Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Cinske hulky

Nalezeno:    12 produktů

Leifheit Čínské hůlky

Čínské hůlky značky Leifheit. Přírodní materiál, pohodlné uchopení, navozují příjemnou atmosféru čínské kultury stolování.

Více informací
od 35 Kč
Koupit nejlevněji

Čínské hůlky jako paličky

Věděli jste, že stravování pomocí hůlek je zdravější? Díky menší velikosti sousta nehltáte a lépe jídlo rozkoušete.

Čínské hůlky- balení 10 kusů

Čínské hůlky- balení 10 kusůTradiční jídelní nástroj ve východní Asii (tradice stará více než 5000 let z Číny)Japonsky hůlky se řekne "HAŠI" a Čínsky "KUAIZI"Hůlky jsou tvořeny ze dvou částí: spodní nepohyblivou a horní pohyblivou Barva: světle hnědá, tmavě hnědáMateriál: dřevoRozměry: hůlka- 25 x 0,7 cmObsah balení: 5 párů hůlek (10 kusů)

Čínské hůlky bambusové 12 párů

<div style="text-align: justify;"> <span style="font-size:14px;">Balení obsahuje 12 párů jídelních hůlek v&nbsp;přírodní nebo hnědé barvě. Délka hůlek je 24 cm.</span> <span style="font-size:14px;">Vhodné i pro opakované použití.</span></div>

Jídelní čínské hůlky 10 párů - Bambus

Jídelní hůlky jsou jednou z možností konzumace asijské kuchyně. materiál: bambus délka: 24 cm

Japonské jídelní hůlky Fuukei - sada 5 párů

Sada japonských jídelních hůlek Fuukei "Krajinka". V dárkové krabičce je pět párů japonských lakovaných hůlek s různými motivy japonské přírody.  Jídelní hůlky jsou tradiční nástroj pro stolování ve východní Asii - tedy v Číně, Japonsku, Korei, Vietnamu i části Thajska. Vyrábí se z mnoha materiálů - tradičně ze dřeva, bambusu, kovu, slonové kosti, nyní již tedy také z plastu.  Mezi japonskými a čínskými hůlkami je rozdíl - japonské jsou kratší a tenčí, čínské hůlky jsou delší. Po...

Pánev Wok litinová 4,4l, 30 cm černá se skleněnou poklicí, STAUB

Jste příznivcem asijské kuchyně ? Pak u vás v kuchyni nemůže chybět pánev wok od Staubu, litina je ideální pro svou výbornou tepelnou vodivost, skleněná poklice přijde vhod, když budete chtít podusit či v páře připravit čerstvou zeleninu, aby si zachovala všechny vitamíny a minerály - k tomu se hodí nerezová mřížka, abyste mohli současně připravovat maso a dusit zeleninu.

Rýžovar PRINCESS 27 1950

Hrnec na vaření rýže Princess 27 1950 o  objemu 1,8 litru z nerezové oceli je vynikající všude tam, kde je rýže v oblibě a často se vaří. Použití jí velmi komfortní - po dokončení varu se přístroj sám vypne. Rýžovar Princess je vybaven praktickou funkcí udržování teploty ukončení přípravy - rýže zůstavá chutná a dostatečně teplá pro konzumaci tak dlouho, jak právě potřebujete.   Rýžovar PRINCESS 27 1950  Rýžovar Princess 27 1950Výkon 700WObsah 1,8 lZ...

Rýžovar Tristar RK-6127

      Hrnec na vaření rýže Tristar RK 6127 o  objemu 1,5 litru z nerezové oceli je vynikající všude tam, kde je rýže v oblibě a často se vaří. Použití jí velmi komfortní - po dokončení varu se přístroj sám vypne. Rýžovar Tristar je vybaven praktickou funkcí udržování teploty ukončení přípravy - rýže zůstává chutná a dostatečně teplá pro konzumaci tak dlouho, jak právě potřebujete.   Rýžovar Tristar RK 6127  Výkon 500WObsah 1,5lZ&n...

Tajemství Východu

, "Koukali jsme pod hbité prsty mistrů suši a přes rameno kuchařům těch nejlepších vietnamských bister. Sháněli jsme exotické ovoce a roztodivné bylinky, sami si míchali kari pastu, nakládali kimči, balili jarní závitky a ani na okamžik jsme neodložili hůlky…," říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková. "Výsledkem našeho snažení jsou ty nejúžasnější originální recepty, které nabízejí země jihovýchodní Asie od Barmy přes Thajsko, Vietnam a Čínu až po Indonésii a Koreu," dodává. Kniha ...

Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice ...

Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské a francouzskou kuchyni přichází s knihou věnovanou kuchyni asijské. Těšte se na ohňostroj chutí, barev a vůní!"Koukali jsme pod hbité prsty mistrů suši a přes rameno kuchařům těch nejlepších vietnamských bister. Sháněli jsme exotické ovoce a roztodivné bylinky, sami si míchali kari pastu, nakládali kimči, balili jarní závitky a ani na okamžik jsme neodložili hůlky…," říká šéfreda...

Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit)

Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské a francouzskou kuchyni přichází s knihou věnovanou kuchyni asijské. Těšte se na ohňostroj chutí, barev a vůní! "Koukali jsme pod hbité prsty mistrů suši a přes rameno kuchařům těch nejlepších vietnamských bister. Sháněli jsme exotické ovoce a roztodivné bylinky, sami si míchali kari pastu, nakládali kimči, balili jarní závitky a ani na okamžik jsme neodložili hůlky…," říká šéfre...