Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Agar zelatina

Nalezeno:    8 produktů

SUNFOOD VM Agar - agar přírodní 28 g

Rostlinná želatina Agar Přírodní mořský produkt, který se používá k přípravě ovocných rosolovacích polev na dorty, řezy a cukroví. Výrobek z mořských řas, který neobsahuje žádné další příměsi. Agar nebo-li rostlinná želatina se vyrábí z některých druhů mořských řas. Agáru je oblíbená, zdravá pochoutka, neboť obsahuje mnoho blahodárných látek, vitamínů a bílkovin. Obsahuje například jód, vápník, železo.

Více informací
od 102 Kč
Koupit nejlevněji

Zdravé výživy AGAR přírodní želatina z moř. řas 28g

Popis: Rostlinná želatina Agar - Přírodní mořský produkt, který se používá k přípravě ovocných rosolovacích polev na dorty, řezy a cukroví. Výrobek z mořských řas, který neobsahuje žádné další příměsi. Agar nebo-li rostlinná želatina se vyrábí z některých druhů mořských řas. Agáru je oblíbená, zdravá pochoutka, neboť obsahuje mnoho blahodárných látek, vitamínů a bílkovin. Obsahuje například jód, vápník, železo. Obsah: 28g Země původu: Japonsko...

Profikoření - Agar 850 (100g) Želatina z mořských řas

Agar 850 - E406 Vzhled a barva: bílý, lehce nažloutlý prášek Charakteristika: agar je bohatým zdrojem vápníku, jódu a železa. Je nekalorický. Získává se extrakcí mořských řas. Síla gelu: 880 g/cm2 Použití v kuchyni: pečení, výroba džemů, želé, mléčné výrobky, zákusky, aspiky, masové, rybí či drůběží výrobky Dávkování: 4g - 15g agaru na 1 litr vody dle použitého Agaru a požadované pevnosti výrobku Agar zamícháme do studené vody a přivedeme do varu na 3-5 minut. Vznikne pěna. Po jejím částečném...

Profikoření - Agar 850 (200g) Želatina z mořských řas

Agar 850 - E406 Vzhled a barva: bílý, lehce nažloutlý prášek Charakteristika: agar je bohatým zdrojem vápníku, jódu a železa. Je nekalorický. Získává se extrakcí mořských řas. Síla gelu: 880 g/cm2 Použití v kuchyni: pečení, výroba džemů, želé, mléčné výrobky, zákusky, aspiky, masové, rybí či drůběží výrobky Dávkování: 4g - 15g agaru na 1 litr vody dle použitého Agaru a požadované pevnosti výrobku Agar zamícháme do studené vody a přivedeme do varu na 3-5 minut. Vznikne pěna. Po jejím částečném...

Profikoření - Agar 850 (50g) Želatina z mořských řas

Agar 850 - E406 Vzhled a barva: bílý, lehce nažloutlý prášek Charakteristika: agar je bohatým zdrojem vápníku, jódu a železa. Je nekalorický. Získává se extrakcí mořských řas. Síla gelu: 880 g/cm2 Použití v kuchyni: pečení, výroba džemů, želé, mléčné výrobky, zákusky, aspiky, masové, rybí či drůběží výrobky Dávkování: 4g - 15g agaru na 1 litr vody dle použitého Agaru a požadované pevnosti výrobku Agar zamícháme do studené vody a přivedeme do varu na 3-5 minut. Vznikne pěna. Po jejím částečném...

Profikoření - Agar 850 (20g) Želatina z mořských řas

Agar 850 - E406 Vzhled a barva: bílý, lehce nažloutlý prášek Charakteristika: agar je bohatým zdrojem vápníku, jódu a železa. Je nekalorický. Získává se extrakcí mořských řas. Síla gelu: 880 g/cm2 Použití v kuchyni: pečení, výroba džemů, želé, mléčné výrobky, zákusky, aspiky, masové, rybí či drůběží výrobky Dávkování: 4g - 15g agaru na 1 litr vody dle použitého Agaru a požadované pevnosti výrobku Agar zamícháme do studené vody a přivedeme do varu na 3-5 minut. Vznikne pěna. Po jejím částečném...

Profikoření - Agar 850 (500g) Želatina z mořských řas

Agar 850 - E406 Vzhled a barva: bílý, lehce nažloutlý prášek Charakteristika: agar je bohatým zdrojem vápníku, jódu a železa. Je nekalorický. Získává se extrakcí mořských řas. Síla gelu: 880 g/cm2 Použití v kuchyni: pečení, výroba džemů, želé, mléčné výrobky, zákusky, aspiky, masové, rybí či drůběží výrobky Dávkování: 4g - 15g agaru na 1 litr vody dle použitého Agaru a požadované pevnosti výrobku Agar zamícháme do studené vody a přivedeme do varu na 3-5 minut. Vznikne pěna. Po jejím částečném...

Profikoření - Agar 850 (1kg) Želatina z mořských řas

Agar 850 - E406 Vzhled a barva: bílý, lehce nažloutlý prášek Charakteristika: agar je bohatým zdrojem vápníku, jódu a železa. Je nekalorický. Získává se extrakcí mořských řas. Síla gelu: 880 g/cm2 Použití v kuchyni: pečení, výroba džemů, želé, mléčné výrobky, zákusky, aspiky, masové, rybí či drůběží výrobky Dávkování: 4g - 15g agaru na 1 litr vody dle použitého Agaru a požadované pevnosti výrobku Agar zamícháme do studené vody a přivedeme do varu na 3-5 minut. Vznikne pěna. Po jejím částečném...

Sunfood Agar - agar přírodní 28 g

Rostlinná želatina Agar - Přírodní mořský produkt, který se používá k přípravě ovocných rosolovacích polev na dorty, řezy a cukroví. Výrobek z mořských řas, který neobsahuje žádné další příměsi. Agar nebo-li rostlinná želatina se vyrábí z některých druhů mořských řas. Agáru je oblíbená, zdravá pochoutka, neboť obsahuje mnoho blahodárných látek, vitamínů a bílkovin. Obsahuje například jód, vápník, železo. Obsah: 28g Země původu: Japonsko