsání, neboť tento díl je sladký. Nikoli však přeslazený, jelikož ne každá sladkost musí být zadušena lavinou ...

Což takhle dát si... švestky - Požárová Lenka - e-book

Autor: Požárová Lenka; Už Hujer věděl, čím si udobřit šéfa, víte to i vy? Recepty s čerstvými, ale i sušenými švestkami na vás budou nezbedně vykukovat z každé stránky tmavomodré kuchařky s názvem Což ...

Což takhle dát si... špenát - Požárová Lenka - e-book

Autor: Požárová Lenka; Čerstvý nebo mražený špenát si můžete vychutnat v každou roční dobu podle této kuchařky. Svůdné recepty i fotky vám budou vonět pod nosem zatímco se budete bavit nad názvy receptů. ...

Což takhle dát si... salát - Požárová Lenka - e-book

Autor: Požárová Lenka; Co od této kuchařky čekat? Důmyslné skladby chutí, překvapující kombinace, skvostné dresingy a omáčky nebo mrkavou hru barev. Salát hlávkový, ledový, římský, čekanka, radiccio, ...

Což takhle dát si... pitíčka - Požárová Lenka - e-book

Autor: Požárová Lenka; Koktejly, šťávy, limonády, čaje… ledové i pro zahřátí… lehoučké i krémové… pro zdraví i pro chuť… pro dospělé i děti… tak to všechno jsou PITÍČKA, která najdete v ...

Což takhle dát si... Lilek - Požárová Lenka

Kniha: Což takhle dát si... Lilek; Autor: Požárová Lenka; Jen a pouze tmavě fialovému lilku je věnována kuchařka Což takhle dát si lilek. Všechny recepty jsou stvořitelné v českých podmínkách a z českých ingrediencí. Jsou originální, mají ...

Což takhle dát si... Lilek - Lenka Požárová

Kuchařka nabitá nápaditými recepty, šťavnatými fotkami a poetickými názvy receptů jako Sladkokyselý úsměv, Grilek, Pórková jemnostpaní, Brambory s tunou tuňáka, Lilkové lekování nebo Nivotvorný lilek.

Což takhle dát si... Lilek - Lenka Požárová

Kuchařka nabitá nápaditými recepty, šťavnatými fotkami a poetickými názvy receptů jako Sladkokyselý úsměv, Grilek, Pórková jemnostpaní, Brambory s tunou tuňáka, Lilkové lekování nebo Nivotvorný lilek.

Požárová Lenka: Což takhle dát si... Lilek

Kuchařka nabitá nápaditými recepty, šťavnatými fotkami a poetickými názvy receptů jako Sladkokyselý úsměv, Grilek, Pórková jemnostpaní, Brambory s tunou tuňáka, Lilkové lekování nebo Nivotvorný lilek.

Což takhle dát si ... Dýně - Lenka Požárová

Kuchařka nabitá nápaditými recepty, šťavnatými fotkami a poetickými názvy receptů jako Strašidlo polité medem, Trojsmyslný losos, Špagetový drdůlek, Reformní bábovička, nebo Tvarohový žluťásek. Dýně j

Což takhle dát si... Dýně - Lenka Požárová

Kuchařka nabitá nápaditými recepty, šťavnatými fotkami a poetickými názvy receptů jako Strašidlo polité medem, Trojsmyslný losos, Špagetový drdůlek, Reformní bábovička, nebo Tvarohový žluťásek. Dýně j

Což takhle dát si... Lilek - Lenka Požárová

Kuchařka nabitá nápaditými recepty, šťavnatými fotkami a poetickými názvy receptů jako Sladkokyselý úsměv, Grilek, Pórková jemnostpaní, Brambory s tunou tuňáka, Lilkové lekování nebo Nivotvorný lilek. Lilek je v kurzu a zjistíte, že vařit s ním je zábavné i jednoduché. Recepty jsou nenáročné na čas i dovednosti. Jeden z dílů čtrnáctidílné edice Což takhle dát si zaměřené na zeleninu a ovoce. Edice získala prestižní zahraniční cenu v Londýně jako historicky první z českých kuchařek a dostala byl...

Což takhle dát si... Lilek - Lenka Požárová

Autor : Lenka Požárová, Jen a pouze tmavě fialovému lilku je věnována kuchařka Což takhle dát si lilek. Všechny recepty jsou stvořitelné v českých podmínkách a z českých ingrediencí. Jsou originální, mají šmrnc a hlavně chuť. A všechny samozřejmě i krásnou barevnou fotku! Zkoušet můžete vše, od lehkostí, políveček, přes krémové pomazánky až po hlavní jídla. Vychutnat si můžete už jen samotné názvy receptů jako třeba Nivotvorný lilek, Grilek, Sladkokyselý úsměv, Brambory s tunou tuňáka či...

Což takhle dát si ... Dýně - Lenka Požárová

Kuchařka nabitá nápaditými recepty, šťavnatými fotkami a poetickými názvy receptů jako Strašidlo polité medem, Trojsmyslný losos, Špagetový drdůlek, Reformní bábovička, nebo Tvarohový žluťásek. Dýně jsou v kurzu a zjistíte, že vařit s dýněmi je zábavné i jednoduché. Recepty jsou nenáročné na čas i dovednosti. Vaří se zejména s dýní hokkaido, muškátovou i máslovou dýní. Slané i sladké. První díl ze čtrnáctidílné edice Což takhle dát si zaměřené na zeleninu a ovoce. Edice získala prestižní zahran...

Což takhle dát si... Dýně

Což takhle dát si... Dýně najdte na Digiboss.cz. Což takhle dát si... Dýně nabízíme i na splátky. . Poplatky : 0.000000

Což takhle dát si... Lilek

Což takhle dát si... Lilek najdte na Digiboss.cz. Což takhle dát si... Lilek nabízíme i na splátky. . Poplatky : 0.000000

Což takhle dát si... Chřest

Což takhle dát si... Chřest najdte na Digiboss.cz. Což takhle dát si... Chřest nabízíme i na splátky. . Poplatky : 0.000000

Což takhle dát si... Rajčata

Což takhle dát si... Rajčata najdte na Digiboss.cz. Což takhle dát si... Rajčata nabízíme i na splátky. . Poplatky : 0.000000

Což takhle dát si špenát

Což takhle dát si špenát „Což takhle dát si špenát?" Ve výzkumném ústavu vyvíjí prototyp přístroje na regeneraci dojnic. Docent Mlejnek společně se šéfem kosmetického salonu rozhodnou plány za pomoci recidivistů Zemánka a Lišky ukrást a postavit vlastní stroj, s nímž budou vracet bohatým zahraničním zákaznicím mládí a krásu. Přístroj má však dosud drobné vady: tak například pozření špenátu v kritické době po „léčbě“ mnohonásobně zvyšuje účinky záření... Hrají: Vladimír Menšík, Jiří Sovák, Iv...

Což takhle dát si špenát

Hrdiny komedie plné krkolomných absurdních zápletek, záměn, zmatků a rozuzlení jsou meloucháři Jarda Zemánek a Franta Liška, kterým nic není svaté. Sotva se dostanou z vězení, kde se ocitli kvůli nepodařené krádeži lihu, už jedou v další levotě. Oba výtečníky si totiž najme majitel kosmetického salónu v hotelu Imperial, spolčený s docentem Mlejnkem z výzkumného ústavu, kde právě vynalezli přístroj k regeneraci starých dojnic. Chce, aby získali přesnou kopii přístroje, která však má bohatým pani...

Což takhle dát si špenát

; edice KLENOTY ČESKÉHO FILMU; ; Ve výzkumném ústavu vyvíjí prototyp přístroje na regeneraci dojnic. Docent Mlejnek společně se šéfem kosmetického salonu rozhodnou plány za pomoci recidivistů Zemánka a Lišky ukrást a postavit vlastní

Což takhle dát si... Rajčata - Požárová Lenka

Kniha: Což takhle dát si... Rajčata; Autor: Požárová Lenka; Šťavnatá rudá záře se kolem vás rozlévá a vy se v ní můžete blaženě rochnit a tetelit... Takové je listování v receptech z kuchařky Což takhle dát si rajčata. Omáčky, ...

Což takhle dát si... Dýně - Požárová Lenka

Kniha: Což takhle dát si... Dýně; Autor: Požárová Lenka; Dýně, podzimní kráska s dost velkým pozadím. A kraluje i kuchařce Což takhle dát si dýně. Lehké občerstvení, saláty, pomazánky, hlavní jídla, ale hlavně úžasně jsou z ní ...

Což takhle dát si špenát - DVD - neuveden

Autor: neuveden; „Což takhle dát si špenát?" Ve výzkumném ústavu vyvíjí prototyp přístroje na regeneraci dojnic. Docent Mlejnek společně se šéfem kosmetického salonu rozhodnou plány za pomoci ...

Což takhle dát si... Rajčata - Lenka Požárová

Šťavnatá rudá záře se kolem vás rozlévá a vy se v ní můžete blaženě rochnit a tetelit... Takové je listování v receptech z kuchařky Což takhle dát si rajčata. Omáčky, polívčičky, pesta, saláty, za

Což takhle dát si... Rajčata - Lenka Požárová

Šťavnatá rudá záře se kolem vás rozlévá a vy se v ní můžete blaženě rochnit a tetelit... Takové je listování v receptech z kuchařky Což takhle dát si rajčata. Omáčky, polívčičky, pesta, saláty,

Což takhle dát si špenát - DVD - neuveden

„Což takhle dát si špenát? Ve výzkumném ústavu vyvíjí prototyp přístroje na regeneraci dojnic. Docent Mlejnek společně se šéfem kosmetického salonu rozhodnou plány za pomoci recidivistů Zemánka a Li

Což takhle dát si špenát - DVD - neuveden

„Což takhle dát si špenát? Ve výzkumném ústavu vyvíjí prototyp přístroje na regeneraci dojnic. Docent Mlejnek společně se šéfem kosmetického salonu rozhodnou plány za pomoci recidivistů Zemánka a Li

Což takhle dát si... Dýně - Lenka Požárová

Autor : Lenka Požárová, Dýně, podzimní kráska s dost velkým pozadím. A kraluje i kuchařce Což takhle dát si dýně. Lehké občerstvení, saláty, pomazánky, hlavní jídla, ale hlavně úžasně jsou z ní sametově krémové neodolatelné polívečky. Kdo ji ochutná, skamarádí se s dýní okamžitě. Kromě informací o druzích a chutích různých dýní vás čeká i spousta povedených receptů jako třeba Mufovy muffiny, Strašidlo polité medem, Trojsmyslný losos, Žhavá koule, Špagetový drdůlek, Reformní bábovička či Dýňový ...

Což takhle dát si špenát - DVD

„Což takhle dát si špenát?" Ve výzkumném ústavu vyvíjí prototyp přístroje na regeneraci dojnic. Docent Mlejnek společně se šéfem kosmetického salonu rozhodnou plány za pomoci recidivistů Zemánka a Lišky ukrást a postavit vlastní stroj, s nímž budou vracet bohatým zahraničním zákaznicím mládí a krásu. Přístroj má však dosud drobné vady: tak například pozření špenátu v kritické době po „léčbě“ mnohonásobně zvyšuje účinky záření...

Což takhle dát si... Chřest - Požárová Lenka

Kniha: Což takhle dát si... Chřest; Autor: Požárová Lenka; "Kdo zná chřest jen coby blátivou vodnatou hmotu bez chuti a zápachu, ten asi okusil jen chřest sterilovaný, který tak nějak chutnat může a já osobně se mu vyhýbám jak čert kříži. ...

Což takhle dát si... Rajčata - Lenka Požárová

Autor : Lenka Požárová, Šťavnatá rudá záře se kolem vás rozlévá a vy se v ní můžete blaženě rochnit a tetelit... Takové je listování v receptech z kuchařky Což takhle dát si rajčata. Omáčky, polívčičky, pesta, saláty, zapékané dobroty nebo inovacemi a fantazií rajčata plněná. To vše bude naservírováno s humorem, lehkostí a hlavně rychlostí. Jako na přehlídce budou pochodovat před vašimi zraky Rajčatoví rytíři v kukuřičném brnění, okusíte, jak chutná Napařený klaunův nos, vyděsí vás Skalp...

Což takhle dát si... Chřest - Lenka Požárová

Autor : Lenka Požárová, "Kdo zná chřest jen coby blátivou vodnatou hmotu bez chuti a zápachu, ten asi okusil jen chřest sterilovaný, který tak nějak chutnat může a já osobně se mu vyhýbám jak čert kříži. Ovšem chřest čerstvý, to je jiný kafe. Můžete si ho udělat měkoučký nebo mírně křupavý. Náruživí jedinci ho chroupou i syrový."Druh sortimentu : Kniha, Což takhle dát si... Chřest, Jazyk : Čeština, Počet stran : 58

Což takhle dát si špenát - DVD - neuveden

„Což takhle dát si špenát?" Ve výzkumném ústavu vyvíjí prototyp přístroje na regeneraci dojnic. Docent Mlejnek společně se šéfem kosmetického salonu rozhodnou plány za pomoci recidivistů Zemánka a Lišky ukrást a postavit vlastní stroj, s nímž budou vracet bohatým zahraničním zákaznicím mládí a krásu. Přístroj má však dosud drobné vady: tak například pozření špenátu v kritické době po „léčbě“ mnohonásobně zvyšuje účinky záření......

Což takhle dát si... Rajčata - Lenka Požárová

Šťavnatá rudá záře se kolem vás rozlévá a vy se v ní můžete blaženě rochnit a tetelit... Díky dalšímu dílu ze série "zapálených kuchařek" s tématem rajčata! Omáčky, polívčičky, pesta, saláty, zapékané dobroty nebo inovacemi a fantazií rajčata plněná. To vše bude naservírováno s humorem, lehkostí a hlavně rychlostí. Jako na přehlídce budou pochodovat před vašimi zraky Rajčatoví rytíři v kukuřičném brnění, okusíte, jak chutná Napařený klaunův nos, vyděsí vás Skalpovaný rudoch, budete si moct popl...

Což takhle dát si... Chřest - Lenka Požárová

Doba se změnila, chřest za nevhodnou buržoazní pochoutku rozhodně už považován není a v sezóně je ho i u nás opět dostatek. "Kdo zná chřest jen coby blátivou vodnatou hmotu bez chuti a zápachu, ten asi okusil jen chřest sterilovaný, který tak nějak chutnat může a já osobně se mu vyhýbám jak čert kříži. Ovšem chřest čerstvý, to je jiný kafe. Můžete si ho udělat měkoučký nebo mírně křupavý. Náruživí jedinci ho chroupou i syrový."

Což takhle dát si špenát: Plastový obal

Jarda Zemánek a Franta Liška jsou meloucháři, kterým není nic svaté. Sotva se dostanou z vězení, kde se ocitli kvůli nepodařené krádeži lihu, už jedou v další levotě. Oba výtečníky si totiž najme majitel kosmetického salónu v hotelu Imperial, spolčený s docentem Mlejnkem z výzkumného ústavu, kde právě vynalezli přístroj k regeneraci starých dojnic. V kosmetickém salonu chtějí přístroj používat k omlazování zákaznic. Má to ale háček. Kdo chce léčebnou kůru podstoupit, nesmí v kritické době jí...

Což takhle dát si... Chřest - Lenka Požárová

"Kdo zná chřest jen coby blátivou vodnatou hmotu bez chuti a zápachu, ten asi okusil jen chřest sterilovaný, který tak nějak chutnat může a já osobně se mu vyhýbám jak čert kříži. Ovšem chřest čerstvý

Což takhle dát si... Chřest - Lenka Požárová

"Kdo zná chřest jen coby blátivou vodnatou hmotu bez chuti a zápachu, ten asi okusil jen chřest sterilovaný, který tak nějak chutnat může a já osobně se mu vyhýbám jak čert kříži. Ovšem chřest če

Požárová Lenka: Což takhle dát si... Chřest

Doba se změnila, chřest za nevhodnou buržoazní pochoutku rozhodně už považován není a v sezóně je ho i u nás opět dostatek.

Požárová Lenka: Což takhle dát si... Rajčata

Šťavnatá rudá záře se kolem vás rozlévá a vy se v ní můžete blaženě rochnit a tetelit… Díky dalšímu dílu ze série „zapálených kuchařek“ s tématem rajčata! Omáčky, polívčičky, pesta, saláty, zapékané dobroty nebo inovacemi a fantazií rajčata plněná.

Což takhle dát si špenát (Remasterovaná verze): DVD

„Což takhle dát si špenát?" Další osvědčená česká komedie, která nezarmoutí, to je film Což takhle dát si špenát. Ve výzkumném ústavu vyvíjí prototyp přístroje na regeneraci dojnic. Docent Mlejnek se společně se šéfem kosmetického salonu rozhodnou plány za pomoci recidivistů Zemánka a Lišky ukrást a využít na stavbu přístroje pro omlazování lidí. Chtějí sestavit stroj, s nímž budou vracet bohatým zahraničním zákaznicím mládí a krásu a který jim vynese nedozírné boha...

Což takhle dát si špenát: Papírový obal (pošetka)

Jarda Zemánek a Franta Liška jsou meloucháři, kterým není nic svaté. Sotva se dostanou z vězení, kde se ocitli kvůli nepodařené krádeži lihu, už jedou v další levotě. Oba výtečníky si totiž najme majitel kosmetického salónu v hotelu Imperial, spolčený s docentem Mlejnkem z výzkumného ústavu, kde právě vynalezli přístroj k regeneraci starých dojnic. V kosmetickém salonu chtějí přístroj používat k omlazování zákaznic. Má to ale háček. Kdo chce léčebnou kůru podstoupit, nesmí v kritické době jí...

Což takhle dát si špenát (DVD) - remasterovaná verze

Bláznivá komedie plná proměn, překvapení a vitamínů. Ve výzkumném ústavu vyvíjí prototyp přístroje na regeneraci dojnic. Docent Mlejnek společně se šéfem kosmetického salonu rozhodnou plány za pomoci recidivistů Zemánka a Lišky... Bláznivá komedie plná proměn, překvapení a vitamínů. Ve výzkumném ústavu vyvíjí prototyp přístroje na regeneraci dojnic. Docent Mlejnek společně se šéfem kosmetického salonu rozhodnou plány za pomoci recidivistů Zemánka a Lišky ukrást a postavit vlastní stroj, s nímž ...

Což takhle dát si špenát (DVD) (papírový obal)

Bláznivá komedie plná proměn, překvapení a vitamínů. Vedoucí kosmetického salónu v hotelu Imperial Netušil seznámí dva meloucháře Lišku a Zemánka s pracovníkem výzkumného ústavu docentem Mlejnkem, který právě zkonstruoval přístroj na regeneraci starších dojnic. Mlejnek s Netušilem mají svůj plán. Meloucháři mají instalovat přesnou kopii přístroje v kosmetickém salónu, kde bude Netušil za valuty vracet ztracené mládí bohatým turistkám. Nový vynález má ale háček - ozářený objekt nesmí požít v kri...

COŽ TAKHLE DÁT SI ŠPENÁT - Remasterovaná verze! - DVD

Vedoucí kosmetického salónu v hotelu Imperial Netušil seznámí dva meloucháře Lišku a Zemánka s pracovníkem výzkumného ústavu docentem Mlejnkem, který právě zkonstruoval přístroj na regeneraci starších dojnic. Mlejnek s Netušilem mají svůj plán. Melou...

bohemia motion pictures Což takhle dát si špenát - DVD

; rok vydání2017-01-27číslo vydání1vydavatelBohemia Motion Pictures, a.s.vazbaDVD, Blu-rayrozměry190x135

Což takhle dát si špenát - edice KLENOTY ČESKÉHO FILMU (remasterovaná verze) - DVD

Ve výzkumném ústavu vyvíjí prototyp přístroje na regeneraci dojnic. Docent Mlejnek společně se šéfem kosmetického salonu rozhodnou plány za pomoci recidivistů Zemánka a Lišky ukrást a postavit vlastní stroj, s nímž budou vracet bohatým zahraničním zákaznicím mládí a krásu. Přístroj má však dosud drobné vady: tak například pozření špenátu v kritické době po „léčbě“ mnohonásobně zvyšuje účinky záření...

Což takhle dát si špenát - edice KLENOTY ČESKÉHO FILMU (remasterovaná verze) - DVD

Milé dámy, potřebujete trochu omladit? Není problém, náš kosmetický salón disponuje přístrojem, který to zvládne… Jenom pozor na pozření špenátu v kritické době po „léčbě“!

Pohár s víkem a brčkem Miss Étoile Enoy, 12 cm

Což takhle dát si čaj anebo kávu? A což takhle si svůj oblíbený nápoj vychutnat v poháru, který okouzlí něžným designem? Pohár od Miss Étoile ví, jak vám udělat radost ♥

JIRKA SCHELINGER a všichni mí krásní kluci s dlouhými vlasy - Schelingerová Jitka Poledňáková - e-book

Autor: Schelingerová Jitka Poledňáková; Rockovou hvězdu 70. let, zpěváka a skladatele s nezaměnitelným chraplákem Jiřího Schelingera /Holubí dům, Jsem prý blázen jen, Jahody mražený, Což takhle dát si špenát/, autorka ...

Česká kuchyně – lehká a elegantní - Svatek Martin

Šéfkuchař Martin Svatek vařil v New Yorku diplomatům a odvezl si odtud ponaučení, že jednoduchá česká jídla obstojí i na zahraničních talířích. Nyní představuje českou kuchyni v novém kabátku – nabízí všechno, co se dosud naučil, a přidává jako hlavní suroviny lásku k vaření a radost z vydařeného jídla. Milovníci pravé české kuchyně odhalí nekonečné možnosti úprav klasiky, mas na kosti, českých ryb, ale také dezertů. Což takhle dát si panenku v sušené šunce, kachní prsa s ostružinami nebo meru...

Starorůžové tričko s 3/4 rukávem a volánem ONLY Live

Což takhle dát si špenát, lahodný nápoj, bublinkovou vanu, sýrovou pizzu, partičku člobrda, masáž nohou nebo příjemnou procházku městskými bulváry v parádním tričku s volánem? No ovšem. Poslužte si. Typ: tričko s kulatým výstřihem, 3/4 rukávem a volánem v dolní části Barva: starorůžová Materiál: 95 % bavlna, 5 % elastan Vlastnosti materiálu: příjemný, stálobarevný, pružný Praní: 40 °C Něco něžného: volán Rozměry pro vel. M: délka - 62 cm

Růžové tričko s 3/4 rukávem a volánem ONLY Live

Což takhle dát si špenát, lahodný nápoj, bublinkovou vanu, sýrovou pizzu, partičku člobrda, masáž nohou nebo příjemnou procházku městskými bulváry v parádním tričku s volánem? No ovšem. Poslužte si. Typ: tričko s kulatým výstřihem, 3/4 rukávem a volánem v dolní části Barva: růžová Materiál: 95 % bavlna, 5 % elastan Vlastnosti materiálu: příjemný, stálobarevný, pružný Praní: 40 °C Něco něžného: volán Rozměry pro vel. M: délka - 62 cm

Černé tričko s 3/4 rukávem a volánem ONLY Live

Což takhle dát si špenát, lahodný nápoj, bublinkovou vanu, sýrovou pizzu, partičku člobrda, masáž nohou nebo příjemnou procházku městskými bulváry v parádním tričku s volánem? No ovšem. Poslužte si. Typ: tričko s kulatým výstřihem, 3/4 rukávem a volánem v dolní části Barva: černá Materiál: 95 % bavlna, 5 % elastan Vlastnosti materiálu: příjemný, stálobarevný, pružný Praní: 40 °C Něco něžného: volán Rozměry pro vel. M: délka - 62 cm

Modré tričko s 3/4 rukávem a volánem ONLY Live

Což takhle dát si špenát, lahodný nápoj, bublinkovou vanu, sýrovou pizzu, partičku člobrda, masáž nohou nebo příjemnou procházku městskými bulváry v parádním tričku s volánem? No ovšem. Poslužte si. Typ: tričko s kulatým výstřihem, 3/4 rukávem a volánem v dolní části Barva: modrá Materiál: 95 % bavlna, 5 % elastan Vlastnosti materiálu: příjemný, stálobarevný, pružný Praní: 40 °C Něco něžného: volán Rozměry pro vel. M: délka - 62 cm

Tmavě modré tričko s 3/4 rukávem a volánem ONLY Live

Což takhle dát si špenát, lahodný nápoj, bublinkovou vanu, sýrovou pizzu, partičku člobrda, masáž nohou nebo příjemnou procházku městskými bulváry v parádním tričku s volánem? No ovšem. Poslužte si. Typ: tričko s kulatým výstřihem, 3/4 rukávem a volánem v dolní části Barva: tmavě modrá Materiál: 95 % bavlna, 5 % elastan Vlastnosti materiálu: příjemný, stálobarevný, pružný Praní: 40 °C Něco něžného: volán Rozměry pro vel. M: délka - 62 cm

Vínové tričko s 3/4 rukávem a volánem ONLY Live

Což takhle dát si špenát, lahodný nápoj, bublinkovou vanu, sýrovou pizzu, partičku člobrda, masáž nohou nebo příjemnou procházku městskými bulváry v parádním tričku s volánem? No ovšem. Poslužte si. Typ: tričko s kulatým výstřihem, 3/4 rukávem a volánem v dolní části Barva: vínová Materiál: 95 % bavlna, 5 % elastan Vlastnosti materiálu: příjemný, stálobarevný, pružný Praní: 40 °C Něco něžného: volán Rozměry pro vel. M: délka - 62 cm

Černá džínová bunda ONLY Chris

Což takhle dát si špenát, lahodný nápoj, bublinkovou vanu, sýrovou pizzu, partičku člobrda, masáž nohou nebo příjemnou procházku městskými bulváry v parádní džínové bundě? No ovšem. Poslužte si. Typ: džínová bunda s kapsami Barva: černá, růžovozlatá Zapínání: knoflíky v růžovozlaté barvě Kapsy : dvě náprsní Materiál: 70 % bavlna, 28 % polyester, 2 % elastan Vlastnosti materiálu: stálobarevný, odolný proti oděru, pružný Praní: 40 °C Něco praktického: kapsy Rozměry pro vel. M: délka - 50 cm...

Starorůžové tričko s 3/4 rukávem ONLY Jess

Což takhle dát si špenát, lahodný nápoj, bublinkovou vanu, sýrovou pizzu, partičku člobrda, masáž nohou nebo příjemnou procházku městskými bulváry v parádním tričku? No ovšem. Poslužte si. Typ: tričko s kulatým výstřihem a 3/4 rukávem se zapínáním Barva: starorůžová Zapínání: knoflík (na rukávu) Materiál: 100 % bavlna Vlastnosti materiálu: příjemný, stálobarevný, pružný, mírně průsvitný Praní: 40 °C Něco praktického: rukáv, který může být dlouhý nebo tříčtvrteční Rozměry pro vel. M: délka - 6...

Vínové tričko s 3/4 rukávem ONLY Jess

Což takhle dát si špenát, lahodný nápoj, bublinkovou vanu, sýrovou pizzu, partičku člobrda, masáž nohou nebo příjemnou procházku městskými bulváry v parádním tričku? No ovšem. Poslužte si. Typ: tričko s kulatým výstřihem a 3/4 rukávem se zapínáním Barva: vínová Zapínání: knoflík (na rukávu) Materiál: 100 % bavlna Vlastnosti materiálu: příjemný, stálobarevný, pružný, mírně průsvitný Praní: 40 °C Něco praktického: rukáv, který může být dlouhý nebo tříčtvrteční Rozměry pro vel. M: délka - 62 cm...

Česká kuchyně – Lehká a elegantní - Martin Svatek

Šéfkuchař Martin Svatek vařil v New Yorku diplomatům a odvezl si odtud ponaučení, že jednoduchá česká jídla obstojí i na zahraničních talířích. Nyní představuje českou kuchyni v novém kabátku – nabízí všechno, co se dosud naučil, a přidává jako hlavní suroviny lásku k vaření a radost z vydařeného jídla. Milovníci pravé české kuchyně odhalí nekonečné možnosti úprav klasiky, mas na kosti, českých ryb, ale také dezertů. Což takhle dát si panenku v sušené šunce, kachní prsa s ostružinami nebo meruň...

Různí - CS Filmové hity 70. let 1., CD digipack

TRACKLIST DISK 1 1. Což takhle dát si špenát 2. Paganini 3. Lásko má, já stůňu 4. Do věží 5. Já se znám 6. Světská sláva - polní tráva 7. Konec ptačích árií 8. Radost až do rána 9. Znala panna pána 10. Pane, vy jste vdova 11. Tak se mi o tom zdá 12. Záhadnou lásku mám 13. Saxana 14. Nestůj a pojď (Páni kluci) 15. Láskyplný song 16. Kufr iluzí 17. Láska má zelenou 18. Hop a jet u lidoop

Vínové žíhané dlouhé tričko s detaily na zádech ONLY Casa

Což takhle dát si špenát, lahodný nápoj, bublinkovou vanu, sýrovou pizzu, partičku člobrda, masáž nohou nebo příjemnou procházku městskými bulváry v parádním tričku? No ovšem. Poslužte si. Typ: dlouhé tričko s kulatým výstřihem, 3/4 rukávem, prodlouženým zadním dílem a ozdobnými detaily ve stříbrné barvě na zádech Barva: vínová Vzor: jemný, žíhaný Materiál: 100 % bavlna Vlastnosti materiálu: příjemný, stálobarevný, pružný, mírně průsvitný Praní: 40 °C Něco okázalého: ozdobné detaily na zádech...

Starorůžové žíhané dlouhé tričko s detaily na zádech ONLY Casa

Což takhle dát si špenát, lahodný nápoj, bublinkovou vanu, sýrovou pizzu, partičku člobrda, masáž nohou nebo příjemnou procházku městskými bulváry v parádním tričku? No ovšem. Poslužte si. Typ: dlouhé tričko s kulatým výstřihem, 3/4 rukávem, prodlouženým zadním dílem a ozdobnými detaily ve stříbrné barvě na zádech Barva: starorůžová Vzor: jemný, žíhaný Materiál: 100 % bavlna Vlastnosti materiálu: příjemný, stálobarevný, pružný, mírně průsvitný Praní: 40 °C Něco okázalého: ozdobné detaily na zá...

Šedé džínové košilové šaty VERO MODA Silla

Což takhle dát si špenát, lahodný nápoj, bublinkovou vanu, sýrovou pizzu, partičku člobrda, masáž nohou nebo příjemnou procházku městskými bulváry v atraktivních košilových šatech? No ovšem. Poslužte si. Typ: džínové košilové šaty s dlouhým nebo 3/4 rukávem, kapsami a decentním vyšisovaným efektem Barva: šedá Zapínání: patentky Kapsy: dvě náprsní, dvě boční Podšívka: ne Materiál: 100 % lyocell Vlastnosti materiálu: příjemný, stálobarevný Praní: 30 °C Něco praktick...

Česká kuchyně - Martin Svatek

Autor : Martin Svatek, Šéfkuchař Martin Svatek vařil v New Yorku diplomatům a odvezl si odtud ponaučení, že jednoduchá česká jídla obstojí i na zahraničních talířích. Nyní představuje českou kuchyni v novém kabátku – nabízí všechno, co se dosud naučil, a přidává jako hlavní suroviny lásku k vaření a radost z vydařeného jídla. Milovníci pravé české kuchyně odhalí nekonečné možnosti úprav klasiky, mas na kosti, českých ryb, ale také dezertů. Což takhle dát si panenku v sušené šunce, kachní prs...



Podobné fráze na Nejrychlejší.cz: