Publikace: Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty. Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi. Publikace: Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty.

Koupit za 136 Kč
  • Nejoblíbenější
  • Nejlevnější
  • Nejdražší
Zobrazit další nabídky

Popis

Publikace: Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty. Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi. Publikace: Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty.
Zobrazit více

Parametry

Autor Jaroslava Stejskalová, František Kadlec, Ivana Nováková
Jazyk české
Nakladatelství Idea Servis
Rok vydání 2006
Výrobce Idea Servis
Počet stran 96