Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Chleb kminovy

Nalezeno:    5 produktů

Kváskové pečení - Naučte se péct chléb a pečivo s kvásky - J...

V posledních letech prožívá kváskové pečení znovuzrození a my objevujeme výraznější chuť kváskového chleba a pečiva. Kniha je zásadním průvodcem pro všechny, kdo chtějí zlepšit své pekařské umění, pokud jde o kváskový chléb všeho druhu – z litého těsta, každodenní žitný, ochucený pšeničný –, nebo sladké pečivo či bulky. Kapitoly věnované jednotlivým typům kváskového těsta zahrnují všechno od podrobných postupů až po tipy na vybavení a suroviny, rady, co dělat, když se nedaří, a informace o chle...

Novalim PROMIX-CH bezlepková směs na chléb 1kg

Bezlepková směs na chléb je vyrobena z přirozeně bezlepkových a nepšeničných surovin. Určená na přípravu světlého kmínový chleba. Směs již obsahuje cukr, sůl i kmín. Třeba přidat droždí a tuk (vodu). Těsto zpracujeme elektrickým šlehačem nebo ručně, dokud nezůstane hladké, táhlé a lesklé.Složení: bramborový škrob, kukuřičný škrob, bramborová mouka, modifikovaný kukuřičný škrob, sójová mouka, sušená syrovátka, zahušťovadla: guarová mouka a E466; cukr, sůl, emulgátor E471, kmín. (Gluten <20mg/...

Novalim Promix-ch bezlepková směs na chléb 1kg

Bezlepková směs na chléb je vyrobena z přirozeně bezlepkových a nepšeničných surovin. Určená na přípravu světlého kmínový chleba. Směs již obsahuje cukr, sůl i kmín. Třeba přidat droždí a tuk (vodu). Těsto zpracujeme elektrickým šlehačem nebo ručně, dokud nezůstane hladké, táhlé a lesklé. Složení: bramborový škrob, kukuřičný škrob, bramborová mouka, modifikovaný kukuřičný škrob, sójová mouka, sušená syrovátka, zahušťovadla: guarová mouka a E466; cukr, sůl, emulgátor E471, kmín. (Gluten

Kváskové pečení - Jane Masonová

Autor : Jane Masonová, V posledních letech prožívá kváskové pečení znovuzrození a my objevujeme výraznější chuť kváskového chleba a pečiva. Kniha je zásadním průvodcem pro všechny, kdo chtějí zlepšit své pekařské umění, pokud jde o kváskový chléb všeho druhu – z litého těsta, každodenní žitný, ochucený pšeničný –, nebo sladké pečivo či bulky. Kapitoly věnované jednotlivým typům kváskového těsta zahrnují všechno od podrobných postupů až po tipy na vybavení a suroviny, rady, co dělat, když se ned...

Kváskové pečení - Jane Mason

V posledních letech prožívá kváskové pečení znovuzrození a my objevujeme výraznější chuť kváskového chleba a pečiva. Kniha je zásadním průvodcem pro všechny, kdo chtějí zlepšit své pekařské umění, pokud jde o kváskový chléb všeho druhu – z litého těsta, každodenní žitný, ochucený pšeničný –, nebo sladké pečivo či bulky. Kapitoly věnované jednotlivým typům kváskového těsta zahrnují všechno od podrobných postupů až po tipy na vybavení a suroviny, rady, co dělat, když se nedaří, a informace o chle...