Řezná deska, šajba slouží jako deska do masostrojku na mletí masa, ale i jiných surovin. Velikost otvorů určuje výslednou zrnitost namleté suroviny. Pro zachování co nejdelší životnosti doporučuje výrobce po použití omýt desku teplou vodou, důkladně osušit a skladovat v suchém a neagresivním prostředí. Klíčové vlastnosti desky do mlýnku na maso KDS 22/14 - šajbaŘezná deska je vyrobená v české nožířské firmě KDS, a je doplňkem ke strojku na maso Porkert 22Využijete ji k mletí masa na jemno nebo k... Celý popis

Koupit za 307 Kč

Popis

Řezná deska, šajba slouží jako deska do masostrojku na mletí masa, ale i jiných surovin. Velikost otvorů určuje výslednou zrnitost namleté suroviny. Pro zachování co nejdelší životnosti doporučuje výrobce po použití omýt desku teplou vodou, důkladně osušit a skladovat v suchém a neagresivním prostředí. Klíčové vlastnosti desky do mlýnku na maso KDS 22/14 - šajbaŘezná deska je vyrobená v české nožířské firmě KDS, a je doplňkem ke strojku na maso Porkert 22Využijete ji k mletí masa na jemno nebo k mletí ovoce a zeleninyPrůměr řezné desky 83 mmPrůměr vnitřního otvoru 12 mmPrůměr otvorů 14 mmVyrobeno v České republicePo použití omyjte, osušte a ošetřete jedlým olejem
Zobrazit více