nůž Hanamaki Santoku  Sandrik Berndorf z Damaškové  oceli Upozornění: Nůž  je  velice ostrý ( mnohem více než  běžné nože) prosíme Vás o veliký pozor při manipulaci. speciální nůž z damascénské oceli.   ( Damašková  ocel ) Tento   nůž  je  vyroben ze  67 vrstev oceli spojených postupným kováním a kalením. Střídáním  různých vrstev oceli se dosáhne naprosto  výjimečných vlastností  jako je tvrdost a houževnatost  v jedné čepeli. Toto vyjímečné   zpracování oceli je možno  vidět na  čepeli,( foto... Celý popis

Koupit za 4 323 Kč

Popis

nůž Hanamaki Santoku  Sandrik Berndorf z Damaškové  oceli
Upozornění: Nůž  je  velice ostrý ( mnohem více než  běžné nože) prosíme Vás o veliký pozor při manipulaci.

speciální nůž z damascénské oceli.   ( Damašková  ocel )
Tento   nůž  je  vyroben ze  67 vrstev oceli spojených postupným kováním a kalením.
Střídáním  různých vrstev oceli se dosáhne naprosto  výjimečných vlastností  jako je tvrdost a houževnatost  v jedné čepeli.
Toto vyjímečné   zpracování oceli je možno  vidět na  čepeli,( foto ) kde ocel   vytváří nezaměnitelnou kresbu podobnou  letokruhům u dřeva.
Tento  nůž je  velice velice ostrý.

Tvrdost  této oceli  dosahuje   60 Rockwell. Toto zajišťuje  velice dlouhou  životnost  nože.
Extra ostrý  nůž  s  čepelí  broušenou  do  klínu.
Záda čepele jsou  broušená  se  sraženými  hranami.
.
Na čepeli je značka výrobce, druh oceli  a  tvrdost oceli. ( viz  foto )

Délka   čepele :    18,5 cm
Celková délka :    32 cm
Váha               :
Materiál : Damašková ocel n
Tvrdost : 60 HRC +/-2   Rockwell
myčka : ano ,ale nedoporučuje se

Certifikát  nezávadnosti:
http://nůž ocel berndorf sandrik profi line kuchyně jídelní tvrdost 55 rockwell ocelový restaurace hotel gastro provozy vysoce kvalitní

Čepele nožů jsou na používaná změkčovadla odolné, navzdory tomu se umýváním nožů myčce zmatní čepel.
Nože není doporučené sušit v myčce, ale utřít je měkkou utěrkou.
V jednom koši na příbory se nedoporučuje v myčce umývat spolu příborové díly z chromové oceli 18/10 a chromové oceli 18/0.
Do košů na příbory vkládejte nože držadlem směrem dolů. Zbytky jídla jsou většinou kyselé a napadají na povrch příborů, proto umývejte příbor hned po použití. Případné fleky na povrchu neodstraňujte drsným prostředkem na čištění.

Děkujeme Vám za projevenou důvěru a zároveň Vám blahopřejeme k Vašemu úspěšnému nákupu našich produktů - Berndorf Sandrik
 
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Berndorf Sandrik
Materiál čepele ocel
Materiál rukojeti dřevo