Dominikánská republika vyrábí kávu od roku 1715 a tato šarže pochází z oblasti označené jako Barahona. Řada farmářů obdělávajících malé pozemky o rozloze přibližně 375 hektarů produkuje tuto kávu s dobrým tělem s nízkou kyselostí a charakteristickými jemnými vůněmi tmavé čokolády, vlašských ořechů a náznaků doutníkového tabáku. Tato směs Caturra a Typica, která se pěstuje v půdě bohaté na jíl ve výšce přibližně 900 metrů nad mořem a sklízí se od října do ledna, je poté ručně vybrána, promyta a... Celý popis
Koupit za 435 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
Popis
Dominikánská republika vyrábí kávu od roku 1715 a tato šarže pochází z oblasti označené jako Barahona.
Řada farmářů obdělávajících malé pozemky o rozloze přibližně 375 hektarů produkuje tuto kávu s dobrým tělem s nízkou kyselostí a charakteristickými jemnými vůněmi tmavé čokolády, vlašských ořechů a náznaků doutníkového tabáku. Tato směs Caturra a Typica, která se pěstuje v půdě bohaté na jíl ve výšce přibližně 900 metrů nad mořem a sklízí se od října do ledna, je poté ručně vybrána, promyta a fermentována po dobu asi 12 hodin, než je usušena na slunci.
Řada farmářů obdělávajících malé pozemky o rozloze přibližně 375 hektarů produkuje tuto kávu s dobrým tělem s nízkou kyselostí a charakteristickými jemnými vůněmi tmavé čokolády, vlašských ořechů a náznaků doutníkového tabáku. Tato směs Caturra a Typica, která se pěstuje v půdě bohaté na jíl ve výšce přibližně 900 metrů nad mořem a sklízí se od října do ledna, je poté ručně vybrána, promyta a fermentována po dobu asi 12 hodin, než je usušena na slunci.
Parametry
Výrobce | Káva z Regionu |