Japonský nůž šéfkuchaře 210 mm série Miyabi Isshin . Robustní a velmi ostrý japonský nůž GYUTO / Chef 210 mm z japonské oceli AUS-8 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel... Celý popis
Koupit za 1 169 Kč- Nejoblíbenější
- Nejlevnější
- Nejdražší
Kanetsugu Miyabi Isshin Japan nůž Chef / Gyuto 21 cm
Doprava:
99 Kč
nůž Chef / Gyuto 210 mm Kanetsugu Miyabi Isshin
Doprava:
60 Kč
Skladem
Japonský kuchařský nůž KANETSUGU MIYABI ISSHIN Dellinger 21 cm
Doprava:
89 Kč
Skladem
Japonský kuchařský nůž KANETSUGU MIYABI ISSHIN Dellinger 21 cm
Doprava:
89 Kč
Skladem
Popis
Japonský nůž šéfkuchaře 210 mm série Miyabi Isshin
. Robustní a velmi ostrý japonský nůž GYUTO / Chef 210 mm z japonské oceli AUS-8 s působivým designem
a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly.
Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru
problémem. Kuchařský nůž GYUTO je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek,
zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání
a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.
. Délka rukojeti: 120 mm
Délka čepele: 210 mm
Celková délka: 330 mm
Hmotnost: 100 g
Nůž Chef 210 mm Kantsugu Miyabi Isshin má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli AUS-8, které je velmi
dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel AUS-8 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R60 +/- 1 Rockwella.
Jádro z japonské oceli AUS-8 je vloženo mezi 2 vrstvy nerezové oceli SUS-410.
Rukojeť západního stylu je vyrobena z přírodního dřeva Palisandru. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Dvojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení ostří k rukojeti.
. Robustní a velmi ostrý japonský nůž GYUTO / Chef 210 mm z japonské oceli AUS-8 s působivým designem
a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly.
Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru
problémem. Kuchařský nůž GYUTO je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek,
zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání
a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.
. Délka rukojeti: 120 mm
Délka čepele: 210 mm
Celková délka: 330 mm
Hmotnost: 100 g
Nůž Chef 210 mm Kantsugu Miyabi Isshin má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli AUS-8, které je velmi
dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel AUS-8 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R60 +/- 1 Rockwella.
Jádro z japonské oceli AUS-8 je vloženo mezi 2 vrstvy nerezové oceli SUS-410.
Rukojeť západního stylu je vyrobena z přírodního dřeva Palisandru. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Dvojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení ostří k rukojeti.
Parametry
Výrobce | Dellinger |
Barva | Hnědá |
Délka ostří | 21 cm |