Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Cejlonska skorice mleta

Nalezeno:    7 produktů

Bio nebio s.r.o. Cejlonská skořice mletá sáček 50g-BIO

Cejlonská skořice mletá sáček Koření v tomto velkém cenově výhodném balení v papírovém sáčku je určeno k doplňování našeho koření v ozdobných skleněných kořenkách. Cejlonská skořice je sladký druh skořice vyhledávaný pro svou velmi jemnou a sladkou chuť a bohatou vůni. Je zároveň dražší, a proto je výrobci často míchána s levnější a chuťově drsnější skořicí Cassia. Složení: cejlonská skořice Obsah: 50 g Země původu: Madagaskar

Bio nebio s. r. o. Cejlonská skořice mletá sáček 50g-BIO

Koření v tomto velkém cenově výhodném balení v papírovém sáčku je určeno k doplňování našeho koření v ozdobných skleněných kořenkách.Cejlonská skořice je sladký druh skořice vyhledávaný pro svou velmi jemnou a sladkou chuť a bohatou vůni. Je zároveň dražší, a proto je výrobci často míchána s levnější a chuťově drsnější skořicí Cassia.

Profikoření - Skořice ceylonská mletá (500g) Cinnamomum zeylanicum

Skořice ceylonská mletá Použitá část rostliny: kůra Vzhled a barva: mletá kůra světlehnědé barvy Vůně a chuť: intenzivní aromatická vůně, sladká delikátní chuť Použití v kuchyni: Do sladkých pokrmů, do pečiva, cukrářských výrobků, do masitých pokrmů se přidává v asijské, latinskoamerické, arabské a španělské kuchyni. Výskyt: Skořicovník ceylonský (Cinnamomum zeylanicum) pochází ze Srí Lanky (ostrov Ceylon), pěstuje se však i v jiných tropických oblastech. Cejlonská skořice je považována za tu...

Profikoření - Skořice ceylonská mletá (1kg) Cinnamomum zeylanicum

Skořice ceylonská mletá Použitá část rostliny: kůra Vzhled a barva: mletá kůra světlehnědé barvy Vůně a chuť: intenzivní aromatická vůně, sladká delikátní chuť Použití v kuchyni: Do sladkých pokrmů, do pečiva, cukrářských výrobků, do masitých pokrmů se přidává v asijské, latinskoamerické, arabské a španělské kuchyni. Výskyt: Skořicovník ceylonský (Cinnamomum zeylanicum) pochází ze Srí Lanky (ostrov Ceylon), pěstuje se však i v jiných tropických oblastech. Cejlonská skořice je považována za tu...

Profikoření - Skořice ceylonská mletá (100g) Cinnamomum zeylanicum

Skořice ceylonská mletá Použitá část rostliny: kůra Vzhled a barva: mletá kůra světlehnědé barvy Vůně a chuť: intenzivní aromatická vůně, sladká delikátní chuť Použití v kuchyni: Do sladkých pokrmů, do pečiva, cukrářských výrobků, do masitých pokrmů se přidává v asijské, latinskoamerické, arabské a španělské kuchyni. Výskyt: Skořicovník ceylonský (Cinnamomum zeylanicum) pochází ze Srí Lanky (ostrov Ceylon), pěstuje se však i v jiných tropických oblastech. Cejlonská skořice je považována za tu...

Profikoření - Skořice ceylonská mletá (50g) Cinnamomum zeylanicum

Skořice ceylonská mletá Použitá část rostliny: kůra Vzhled a barva: mletá kůra světlehnědé barvy Vůně a chuť: intenzivní aromatická vůně, sladká delikátní chuť Použití v kuchyni: Do sladkých pokrmů, do pečiva, cukrářských výrobků, do masitých pokrmů se přidává v asijské, latinskoamerické, arabské a španělské kuchyni. Výskyt: Skořicovník ceylonský (Cinnamomum zeylanicum) pochází ze Srí Lanky (ostrov Ceylon), pěstuje se však i v jiných tropických oblastech. Cejlonská skořice je považována za tu...

Profikoření - Skořice ceylonská mletá (200g) Cinnamomum zeylanicum

Skořice ceylonská mletá Použitá část rostliny: kůra Vzhled a barva: mletá kůra světlehnědé barvy Vůně a chuť: intenzivní aromatická vůně, sladká delikátní chuť Použití v kuchyni: Do sladkých pokrmů, do pečiva, cukrářských výrobků, do masitých pokrmů se přidává v asijské, latinskoamerické, arabské a španělské kuchyni. Výskyt: Skořicovník ceylonský (Cinnamomum zeylanicum) pochází ze Srí Lanky (ostrov Ceylon), pěstuje se však i v jiných tropických oblastech. Cejlonská skořice je považována za tu...

Podobné fráze: