Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Barton guestier merlot cabernet sauvignon

Nalezeno:    4 produkty

Barton & Guestier - Cuvée - AOC 2014 - Passeport - 0,75l | SLEVA při odběru 6 a více kusů

Odrůdové složení: 60 % Merlot x 40 % Cabernet Sauvignon Suché víno zářivě višňové barvy. Expresivní vůně vyzrálého ovoce (maliny, višně) s tóny vanilky a lehce kořenité. Velmi atraktivní víno s příjemnými taniny, plným tělem, dobře vyvážené, s dlouhým kořeněným a ovocitým dozvukem. Vinifikace: Třídění a odstopkování hroznů, kvašení v nerezových tancích s každodenním přečerpáním vína přes klobouk, následná macerace po dobu 3 týdnů, zrání v dubových sudech po dobu 3 měsíců (...

Cuvée, Bordeaux, French Tom, AOC Reserve, 2014, Barton & Guestier, 0,75l + dárková krabička | SLEVA při odběru 6 a více kusů

Odrůdové složení: Merlot x Cabernet Sauvignon Suché víno tmavě purpurově červené barvy, silné a komplexní vůně černého rybízu a tmavé čokolády. Ve druhém sledu se rozvíjejí kouřové tóny. V chuti dominuje kulatost, sametové taniny, následuje vjem ovoce a koření s jemným dlouhým dozvukem. Vinifikace: Odstopkování a třídění hroznů, alkoholická fermentace při vysoké teplotě (30 - 32 °C) s každodenním přečerpáváním. Macerace po tři týdny. Malolaktická fermentace. Zrání v dubových ...

Barton & Guestier - Cabernet Sauvignon - IGP Réserve 2013 - 0,75l | SLEVA při odběru 6 a více kusů

Tmavá granátově červená barva s tmavými odstíny. Exploze kořeněných aroma (skořice, černý pepř) smíchaná s tóny lékořice a černého rybízu. Vynikající vůně. Víno s plným tělem, s přítomnými ale jemnými taniny, dobře vyvážené s dlouhým, kořeněným a kouřovým dozvukem. Doporučujeme podávat k rajčatovým pokrmům, těstovinám, grilovanému červenému masu, sýrům a kořeněným pokrmům. Alkohol: 12,5 % obj.Doporučená teplota podávání: 15 - 17 °CSkladujte při tep...

Cabernet Sauvignon, IGP Réserve, 2014, Barton & Guestier, 0,75l + dárková krabička | SLEVA při odběru 6 a více kusů

Tmavá granátově červená barva s tmavými odstíny. Exploze kořeněných aroma (skořice, černý pepř) smíchaná s tóny lékořice a černého rybízu. Vynikající vůně. Víno s plným tělem, s přítomnými ale jemnými taniny, dobře vyvážené s dlouhým, kořeněným a kouřovým dozvukem. Doporučujeme podávat k rajčatovým pokrmům, těstovinám, grilovanému červenému masu, sýrům a kořeněným pokrmům. Alkohol: 12,5 % obj.Doporučená teplota podávání: 15 - 17 °CSkladujte při tep...