Lucie Prosecco Treviso DOC Extra Brut má aromatický buket, který je pro tuto odrůdu typický, spolu s živými minerálními tóny, náznaky chlebové kůrky a jasnou kyselinkou. Příjemně osvěžující, vykazuje vynikající harmonii a eleganci korunovanou pozoruhodně suchým závěrem. S pouhými 4 g/l zbytkového cukru představuje autentický charakter odrůdy Glera. Toto prosecco s nízkým obsahem cukru si získalo srdce náročných milovníků bublinkových vín a vyniká svou hloubkou chuti a minerálním profilem. S tímto... Celý popis
Koupit za 251 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
Popis
Lucie Prosecco Treviso DOC Extra Brut má aromatický buket, který je pro tuto odrůdu typický, spolu s živými minerálními tóny, náznaky chlebové kůrky a jasnou kyselinkou. Příjemně osvěžující, vykazuje vynikající harmonii a eleganci korunovanou pozoruhodně suchým závěrem.
S pouhými 4 g/l zbytkového cukru představuje autentický charakter odrůdy Glera. Toto prosecco s nízkým obsahem cukru si získalo srdce náročných milovníků bublinkových vín a vyniká svou hloubkou chuti a minerálním profilem. S tímto proseccem můžete prozkoumat nové možnosti párování s jídlem.
- Zrání: Primární fermentace probíhá při nízké teplotě, aby se zachovaly čerstvé ovocné příchutě, které jsou typické pro odrůdu Glera. Sekundární kvašení probíhá metodou Charmat.
- Období sklizně: První polovina září.
- Původ hroznů: Hrozny pocházejí z úpatí „Colli Asolani“, hladké kopce na severozápadě Trevisa.
Párování
Ideální jako aperitiv, skvělé k pokrmům z mořských plodů a lahůdkám z raw baru.
Servírování
Servírujte chlazené na 6 až 8° C.
Sklep
Società Agricola Colli Asolani di Bedin E. & C s.s., Cornuda (TV) Itálie.
S pouhými 4 g/l zbytkového cukru představuje autentický charakter odrůdy Glera. Toto prosecco s nízkým obsahem cukru si získalo srdce náročných milovníků bublinkových vín a vyniká svou hloubkou chuti a minerálním profilem. S tímto proseccem můžete prozkoumat nové možnosti párování s jídlem.
- Zrání: Primární fermentace probíhá při nízké teplotě, aby se zachovaly čerstvé ovocné příchutě, které jsou typické pro odrůdu Glera. Sekundární kvašení probíhá metodou Charmat.
- Období sklizně: První polovina září.
- Původ hroznů: Hrozny pocházejí z úpatí „Colli Asolani“, hladké kopce na severozápadě Trevisa.
Párování
Ideální jako aperitiv, skvělé k pokrmům z mořských plodů a lahůdkám z raw baru.
Servírování
Servírujte chlazené na 6 až 8° C.
Sklep
Società Agricola Colli Asolani di Bedin E. & C s.s., Cornuda (TV) Itálie.
Parametry
Výrobce | Bedin |
Objem | 0.75 l |
Barva | bílá |
Obsah alkoholu | 11 % |
Obsah cukru | extra suché |
Odrůda | glera |