Martínez Somalo - Jamón Ibérico de Cebo Deshuesado - Iberská kýta vykoštěná Váha: cca 4,8 kg; výseč cca 800 g (váha se může mírně lišit, cena bude následně přepočítána) Doba zrání min. 20 měsíců Iberská šunka bez kosti Jamón de Cebo pochází ze zvířat s minimálně 50% podílem iberského plemene. Prasátka se chovají na farmách zvaných "dehesa", které mají velké volné výběhy se spoustou dubových stromů. Maso černých prasátek je velmi mramorované (= prorostlé jemným tukem) a to dělá neodolatelně lahodné... Celý popis
Koupit za 8 841 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
Popis
Martínez Somalo - Jamón Ibérico de Cebo Deshuesado - Iberská kýta vykoštěná
Váha: cca 4,8 kg; výseč cca 800 g (váha se může mírně lišit, cena bude následně přepočítána)
Doba zrání min. 20 měsíců
Iberská šunka bez kosti Jamón de Cebo pochází ze zvířat s minimálně 50% podílem iberského plemene. Prasátka se chovají na farmách zvaných "dehesa", které mají velké volné výběhy se spoustou dubových stromů. Maso černých prasátek je velmi mramorované (= prorostlé jemným tukem) a to dělá neodolatelně lahodné a šťavnaté. Obecně platí, že iberská šunka ze zadní kýty patří k nejkvalitnějším šunkám na světě.
Doporučení: Pro ideální chuť je dobré produkt vyjmout z chladničky a otevřít obal alespoň 30 minut před konzumací. Pouze při pokojové teplotě dokonale vynikne chuť a aroma této šunky. Můžete servírovat na nahřátém talíři.
Skladování: Po otevření doporučujeme skladovat v ledničce v potravinářském papíru, voskovaném ubrousku, nebo znovu zavakuovat. Nikdy neskladujte v mikrotenovém sáčku.
Váha: cca 4,8 kg; výseč cca 800 g (váha se může mírně lišit, cena bude následně přepočítána)
Doba zrání min. 20 měsíců
Iberská šunka bez kosti Jamón de Cebo pochází ze zvířat s minimálně 50% podílem iberského plemene. Prasátka se chovají na farmách zvaných "dehesa", které mají velké volné výběhy se spoustou dubových stromů. Maso černých prasátek je velmi mramorované (= prorostlé jemným tukem) a to dělá neodolatelně lahodné a šťavnaté. Obecně platí, že iberská šunka ze zadní kýty patří k nejkvalitnějším šunkám na světě.
Doporučení: Pro ideální chuť je dobré produkt vyjmout z chladničky a otevřít obal alespoň 30 minut před konzumací. Pouze při pokojové teplotě dokonale vynikne chuť a aroma této šunky. Můžete servírovat na nahřátém talíři.
Skladování: Po otevření doporučujeme skladovat v ledničce v potravinářském papíru, voskovaném ubrousku, nebo znovu zavakuovat. Nikdy neskladujte v mikrotenovém sáčku.
Parametry
Výrobce | Martínez Somalo |