Připravte si domácí fermentovanou (kvašenou) zeleninu u vás doma levou-zadní s pomocí sady na fermentování od Lékué. Fermentovaná zelenina má velmi mnoho zdravotních benefitů pro celkové zdraví a imunitu člověka. Sada obsahuje dvě silnostěnné, robustní skleněné sklenice (každá má objem 700 ml), silikonový proužek s okénkem pro vložení štítku s datem a pevné víko se silikonovým ventilem pro uvolnění oxidu uhličitého. Ke každé sklenici je lis na utlačování zeleniny a součástí sady jsou i kleště... Celý popis
Koupit za 960 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
Lékué Sada sklenic na kvašení 2 ks 700 ml
Doprava:
59 Kč
Skladem
Sada Pohárů Na Fermentování Zeleniny Lékué Pickles Kit
Doprava:
79 Kč
Skladem
Lékué Sada sklenic na kvašení 2 ks 700ml
Doprava:
59 Kč
Skladem
Lékué Sada sklenic na kvašení 700 ml 2 ks
Doprava:
85 Kč
Skladem
Lékué Sada sklenic na kvašení 2 ks 700 ml
Doprava:
59 Kč
Skladem
Popis
Připravte si domácí fermentovanou (kvašenou) zeleninu u vás doma levou-zadní s pomocí sady na fermentování od Lékué. Fermentovaná zelenina má velmi mnoho zdravotních benefitů pro celkové zdraví a imunitu člověka.
Sada obsahuje dvě silnostěnné, robustní skleněné sklenice (každá má objem 700 ml), silikonový proužek s okénkem pro vložení štítku s datem a pevné víko se silikonovým ventilem pro uvolnění oxidu uhličitého. Ke každé sklenici je lis na utlačování zeleniny a součástí sady jsou i kleště kterými se lis zatlačuje a také se jimi zelenina vybírá.
Věděli jste, že?
- Díky fermentaci si zelenina zachová všechny své vitamíny a živiny.
- Při kvašení vzniká kyselina mléčná , která působí jako probiotikum.
- Probiotické mikroorganismy mají pozitivní vliv na zdraví, dobré trávení, imunitu a psychiku člověka.
- Fermentaci jako způsob zakonzervování potravin aby vydrželi co nejdéle, znali už ve starověku.
- Nepomyslte si fermentaci se zavařováním . Při zavařování se při vysoké teplotě ztratí většina prospěšných mikroorganismů.
Sada obsahuje dvě silnostěnné, robustní skleněné sklenice (každá má objem 700 ml), silikonový proužek s okénkem pro vložení štítku s datem a pevné víko se silikonovým ventilem pro uvolnění oxidu uhličitého. Ke každé sklenici je lis na utlačování zeleniny a součástí sady jsou i kleště kterými se lis zatlačuje a také se jimi zelenina vybírá.
Věděli jste, že?
- Díky fermentaci si zelenina zachová všechny své vitamíny a živiny.
- Při kvašení vzniká kyselina mléčná , která působí jako probiotikum.
- Probiotické mikroorganismy mají pozitivní vliv na zdraví, dobré trávení, imunitu a psychiku člověka.
- Fermentaci jako způsob zakonzervování potravin aby vydrželi co nejdéle, znali už ve starověku.
- Nepomyslte si fermentaci se zavařováním . Při zavařování se při vysoké teplotě ztratí většina prospěšných mikroorganismů.
Parametry
Výrobce | Lékué |
Objem | 0.7 l |
Materiál | skleněné |
Počet kusů v sadě | 2 ks |