Japonský nůž šéfkuchaře 210 mm série Miyabi Isshin . Robustní a velmi ostrý japonský nůž GYUTO / Chef 210 mm z japonské oceli AUS-8 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel... Celý popis

Koupit za 1 169 Kč

Popis

Japonský nůž šéfkuchaře 210 mm série Miyabi Isshin

. Robustní a velmi ostrý japonský nůž GYUTO / Chef 210 mm z japonské oceli AUS-8 s působivým designem
a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly.
Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru
problémem. Kuchařský nůž GYUTO je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek,
zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání
a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.
. Délka rukojeti: 120 mm

Délka čepele: 210 mm

Celková délka: 330 mm

Hmotnost: 100 g

Nůž Chef 210 mm Kantsugu Miyabi Isshin má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli AUS-8, které je velmi
dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel AUS-8 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R60 +/- 1 Rockwella.
Jádro z japonské oceli AUS-8 je vloženo mezi 2 vrstvy nerezové oceli SUS-410.

Rukojeť západního stylu je vyrobena z přírodního dřeva Palisandru. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Dvojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení ostří k rukojeti.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Dellinger
Barva Hnědá
Délka ostří 21 cm