Publikace: Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty. Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi. Publikace: Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty.
Koupit za 136 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
Receptury pro cukrářskou výrobu-Těsta a hmoty
Doprava:
55 Kč
Skladem
Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty
Doprava:
72 Kč
Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty - Jaroslava Stejskalová
Doprava:
49 Kč
Skladem
Receptury pro cukrářskou výrobu Těsta a hmoty - Stejskalová Jaroslava Kadlec František Nováková Ivana
Doprava:
69 Kč
Skladem
Jaroslava Stejskalová: Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty
Doprava:
79 Kč
Popis
Publikace: Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty. Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi. Publikace: Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty.
Parametry
Autor | Jaroslava Stejskalová, František Kadlec, Ivana Nováková |
Jazyk | české |
Nakladatelství | Idea Servis |
Rok vydání | 2006 |
Výrobce | Idea Servis |
Počet stran | 96 |