Kde jsem:  Katalog  >  Vyhledávání

Agar prasek

Nalezeno:    6 produktů

Profikoření - Agar 850 (100g) Želatina z mořských řas

Agar 850 - E406 Vzhled a barva: bílý, lehce nažloutlý prášek Charakteristika: agar je bohatým zdrojem vápníku, jódu a železa. Je nekalorický. Získává se extrakcí mořských řas. Síla gelu: 880 g/cm2 Použití v kuchyni: pečení, výroba džemů, želé, mléčné výrobky, zákusky, aspiky, masové, rybí či drůběží výrobky Dávkování: 4g - 15g agaru na 1 litr vody dle použitého Agaru a požadované pevnosti výrobku Agar zamícháme do studené vody a přivedeme do varu na 3-5 minut. Vznikne pěna. Po jejím částečném...

Profikoření - Agar 850 (200g) Želatina z mořských řas

Agar 850 - E406 Vzhled a barva: bílý, lehce nažloutlý prášek Charakteristika: agar je bohatým zdrojem vápníku, jódu a železa. Je nekalorický. Získává se extrakcí mořských řas. Síla gelu: 880 g/cm2 Použití v kuchyni: pečení, výroba džemů, želé, mléčné výrobky, zákusky, aspiky, masové, rybí či drůběží výrobky Dávkování: 4g - 15g agaru na 1 litr vody dle použitého Agaru a požadované pevnosti výrobku Agar zamícháme do studené vody a přivedeme do varu na 3-5 minut. Vznikne pěna. Po jejím částečném...

Profikoření - Agar 850 (50g) Želatina z mořských řas

Agar 850 - E406 Vzhled a barva: bílý, lehce nažloutlý prášek Charakteristika: agar je bohatým zdrojem vápníku, jódu a železa. Je nekalorický. Získává se extrakcí mořských řas. Síla gelu: 880 g/cm2 Použití v kuchyni: pečení, výroba džemů, želé, mléčné výrobky, zákusky, aspiky, masové, rybí či drůběží výrobky Dávkování: 4g - 15g agaru na 1 litr vody dle použitého Agaru a požadované pevnosti výrobku Agar zamícháme do studené vody a přivedeme do varu na 3-5 minut. Vznikne pěna. Po jejím částečném...

Profikoření - Agar 850 (20g) Želatina z mořských řas

Agar 850 - E406 Vzhled a barva: bílý, lehce nažloutlý prášek Charakteristika: agar je bohatým zdrojem vápníku, jódu a železa. Je nekalorický. Získává se extrakcí mořských řas. Síla gelu: 880 g/cm2 Použití v kuchyni: pečení, výroba džemů, želé, mléčné výrobky, zákusky, aspiky, masové, rybí či drůběží výrobky Dávkování: 4g - 15g agaru na 1 litr vody dle použitého Agaru a požadované pevnosti výrobku Agar zamícháme do studené vody a přivedeme do varu na 3-5 minut. Vznikne pěna. Po jejím částečném...

Profikoření - Agar 850 (500g) Želatina z mořských řas

Agar 850 - E406 Vzhled a barva: bílý, lehce nažloutlý prášek Charakteristika: agar je bohatým zdrojem vápníku, jódu a železa. Je nekalorický. Získává se extrakcí mořských řas. Síla gelu: 880 g/cm2 Použití v kuchyni: pečení, výroba džemů, želé, mléčné výrobky, zákusky, aspiky, masové, rybí či drůběží výrobky Dávkování: 4g - 15g agaru na 1 litr vody dle použitého Agaru a požadované pevnosti výrobku Agar zamícháme do studené vody a přivedeme do varu na 3-5 minut. Vznikne pěna. Po jejím částečném...

Profikoření - Agar 850 (1kg) Želatina z mořských řas

Agar 850 - E406 Vzhled a barva: bílý, lehce nažloutlý prášek Charakteristika: agar je bohatým zdrojem vápníku, jódu a železa. Je nekalorický. Získává se extrakcí mořských řas. Síla gelu: 880 g/cm2 Použití v kuchyni: pečení, výroba džemů, želé, mléčné výrobky, zákusky, aspiky, masové, rybí či drůběží výrobky Dávkování: 4g - 15g agaru na 1 litr vody dle použitého Agaru a požadované pevnosti výrobku Agar zamícháme do studené vody a přivedeme do varu na 3-5 minut. Vznikne pěna. Po jejím částečném...