Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Cabernet moravia

Nalezeno:    49 produktů

Cabernet Moravia 2013 pozdní sběr, Novák

Země: Morava Oblast: Bořetice Odrůda: Cabernet Moravia Druh: Suché Barva: Červe...

Cabernet Moravia 2012 pozdní sběr, Lůbal

Země: Morava Oblast: Kobylí Odrůda: Cabernet Moravia Druh: Suché ...

Cabernet moravia - Harmony, pozdní sběr, Vinařství Vinselekt

Celkový dojem: Sladěné a velmi dobře připravené víno.Vůně: Středně intenzivní, kořenitá. Tóny hořké čokolády a bobulového ovoce jsou u tohoto cabernetu převládající.Chuť: Plná, měkká, se svěžestí ostružin.Ochutnali jsme: V březnu 2016.

Cabernet Moravia 2011, zemské víno, Vinařství Kořínek

Barva vína je typicky granátově červená. Ve vůni i chuti můžeme najít jemné kabernetové tóny černého rybízu, které doplňuje aroma třešní a višní. Doporučuje se podávat k masitým jídlům s kořeněnými omáčkami, k tučným či tvrdým sýrům, k tmavým či uzeným masům.

Cabernet Moravia pozdní sběr | Vinařství Na Soutoku

Víno má pro tento ročník charakteristickou temně červenou až granátovou barvu s fialovými odlesky. Vůně je výrazná, typická pro tuto odrůdu. Připomíná kopřivy, bobule černého rybízu, borůvek a černého bezu s lehkým dotekem kouře a kávy. Chuť pokračuje ve stejném trendu jako vůně. Je harmonická, velmi ovocná, s nasládlými tříslovinami plná a svěží. Jemná kyselinka příjemně doplňuje svěží dojem z tohoto tohoto vína. Vhodné pro archivaci. Teplota servírování 14o až 16oC. Doporučujeme ke grilovaným...

Cabernet moravia 2013 pozdní sběr, Jedlička a Novák

Země: Morava Oblast: Bořetice Odrůda: Cabernet Moravia Druh: Suché

Cabernet moravia rosé, 2015, bag in box, polosuché, Vajbar, 3l

Barva vína je působivá, sytě jahodová s lososovými odlesky. Vůně je podsaditá, plná a pevná. Přináší maliny, lesní jahody a ostružiny na smetanové zmrzlině. Chuť je dynamická, se šťavnatými tóny rybízu, malin a brusinek. Středně dlouhá dochuť je příjemně vysušená jemnou kyselinou a grepovou kůrou. Doporučujeme ke světlým masům na grilu.

Vinný dům Cabernet Moravia pozdní sběr 2012, 0,75 l

Celkový dojem: Dobře pitelné víno pro každý den. Vůně: Nazrálá, s tóny tmavého bobulového ovoce a máku. Chuť: Jemná, kompotově ovocná. Ochutnali jsme: V červnu 2016.

Vinařství Vajbar Cabernet Moravia rosé kabinetní 2015, 0,75 l

Celkový dojem: Výrazné a příjemně nazrálé rosé s osvěžující ovocnou chutí. Doporučujeme podávat k pikantním uzeninám a grilovaným rybám s ostřejším kořením.Vůně: Středně intenzivní, nazrálá. Připomíná marmeládu z rybízu, malin a angreštu.Chuť: Plnější a nazrálejší víno s dostatečnou svěžestí, kořenitostí a delší dochutí. Zaujme tóny malin, angreštu, drceného máku, černého a červeného rybízu.Ochutnali jsme: V březnu 2017.

Mošt černý bez + hrozny Cabernet Moravia, Vinařství Vajbar

Celkový dojem: Velmi lahodná šťáva, která je bohatá na vitamin C. Mošt je vyroben z hroznů pěstovaných v souladu s životním prostředím. Zcela přírodní, 100% ovocná šťáva bez konzervantů, přidaného cukru a dalších stabilizačních látek.Vůně: Velmi plná, sladko-kyselá, s tóny černého bezu, rybízu a hrozinek.Chuť: Velmi sladká, se svěží kyselinkou. Připomíná hrozinky, borůvky, rybíz a bez.

Cabernet Moravia 2012, pozdní sběr, Vinařství Štěpán Maňák

Toto víno má barvu tmavého granátu, jemné kabernetové tóny a chuť tmavé čokolády.

Cabernet Moravia 2012, pozdní sběr, Premium, Vinařství Kubík

Víno granátové barvy, zrálo 12 měsíců ve velkých dubových sudech. Ve vůni i chuti najdete tóny červeného rybízu, které doplňuje aroma višní a lehce i kávy. Víno je plné, ale velice hladké a dobře pitelné.

Cabernet Moravia, 2015, zemské, suché, Starý Vrch, 0,75l

Lehké červené víno temné rubínové barvy. Ve vůni jsou dobře cítit ostružiny, borůvky a černý rybíz, spolu s lehkým náznakem čokolády. Chuť je na první dojem lehká s divokou kyselinkou. Projevuje se v ní aroma ostružin a višní. V dochuti je pak na patře cítit příjemná tříslovina. Víno doporučujeme podávat spolu se zvěřinovými pokrmy anebo s kořeněnými jídly z vepřového masa. Taktéž se jedná o výborný doplněk ke grilovaným specialitám....

Cabernet moravia rosé, 2015, pozdní sběr, Levá klentnická, polosuché, Volařík, 0,75l

Polosladké rosé jenž vás okouzlí svou silně ovocnou aromatikou po lesních jahodách či malinách, které se nabízejí i v chuti. Dochuť je zakončená silnou extraktivní medovostí.

Víno Rakvice Cabernet Moravia rosé moravské zemské 2015, 0,75 l

Celkový dojem: Dobře pitelné a svěže ovocné růžové víno.Vůně: Intenzivní, ovocná. Zralé maliny, černý rybíz a červená jablka jsou zde převládající. Chuť: Šťavnatá, příjemně ovocná, s harmonickým poměrem cukru a kyseliny. Ochutnali jsme: V září 2016.

Vinařství Čech - Cabernet Moravia - Zemské - 0,75l | SLEVA při odběru 6 a více kusů

Moravské červené zemské víno z Tvrdonic. Alkohol: ≈ 11,5 % obj. Doporučená teplota podávání: 15 - 17 °CSkladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.

Vinařství Dufek - Cabernet Moravia - Pozdní sběr 2011 - 0,75l | SLEVA při odběru 6 a více kusů

Víno má tmavě granátovou barvu. Ve vůni najdete tóny černého rybízu. Chuť je plná s dobře strukturovanými tříslovinami. Ocenění: Vitia Aurea Modra Slovakia 2012 - bronzová medaile Perla vinic 2012 Vinné trhy Pezinok 2012 - stříbrná medaile Obec: Kobylí Trať: Dvořanky Alkohol: 13,0 % obj.Zbytkový cukr: 1,5 g/lKyseliny: 5,2 g/l Doporučená teplota podávání: 16 - 18 °CSkladuj...

Jiří Šilinek - Cabernet Moravia - Kabinet 2011 - 0,75l | SLEVA při odběru 6 a více kusů

Obec: Horní VěstoniceTrať: Pod DěvínemAlkohol: 10,5 % obj.Zbytkový cukr: 0,2 g/lKyseliny: 4,7 g/l Cukernatost hroznů při sběru: 19,4 °NM Doporučená teplota podávání: 15 - 17 °CSkladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.

Vinařství Dufek - Cabernet Moravia - Jakostní odrůdové 2013 - 0,75l | SLEVA při odběru 6 a více kusů

Víno má krásnou růžovou barvu díky kratší době macerace. Ve vůni je víno jemné, se znaky jahodovo-smetanového jogurtu a cabernetovými tóny zeleného pepře. V chuti je osvěžující, plné, kořenité s pikantní kyselinkou. Obec: HovoranyTrať: Podvinohradí Alkohol: 12,0 % obj.Zbytkový cukr: 2,5 g/lKyseliny: 6,5 g/l Doporučená teplota podávání: 8 - 10 °CSkladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zal...

Vinařství Kosek - Cabernet Moravia - Pozdní sběr 2012 - 0,75l | SLEVA při odběru 6 a více kusů

Víno tmavé barvy s jemným kabernetovým aroma. Po nazrání v láhvi je plné, hebké s dobře strukturovanými tříslovinami a dlouhou dochutí po černém rybízu. Doporučujeme podávat ke steakům, zvěřinovým specialitám nebo k sýrům s modrou plísní. Ocenění: Mikulovské vinné trhy 2014 - zlatá medaile Obec: MikulovTrať: Šibeniční vrchAlkohol: 12,5 % obj.Zbytkový cukr: 0,2 g/lKyseliny: 5,4 g/lBezcukernatý ...

Vinařství Čech - Cabernet Moravia - Kabinet 2014 - 0,75l | SLEVA při odběru 6 a více kusů

Delikátní vůně kvetoucího máku s borůvkovými podtóny. Jemná jednoduchá chuť s projevy lesního ovoce a nádechem akátového dřeva. Dlouhá kořenitá dochuť. Doporučujeme podávat k telecím játrům na roštu. Obec: TvrdoniceTrať: Nové vinohrady Alkohol: 11,5 % obj.Zbytkový cukr: 0,4 g/lKyseliny: 4,7 g/l Bezcukernatý extrakt: 26,2 g/lCukernatost hroznů při sběru: 19,2 °NMDoporučená teplota podávání: 16 - 18 °CSkladujte při...

Vinařství Pavlica - Cabernet Moravia - Pozdní sběr 2014 - 0,75l | SLEVA při odběru 6 a více kusů

Ocenění: Grand Prix Vinex 2015 - stříbrná medaile Obec: Velké PavloviceTrať: Staré horyAlkohol: 11,5 % obj.Zbytkový cukr: 11,3 g/lKyseliny: 5,7 g/lDoporučená teplota podávání: 8 - 10 °CSkladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.

Vinařství Pavlica - Cabernet Moravia - Zemské 2014 - 0,75l | SLEVA při odběru 6 a více kusů

Obec: Velké PavloviceTrať: Staré horyAlkohol: 13,0 % obj.Zbytkový cukr: 0,6 g/lKyseliny: 6,3 g/lDoporučená teplota podávání: 15 - 17 °CSkladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.

Cabernet Moravia - rosé, Zemské, 2015, Víno Rakvice, 0,75l | SLEVA při odběru 6 a více kusů

Alkohol: 11,5 % obj.Doporučená teplota podávání: 9 - 11 °CSkladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.