Krémová káva pro rozmarné chvíle s tóny švestek a sladkého koření, s dochutí čerstvě upečeného chleba. Ve vůni kávy se mísí ovocné tóny s tóny sladkého koření, které je typické právě pro Karibské ostrovy. Káva z Dominikánské republiky je Arabika odrůdy Typica zpracovaná mokrým procesem která se pěstuje ve výškách 600 až 1500 mnm. Sklizeň probíhá skoro celoročně – s vrcholem od října do června. Pěstitelé se několikrát vracejí na svá pole, aby sklidili jen ty nejzralejší plody. Ručně je sbírají... Celý popis
Koupit za 190 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
Popis
Krémová káva pro rozmarné chvíle s tóny švestek a sladkého koření, s dochutí čerstvě upečeného chleba. Ve vůni kávy se mísí ovocné tóny s tóny sladkého koření, které je typické právě pro Karibské ostrovy.
Káva z Dominikánské republiky je Arabika odrůdy Typica zpracovaná mokrým procesem která se pěstuje ve výškách 600 až 1500 mnm. Sklizeň probíhá skoro celoročně – s vrcholem od října do června. Pěstitelé se několikrát vracejí na svá pole, aby sklidili jen ty nejzralejší plody. Ručně je sbírají a suší na slunci na betonových terasách.
Mezi lety 1725 a 1735 se rostlinky kávovníku dostaly na ostrov Hispaniola, kde dnes leží Dominikánská republika. V tamější bohaté půdě začaly kávovníky hojně růst a daly vzniknout dnes jedněm z nejstarších kávových plantáží Nového Světa. Region Barahona v Dominikánské republice se může chlubit opravdu unikátním podnebím pro pěstování - celoroční deště, teplé oceánské proudy a mírné pasáty, to vše jsou ideální podmínky pro dlouhé vegetační období. Díky tomu mohou kávové plody nabírat sílu pravidelně, což zaručuje vysokou kvalitu.
Káva z Dominikánské republiky je Arabika odrůdy Typica zpracovaná mokrým procesem která se pěstuje ve výškách 600 až 1500 mnm. Sklizeň probíhá skoro celoročně – s vrcholem od října do června. Pěstitelé se několikrát vracejí na svá pole, aby sklidili jen ty nejzralejší plody. Ručně je sbírají a suší na slunci na betonových terasách.
Mezi lety 1725 a 1735 se rostlinky kávovníku dostaly na ostrov Hispaniola, kde dnes leží Dominikánská republika. V tamější bohaté půdě začaly kávovníky hojně růst a daly vzniknout dnes jedněm z nejstarších kávových plantáží Nového Světa. Region Barahona v Dominikánské republice se může chlubit opravdu unikátním podnebím pro pěstování - celoroční deště, teplé oceánské proudy a mírné pasáty, to vše jsou ideální podmínky pro dlouhé vegetační období. Díky tomu mohou kávové plody nabírat sílu pravidelně, což zaručuje vysokou kvalitu.
Parametry
Výrobce | Kava.cz |
Hmotnost | 250 g |
Země původu | Dominikánská republika |
Chuť kávy | ovocná |
Stupeň pražení | střední |
Způsob přípravy | do aeropressu |